اسکین fizz چرا unavailable ـه ؟:n03:
Printable View
اسکین fizz چرا unavailable ـه ؟:n03:
Hanozam dc mishe ...
واسه من پارت اول حدود 100 مگ و پارت دوم 180 مگ بودنقل قول:
پارت اول با سرعت بین 50 تا 100 دانلود میشد ولی پارت دوم اکثرا زیر 10 بود:n03:
در ضمن مشکل دی سی شدنم با دیسکانکت و کانکت دوباره از IP مودم حل شد و کلا 10 ثانیه هم طول نمیکشه فقط سعی کنید تو تیم فایت ها شرکت نکنید وگرنه باقی وقتا مشکلی نیست:n08:
Are man win 8.1 estefade mikonam, lol bedone moshkel ejra mishe baraye man vali baraye etminan, roye icon bazi right click konid, bad ghesmate properties bad ghesmate compatibility,bad toye ghesmate compatibility mode, gozineye " RUN THIS PROGRAM IN COMPATIBILITY MODE FOR" ro roshan konid windows 7 ya har windowsi ke ghabla bedone moshkel gamo run mikardid entekhab konid, dar akhar ham payin hamin safhe dar ghesmate privilege level gozineye "RUN THIS PROGRAM AS AN ADMINISTRATOR" hatman roshan konid, systemo restart konid bad bayad betonid bedone moshkel gamo run konid vali agar didi ba in tafasir vaghti bazam gamo load mikonid sari ejra nemishe roye gozineye league of legends hang karde close nakonid ye meghdar tol mikeshe bazi mavaghe baraye bare aval vali zamani ke load shode baraye bare aval dige hamishe okay mimoneنقل قول:
movafagh bashid
تو این 3 - 4 روز گذشته 2 تا آپدیت اومد که هر دو نزدیک به 400 تا میشهنقل قول:
آقای ghost برنامرو باید از کجا download کنم ؟؟ link اس ام اس شده که کار نمیکنه !
:n08::n07::n20:برای من اپدیت قبلی حدود 100 و خورده ای مگ بود شایدم کمتر step 2 اش رو خونه نبودم ببینم چقدره.اپدیت جدید هم تقریبا 200 مگ بود 125 مگ step 1 و 80 مگ step 2 البته بین step 1 و 2 step اش قطعش کردم بعد شد 400 مگ تقریبا خوش بختانه backup گرفتم قبل از اپدیت و folder های lol game client و lol game client en-gb رو حذف و سپس از backup جایگزین کردم و دوباره شد همون 80 مگ پیشنهاد میکنم قبل از اپدیت یه backup از این سه folder کپی داشته باشین تو قسمت rads/projects :
lol_air_client : اگه step 1 مشکل پیدا کرد این folder رو حذف میکنین مال back up رو کپی میکنین.
lol_game_client : اگه step 2 مشکل پیدا کرد این folder و folder پایینی رو حذف میکنین و سپس مال backup رو اینجا کپی میکنین.
lol_game_client_en_gb
-----------------------------------------------------
گفتم غم تو دارم .....................گفتا غمت سر اید
گفتم که LOL من شو ................گفتا باوگت در ارم
گفتم ز lol بازان رسم ساپورت بیاموز..................... گفتا ز غیر noob ان این کار کمتر اید
در غم اوضاع و احوالات اخیر:n14:
لینک ااس ام اس شده درسته حروف بزرگ کوچک رو رعایت کنید
من که دیگه فقط کار گرافیکی رفتم بزنم !
این آخرین بنری بود که زدم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر بدید !
عالـیــــــــــــــــــــ ـــه :n01:نقل قول: