منظور از این بازی بازی dark sector ستش
Printable View
منظور از این بازی بازی dark sector ستش
اين مشكل برميگرده به ضعف سخت افزار تا اونجايي كه من ميدونم حالا يه سرچي ميزنم ببينم پچي چيزي داره مشكلتونو حل كنه يا نه :10:نقل قول:
سلام دوستان
تورو خدا کمک کنید
من بازی خرابکارو نصب کردم تا وقتی که بازی میکنم هیچ مشکلی نداره
ولی بعد از یه مدت میخوام وارد بازی بشم دوباره
ارور microsoft visual c++ رو میده
رو sp3 و ویندوز vista هم نصب کردم همینطوری بود
اعصابم خیلی خورد شده:13:
آخرين آپديت هارو كه دوست گلم mehdy.z تو تاپيك اخبار آپلود كردند نصب كنيد تا مشكلات احتماليه ديگه نداشته باشيدنقل قول:
در ضمن اين ارور به برنامه microsoft visual برميگرده اگه دقت كنيد تو خود دي وي دي يه برنامه با اين اسم هست كه اگه بنصبي مشكل حل ميشه احتمالا البته :10:
سلام
من بازی GTA IV رو تازه نصب کردم،در واقع از نت و از سایت dlinkdl.com دانلود کردم،بعدشم کرک razor 1911 رو ریختم ،از بخش Rockstar Games Social Club یه اکانت جدید ساختم و وقتی روش کلیک می کنم اسم اکانتم رو بالا اون auto run ایی که هست می بینم،روی play می زنم و وارد بازی میشم، ولی وقتی روی start کلیک می کنم می گه شما sign in نیستید و نمی تونین بازی رو سیو کنین، روی ساین این می زنم می گه اکان لیو ویندوز بده،اونم می دم بعد می گه product key رو بده :O
چطوری باید این مشکل رو حل کنم: لطفا نگین مشکل از کرکه چون تو نت گشتم این رو به عنوان بهترین کرک شناختن.
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو بازی The Saboteur یه مشکل دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که بازی رو از اول شروع میکنم و تا یه مرحله ای میرم هم بازی Auto save میشه و هم میتونی خودت save بکنی ماله منم همینطوریه یعنی هر دو حالت رو به درستی انجام میده اما وقتی که از بازی میرم بیرون و دوباره میام داخل بازی ، بازی رو از اول میاره فرقی هم نمیکنه که خودم save رو لود کنم یا کانتینیو میشن رو بزنم در هر دو حالت بازی رو از اول میاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میبایست گزینه start offline را بزنید.نقل قول:
این دو راه حل رو تست کنید امیدوارم درست شه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4484367&postcount=115
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4503561&postcount=159
اين براي بار چندمه كه دارم آموزش قدم به قدم ميدم ولي مثله اينكه كارساز نبوده :31:نقل قول:
شما وقتي ميري تو بازي بايد كليد home كيبردو بزني تا صفحه ي xlive باز شه بعد بايد رو create new profaile كليك كن بد رو create offline profile كليك كن بعد اسمه پروفايلتو بده بدشم هيچي ديگه sgin in كن برو راحت بگيم :10:
سلام
من بازی the saboteur را روی ویستا نصب کردم گاهی توی باز قفل می کنه یا از بازی می اید بیرون