ببخشید شما قبلا گفتید برای دیف و پایه خیلی سبز ارهمه بهتره ومن هم اونو خریدم اما الان؟؟!!!نقل قول:
خیلی سبز کافیه یا برم یه کتاب دیگه بخرم مثل گاج یا تخته سیاه؟؟
ببخشید شما قبلا گفتید برای دیف و پایه خیلی سبز ارهمه بهتره ومن هم اونو خریدم اما الان؟؟!!!نقل قول:
خیلی سبز کافیه یا برم یه کتاب دیگه بخرم مثل گاج یا تخته سیاه؟؟
این دوستمون پرسیده بود کدوم کتاب همه تستای آزمایشی تعاونی سنجش رو داره ، نه کدوم کتاب بهتره !نقل قول:
خیلی سبز کافیه و از گاج هم بهتره
تخته سیاه چند روزه پیش2 اش اومده ، من دقیق ندیدمش هنوز
دوستان کتابی که توی دانشگاه ها برای درس ریاضی تدریس میشه و معروفه به توماس اسم دقیقش چیه و اخرین ویرایش چنده ? سایتی رو میشنسید که به صورت اینترنتی بفروشه ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
نقل قول:
نویسنده اصلی کتاب جورج بی توماس بوده که سال 2006 فوت کرده و ویرایش های 9 به بعد رو کسان دیگری نوشتند اما کتاب به همون اسم " حسابان توماس" (Thomas Calculus) منتشر میشه
آخرین ویرایش 12 است
الان دو تا ترجمه خوب هست
یکی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي نظر من اينه كه همون " سليقه ! "نقل قول:
من خودم به شخصه با شيوه ي بيان مبتكران بيشتر جورم ! واسه شيمي ٢ و ٣ مبتكران داشتم ، پيش ١ رو هم مبتكران گرفتم ، كه ديدم واقعاً نظر دوستان درسته و حجمش زياده ، به همين دليل شيمي پيش ٢ رو خيلي سبز گرفتم ! جاتون خالي :n02: همين پريروز دوباره رفتم پيش ٢ مبتكران رو خريدم :n02:
درسته حجمش زياده ! اما منو طوري جذب مي كنه كه تو يه روز مي شينم ١ فصلشو مي خونم ! نصف تستاشم مي زنم !
ببخشيد زياد شد ، اما خواستم با قاطعيت بگم كه همون " سليقه " معيار بهتريه ! كه حتي حجيم بودن كتاب هم توان مقابله با اون رو نداره ...
پي نوشت : به به آقا ميلاد برق كش :n02: خدايي خيلي مخلصيم :n02: :n16:
دوستان عزيزم ، بنده بعد از ٤ ٥ ماه تازه متوجه شدم كتاب " فيزيك ٢ " خيلي سبز چاپ شده ! خيلي هم خوشحال شدم ! فقط همين ٢ جا مونده بود بين تأليف ها ، خيلي وقت بود منبع خوبي براي فصل فشار و گرما نبوده ! اونم تأليف كي ؟! جناب دكتر !!!
كسي تهيه كرده ؟ مثل بقيه ي تأليف هاي جناب دكتر مصلايي ، با كيفيت هستش ؟!
با تشكر فراوان
فشار و گرما آخه چیزی نداره اصلا که بخواد فرق خاصی بین کتابا باشهنقل قول:
مصلایی دکتر نیست که !؟
قبول كنيد مسائل تركيبي فصل فشار مي تونن خيلي مشكل ساز باشن ! ( يا دست كم مي تونم بگم خودم به شخصه با چنين مشكلي مواجه هستم ! اتفاقاً من اين رو بار ها شنيدم ، حتي راجع به فصل كار و انرژي ! اين مدل بحث ها گستردگي بيشتري دارند و طراح هــــــر كاري مي تونه با سوأل انجام بده و دستش كاملاً بازه ! كلاً من سر اين موضوع كه چه فصلي مي تونه مشكل ساز باشه هميشه بحث داشتم ، اتفاقاً فصل هاي آسون هموناست كه همه مي گن سخته :n02: )نقل قول:
همين چند وقت پيش دكتر شد :n07: :n02:
با تشكر فراوان :n16:
دوستان میگم برای فیزیک هالیدی حل امسال چیری گیر میاد تو نت ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
خود کتاب جلد چنده؟ ویرایش چند ؟نقل قول:
انگلیسی هاش که همه اش هست
فارسی فقط ویرایش 8 هست