برای منم چند بار اینجور شده(اسمیلی جو گیر)نقل قول:
Printable View
برای منم چند بار اینجور شده(اسمیلی جو گیر)نقل قول:
سلام
خسته نباشید!
1-من تازه مودم zyxel از شرکت شاتل گرفتم و یه سرویس Eco 512 که آی پی دینامیک داره.. حالا تو تنظیمات آی پی موندم! نمیدونم تو TCP-IP و قسمت DNS و ... چیکار کنم! باید بزارم اتوماتیک انتخاب کنه!؟؟؟
2- تو کانفیگ مودم باید DHCP رو فعال بزارم!؟ VCI و ... رو چطور؟
3- تو تنظیم در حالت PPPOE چطور متوجه شیم که تو اینترنتیم!؟ آیا همون دوتا کامپیوتر چشمک زن که تو دیال آپ بود اینجا هم نمایان میشه یا نه!؟
4- اگه بعد از اتمام دوره نخوام سرویسم رو شارژ کنم یا مثلا بخوام برای ماه های بعد شارژ کنم اونا خطم رو از رانژه خارج میکنن!؟
5- و سوال آخر اینکه یوزر و پسورد برای اتصال چیه!؟ همون کد اشتراک و شماره تلفنه!؟(اگه ممکنه دقیق بگین چیه!؟)
ممنون
شما میتونی یه کاری کنی یه زنگ به شاتل میزنی میگی تنظیم کانفیگم به هم خورده یا یه بهونه ی الکی بگو بعدش طرف برات توضیح میده اگرم نمیتونی به سایتش برو آموزش PDF موجود هستش احتمالانقل قول:
4.من سرویس یساله گرفتم نمیدونم.
5.آره
دوستان من با سرویس ART Home در شهریور ماه تونستم 15 گیگ دانلود کنم:46:
اینم از تست سرعت ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا میشه eco512 رو بعنوان شخص حقیقی انتخاب کرد یا نه باید نامه ای داستانی چیزی واسشون جور کرد ؟
من میخوام از شاتل سرویس بگیرم دنبای asus602 هستم الان تهران کسی جایی سراغ داره واسه خرید ؟
ممنونم .
آقا میشه eco512 رو بعنوان شخص حقیقی انتخاب کرد یا نه باید نامه ای داستانی چیزی واسشون جور کرد ؟
من میخوام از شاتل سرویس بگیرم دنبای asus602 هستم الان تهران کسی جایی سراغ داره واسه خرید ؟
ممنونم .
دوستان
به نظر شما برای ادامه ای دی اس ال از شاتل بگیرم؟
یا شرکت های دیگه؟
یه سوال دیگه
کجا میتونم سوالم رو ییپرسم که این آکوا پاکش نکنه
مرسی
شما یه نامه دانشگاه یا از یه شرکت بگیرنقل قول:
همین کافیه
سرعت شاتل هر شب بهتر از دیشب :دی
دیشب با 256 حدود 1.980 دانلود کردم :46:نقل قول: