واقعا باید به بخش مارکتینگشون تبریک گفت با این تعرفه های بی خاصیت!نقل قول:
مطمئنی گیگی ۲تومنه؟ مگه ۴نبود؟ اگه سرعتو بالا ببندن من میرم یه خط دیگه میگیرم در کنار نامحدود برا زمانایی که سرعت بالا نیازه :D
Printable View
واقعا باید به بخش مارکتینگشون تبریک گفت با این تعرفه های بی خاصیت!نقل قول:
مطمئنی گیگی ۲تومنه؟ مگه ۴نبود؟ اگه سرعتو بالا ببندن من میرم یه خط دیگه میگیرم در کنار نامحدود برا زمانایی که سرعت بالا نیازه :D
من جایی ندیدم تو قرارداد مدت زده باشه؟نقل قول:
من قبلنا داتک داشتم از یک زمانی تعرفه هارو عوض کردن اما مشترکین قبلی تا زمانی که انصراف نمیدادن تعرفشون عوض نمیشد.
اگه اینطوری باشه که خیلی عالیه! من مدتی پارس آنلاین داشتم وقتی که تعرفه ها رو تغییر دادن و اون تعرفه من رو حذف کردن من رو مجبور کردن تغییر تعرفه بدم!نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
حالا اینکه نامحدود بمونه یا نه رو اطلاع ندارم ... استاد میدونم قطع نمیشه :دینقل قول:
این دو دو تا چهارتای پهنای باند رو چقدر باید اینجا من بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما با نامحدود 1 مگ روزانه کارای عادی + دانلود متوسط (و خیال راحت از بابت حجم و اینها!)دو گیگ , میشه 60 گیگ 39 ت این محدود 1 مگ 14 تومن پایه برای 3 گیگ + 57*2 = 114 تومن که میشه 60 گیگ 128 ت حالا سرعتش اصلا باشه 300! (بعد تا جایی که اطلاع دارم تعرفه ترافیک اضافی پلکانی هست از 4 شروع میشه اون درجه آخرش 2 هست!یعنی از این هم بیشتر میشه)به قولی افتـــــــاد؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت بالا با محدودیت ترافیک در حد 3 گیگ 5 گیگ 10 گیگ در ماه هیچ فایده ای نداره دوست عزیز! مگه برای کسی که کارش صرفا وبگردی و میل روزانه در حد 100 مگ 200 مگ هست میخواد با بیشترین سرعت انجام بده دانلود هم اصلا نداره!(یا موارد خاص میخواد تو کوتاه ترین زمان کاری بکنه!)این طرح ها 10000 نفر ساعت روش کارشناسی شده برای چاپیدن ملت, کم الکی که نیست سرعت 10 مگابیت ترافیک 1 گیگ!:n09:نقل قول:
اونم تا جایی که یادمه پلکانی بود(؟) مثلا 5 گیگ اول 4 تومن 6 تا 15 3 و بیشترش 2 ارقامش دقیق خاطرم نیست...
:n16:
آره من الان رفتم مصرفمو دیدم تو ماه ژانویه مصرفم 30گیگ بوده اگه محدود بگیرم بیفایدس با همین ۱مگ باید سر کنیم.نقل قول:
تو آلمان سرور میگیری ۱۰۰۰گیگ بهت میدن سرعتم ۱گیگابیت با قیمت مفت اما اینجا قطره ای گیگ میدن! :|
چه جوری میشه حجم مصرفی در ماه را برای نامحدود دید ..؟
من چیزی ندیدم
میشه جواب منم بدیننقل قول:
از سایت مخابراتنقل قول:
Tct.ir
ببین دوست عزیز با ریبوت کردن مودمت مکنه مسیرت تغییر کنه.نقل قول:
برای دیدن مسیرت هم از برنامه زیر استفاده کن
یا توی cmd دستور 8.8.8.8 tracert رو بزن.
Pingplotter Pro
منطقه مخابراتی 9 هم داشتیم ؟نقل قول:
ببنید اینطوری بزنید
tracert 4.2.2.2
از cmd برید لاگش بزارید اینجا بگم مسر کجا هست در ضمن یک چیزی بگم در هر بار خاموش و یا روشن کردن مودم مسر عوض می شه یک بار انگلیس هست یک بار هند یک بار هلند 10 تا مسر هست .
بی در و پیکر تر از این مخابرات تهران اصلا وجود نداره.
الان زنگ زدم 2020 , اپراتور اصلا خبر نداره و میگه هنوز چیزی بهشون در مورد سرویس حجمی نگفتن .
کسی تا حالا تونسته بگیره ایم سرویسای جدیدو ؟