از كم به زيادنقل قول:
اول umts بعد hspa و در اخر hsdpa (یا همون +h)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
از كم به زيادنقل قول:
اول umts بعد hspa و در اخر hsdpa (یا همون +h)
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام کسی از دوستان 4G ایرانسل در شیراز تست کرده؟میخوام ببینم ارزشش داره از همراه اول بیام ایرانسل یا نه.
محدوده ملاصدرا مخصوصا چون اینجا 3G ضعیفه
سلامنقل قول:
من با 4g هر شب بین 17 تا 24 گیگ دانلود دارم.
سرعت هم متغیره ولی بین 1/2 تا 2 مگه
من بسته 7 روزه رو توی 5 شب تموم می کنم
نه کل حجمی که بعد از فعال سازی می ده 97 گیگه و سرعت رو اصلا محدود نمی کنند البته فعلا
نقل قول:
اگه سرعت رو میانگین ۱.۵ مگ بگیریم، شما حداقل باید ۳۰ گیگ (و حداکثر ۳۴ گیگ) بهطور مستمر دریافت کنید.
حتی اگه همون مینیمم ۱.۲ هم بگیریم، بازهم باید حدود ۲۵ گیگ دریافت کنید.
پس یا در سرعت اعلام شده از طرف شما اغراق شده ویا اینکه تنها چند ساعت از شب را دانلود میکنید(که بعید است اینگونه باشد)
لطفا سرعت دقیق را اعلام کنید بدون اغراق.
این اطلاعات شما نشان میدهد حداکثر میانگین سرعت شما ۱.۱ مگابایت بر ثانیه و حداقل آن ۷۸۸ کیلوبایت بر ثانیه است. البته اگر از تمام فرصت شبانه استفاده کنید که طبیعتا همینگونه هم باید باشد.
نه هیچ اغراقی در کار نیستنقل قول:
سرعت گاهی تا زیر 1 مگ هم می رسه و گفتم که متغیره
ولی اگه اتفاق خاصی پیش نیاد بالای 20 گیگ دانلود می شه
اتفاق خاص هم چند روزی هست که بعضی از ساعات سرعت خیلی کم می شه و اینترنت 3g می شه
من توی 10 شب 190 گیگ دانلود کردم
البته تمام ساعات شب دانلود نمی کنم
سلام همشهرینقل قول:
4G توی شیراز خیلی ضعیف هست
اگه فول آنتن داشته باشی سرعت بین 10 تا 30 مگابیت هست
سمت ملاصدرا و نمازی هم فعلا ضعیفه و 1 آنتن بیشتر نمیده
اما سمت کریم خان، حافظیه، سر صدرا، فلکه گاز و چند جای دیگه فول آنتن میده سرعت هم عالیه
حالا فردا دارم میرم اون سمت باز تست میکنم خبر میدم
سلام دوستان شرمنده اینجا میپرسم چجوری میشه از طریق وای فای به لپتاپ وصل شد و از اینترنت گوشی استفاده کرد؟
ممنون
خیلی ممنون عزیزنقل قول:
متاسفانه از همون روزای اول که 3G ایرانسل تو شیراز راه افتاد تا الان که چند ماه میگذره انتن دهی هیچ تغییری نکرده یعنی مثلا ملاصدرا بالاشهر هس من پایین شهر که رفتم انتن دهی بهتر بوده
گفتم شاید 4G بهتر باشه که میگید یه انتن بیشتر نمیده
من همراه اول راضی هستم ولی متاسفانه پوشش دهیش بعضی جاها ضعیفه و بسته نامحدود ندارخ و برعکس ایرانسل توی ملاصدرا سرعت و انتن دهی عالی هست.
توی تنظیمات شبکه میرید به تنظیمات wifi hotspot یهک اسم و رمز برای شبکه میزارید و وای فای هات اسپات رو فعال می کنید ( قبلا توی تنظیمات شبکه موبایل باید ای پی ان رو فعال کرده باشید و از کارکرد اینترنت روی گوشی اطمینان حاصل کنید) موبایل دیتا هم روشن باشه سپس روی دستگاه دیگر که امکان دریافت وای فای داره اسم گوشیتون رو می بینید و با وارد کردن رمزی که تنظیم کردید به گوشی وصل میشید و اینترنت share میشه. خیلی آسان و جذاب هستنقل قول:
دوستان به نظرتون این طرح های نامحدود ایرانسل ماندگار هست یا نه ؟ اینجا 4G هم تحت پوشش هست, خواستم ببینم به نظرتون میصرفه هزینه کرد برای مودم 4G ؟