2 چیه عامو منو از سرعتی نزدیک 9 آورده رو 1.5
Printable View
2 چیه عامو منو از سرعتی نزدیک 9 آورده رو 1.5
جالبش میدونین چیه؟ که باید بسوزیم و بسازیم چون شرکتای دیگه بهتر نیست که هیچ بدترم هستن.
نقل قول:این اطلاعات مودم منه
Downstream Upstream SNR Margin :20.5 21.5 db Line Attenuation :20.9 10.1 db Data Rate :10240 509 kbps Max Rate :17628 930 kbps POWER :19.9 11.3 dbm CRC :5 0
اینم سرعتمه یعنی سرعت خط روی 10 مگ هنوز بستس ولی از اون ور با یه چی محدودش کردن :/:n15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی تابلوئه شیرشو دارن از اونجا میبندن حالا چراشو شاید باید به بدهکاریشون ربط بدیم:n27:
سرعت ما هم توی مرکز فولادشهر کم شده
دقیقا روی 256 کیلوبایت فیکس شده!!!
ریت خط هم 10 مگ هستش
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
یه نمونه لینک از سرور داخلی که محدودیت ندارید رو لطفا بگید
من از تمام لینک ها محدودیت دارم
ضمنا رنج آی پی رو هم بفرمایید
درود ...نقل قول:
------
Uploadbaz
-----------
37.254
برا من با همین رنج ای پی از اپلود بازم همون 256 بیشتر نمیشه دقیقا روی دو مگ فیکس کردن
لینکای سافت 98 و سافت گدر هم داخلی هستن اونا رو هم قبلا تست کرده بودم همینقدر بود
شما لینکای این دو سایت رو هم چک کنید ببنید سرعتش چطوره
Deleted ...
ای کاش هر سرعت مزخرفی که میدادن ، حداقل سرویس مزخرفشون ثبات داشت . این وضعیت پینگ منه :
time=36 ms, average=36 ms
time=31 ms, average=33 ms
time=41 ms, average=36 ms
time=40 ms, average=37 ms
time=41 ms, average=37 ms
time=39 ms, average=38 ms
time=45 ms, average=39 ms
time=38 ms, average=38 ms
time=45 ms, average=39 ms
time=1038 ms, average=139 ms
چند روزه همین وضعیته . هر چند ثانیه یهو دچار این بلا میشه . معلوم نیست چه گندی زدند . (در چند هفتهٔ قبل با یک کلک رشتی مشکلی که واسه بازی آنلاین درست کرده بودند رو از بین برده بودم . اما این حروم لقمگی جدیدشون دیگه چاره نداره..) خودم چون اینها رو شیطان مجسم میدونم ، به نظرم این کارو میکنن که جلوی بازی آنلاین کاربرها در سزورهای خارجی رو بگیرند تا یوزرها بیان از سرویس مزخرف بینهایتشون استفاده کنند .
این افزایش سرعت ها و کاهش متعاقبش هم بنا بر همون فرضیهٔ شیطان مجسم دانستن این موجودات ، به نظرم دام بوده و بقول قدیمیا دون پاشیدن تا یوزرها طعم سرعت بالا بره زیر دندونشون و بعد از کاهش سرعت ، تقاضای افزایش بدن . حالا این وسط اشتباهی کسایی که سرعت بالا گرفته بودن هم زدن داغون کردن که بعد از مدتی بدون پرداخت جریمه به یوزر مربوطه سرعتش رو بر میگردونن به میزان قرارداد ! این فرضیه برقراره تا وقتی که خلافش ثابت بشه !
سرعت منم محدود شده!قبلا تا 320 میرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمپین 2 مگ هم دارم نمیتونم شکایت کنم
سلام به همه . یه خبر خوب . :n19::n19::n20::n20:سرعت من از دیروز تا حالا برگشته روی 5 مگابیت . طرح زرین هم دارم . از دیروز اصلا افت سرعت نداشتم . فکر کنم داره کم کم درست میشه . دوستان چک کنن نتیجه ی سرعتشون رو بگن .