سلام به همهنقل قول:
اسپکتر:10:
Printable View
سلام به همهنقل قول:
اسپکتر:10:
سلام به همه
اسپکتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
?????????????
سلام عزیزان دل
مطمعنی که دراپ نمی شه ؟
سلام عزیزان دل
اخرین خبر
من الان اسپکتر رو برداشتم 250 رو هم واسش گرفتم اما دراپ شد
داداش شایعه پراکنی ننمایید
سلام به به Alien جان گل خوبی؟
عزیز اگه لول 1 رو بزنی و استیتش رو داشته باشی(همون که سرعت رو زیاذ تر میکنه)
اگه بمیری دراپ نمیشه
دوست عزيز بايد تو اون لوليش باشي كه وقتي ميزني سياه ميشه !نميدونم كدوم لولش بود..همون كه رو سر هيرو ها بزني slow هم ميكنهنقل قول:
سلام عزیزان دل
اخرین خبر
من الان اسپکتر رو برداشتم 250 رو هم واسش گرفتم اما دراپ شد
داداش شایعه پراکنی ننمایید
اگه دقيقا توي اون باشي وقتي بميري divine دراپ نميشه
ويرايش:تو 52c امتحان كردم دراپ شد ..ولي يادمه قبلا اينطور بود !
ويرايش2:تو 48b امتحان كردم دراپ نشد !
عزیز دل برادر شما رو لول اول اسپکتر رو بخون بعد داد بزن:46:نقل قول:
نقل قول:
سلام DEVILBOY عزیز
خوبی داداش
-----------------------------------------------------------------
عزیز دل برادر شما رو لول اول اسپکتر رو بخون بعد داد بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------- --------------------------
دوست عزيز بايد تو اون لوليش باشي كه وقتي ميزني سياه ميشه !نميدونم كدوم لولش بود..همون كه رو سر هيرو ها بزني slow هم ميكنه
اگه دقيقا توي اون باشي وقتي بميري divine دراپ نميشه
ويرايش:تو 52c امتحان كردم دراپ شد ..ولي يادمه قبلا اينطور بود !
ويرايش2:تو 48b امتحان كردم دراپ نشد !
-----------------------------------------------------------------------------
من که داد نزدم
فقط گفتم نشد
البته با 52 بازی کرده بودم
با 6.48 امتحان کردم دفعه ی اول دراپ شد بار دوم نشد باز بار سوم دراپ شد و .....
انگار یکی در میون دراپ میشه
البته احتمال زیاد من اشتباه کردم
لطفا راهنمایی کنید
آقا این 6.52 خیلی مسخره بازی شده دیگه.void رو نسبت به قبل خیلی ضعیف کردن.دیگه اصلا نمیشه بدون هلث بستن جلو رفت. بابا هیروی اگیلیتیه نمیشه که پولتو بری بدی لیزر.شمشیر تلپورت هم همینطور.خوب اگه نتونی موقع مردن ازش استفاده کنی مگه مجبوری 2100 خراب کنی.اگه آیتم رو بکنن 1000 تا شاید صزف که ببندی.تازه واسه اگیلیتی ها آیتمی نیاوردن.هیروها رو هم که خوب بودن همه رو دستکاری کردن خصوصا بریستلبک و وید رو که دیگه ................
سلام دوستان
من مدتي بود كه تو اين تاپيك سر نزده بودم حالا كه اومدم ديدم حدود 50 صفحه اضافه شده .
نرسيدم همه رو بخونم ولي حدود 30 تا 50 صفحه قبل رو خوندم
بد نبود
راستي cao-cao اون مشكلي كه گفته بودي سيستم پيدا كرده و وقتي موس را ميبرم بالا صفحه پرش به بالا ميكنه حل شد يا نه چون من هم اين مشكل رو دارم و ميدونم از چيه
اگه حل نكرديش بگو تا بهت بگم جريان چيه
راستي دوستان مپ 6.52d هم اومده برين از getdota.com دانلود كنيد
ههههههههههههههههههههههههه بحث جالبیه اخه این بدبخت تو بازی که پا نمی گیره عزیز من تازه با یه لول6 اسلایر میوفته نزنین این حرفها رو میخندن بهتون
تا حالا تو جه نکردی اسپکتر که بر میدارید یه نوشته قرمز میاد روی صفحه؟ خوب میگه که شما شانس دارید که اگر مردید و لول سوم شما گرفت ایتم از شما دراپ نشه تو یه مسابقه هم که ما اسپکتر داشتیم انخش را از دست داد و بعد هم دوباره مرد ماکه گفتیم دیواینش دراپ شد اما نه شانس اورد
اره توجه كردم ..يعني فك ميكني تا الان اون نوشترو هيچ كس جز تو نديده !!نقل قول:
تا حالا تو جه نکردی اسپکتر که بر میدارید یه نوشته قرمز میاد روی صفحه؟
من ديروز كه امتحان كردم فقط چيت گلد رو زدم و لول يكمو گرفتو بودم (يهني فقط 1 لول داشتم اونم همون specter dagger..پس ربطي به لول 3ش نداره.نقل قول:
خوب میگه که شما شانس دارید که اگر مردید و لول سوم شما گرفت ایتم از شما دراپ نشه تو یه مسابقه هم که ما اسپکتر داشتیم انخش را از دست داد و بعد هم دوباره مرد ماکه گفتیم دیواینش دراپ شد اما نه شانس اورد
فایر والتو ببند درست میشهنقل قول:
کی پانمیگیره؟نقل قول:
آقا مپ جدید حالت تک نفره رو ندارین؟
راستی بجز مپهای هنری دی پگوی مپهای دیگه رو نمیشه با کامپیوتری که هرو داشته باشه بازی کرد؟
عزیز نمی تونی باهاش بازی کنی نگه پا نمیگیره.
از اسپکتر هیرو باحال تر دیگه؟از تیمت جدایی میتونی پول و لول بگیری موقع درگیریم که تی ثانیه میای و kill میگیری
:18:نقل قول:
آقا شرمنده ولي من كلي دارم تو دلم ميخندم ببخشيد :27: :27:
آخه خيلي خنده داره حرفاتون راجب به Spectre
بابا رو لول 1 اين هيرو بايد دقت كني
اگر شما 250 يا همون Divine داشته باشيد بايد رو اون خطي كه لول 1 شما ميندازه وايسيد كه 250 دراپ نشه
ميتونيد امتحان كنيد
:40:
ويرايش !!!!!
بابا خيلي سادهخ هستش هر موقع 250 تايي رفتي ميخواستي دراض نشه (نيوفته)
سعي كن رو اون لول 1 كه اسپكت داره رو لولش باشي
وقتي لول رو ميزني به طرف يه خطي ميندازه تو بايد رو اون خط باشي كه وقتي هيروت مردش 250 تايي دراپ نشه
t-ava جان اگه با مني كه من ميدونم
من يه متن نوشته بودم ميخواستم پاكش كنم ...نميشد نوشتم ويرايش D:
در ضمن همين الان باگ 6.52c فهميدم كه چرا 52d اومد ..
باگش خيلي راحته !
اينم براي شما دوستان عزيز ..ولي بديش اينه كه ديگه 52d اومد و 52c رف كنار ولي بازم جالبه
اينم ريپلي !
بازي Syllabear نگاه كنيد تا بفميد باگ اين مپ چيه !(ايتم ها دو سه برابر ميشن )
فعلاکد:http://www.dota-allstars.com/replay/47355
در مورد اسپکتر، کاملترین حرف رو جناب استاتیک زدن به نظرم! ولی یه چیزی که هست باید یه جمله هم بنده با اجازه ایشون اضافه کنم:
شما اون چاقوی اسپکتر رو که ول میدید(!) تا یه چند ثانیه کوتاهی هر سمتی که برید، توی status تون چاقوهه هست! یعنی فقط کافیه یه لحظه روی خط اون چاقو باشید، و تا چند ثانیه خاصیت دیواین دراپ نشدن و همچنین عبور از موانع و MS کامل رو داشته باشید.
سلام به همه ... وسلامی مختص کسای که به من در تکمیل ایتمهای viper کمک کردن ... اقا بردم ... بازی رو مقابل مگناتور بردم ... خوشحالی من به 2 دلیله ... اول اینکه مگناتور با 1 ونگارد و 1 هود اومد جلو من ... اولش تو دلم بهش خندیدم ولی وقتی تف مینداختم روش اصلا اثر نمیکرد ... مگناتور رو خیلی سختش کرده بود ولی بازی رو بردم و دلیل 2 هم اینه که 50000 ت برنده شدم ... از 1 بابت دیگه هم خیلی خوشحالم ... اونم اینه که توی منطقه ای که زندگی میکنم هیچکس از هیچ گیم نتی نتونسته بود این یارو رو شکست بده (تو 1به 1 ) یه جورایی به زندگی امیدوار شدم ... هه هه هه هه هه هه هه هه هه هه ( خ ن د ی ی ی ی د م)چه حالی میده تو 1 به 1 قویتر از خودتو بزنی ( حالا برم فکر کنم ببینم با این 50000ت چه کنم ... شاید رفتم و موهام رو جیگیل ویگیلی کردم ... نیدونم ... برم فکر کنم ) bayeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee
راستی من با spectre زیاد بازی نکردم و نظری هم راجب بهش ندارم ... ولی همون که همون گفت ... اره همون منم همون میگم ............... کدووووم ؟؟؟ اها !!!!!!!!!!!byeeeeeeee
با سلام... من چه جوری میتونم تو این باز حرفه ای شم...حرفه ای ها بهم بگید ( اموزشی چیزی ندارید )
اينم داستان "تيني" كه خودم ترجمش كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"تيني"
نمايان ميشه از كمر هاي سنگي "اشنرا".
تمام قول هاي سنگي در اين مكان به وجود ميان.
"تيني" يك قول سنگي تازه متولد شدس.اگر چه اندازش بسيار كوچك است ولي مقاومت يك تپه را دارد.
با اين مقاومتِ برتري كه دارد .ميتونه هر چي رو كه دوست داره به اسمان پرتاپ كنه..
بخاطر اين كه از خاك و سنگ ساخته شده باعث ميشه در اطراف دشمن هايش بهمني فرا گير بشه ...
بدن سنگي و شيب دارش باعث اين ميشه كه دشمنانش خيلي سخت بتونن بهش ضربه وارد كنند.حالا هر زماني كه باشه !
بدن "تيني" رشد خواهد كرد.بطوريكه نيروهاي مغناطيسي درون قلب و عمق وجود خارايش را فرا ميگيرد و خاك از بدن نا فورم و سنگ مانندش جاري ميشود
فعلا..خوشتون اومد بگيد تا بقيرم ترجمه كنم
سلام ... akharwarbaz ... اگه میشه ادرس بده خودمون میریم و میخونیم ممنون بای ( ذکر هر مطلب با ذکر منبع 1 قانونه در این انجمن که دوستان عزیز خواهشن فراموش نکنن ) باز هم ممنون اقا akharwarbaz
خوب... خوشحالم که بردی!نقل قول:
نوشته شده توسط hossein el ninio0o [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
نقل قول:
سلام ... akharwarbaz ... اگه میشه ادرس بده خودمون میریم و میخونیم ممنون بای ( ذکر هر مطلب با ذکر منبع 1 قانونه در این انجمن که دوستان عزیز خواهشن فراموش نکنن ) باز هم ممنون اقا akharwarbaz
فك كنم اين بگه كه منبع كجاس !نقل قول:
اينم داستان "تيني" كه خودم ترجمش كردم
يه چيزي ..اگه نيگا كني ميبيني كه من خيلي وقت قبل از اين كه بدوني p30 چيه و كجا هست من اينجا عضو بودم ..پس خواهشن قوانين رو به من ياد ندهنقل قول:
ذکر هر مطلب با ذکر منبع 1 قانونه در این انجمن که دوستان عزیز خواهشن فراموش نکنن
من يكي كه واقعا پشيمون شدم از اين كه ادم وقتشو ميذاره و اخرش اين ميشه ...واقعا متاسفم
فعلا
با اینکه به بنده هیچ ربطی نداره، و اصلا شاید نظر ندم بهتر باشه (!) ولی به نظرم حق با جناب akharwarbaz هست. به نظرم بهتره یه خورده به حرف همدیگه اعتماد داشته باشیم! اینجور برخوردها فقط باعث میشه کسی که یه لطفی کرده و کاری رو انجام داده، سرخورده بشه و این قضیه روحیه اشتراک گذاری رو خدشه دار میکنه و باعث میشه همه بگن، هر چی دارم مال خودم!! دیگری به .... ام!!!!!
آقا خیلی ممنون بابت داستان
آقا تک به تک که بازی نیست.فقط 5 به 5
راسش دوست عزیز هیشکی نمیگه حرفه ای هست.ما یه کم از مبتدی فاصله گرفتیم.
اول سعی کنین با همه هیروه بازی کین و لول هاشون رو یاد بگیرین که بفهمین حریف می خواد چی کار کنه.
بعد انتخاب هیرو که هیروهای مناسب بردارین که لول هاشون و کاراییشون به هم بخوره و مچ باشن
بعد مم ترین بخش ایکه بتونی اتک آخر رو به کریپ خودی و حریف بدی که پولت رو بخوری و نداری حریفت پول بخوره
و در صورت ممکن kill هم بگیری
خود سرانه کاری نکنی و در خدمت تیم باشی
آیتم هم که باید متناسب با ظیفه و کاراییت ببندی
امدوارم موفق باشید
دوستان سلام ... اقا akharwarbaz من معذرت میخوام ... نه 1 بار بلکه 100 بار ... قصد من کم نشون دادن زحمت شما دوست عزیزم نبوده باور کن اتفاقا از داستانت خوشم اومد و تشکر هم کردم و باز هم تشکر میکنم ... به خدا قصدم این نبوده که بخوام به منبعت سر بزنم که ببینم راست میگی یا دروغ ... من فکر کردم این مطلب رو که گذاشتی شاید داستان هروهای دیگه هم حتما توی اون منبع باشه ... باور کن سوء تفاهم شده واست و اگر نه من که فقط چند روزی بیشتر نیس که در انجمن عضو شدم و هیچوقت به خودم اجازه بی احترامی رو به شما قدیمی ها نمیدم ... من فقط منبع رو خواستم که خودم برم و داستان هیرو ها رو بخونم همین ... بازم از تو عزیز که ناراحتت کردم معذرت میخوام ... امیدوارم این سوء تفاهم رو فراموش کنی ----------------------------------------------------ما حاضریم واسه چهار چیز جون ناقابل رو بدیم ... خدا ... وطن ... خانواده و رفیق
شب همگی خوش ما رفتیم لا لا لا لا لا لا لا لا لا لا لا
بابت داستان ممنون.
از دوست عزیزhossein el ninio0o هم خیلی خوشم اومد بابت عذرخواهی زیباشون
كسي كلن داره داخل تهران كه بيايم بازي كنيم ؟؟؟
اگر داريد اسم كلن رو بگيد و بگيد كه كي ميتونيد بياين بازي
سلام .... من پچ های بازی رو گرفتم ولی تا پچ 1.15 نصب میشه و بقیه رو ارور میده به نظرتون برای چیه ؟
من dota allstars رو میخوام ....خواهشا مشکلشو بگید....در ضمن چه جوری میتونم تو این بازی حرفه ای شم ( آموزشی ، چیزی وجود نداره که ایتم ها و چیزهای دیگرو توضیح داده باشه )
با تشکر
برو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونجا در مورد آيتمها و هيروها توضيح داده
سلااااااام صبح همگی بخیر ... چه صبح زیبا و خوش هوایی هستش امروز ... اب و هوای اینجا شیراز که اینگار اول یا دوم فروردین هستش و هوای خنکی رو داریم ... ( اره میدونم اینجا که انجمن اب و هوا شناسی نیس ) ... منم بعد از 1 صبحانه مفصل در کنار خانواده رفتم با insanse یکمی خودم رو سرگرم کنم ... ar زدم spectre به من داد ... (ولی من که با این هرو اصلا و ابدا بازی نکردم همیشه تو این 3 سالی که dota میزنم یا repick دادم یا هم swap کردم ) ... ولی این بار بازی کردم ... همون اول رفتم واسه رادیانس... ولی بلد نبودم باهاش بازی کنم ... لطفا یک اموزش مفصلی برای من و امثال من که با spectre بلد نیستن بزارین ممنون روز همگی خوش
آموزش بازي با Spectre
خردتون تو بازي 5 به 5 بايد اين آيتمها باشه
TANGO 4ta
Baghiasho IRONWOOD ميخريد
SAVE ميدي پولت رو براي راديانس
بعد از راديانس ميري يا هارت ميبندي يا MANta
يه توضيح بدم اين هيرو در بازي 5 به 5 اگر قوي بشه كل هيروهايه مپ رو ميزنه حالا اون هيرو هر چقدر هم قوي باشه Spectre ميزنش
ممنون اقا static ولی بعد از رادیانس و مانتا چی خوبه ... یه توضیح هم از لولاش بدید ممنون میشم
درمورد اين هيرو بعد از مانتا برو هارت بعدش Burzo
بعدش هم براي لولهاش
Hero Abilities
Spectral Dagger
The Spectre launches a deadly dagger that trails a Shadow Path. Deals damage to the targets in its path. Units hit by the dagger will also trail a Shadow Path. The Spectre becomes phased (gains zero collision) while on the path.
Level 1 - Spectre gains 5% movespeed, enemies lose 5%. Deals 50 damage.
Level 2 - Spectre gains 9% movespeed, enemies lose 9%. Deals 100 damage.
Level 3 - Spectre gains 14% movespeed, enemies lose 14%. Deals 150 damage.
Level 4 - Spectre gains 18% movespeed, enemies lose 18%. Deals 200 damage.
Cooldown: 25 seconds.
Level 1: 130 mana, 25 sec cooldown.
Level 2: 140 mana, 25 sec cooldown.
Level 3: 150 mana, 25 sec cooldown.
Level 4: 160 mana, 25 sec cooldown.
همانطور كه معلومه اين لول رو وقتي ميندازي اگر رو خط باشي سرعت راه رفتنت ((لول آپش رو ميگم )) 18% افزايش ميده و 18% هم از سرعت راه رفتن اون كسي كه رو خط هستش(دشمن) ميگيره
در ضمن 200 تا هم خون كم ميگنه از طرف مقابلت
(( بدون اين كه به چيزي اثابت كنه ميتونه رو خط راه بره ))
Desolate
Deals bonus damage that cuts through armor when attacking a hero that has no nearby allied units. Works on Illusions.
Level 1 - 15 Bonus Damage.
Level 2 - 25 Bonus Damage.
Level 3 - 35 Bonus Damage.
Level 4 - 45 Bonus Damage.
Passive
اين لول با لول 6 اين هيرو كار ميكنه
Dispersion
Causes any damage taken by Mercurial to be reflected onto all enemies in a 600 AoE.
Level 1 - 5% of damage.
Level 2 - 10% of damage.
Level 3 - 15% of damage.
Level 4 - 20% of damage.
Passive
اين لول تا 20% امكان لول خوردن و اتك خوردن رو از شما دور مينه ( البته بر ميگردونه لول و اتك رو به خود اون نفري كه ميزنه شما رو) مثلا Slayer lvl6 بزنه به اين هيرو بعد اين لول كار كنه خوده slayer كل دميجي كه زده به Spectre رو ميخوره
Haunt
Creates a haunting image beside each enemy hero. These images are uncontrollable, take 200% damage, deal 50% damage and each of them will attack only its pair. Cooldown goes down with level.
Level 1 - Lasts 4 seconds.
Level 2 - Lasts 5 seconds.
Level 3 - Lasts 6 seconds.
Cooldown: 150/120/90 seconds.
Level 1: 150 mana, 150 sec cooldown.
Level 2: 150 mana, 120 sec cooldown.
Level 3: 150 mana, 90 sec cooldown.
اين لول رو وقتي كه ميزنيد به تعداد هيروهايه مپ ايلوژن درست ميشه و ميوفته دنباله هيروها
اما اين ايلوژنها (((((( 50% دو برابر اتك ميكنن ))))))
خيلي افكت صدائي قشنگي هم داره اين لول