بلا توام مگه توی جلسه بودی؟ اون مدالتو ننداخته بودی گردنت نشناختمت:n09:نقل قول:
Printable View
بلا توام مگه توی جلسه بودی؟ اون مدالتو ننداخته بودی گردنت نشناختمت:n09:نقل قول:
نه بابا چه کلی , شما خودت لایه بالایی دیگران باید بهت دسترسی داشته باشن با این پینگتنقل قول:
دوستان اینترنت من سایتای ملی مثل دانلود ها و پی سی دی و میهن دانلود و سافت 98 رو باز نمیکنه کسی میدونه دلیلش چیه؟
نقل قول:نقل قول:علت این مشکل به خاطر محدود بودن IPهای قابل تخصیص تو خانواده IPv4 اه. الآن چند ساله که دیگه IP جدید قابل تخصیص تو این سری از IPها نیست. بنابراین وقتی یه شرکتی مثل پارسآنلاین بخواد IPهای جدیدی در اختیار داشته باشه، مجبوره بره IPهایی رو بخره که قبلن در اختیار مالکین دیگهای بوده.نقل قول:
به نظر میآد این محدوده 37.27.125 هم از همین نوع باشن.
علت تناقض در اطلاعات هم به خاطر اینه که دیتابیسهایی که این اطلاعات رو نگه میدارن (و سایتهای مختلف از اونا استفاده میکنن برای درآوردن اطلاعات مالکیت IPها) همه به طور همزمان به روز نمیشن. به ویژه دیتابیسهای دست دوم بیشتر این تناقض اطلاعاتی رو نشون میدن. چون دیرتر بهروز میشه اطلاعاتشون.
در حالت کلی مشکلی نیست. فقط اگه یه سایت یا خدماتی به موقعیت جغرافیایی IP حساس باشه (مثل این سایتهایی که فقط اجازه دانلود از IPهای ایران رو میدن)، اون وقت با این رنج IP ممکنه یه مواقعی با مشکل مواجه بشید.
به نظر میآد شما رو صاف و مستقیم وصل کردن به اونترنت بینالملل. افتادی اون ور دیفال. دیگه این وریا رو نشونت نمیده. برو حال کن.:n02::n02::n02:نقل قول:
دوست عزیز. شما یه نرمافزار مدیریت ترافیک مثل NetWorx رو روی هر سیستمی که به اینترنتت وصله باید نصب کنی. مثلن اگه یه کامپیوتر و یه لپتاپ به اضافه یکی دو گوشی به اینترنتت وصل میشن، باید روی هر کدومشون این نرمافزارها رو داشته باشی. (NetWorx مخصوص ویندوزه، برای گوشی باید از نرمافزارهای دیگهای استفاده کنی.)نقل قول:
اینا رو هم باید جوری تنظیم کنی که فقط ترافیک اینترنت رو محاسبه کنن، نه کل ترافیک روی شبکه LAN داخلی رو.
بعد تو یه بازه زمانی مشخص (مثلن در یک روز) حساب کنی هر کدوم از این سیستمها چقدر ترافیک دانلود یا آپلود ایجاد کردن. اینا رو با هم جمع کنی. بعدش هم از تو کنترل پنل اکانتت تو سایت پارسآنلاین ببینی تو همون بازه چه مقدار ترافیک ثبت شده.
این طوری میتونی ببینی آیا حجم الکی ازت کم کرده یا نه. البته با سیستم مزخرف گزارش مصرف پارسآنلاین این خیلی سخته. چون آمارش فقط در فاصله بین روشن و خاموش کردنها یا قطع و وصلیهای مودم داده میشه.
حالا شما اگه ترافیک مصرفی واقعیت (که با استفاده از این نرمافزارها محاسبه میکنی) خیلی کمتر از ترافیک مصرف شده در کنترل پنل پارسآنلاین بشه، اون وقت میشه گفت حجمخوری داری.
اما تجربه شخصی من اینه که به طور معمول پارسآنلاین مصرف رو بین 3 تا 5 درصد بیشتر نشون میده. روزانه و شبانه هم نداره. در همه ساعتها این جوری واسه من. این مقدار اختلاف هم چیز غیرطبیعی نیست. هفته پیش اتفاقن همین جا بحثش رو داشتیم با دوستان.
راست میگی netstat جان. شناسایی هویت افراد استفاده کننده از اینترنت بدون این شناسه ملی هم امکانپذیره. اما به نظر میآد با این روش خیلی راحتتر باشه و دیگه دردسر مطابقت دادن IP با شماره تلفن از بین بره.نقل قول:
ولی خود ایده مهمه. نشون میده به اینا باشه میخوان تا فیها خالدون ملت رو در بیارن بیرون و بهش دسترسی داشته باشن. من که این خبر رو شنیدم الآن حسم اینه: :n37::n27:
متأسفانه جهتگیری حکومت تو ایران به سمتیه که آدم احساس میکنه تا چند وقت دیگه ایران هم میخواد بشه یه کره شمالی دیگه. گر چه همه چیز تو این مملکت امکانپذیره، اما من به شخصه بعید میدونم تا اون حد از انقباض رو بتونن اعمال کنن. یعنی امیدوارم که نتونن.
نقل قول:نقل قول:ezio7 جان.نقل قول:
خوب این بنده خدا داره راست میگه. من شما که تو پینگ 8.8.8.8 عدد ttlمون 50 میشه یعنی یه لایه بالاتر از Le0nard0 که عدد ttlاش 49 شده هستیم. یعنی من و شما یه پله به 8.8.8.8 نزدیکتریم دیگه.
ولی خومونیم. این پینگا رو چه ساعتی میگیرید که این قدر پایینه؟ من که هیچ وقت پینگ 8.8.8.8 ام از 120 پایینتر نیومد. یعنی لامصب تا لب مرز خوبهها پینگم 30 تا 35 اه اما یهویی می روی 150 به بالا. همهاش تقصیر این زیرساخته. شما نکنه هر دو تا تون پروفایل گیم فعال کردین؟
بچه ها به نظر من اگه دانلود شبانه رو در نظر نگیریم از نظر کیفیت الان آسیاتک و پارس آنلاین بهترین سرویس دهنده ها هستن،من خودم آسیاتک دارم،واقعا" کدوم شرکت در خارج از زمان تایم رایگان به جز آسیاتک و پارس آنلاین با سرور خارجی همچین سرعتی می ده؟
تست سرور خارجی آسیاتک خارج تایم رایگان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من چند روزی نبودم تو بحث ها یه سوال :
من الان 8 آذر نت رو یه ماه تمدید کردم،میخواستم ببینم شبانه الان دیگه حساب میشه یا فقط واسه تمدبد بعد 10 آذر هست و میشه دانلود کرد؟؟
من فکر کنم پارس تازگیها برای اینکه دل کاربرا رُ به دست بیاره از فتوشاپ استفاده میکنه :n31:. من که باورم نمیشه اینقدر دانلود کرده باشم مگه میشه:n04::n38:
ظاهر قضیه اینه که کلیه سرویسهای خریداری شده قبل از 10 آذر همچنان مشمول شبانه رایگان هستند. یعنی شما که 8 آذر سرویست رو تمدید کردی 1 ماه شبانه رایگان داری.نقل قول:
هنوز هم کسی اینجا نبوده یا نیومده که سرویسش بعد از 10 آذر خریداری شده باشه و استفاده هم شده باشه که معلوم بشه آیا کلن این قضیه 1/3 واقعیت داشته یا فقط واسه بازی دادن کاربرا بوده.
نقل قول:
در جهت رضایت بیشتر مشتریان سیستم فتوشاپ سرخود افتتاح گردید :n02:
شما اگه پروفایل 16مگی داشته باشی میتونی یه همچین دانلودی (یعنی 27 گیگ) رو تو 5 ساعت داشته باشی. اما این که بین ساعت 5:25 تا 7:00 یعنی تو 95 دقیقه نزدیک 11 گیگ دانلود کرده باشی یه کم بعیده یا بهتر بگم عجیبه.نقل قول:
اصلاحیه: همین الآن گزارش مصرف خودم رو چک کردم. تو 5 ساعت شبانه امشب واسه من زده 18191.95 مگابایت دانلود رایگان. در حالی که NetWorx حدود 2/3 این عدد رو گزارش کرده. این یعنی بیشتر از 30 درصد اضافه حجم تو شبانه رایگان. کلن من در بهترین شرایط و در دورانی که خط و سرویسم کیفیت عالیی داشت بیشتر از 15.5 گیگ نتونستم تو یه شب دانلود کنم. 17 گیگ اصلن با خط من و پروفایلم امکانپذیر نیست.
مصرف روزانهام رو خیلی ثبت نکرده. جالبه که چند روز پیش یه همچین وضعیتی نبود.
نقل قول:یعنی شما الان میگید من لایم انقد بالاس از leo هم بالاتر؟ دقیقا کجا میشم من الان؟ لطفا با رسم شکل توضیح دهید :n02: (1.5 نمره)نقل قول:
اون پینگو حدود ساعت 7 گرفتم ولی اعتراف میکنم شانسی بود پینگ نرمال منم همون 120 ایناس معمولا
تازه الان یه مسیر گرفتم از اونم جالب تر از هر دی ان اس تو هرجای دنیا پینگ میگیرم بین 90 و 110 دیگه نمیذارم ریا نشه :n09:
ولی چه فایده دانلود شبانه که نباشه دیگه پارس مفت نمیرزه همش تقصیر leonardo بود نزاشت 2 ساله بگیریم هیچوقت ازش نمیگذرم :n14:
جالبه. پینگ 90 تا 110 از جاهای مختلف، خیلی خوبه.نقل قول:
من و شما (هم احتمالن) سیستمهامون مستقیم از مودم IP میگیره ولی لئوناردو سیستمش مستقیم از مودم IP نمیگیره و بینشون باید یه Gateway دیگه باشه. واسه همین ttlاش یه دونه از ttl ما کمتر بود.
دارم به پایان یکی از کانکشن های پارس آنلاینم نزدیک میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دیشب من که تقریبا همونقد تو نتورکس زده
حواستون باشه اگه تو روز هم حجم خوری میکنن حتما شکایت کنید مال من با کر.یو 1.5 برایر حساب میکرد هفته پیش شکایت کردم درست شد
شما دانلود امشبت از سرورهای داخلی بوده یا خارجی؟نقل قول:
:n08:نقل قول:
آحه مدالمو شسته بودم رو بند بود..... :n31:
ببین یعنی خیلی بالا! یعنی بهت بگم .... حتی یه نمه از لایه ی اوزون هم رفتی بالاتر!نقل قول:
حالا که فکرشو میکنم... یادم میاد که منم با فر.ی گیت خیلی قبلها یه مشکل مشابه داشتم... البته پیگیری نکردم......نقل قول:
راستشو بخوای من خودم هم از خودم نمیگذرم که نذاشتم 2 ساله بگیرم .:n24: فعلا یک سال که داریم اگه مثل یه سری 6 ماهه یا یه ماهه شارژ کرده بودم که کارم به خودکشی میرسید:n31:نقل قول:
خارجی دیگه دادا داخلیا که هیچی ندارن فقط برنامه کودکه با فیلمای تلوزیوننقل قول:
حالا برای اینکه سطح علمی تاپیک یه ذره بیاد بالا: :n31:نقل قول:
ttl رو فکر کنم خود سیستم عامل ست میکنه... البته من دقیقا نمیدونم عددش رو بر چه اساسی تعیین میکنه ولی حدس میزنم از روی پینگ تعیینش کنه... یعنی مثلا پینگ کمتر = ttl کمتر
البته به جز پینگ شاید چیزای دیگه هم باشه... ولی ttl رو فرستنده تنظیم میکنه و هر چی دلش بخواد میتونه بذاره... این قسمتش رو مطمئنم :n02:
کپی پیسته ها ولی خوب گفته من راحت حالیم شد :n26:
نقل قول:
TTL یا همان Time To Live برای یک بسته 2 چیزرا نشان می دهد:
1- تعداد روترهای موجود در مسیر بین آن دو دستگاه. که آن بسته ارسالی از هر روتری که رد می شود از عددش یکی کم می شود. پیش فرض این عدد 128 هست که اگر همین عدد را برگرداند یعنی اینکه بین مبدأ و مقصد هیچ روتری نيست (مثلاً کلاینتهای یک شبکه محلی).
2- کار بعدی TTL جلوگیری از loop شدن آن بسته است. اگر یه بسته بین چندتا روتر دست به دست شود (بنا به هر دلیل) عدد TTL یکی یکی کم می شود تا به 1 برسد که اگر به 1 برسد آن بسته از مسیر حذف می شود.
TTL برای محصولات مایکروسافت 128 و محصولات سیسکو و محصولات موجود در اینترنت 256 و برای لینوکس 64 است.
حالا اگه مثلاً سایت گوگل را ping کنید و مثلاً 200 را برای TTL برگرداند یعنی اینکه (200-256=56) 56 تا روتر بین دستگاه شما و دستگاه سرور گوگل قرار گرفته كه يكى از آنها مودم شما مى تواند باشد.
دوستان چند شبه هرچی دانلود میکنم error میخوره:|
البته از هر 5 تا 2 تاش اینجوری میشه:n28:از idmهم استفاده میکنم سرور دانلودم هم عوض نشده قبلا هم از همونجا دانلود میکردم
فک کنم از وقتی شبانه رو برداشتن اینجوری شده:n28:
کسی راه حلی بلد نیست؟
نقل قول:نقل قول ezio7 درسته. اما برای تکمیل بیشتر عرض کنم که:نقل قول:
- این عدد توسط ارسال کننده بسته اطلاعاتی ست میشه. در مور پینگ، سروری که ازش پینگ گرفته میشه.
- حداکثر مقدارش 255اه اما مقدار متداولش 64اه.
- به ازای هر گره یا جهش (hop) تو مسیر بین مبداء تا مقصد یک واحد از این عدد کم میشه.
- اگه از یه IP یا دامین trace root گرفته بشه، تعداد جهشها منهای 1 نشون میده که از عدد ttl اولیه چه مقداری کم شده. مثلن برای 8.8.8.8 من تو پینگ عدد 50 رو برای ttl میگیرم و با دستور tracert ویندوز جمعن 15 تا جهش دارم. یعنی 64 منهای (15 منهای 1) که میشه همون 50.
- مقدار اولیه ttl الزامن این عددا نیست. مثلن 4.2.2.4 باید ttl اولیه رو روی 60 ست کرده باشه.
خنده داره ها تا قبل ساعت 7 سرعت 20k بعد اون 400 تا امکان داره هنوز سرعت یکسان فعال نکرده باشن ؟!:n34:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راست میگید! من فکر کردم توی پینگ ttl بسته ی ارسالی رو نشون میده (یعنی اونی که خودش ست کرده :n02:) ولی در واقع ttl بسته ی دریافتی رو نشون میده..... واسه همین اشتباه شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ttl رو سیستم عامل ست میکنه ولی خب همیشه یه عدد ثابت میزاره احتمالا همون 64 یا 128 که ezio گفته....
فقط یه سوال... چرا گفتی 4.2.2.4 رو 60 تنظیم شده؟ من الان چک کردم اونم انگار همون 64 بود.... :n13:
ولی سطح علمی تاپیکو بردم بالا...:n31:
آقا این ایمیل چی میگه؟؟ رفته رو مخم دزد آنلاین :n24: من 10 آذر یک ماهه 128 ماهیانه 5 گیگ تمدید کردم گفتم شاید شبانه داشته باشم دیشب ساعت 2 شب 10 مگ دانلود کردم 3 مگ رو کم کرد از ترافیکم :n22:
حالا توقع دارن ازشون حمایت کنیم :n13:
محتوای مخفی: [URL=http://8pic.ir/
باید نهم تمدید میکردین!نقل قول:
خب منم اگه از دست های پشت پرده خبر داشتم حتما ۹ تمدید میکردم[emoji12]نقل قول:
البته واسه من خیلی مهم نیست من طرح یه ماهه پارس ۱۷ تومن دارم طرح ۲۴ گیگ شبانه ایرانسل هم دارم که سرعتش عالیه بین ۹۰۰ تا ۱۲۰۰ هست
کلا ماهی ۱۷ پارس میدم ۱۰ تومنم ایرانسل میشه ۲۷ تومن هم قیمت مناسب هم کیفیت عالیه
نمیدونم جریان چیه سایتای ملی رو باید با proxy باز کنم عوضش سرعت دانلودم از 250کیلوبایت شده 550کیلوبایت:n08:
اتفاقا همینجور هم شده . الان networx را هم چک کردم درست بود بین ساعات بیش از 11 گیگ دانلود شده بود:n19:نقل قول:
البته این نرم افزار میزان دانلود را زده 26.1 گیگ!
آقا من وقتی ریت خطم رو روی 16 مگ میبندند نویطم خیلی میره بالا و منفی میشه بعضی اوقات اما اضلا لینکم نمیپره و مکلی باهاش ندارم ... اما پارس آنلاین سرخود میره دوباره ریت رو پایین میاره میگه بخاطر نویز چاره چیه؟
بهش بگو بزار رو 16مگ مسئولیتش با خودم دیگه حق نداره چیزی بگهنقل قول:
میگم بهشون میگن که نمیکشه خط . انگار ما نمیفهمیم !!!
منو بگو بزور گزاشته بودن منو رو 16مگ با دعوا اومدم رو نه مگ حالا شما برعکسی ظاهرا پارسم دیونوسا
Sent from my HUAWEI G730-U10
سرعت الان :۵کیلو
برگ زرین دیگر برا پارس:n08:
من هم فردا میرم برای تخلیه خط:n02:
برای رضایت مشتریه :دینقل قول: