گفتن باید بفرستن فرم رو تهران برای تائید!شما چی نوشتی تو متن شکایت،منظورم اینه باید چی بنویسم من:n02:؟نقل قول:
خودم چطوری میتونم پیگیری کنم برای پیگیری؟
Printable View
گفتن باید بفرستن فرم رو تهران برای تائید!شما چی نوشتی تو متن شکایت،منظورم اینه باید چی بنویسم من:n02:؟نقل قول:
خودم چطوری میتونم پیگیری کنم برای پیگیری؟
من رفتم خود مخابرات قسمت MDF...... نامه ارسال میشه اونجا و اونا باید خط رو جمع آوری کنننقل قول:
اما بهم میگفتن نامه اتون نیامده....نامه بیاد دو ساعته جمع میکنیم
منم تو 195 نوشتم که جمع آوریم طول کشیده و مرکز مخابراتی اعلام کرده نامه از طرف شرکت ارسال نشده
که شرکت پیگیری کرد و کپی نامه رو برام فرستادن و فرداشم دیدم خطم جمع شده
شما هم اگه دیدید بهد 4-5 روز خط جمع نشده یه استعلام از مخابرات بکنید و یه چیزی تو 195 بنویسید
البته نامه رو که دیدم اونا فردای روزی که درخواست تخلیه دادم نامه جمع آوری رو فرستاده بودن.....اما همون شکایته باعث شد پیگیری کنن و کارم انجام بشه
سلام
دوستان چرا تو باشگاه مشتریان من که می خوام یه گیگ خریداری کنم دکمه خریدو که می زنم یه پنجره دیگه باز می کنه و دیگه راهی برای ادامه دادن وجود نداره!!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدس دوستان درست بود
خیال میکردم
که پارس سه برابر روزانه اجازه دانلود شبانه میده
ولی انگار تو سرویس های جدید یکساله قیمت شبانه یک سوم و در حالت عادی قیمت ترافیک شبانه و روزانه یکسان
یه جشنواره شش ماه هم گذاشته که مثل صبانت دو برابر حجم روزانه شبانه رایگان میده
قربون پارس برم من
نقل قول:
بعضی اوقات اینطوری میشه... ساین اوت کن و دوباره مجددا لاگین کن
دوستان نت شمام قطع بود امروز ظهر؟
امروز عصر قطع بود ! 1585 هم دو ساعات کلا اشغال بود !نقل قول:
سلام
اقا من نمی دونستم که اگر تمدید کنم شبانه رایگان میشه
هرچند اونم فایده نداره چون باید کل پولو اولش بدی به جاش پولشو بزاری روز شما بانک همون 1/3 میشه :n03:
الان یه ماهه زدم اگر تموم شه دانلود شبانه ام تمومه :n30:
دنبال یه isp میگردم که خوب باشه
من از این پارس انلاین اینترنت 4 میگرفتم که بیشتر از اونو بهم ندادن یه isp میخواام که اونم 4 بده و شبانه رایگان داشته باشه
میشه کمکم کنید
ممنون
روز دوم برام تخلیه نکردند زنگ زدم 4تا بارشون کردم فرداش سریع آزاد شد پورت بعضی از isp ها هم پر شدهنقل قول:
فعلا تنها isp که شیلترینگ هوشمند داره همین پارس هست مخصوصا از 1 به بعد پورتها قطع میشه
مخابرات ، برای من که خوب بوده با اینکه 4 ساعت رایگان داره ولی بیشتر از پارس انلاین دانلود میکنم حداقل حداقل این جا به جای برای من خوب بوده اگر دانلودت هر شب زیاد نیست برو مخابرات البته بگم یه مشکلی دارهبعضی سایت ها رو باز نمیکنه که با چیلترفکن حل میشه :n01:نقل قول:
الان پول تو شبانه رایگانه و همه در بدر دنبال شبانه رایگان
پس خوش بحال اون شرکتی که شبانش رایگانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..
به نظرتون بعد از اینکه قراردادم با اینا تموم شد برم کجا کدوم بهتره ؟
بیبنید انتی ویروسو که می زنم میاره.اینم عکسنقل قول:
ولی برای بسته های خرید دکمه خرید نمیاره
شماره عضویت سرویست رو تو قسمت اطلاعات عضویت در پارس آنلاین وارد کن بعد یه ایمیل میده بهت که باید تاییدش کنینقل قول:
حالا میتونی حجم و روز اضافه خریداری کنی
دیگه چی بگیم پارس هر بلایی که خواست سرمون آورد :n02:نقل قول:
شبانه رو یک سوم کرد خیلی ها مجبور شدنسرویس طولانی مدت بگیرن
وقتی آب از سرمون گذشت چه یک وجب چه 100 وجب :n19:
به محض درخواست براي تخليه،بايد به 195 شكايت كني تا سريع تخليه بشه...من با اين روش از آسياتك(كه همه ميدونن چه آشغالي هست) چهارشنبه درخواست دادم،شنبه جمع شده بودنقل قول:
دوستان دیروز از این شماره برای من میس کال افتاده مال پارس یا 195 نیست؟ زنگ میزنم همش اشغاله
0098-2133434119
آپلود روزانه از حجم کم میکنه؟ یا مثل یه موقعی سقف داره؟
چه متنی بنویسم میشه راهنمایی کنید؟نقل قول:
چرا سرعت یجوری شده
اصلا پایداری مثل قبل نداره:n27:
بطوركلي اشاره كن در فلان تاريخ در خواست دادي،ولي هنوز قطع نكردند و ازشون درخواست كن هرچه سريعتر درخواست تخليه را انجام بدهند..بعد از شكايت، شماره پيگيري هم براتون ارسال ميشهنقل قول:
دوستان این بسته یکروز اضافی سرعت و دانلود همین سرعتی هست که داریم یا محدودیتی چیزی داره؟ چون بسته 1 گیگ رو زده 70 امتیاز میخواد ولی یکروزه زده 30 امتیاز!! من 300 امتیاز دارم کدوم رو بزنم بهتره؟
دوستان من خطم رانژه شده ولی چراغ اینترنت قرمزه با بریدج هم ارور 651 میده.
دقیق مثل سرویست هستش و محدودیتی ندارهنقل قول:
من الان 3 گیگ حجمم مونده اگه حجمم تموم شه و بسته روزانه بگیرم میتونم تو یه روز هر حجمی دانلود کنم یا چون حجمم تموم شده باید حجم بخرم؟نقل قول:
دوستان کسی میدونه خط من رو چقدر بستن بر اساس اطلاعات زیر
کيفيت ارتباط شما تا مرکز مخابراتي
Download SNR 9.2
Upload SNR 24.7
This Moment Upped Modulation 0
کيفيت سرويس در مرکز مخابراتي شما
Latency 15 (ms)
Packet loss 0 %
Availability 100 %
Jitter 0 (ms)
کيفيت ارتباط با شبکه اينترنت بين الملل
Latency 194 (ms)
Packet loss 0 %
Availability 66.67 %
Jitter 0 (ms)
پارس آنلاین یه چند دقیقه ای هست که برای من فقط ملی شده، سایت های سرور خارجی مثل همین فروم رو باز نمیکنه :n15:
سلام
دوستان بنظرتون میارزه این سیستم تمدید که پارس افلاین جدید گذاشته،حجم رایگان میده؟
با سلام خدمت همه
دوستان نظرتون در مورد پارس آنلاین برای بازی کردن گیم آنلاین چیه؟!
کسی تا حالا سرویس گیم پارس آنلاین رو فعال کرده؟!اگه کسی هست چقدر پینگ در سرورهای ایرانی مثل کانتر و کالاف و در سرورهای خارجی مثل بازی DOTA2 آنلاین کاهش پیدا کرده؟! لطفا با عدد توضیح بدید مثلا قبلا این عدد بوده الان این شده
آیا فعال کردن سرویس گیم سرعت دانلود رو پایین میاره؟!
با تشکر فراوان
بعد از چند سال که از آخرین استفاده من از سرویس پارس آنلاین میگذره ... :n13:
دیروز به ما پیامک داده که مشتری گرامی بیا تمدید کن!!!
فلان قدر تمدید کنی فلان گیگ ترافیک رایگان گیر میاد و این حرفا!!!
فک کنم از بس دارین جهت ترک سرویس تلاش میکنین، پارساجون داره رو میاره به ما گذشتگان از این جمع ...
خواستم اطلاع بدم خدمت دوستان عزیز که همچنان بر راهتون استوار و به جهادتون جهت ترک سرویس ادامه بدین داره اثر میکنه مثکه!!
و من الله توفیق:n09:
نقل قول:
نه حجم باید بخری ... این یک روز اضافه فقط 24 ساعت سرویست رو تمدید میکنه
دوستان این مخابرات ما پورتا رو بسته ولی هنوز روشون دیتا نیومده میگه پورت ها جدید اومدن مشکل داریم از دیشب ساعت 8 که خطم رانزه شده هنوز چراغ اینترنت قرمزه خیلی رو اعصاب کسی میدونه حدودا چقدر طول میکشه درست شن؟؟؟؟
سرعت شما تو این دو روز افت کرده؟ من دو روزه تماس میگیرم میگم سرعتم 600-700 بود تو کل روز الان شده 100-150 میگن این که خیلی خوبه طبق سرعتی که خرید کردین خیلی هم عالی.... میگم ت این یک سال یعنی شما ضرر کردین من با این سرعت میرفتم نت جواب نمیدن زنگ زدم واسه تخلیه میگه دلیل میگم رضایتمندی پارس آنلاین میگه 1 روز به ما مهلت بدین کارشناسای ارشد!! بررسی کنن اگه خواستید بعد تخلیه کنید. داستان داریم با اینا
مشکل پینگ و افت سرعت سراسریه همش هم زیر سر سیستم زیرساخت مخابراته که کل دیتا ازش عبود میکنه باز معلوم نیست چه آزمایشی رو میخوان اعمال بکنند برای بستن پورتها
دارن چی کار میکنن مگه؟نقل قول:
بگو چیکار نمیکنن
Sent from my HUAWEI G730-U10
چاره كار شكايت به 195 هست بگو ميخام تخليه كنم ولي پارس آنلاين انجام نميده..نقل قول:
آقا چرا سرعت دانلود کم شده ، الان خواستم یه فایل بگیرم سرعتم 50 کیلوبایته..