اين پيغام جديد را باور کنيد . منم اول قبول نداشتم مشقامو خوب نوشتم بابام بهم عيدي داد............
Printable View
اين پيغام جديد را باور کنيد . منم اول قبول نداشتم مشقامو خوب نوشتم بابام بهم عيدي داد............
از همتون بدم میاد
...
...
...
...
.......
...
.......
...
....
...
دل بکنم!
سه تا زن دارن بستنی می خورن : یکی لیس می زنه .یکی هم گاز می زنه .یکی هم می مکه .کدومشون شوهر دارن؟ نه بی ادب اونی که حلقه دستشه!!!
به ترکه می گن بچه کجایی؟ می گه : بچه تهران .می گن: کجای تهران؟ می گه:کیلومتر 200 جاده تهران_ اردبیل
ازدواج ادم و حوا توی هیچ دفتری ثبت نشده ! هیچ اخوندی هم نبوده صیغه بخونه بد بختا همتون حروم زاده اید!!!
صندلی سیاوش قمیشی گم می شه دیگه اواز نمی خونه
الان تو اخبار شنیدم یه نفر که شباهت شدیدی به میمون داره تصادف کرده اگه سالمی یه زنگ بزن بد جور نگرانتم
به شیرازیا می گن: درسته شیرازی ها کلمه دومشون تو هر جمله فحشه؟ شیرازیه می گه: کدوم بی شرفی این حرفو زده؟
2 به ترکه می گن برو با اره برقی 1000تا درخت بکن می ره 996 تا می کنه خسته می شه می شینه .می گن چرا نشستی؟روشنش کن 4تا دیگه هم بکن .می گه : ا مگه روشنم می شه؟
خیلی دوست دارم, یه روز میام دنبالت باهم میریم یه جای دور که دست کسی بهت نرسه. قربانت, عزراییل
به یه بنده خدا میگن سه تا اسم بگو آخرش الله باشه، میگه روح الله، عین الله، سیندرالله :biggrin:
سلام خوبی؟ دیشب عجب شبی بود خواب عجیبی دیدم. دیدم تو اتوبان با سرعت دارم میرم یهو تو رو دیدم تا بیام به خودم بجنبم دیدم غرق خون وسط اتوبانی. امدم بالای سرت دیدم داری یه چیزی زمزمه می کنی خوب که گوش کردم دیدم میگی: انرژی هسته ای حق مسلم ماست!!
روزگار غریبی بود, جنگلی بود که درخت نداشت, شکارچی بود که تفنگ نداشت, تفنگش فشنگ نداشت, با تفنگی که فشنگ نداشت, میزنه به آهویی که سر نداشت و میندازتش تو کیسه ای که ته نداشت, گرچه این شعر سر و ته نداشت ولی ارزش سرکار گذاشتنو داشت
سبدی پر از موز .دسته ی گل رز.پیرهنی پر از پرز .همسری مثل بز .ارزوی من برای تو در سال جدید
S=1
K=2
E=3
O=4
I=5
M=6
H=7
R=8
A=9
L=0
jaygozin kon hala
19096
17469
19832985
فکر کردی زرنگی؟ زرنگ افتابست که مال همه رو دیده.زرنگ استکانه که می یوفته از همه لب می گیره .زرنگ سماوره که دست به سینه وای می سه همه ابش رو می خورن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جوجه تیغیه می گن چه ارزویی داری؟ می گه ارزو دارم یکی محکم بغلم کنه
يه ميخه ميره عروسي انقدر غر ميده پيچ ميشه
می دونی اگه چشم خر مثل گربه برق می زد چی می شد؟اردبیل می شد لوس انجلس
آقای قرائتی:
دختر خوب دختریه که دوست…. نشه. دوست شد… پارتی نره. پارتی رفت… بوس نده. بوس داد… یه صلوات بفرستید!!!
به ترکه می گن:دنیا چقدر خر تو خر شده .می گه:اره والا ای گفتی من 3 بار رفتم سربازی هیچ کس نفهمید
ترکه دنبال جای پارک بوده پیدا نمی کرده می گه خدایا اگه یه جا برام پیدا کنی نماز می خونم روزه می گیرم
.
.
.
یهو یه جا پیدا می کنه می گه: نمی خواد خدا خودم پیدا کردم
یه ترکه به مسابقات المپیک راه پیدا می کنه. ازش می پرسن به چه مقامی فکر می کنی ؟ میگه : به مقام معظم رهبری !!!!!
تركه میره مغازه میگه: آقا یه بیسكویت خوب بدین. بقاله میگه: ساقه طلایی خوبه؟ تركه میگه نه. میگه: ویفر خوبه؟ میگه نه . میگه گرجی خوبه؟ میگه نه. میگه: مادر خوبه؟ تركه میگه: قربان شما، دست بوسن !!!!!!!!
فصل چيدن پشم گوسفندان است . زود بخواب فردا اول صف باشي
o
< >
JL
Salam
:biggrin:
(اين مسيج مخصوص ساعت 3 بامداد است) ميخواستم ببينم شبها كه ميخواي بخوابي، گوشيتو خاموش ميكني كه سر كارت نزارن؟
اگه بگم ديوونتم، اگه بگم عاشقتم، اگه بگم دوست دارم، اگه بگم يه ثانيه از جلوي چشمام دور نميشي، اگه بگم نفسمي، اگه بگم همه هستي مني، برام «لپلپ» ميخري؟
از فلان شهر زنگ ميزنند به مركز و ميگن: يه امام جمعه برامون بفرستيد. ميپرسن: پس امام جمعه قبلي چي شد؟ ميگن: اونو كشتيم، امامزاده درست كرديم!
بچه دست و دلباز توي امتحان بيست ميگيره. باباش ميزنه توي گوشش و ميگه: خاك بر سرت كنن، با نمره 10 هم ميشه قبول بشي، حتما بايد اين همه خودكار حروم ميكردي؟
2 تا هزار پا همديگرو بغل ميكنند ميشن زيپ !!!!!!
تركه جلوي دوست دخترش مي خوره زمين ميگه : داشتي حركتو :biggrin:
ترکه جبهه بوده از هر طرف خمپاره می یومده .یکی داد می زنه می گه : سنکر بگیرید .ترکه از اون ور می گه : واسه من بربری بگیرید
salam. man ye buse kocholoye khaste va tanha hastam roye lopet ja dari ye kam esterahat konam
جهان بیش از 6 میلیارد جمعیت دارد یکی نیست به منه احمق بگه : چرا واسه تو مسیج فرستادم
می دونی چرا تشک رو قبل از دوختن حسابی با چوب می زنن؟چون بعدا هرچی دید صداش در نیاد!!
ترکه با احساسات دوست دخترش بازي مي کنه 3 بر 1 شکست مي خوره
به ترکه مي گن دوتا کلمه متضاد بگو ؟ مي گه انجير و زنجير.مي گن چه ربطي داشت؟ميگه پولدار که باشي زن جيرت مي ياد. بي پول که باشي ان جيرت مي ياد
مهم اين نيست که تو اَد ليست مسنجرمون چند نفر اَدد شدن. مهم اينه که تو قلبمون فقط 1 نفر ادد شده باشه که با هم آن بشيم، باهم آرشيو زندگي رو دوره کنيم و با هم آف بشيم. امّا بايد يادمون باشه پسورد دوستيمون رو جوري بسازيم که کسي نتونه هکمون کنه
ده درصد دلم تنگه،
بيست درصد يادتم،
سي درصد ميخوامت،
چهل درصد بيقرارم،
پنجاه درصد دل نگرانم،
شصت درصد حواسم بهته،
هفتاد درصد ديوونتم،
هشتاد درصد نوكرتم،
نود درصد دوست دارم،
صد درصد سر كاري
[QUOTE=shady_er]مهم اين نيست که تو اَد ليست مسنجرمون چند نفر اَدد شدن. مهم اينه که تو قلبمون فقط 1 نفر ادد شده باشه که با هم آن بشيم، باهم آرشيو زندگي رو دوره کنيم و با هم آف بشيم. امّا بايد يادمون باشه پسورد دوستيمون رو جوري بسازيم که کسي نتونه هکمون کنه
مطلبتون خيلي قشنگ ممنون :biggrin: