با سلام اینترنت مخابرات گرفتم مثل پارس نیس که زمانی که کامپ رو روشن کردی connec بشه چیکار کنم زمونی که کامپ رو روشن کرم اتومات connec بشه:11: meci
Printable View
با سلام اینترنت مخابرات گرفتم مثل پارس نیس که زمانی که کامپ رو روشن کردی connec بشه چیکار کنم زمونی که کامپ رو روشن کرم اتومات connec بشه:11: meci
دوست عزیز بزای اینکه بصورت اتوماتیک به اینترنت وصل بشی باید مودم رو در حالت PPPoE کانفیگنقل قول:
کنی آموزشش اول همین تاپیک هست
سلام بر بچ
می خواستم امروز مودم بزارم رو ppoe تنظیمات تو مرورگر درست کردم ولی مودم وصل نمیشه چراغ سومش اصلا روشن نمیشه نمیدونم چیکارش کنم؟؟؟:13::41:
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟
مودم linksys 120n
سلام من به پیشنهاد چند نفر در اینجا tp-link 8960 خریدم قبلش نظر خودم روی wag120n linksys بود، این 8960 مشکل زیاد داشته مثلاً توی ارتباط وایرلس! جالبتر اینه که هر بار که ریستش میکنم واسه چند دقیقه صفحه ی اصلی(192.168.1.1) عوض میشه!!! قسم میخورم راست میگم، اینم دو تا عکس ! تازه یه بار هم به 8811-td تبدیل شد! نمیدونم آخه اینها توی حافظه 8960 چی میخوان؟!تنها سوالی که دارم اینه که 300Mb به چه دردی میخوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:16::16::16:
با سلامنقل قول:
اون چراغي كه روشن نميشه چي هست؟
بگيد تا بشه راحت تر راهنمايي كرد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
شما كافيه كانشكتون رو از نوع PPPoE تنظيم كنيد براي اينكار
موفق باشيد.
نقل قول:
سلام.بله دوست عزیز متاسفانه tp-link این مشکلات رو داره.من روی 8901 هم این مشکل رو تجربه کردم.
توی حافظه ی مودم نیستن چون با جدا کردن سیم تلفن دیگه این صفحه ها نمیان.
من احتمال میدم gate way های موجود در شبکه رو پیدا میکنه و نمایش میده،حالا چطوری؟! ،نمیدونم!
چون من وقتی به قسمت مدیریت پورت های این صفحات رفتم اسم سیستم های افراد دیگه رو دیدم.
من نمیدونم 8960 نسبت به wag120n برتری داره؟؟
سلام .
من امروز یه مودم مدل linksys wag120N خریدم و الان خواستم نصبش کنم . CD نصب داخل بسته رو اجرا کردم و برنامه setup ....
مشکل اینجاست که تو قسمت install gateway بهم ارور 321 رو میده و میگه کلآ کابل اترنت رو وصل نکردی !!! در حالی که همه چیز درست وصل شده .
اگه میشه کمکم کنین . مشکل کجاست . کابل رو عوض کردم باز همون ارور ... آیا کلآ روش نصبم غلطه و باید به صورت دستی از تنظیمات مودم سرویسو راه اندازی کنم ؟ پس این برنامه setup برای چیه !
ممنون
بنظر بنده آره.از نظر برد و سرعت انتقال داده ها.نقل قول:
عموما 8960 و 8961 با wag160 مقایسه میشن چون در یک رنج سرعت هستند.
البته Wag160 بهتره.اما من بین 8960 یا 8961 و wag120 مطمئنا 8960 یا 8961 رو انتخاب میکنم.
3تا چراغ رو مودم یکیش ماله وایرلس یکی دیگه ماله adsl خطه آخری ماله وقتی که مودم رو حالت ppoe وخود مودم به اینترنت وصل میشه اگه همه تنظیمات درست باشه باید هر سه تا سبز باشن اگه یکیش مشکل داشته قرمز میشه ولی این چراغ آخری که اصلا روشن نمیشهنقل قول:
مر30
کابل باید تو گیت شماره یک باشه اگه بود ببین سیستم میفهمه چیزی بهش وصل شده یا نه (کارت شبکه مشکل نداشته باشه) اگه اینم نبود احتمالا ویندوزت xp من خودم با xp نتونستم نصبش کنم:13:نقل قول: