سرویسم 256 و 10 گیگ یکماهه هست . مخابرات امیرکبیر . یکساعت سرعت دانلود میشه 500 و یکساعت دیگه150 هست عجب نوسانی داره پیش شماره 823نقل قول:
Printable View
سرویسم 256 و 10 گیگ یکماهه هست . مخابرات امیرکبیر . یکساعت سرعت دانلود میشه 500 و یکساعت دیگه150 هست عجب نوسانی داره پیش شماره 823نقل قول:
پس پرداخت 512 10 گیگ گرفتم 1 تا 7 رایگانهنقل قول:
اولش مشکل داشت ولی الان شبانه رو جدا حساب میکنه
دوست عزیز 1 تا 6 یا 7؟نقل قول:
جالبه..دو روزه اینترنت اسیاتک پنج دقیقه وصل میشه و یک ساعت قطع!! پشتباتیشون هم وقتی قطع میشه قطع میکنن!!
خانم ها و آقایون: روش جدید دزدیدن پول مردم.
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
آیا ISP های دیگه مشکل نداشتند؟نقل قول:
1544 مشکل پیش آمده بود واسش ، دست آسیاتک هم نیست که قطعش کنه، شما باید با 02182144000 تماس می گرفتید
سلام دوستان من دانلود نمیکنم اما مصرف بالاست مثلا ماهی 12 گیگ اینا میندازه
حالا سرویسم از 1024 اداری میخوام بیارم رو art1 سرعتش برا وب چه طوره؟؟
شاتل منظورمه
کیا 2020 دارند اینجا
برای من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز نمیشه
چک کنید خبرش بزارید
ممنون
سلام.باز شدن.نقل قول:
سیاست جدید 2020 :
اگر مصرف دورتون بیش از 40 تومن بشه همون لحظه وسط دوره اینترنتون قطع میشه و باید برید از کافی نت بدهی رو صاف کنید :n21::n21:
آقا من دیگه از آسیاتک خسته شدم بیش از سه ساله دارم ازشون سرویس میگیرم هر روز گرون تر و بی کیفیت تر میشه رفتم سایت پارس انلاین تعرفه هاش خیلی بهتره مثلا : 256 ترافیک ماهانه 10 گیگ رو اگه یکساله شارژ کنی میشه 227 هزار تومن . همینو تو اسیاتک بخوای شارز کنی میشه 354 تومن!! جل الخالق . فقط دانلود شبانه پارس انلاین 2 تا 7 هست کسی پارس انلاین داره؟ راضیه؟