1.بله من این ماه مجبور شدم همین کار را کنم چون یک ساعت نسبت به یک ماه کم داشتمنقل قول:
2.یک روش پشتیبانی گفت این ماه میخواهم امتحان کنم : گفت سه روز قبل از پایان دوره سرویسات را تمدید کن و سر ثانیه یک ماه فشفشهات را تمدید کن!
Printable View
1.بله من این ماه مجبور شدم همین کار را کنم چون یک ساعت نسبت به یک ماه کم داشتمنقل قول:
2.یک روش پشتیبانی گفت این ماه میخواهم امتحان کنم : گفت سه روز قبل از پایان دوره سرویسات را تمدید کن و سر ثانیه یک ماه فشفشهات را تمدید کن!
برای اخذ نمایندگی از شرکت های وب چه مدارکی لازمه !!!
تو سایتش نبود
برای استان اصفهان میخواستم
اصلا میشه گرفت ؟؟
میدونید برای نمایندگی یا پشتیبانی یک شرکت اینترنتی چه کارهایی باید کرد ؟
باتوجه به اینکه این سوال رو قبلا هم مطرح کردید، من موندم چرا یه تماسی با خود شرکت نمی گیرید تا پاسخی کامل رو دریافت کنین!
Sent from my HTC One using Tapatalk
تلفن زدم ولی چجواب سر بالا میدندنقل قول:
من حتی دیدم بعضی کافی نت ها که اصلا یک نفر اون را میچرخونه نوشته نمایندگی های وب !! شما میدونید جریانش چیه ؟
من اطلاعاتی ندارم. ولی وقتی شرکت جواب سربالا میده، شما چطوری می خوای باهاشون همکاری کنی و نمایندگی ازشون بگیری! ؟
کلیه خدمات های وب آنلاینه. اون کافی نت هم می تونه یه ثبت نام آنلاین واسه مشتری انجام بده، بعلاوه کانفیگ مودم، فرضا 10 تومن هم پول بگیره، اسم خودش هم میذاره نمایندگی!
من بعد 6 سال میخوام از صبانت بخاطر محدودیت دانلود و حجم دزدی تخلیه کنم ولی تو چند راهی موندم که کجا برم..!
مخابرات که یه جورایی منتفی هست چون جامون استیجاریه و چندبار رفتم مخابرات کرج کلی شرط گذاشتن که بیخیالش شدم.
بیشتر دنباله شبانه رایگانم و پینگ بالا اصلا برام مهم نیس دوستان های وب دار دانلودشون چطوریه و راضین؟ در کل کدوم ISP رو برا دانلود پیشنهاد میدین؟
به نظر من تو این تاپیک به نتیجه خاصی نمیرسی!
دلیلش هم اینه که های وب تو سراسر کشور پخشه و کیفیت سرویس ها تو همه مناطق یکسان نیست.
یکی میاد میگه افتضاحه، یکی میگه عالیه، یکی میگه حجم دزدی میکنه، من اثبات می کنم که حجم دزدی در کار نیست.؟
به نظر من تنها راه اطمینان از کیفیت سرویس، با توجه به وجود متغیرهای فراوان، اینه خودتون حداقل یک ماه از سرویس استفاده کنین تا ببینید که آیا کار شما رو راه میندازه یا نه.
با وجود توضیحات فوق برای اینکه به سوال شما پاسخ داده باشم:
سرویس من به طور اسمی 1mbps هست که روی 4mbps بسته شده.
ترافیک رایگان 4 تا 7 صبح داره
تو روز سرعت دانلود روی 3.5mbps هست ولی شب در بازه ترافیک رایگان، افت سرعت وجود داره، ولی با افزایش تعداد کانکشن، مثلا 32 کانکشن در برنامه IDM و دانلود همزمان چند فایل، موفق خواهید شد از حداکثر بهنای باند استفاده کنید.
ممنون از توضیحاتت رفیقنقل قول:
فقط های وب شبانه رایگانش نامحدوده یا منصفانس؟ چون صبانت همونطور که میدونید دو برابر حجمت دانلود رایگان میده بعد اون هر چی دانلود کنی میارتت رو 16KB/s ....!
خواهش می کنم. محدودیتی نداره، هرچقدر که بتونی با توجه به پهنای باندت دانلود کنی...
از دیروز تا حالا وضعیت اینترنت داغاااان شده دوستان .... میفهمید ... داغاااان