ممنون و متشکر!
یه سوال دیگه! اگه Bridging فعال باشه اون دوتا سیستم چشمک زن نمایان میشه!؟
Printable View
ممنون و متشکر!
یه سوال دیگه! اگه Bridging فعال باشه اون دوتا سیستم چشمک زن نمایان میشه!؟
اره دیگه باید 1 کانکشن بسازی و دقیقا مثل دایل اپ میشه تا باهاش کانکت بشی اون مانیتور ها میان:46:نقل قول:
آخ جون! من میمیرم واسه مونیتور چشمک زن!:31:نقل قول:
ممنون!
آقا آخر نگفتین واسه ECO512 باید مجوزی، نامه ای ، داستانی چیزی داشته باشی یا نه همینجوری میدن بهت ؟
سرویستون چیه؟ مال من که هست 604!نقل قول:
512 اکو
:31:نقل قول:
خواهش میکنم
بله یا نامه از دانشگاه باید داشته باشین یا نامه از شرکت با شماره ثبت و مهر:46:نقل قول:
:41: اکو 512نقل قول:
برای منم چند ماهه پیش حدود 600 بود ولی بعد کمش کردن به پشتیبانی هم گفتم گفتن همینم زیادیه:31:
نقل قول:برا اصفهان تقریبا تو یه رنجه اینم از مننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلام
یه سوال دیگه!
اکانتهای اکو بعد از یک ماه بطور اتوماتیک قطع میشن!؟ یا بعد یه ماه هم میتونی استفاده کنی ولی برات قبض یا چیز دیگه ای میاد!؟ اگه ممکنه یکم کامل و دقیق توضیح بدین!
ممنون!
سلامنقل قول:
بستگی به سرویست داره اگه 1 ماهه گرقته باشی بعد از 1 ماه اگه 3 ماهه بعد از 3 ماه و....
کلا قبل از اینکه سرویست تمام بشه فاکتور دوره ی بعد را برات صادر میکنن و پرداخت میکنی که قطع نشه:46:
اگر میخوای سرویس یک ماهه بگیری و عجله ای برای 512 نداری میتونی ریسک کنی و بدون دردسرهای گرفتن eco512 بری سریع eco128 بگیری یه موقع دیدی شانست زد و مثل ما دانلودت 512 از آب در اومد البته اکثرا اینجوری بوده ولی سرعت آپلودش همون 128 هست که توی eco512 سرعت آپلود 256 هست.نقل قول:
اگر از همون اول دیدی 512 نیست برو دنبال eco512