زود تر می گفتی!...من الان دارم سعی می کنم اره جمع کنم!....باشه روی تریدینگ کار میکنم!نقل قول:
Printable View
زود تر می گفتی!...من الان دارم سعی می کنم اره جمع کنم!....باشه روی تریدینگ کار میکنم!نقل قول:
پارچه بریز تو انبار
هاااااااا:دینقل قول:
بابا خلاف قوانینه ! شما منبعتون چیه میگین west wide تیم مدیریته ؟
امکان نداره آخه ! هر چقدر هم که طرف نامردی نخواد بکنه و از امکانات مدیریتی استفاده نکنه بازم از وضعیت افراد و شهر ها و ورد کاملا آگاهی داره و این به صراحت خلاف قوانین هستش . امکان نداره همچین کار اشتباهی از تیم مدیریت یک بازی جرفه ای سر بزنه . و اگر واقعا اینطور باشه و شایغه نباشه حرکت بسیار زشتیه و میشه تو فروم اعتراض کرد .
ندارمنقل قول:
هرچی به درد بخور بود ریختم:41:
آخه تو سنت قد نمیده.قدیما ما تو تاپیک تریبال یا تاپیکهای دیگه اینقدر سر گرفتن پستهای رند جنگ و دعوا داشتیم و خون و خونریزی راه میانداختیم.وقتی یکی پست رو میگرفت انگار تو یه جنگ بزرگ پیروز شده.واسه همین ارزش پستهای رند رو نمیدونی.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم پست 10000 رو گرفتم ولی اینقدر سروصدا راه ننداختم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هی جوونی کجایی...
مصطفی کجایی ببینی پستای رند چقدر بی ارزش شده.
مصطفففففففففففففففففففففی ییییییییییییییییییییییی....
آقا پنبه بیارین..یه پنبه کم داریم تا بشه سربازخونه رو زد!
با رسیدن من به فورت و خالی کردن منابع 3 ساختمان رو میتونم لول آپ کنیم:دی
آوردم:دی :دینقل قول:
آقا پنبه بیارین..یه پنبه کم داریم تا بشه سربازخونه رو زد!
تاپیک رو مفید کنیم :20:
آموزش ساخت دوئلر dodge
دوئلر resistance رو هم تو پستهای بعدی میذارم .
کاراکتر : سرباز
بهترین آیتم ها (برای میلی) : fancy felt hat, brown boots, fancy cotton jacket/yellow checkered shirt, brown/yellow shawl
بهترین آیتم ها (برای فایرآرم) : Fancy coat, fancy felt hat, brown boots, black shawl
اسکیل ها در لول 50 به اینصورت :
برای میلی : اتربیوت همه روی کاریزما - 50 تا 70 ویگور - 120 ایم - 30 تا 60 داج - 80 تا 120 تاکتیک / 100 تا 140 اپیرنس
برای فایرآرم : اتربیوت همه روی دکس/کاریزما - 120 آیم - 30 تا 60 داج - 50 تا 70 شوتینگ - 80 تا 120 تاکتیک / 100-140 اپیرنس
مزیت : ضربه نخوردن حتی یکی (خودم تضمین میکنم) - باز شدن کارهایی با پول تجربه و لاک بالا
خب پس برین بسازین دیگه!