وقتی Down Stream خط روی 512 بسته بشه به هیچ عنوان سرعت بالاتر از 55 KB/s نمیره مگر اینکه Down Stream رو بالاتر ببندند و کاربرها رو از روی نرم افزار مدیریتیشون محدود کنند.نقل قول:
Printable View
وقتی Down Stream خط روی 512 بسته بشه به هیچ عنوان سرعت بالاتر از 55 KB/s نمیره مگر اینکه Down Stream رو بالاتر ببندند و کاربرها رو از روی نرم افزار مدیریتیشون محدود کنند.نقل قول:
یه خبر بد برای دوستان پارس آنلاین اینطوری که طی تماس با پشتیبانی فهمیدم میگن ما سرعت 128 رو 16 و 256 رو 32 و... میبندیم و اجازه نمیدیم که سرعت شما بیشتر یا کمتر از این سرعت ها بشه و طبق تعهدمون عمل میکنیم اگه یادتون باشه شرکت وقتی سرویس محدود ارائه میداد میگفت من 128 تا 1 مگ ارائه میدم البته سرعت نسبت به آنلاین بودن کاربران کم و زیاد میشه اما الان میگه هرکی پول بیشتر بده سرعتش بالاتر میره پس در نتیجه همه چی باز به نفع شرکت و کاربران پولدار شد چون من یکی حیفم میاد 43200 تومن بدم سرویس 256 بگیرم چون بیشتر از این تو این مملکت نمیصرفه یارو تو ترکیه با سرعت 5 مگ به بالا وصل میشه و نصف نصف پول اکانت 128 مارو میده(3 یورو)...انگار باید در اینترنتم رو گل بگیرم...ضمنا گفت که ما 1 به 8 شر میکنیم نه 1 به 10...موفق باشین
نه عزیز ابلاغ شده که تمامی سرویس های محدود جمع آوری بشن و به جاش نامحدود ارائه بشه البته گفتن که تا 20 ماه آینده فرصت جمع آوری داده شده:thumbsdowنقل قول:
خوب دوست عزیز این که مشخص بود سرعت هارو واقعی میبندن :46: بعدشم شما نوشتید 43200 برای 256 ؟! این قیمت از کجا دیدید یا گرفتید ؟!! الان پارس آنلاین 256 نامحدود داره میده 14 تومان دیگه ! به نظر من اگه سرعت واقعی هم باشه خوبه . من 512 میگیرم . الان من دارم برای 128 به اصطلاح نامحدود ماهی 30 تومان میدم ! سرعت هم واقعی :19::13:نقل قول:
والا من موندم تو کار اینانقل قول:
سرویس الانم که تمومیده و حداکثر تا یه روز دیگه هم دوام نمیاره :31: شیرینگش 8 یا 6 هست بعدش سرعتم همیشه 200ه... از طرفی نامحدود ها رو میخوان تو گروه 8 نفره بدن با سرعت واقعی اون موقع مثل الان سرعتمون حداکثر میشه یا نه...؟ کی تضمین میکنه که کیفیت ها خوب باشه که شیرینگش رو میبندن رو 10 و 8... ععججججبببب!!!
بهرحال من که میخوام 512 بگیرم چون به فرض دقیق و واقعی بودن سرعت 60 خیلی بهتره از 30ه که به هیچ کاری نمیاد تازه بخواد شیر هم بشه و مثلا نصف هم بشه... :41:
اخه ملت مسلمون و خدا دار و عادل کجای دنیا 128 کیلوبیت رو برا 10 نفر شیر میکنن...؟؟! حتی 1 مگ رو یا 2 مگ.... :41: خب طرف پول میده مثلا 512 بگیره که نمیان بهش سرعت 64 بیت بدن :(((((
اگه دقت کنی زده ماهیانه 14 تومن ضرب در 3=43200نقل قول:
ضمنا بهتره ی خورده صبر کنی چون اهواز از لحاظ زیر ساخت مشکل داره و باید صبر کنی ببینی کدوم شرکت سرویس نامحدود بهتر ارائه میدن...
تو خبر های مختلف گفتن که شرکت ها میتونن برای رفع نیاز های کاربر :31: سرویس های مختلفی هم ارائه بدن از جمله مستقیما به محدود ها اشاره کردن و گفتن که حذف نمیشننقل قول:
واقعا خسته نباشن شد مخابرات که ((: البته دمه مخابرات گرم سرعت واقعی میده نامحدود قیمت پایینتر از این
الان دوستان هیچ اتفاقی نیافتاده نامحدود فقط واسه پیچوندن افکار ماست
اگر میخواهید در روز 100 دانلود کنیم باید 50 تومن پیاده بشیم پس اصلا فرقی نمیکنه حجمی بگیریم یا نامحدود
خاک تو سرمون
آره حداکثر 16 برای 128 و به ترتیب برو بالا من سرویس دهن سرویس کن نامحدود همارا داشتم 64 اما سرعت 5 کیلوبایت بهترین حالت 128 گرفتم 9 کیلو بایت به سختی حال فکر کن این قضیه قرار بازهم اتفاق بیفته:2:نقل قول:
چشم امید من به شرکت هاست... بلکه اونا یه حرکتی بزنن و سرعتشون بیشتر باشه...نقل قول:
ولی هنوز مطمئن نشدم من بلخره نامحدود نامحدود خواهیم بود یا اونم یه جوری پیچوندنه؟