متاسفانه امروز کلا قطع شد و چراغ قرمز چشمک میزنهنقل قول:
زنگ زدم اونها هم گفتن بر رسی میکنن من موندم تعطیلات و اینترنت آشغال مبین نت
کابل رو هم تا سر کوچه رفتم اصلا قطعی نداشت
Printable View
متاسفانه امروز کلا قطع شد و چراغ قرمز چشمک میزنهنقل قول:
زنگ زدم اونها هم گفتن بر رسی میکنن من موندم تعطیلات و اینترنت آشغال مبین نت
کابل رو هم تا سر کوچه رفتم اصلا قطعی نداشت
کس دیگه ای هم تو گروه هست که تمدید کرده باشه و سرعتش بعد تمدید نصف شده باشه؟
من تمدید کردم و سرعتم نصف شدهنقل قول:
برای همه همین طوره و مثل این بحشنامه اومده بعد تمدید با قیمتهای جدید سرعت حداکثر 2 برابر سرعت قرارداد بسته بشه. میخوان مشکل پهنای باندشون رو با کم کردن سرعت یوسرهای تانوما حل کنن. اخه کجای دنیا اینطوریه.
سلامنقل قول:
اگر خودم کابل فیبر نوری بخرم و از fat تا خونه رو بکشم قسمت وصل کردنش به مودم و fat رو پیمانکار یا مخابرات انجام میدن؟
بنده حقير سالهاي پيش در همين تاپيک خدمت برخي دوستان جوگير گفتم که اين سرعتهاي فضايي 200 و 400 و اينها رو تا ابد نخواهند داشت و اين کارهاي مخابرات براي بازارگرميه. فردا که مشتري زياد شد ديگه به يه ورش نخواهيم بود و سرعت ها رو بر مي گردونه به همون قرارداد و قانونا هيچ چيزي هم بهش نمي شه گفت.نقل قول:
متاسفانه دوستان مي گفتن که دو روزم سرعتش همينجوري بالا باشه مي ارزه. خب بفرماييد. اون دو روز خوشي فيبر هم گذشت و روسياهي به ذغال موند. حالا ما مونديم و هزينه نصب پنج تا ده برابري نسبت به سرويس هاي ديگه و کاهش 2 تا 4 برابري سرعت!
مسلما سرويس فيبر از يه نظرايي مثل پينگ و پايداري از سرويس هاي ديگه بهتره. ولي از ديد فني فيبرهايي که اينها کشيدن بايد از بالا دست کشش ده گيگ و بالاتر داشته باشه که به همه مشترکان چندصد مگابيت رو برسونه، که با اين دستگاه هاي موجود فعلا نداره. با اين روند جذب مشتري، در آينده اگه بتونه همون 50 مگ رو بده هنر کرده. مگر اين که بک بون ها و پاپ سايت هاش رو آپگريد سنگين بکنه که توي اين بازار انحصاري و با سيستم فشل مخابرات به اين زوديها نخواهند کرد.
در پاسخ تون بايد بگم: همه جاي دنيا همينه. اپراتور ميان کف و سقف قرارداد سرويس مي ده، اگه جا داشت باز مي ذاره. مخابرات ما ديگه جا نداره.
سلام.
اینترنت من جدیدا روزی 2-3 بار برای بازه های 15-30 دقیقه کاملا داخلی میشه. دوستان دیگه هم همچین تجربه ای دارن؟
دقیقا درست میگی و من هم اینو گفتم یادمه.. اینجا کسی باورش نمیشه یکسری حرفها رو و فقط گنده گویی میکنن و بعدش که مثل خر تو گل گیر کردن صداشون هم در نمیاد .. متاسفانه این موضوع افت سرعت داره گریبان گیر خیلی از دوستان میشه و هیچ کاریش نمیشه کرد مگر اینکه امید به خدا داشته باشیم که پهنای باند بیشتری خریداری بشه و اجازه دسترسی بهش بدن...نقل قول:
نقل قول:دوست من اگر روزی ۲ ۳ بار این اتفاق برات میوفته پیشنهاد میکنم مودم رو خاموش کنی و اجازه بدی آی پی جدید بگیری شاید مشکلت حل بشه با این موضوع اما من تا به الان دیدم.نقل قول:
در ضمن شما هم سرویستون چرا اینقدر آپلود پایینی دارید؟ وگرنه سرعت دانلود خوبه اما اصلا دست بهش نزن همین رو هم از دست میدی.
قبلا هر سرعتی تو اسپید تست داشتم همونو تو دانلود هم میگرفتم .مثلا تو اسپید تست ۲۲۰مگابیت میانگین سرعتم بود تو دانلو حداقل ۲۲ حداکثر ۲۶ مگابایت سرعتم بود. اما الان تو اسپید تست همون ۲۰۰ مگابیت سرعتو نشون میده اما دانلود اومده رو حداکثر ۱۲ مگابایت.نقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام. دوستان عزیز بعد دو سال و خورده ای رفتن پیگیری و شکایت از مخابرات از طریق ۱۹۵ بهم گفتن که امکان تحویل سرویس از طریق کابل کشی هوایی با فاصله حدودا ۱۰۰ متری وجود داره.
میخواستم بدونم کیفیت کابل کشی هوایی چطوری هستش و دچار قطعی و خرابی در اینده میشه یا نه؟
یه سوال دیگه هم داشتم ساختمون ما جز خودم کس دیگه ای درگیر استفاده از نت نیست. میخواستم بدونم در اینجور مواقع به صورت تک واحدی سرویسی بهم ارائه میدن؟
خب دوست من حتما از سرور خارجی دانلود میکنی ؟نقل قول:
سرعت دانلود متغیره . مثلا ما همسایه همون سه چهار پنج تاشون سرویس گرفتن سرعت من اومده پایین ..
شرایطط رو بگو شاید راه حلی باشه /...
افت کیفیت نیست فیبر پسیو هست passiveنقل قول:
تک واحد شاید بدن شاید ندن بسته به شهر مرکز مخابرات پیمان کار و غیر ه ولی خودت میگی تو سایت بهت گفتن میدن حتما میدن پیگیر باش
یه بار شهریور پارسال پیمانکار اومد و مسیر سیم کشی رو برام مشخص کرد و میگفت چون سیمکشی داخلی سخته مستقیم از نمای ساختمون میشه کشید. ولی بعدش رفت و پشت سرش هم نگاه نکرد و خبری ازش نشد. بعد اونم چند باریپیگیری و شکایت کردم.
الان هم این جوابیه که تو ۱۹۵ بهم دادن: با اجراي فيبر هوايي به متراژ بيش از 100 متر و عبور از عرض خيابان امكان ارايه سرويس وجود دارد با پيمانكار فيبر جهت مراجعه به محل مشترك هماهنگ گرديد در صورت فيبر كشي داخله براي تمام واحد هاي ساختمان امكان ارايه سرويس وجود دارد لازم به ذكر است براي مشترك به صورت تك واحدي صرفه اقتصادي جهت اجراي فيبر وجود ندارد.
میشه بدونم هزینه نصب و راه اندازی شما چقد شد؟ الان برام سوال شده به صورت تک واحدی هزینه نهایی چقد میشه که اینا میگن به صرفه نیست؟ چون چند سال پیش ترمینال gpon هم خریداری کردم و یه بخشی از هزینه کمتر میشه برام
نه سرور داخلی رو میگم. حتی سایت سافت۹۸ هم همینه اسپید تست یه سرعت نشون میده اما عملا سرعتم ۹۶ مگا بیت هست.ما رودهن هستیم. مشترک فیبر کمه و به هیچ کس هم نمیدن دیگه فیبر. برام سواله چرا اسپید تست ۲۰۰ نشون میده اما سرعت دانلود ۱۰۰ هست. از فت هم فقط برای ما کابل کشیدن مشترکی هم اضافه نشده. راه حلی ترفندی چیزی کسی بلده بشه درستش کردنقل قول:
والا منم به اینمشگل شما برخوردم ولی فقط یکی دوبارنقل قول:
بعضی مواقع به نظر میرسه سرور های داخلی سرعت سرویس را مجدود میکنن
ولی در همان جین از خارج دانلود میکنی 20 مگابایت سرعت داری
معمولا خودش حل میشه
یا با خاموش کردن مودم و تغییر آی پی و مسیر روت
نقل قول:
والا دوست من 100 متر بعیده رو طرح مجانی بکشن
برا من رو طرح بود
12 کور کشیدن از رو نمای دو همسایه رد شد ....
بابت اسپلیتر و فیوژن کاری 300 هزار تومن دوسال پیش گرفت
بابت فیبر بیرونی هیچی نگرفت چون رو طرح بود (فیبر کشی و مودم ریگان)
فقیر داخل ساختمان را 5 سال قبلش کشیده بودم
جمعا شد بین 3 میلیون یا 4 میلیون دقیق جضور ذهن ندارم
5 واحد جمعا
شما هم اگر واحدهای دیگر را ترغیب کنید مسلما مخابرات کمکتون میکنه
من خودم رفتم پیششون اولین سوالی پرسیدم این بود که برا چند واحدذ میخوای ؟
نه دوست من با خاموش کردن مال من حل نشدهنقل قول:
آپلود را مرکز مخابرات محدود کرده که زیاد آپلود نکنم
تا حالا چندین و چند بار با 2020 تماس گرفتم خانومه گفت خب من الان یه تغییراتی اعمال میکنم تا 2 دقیقه دیگه درست میشه ولی درست نشد که نشد . س
گول اسپيدتست رو نخوريد. اينها فهميدن همين سايت اسپيد تست براي همه ملاک بنچمارک شده، براي همين اون رو باز مي ذارن که عدداي خوشگل نشون بده. ولي بقيه چيزها مي ره توي شيپينگ (Shaping)نقل قول:
سايتهاي خودمون هم بارشون بالا رفته يه شيپينگ هم اونها مي زنن. تهش ديگه چيزي نمي مونه.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
شما باید برای اینکه برات اینکار انجام بشه با پیمانکار بتونی فیکسش کنی.. سعی کن اگر اومد پول ۲تا سرویس رو بهش بدی تا برات انجام بده.. تهران تعرفه دولتی طبق قانون ۵۳۰ تومان فیبرکشی داخلی و فیوژن هستش که اگر از رایزرها رد کنه این قیمت هست و اگر بیرون از رایزر رد بشه و یا مقدار بیشتری فیبر ببره یه مقدار هزینه بیشتر میشه.. اگر تحت هر شرایطی دیدی که نمیتونی با پیمانکار به نتیجه برسی برو مرکز و با رییس مرکز صحبت کن و اعلام کن که تمامیه همسایگان مسن هستن و نیازی به اینترنت ندارن و مورد استفاده نیست براشون برای همین یا باهات کنار بیان و یا اجازه بدن شما خودتون با یک پیمانکار هماهنگی رو انجام بدید و براتون اینکار رو انجام بده که این هم مشکلی نداره باید اجازه بدن و یا حتی اجازه ندادن میتونید به بازرسی مخابرات اعلام کنید و از اونجا پیگیری کنید.
اینکه آپلود رو بستن نگرانی نداره اصلا دیگه پیگیری نکن چونکه ممکنه با مشکل بدتری روبرو بشی و درست کردنش بسیار برات سخت بشه.. استفاده کن تا منطقه شما مشترک بیشتری پیدا کنه و بعدا بتونی گیر بدی و مشکل رو حل کنی.
اصلا شیپینگی در کار نیست دوست من این مسایل وجود نداره .. اینکه شما داری از جایی دانلود میکنی ۱۰۰ نشون میده اما اسپید تست ۲۰۰ خوب به پهنای باند و سرور اون سایت هم بستگی داره قرار نیست همه چیز یکجا باشه که.. وگرنه بیان دستکاری کنن شما مدرک پیدا کنی میتونی با دلیل مشکل رو رفع کنی.. اما من قبلا هم گفتم الان هم میگم اگر تحت هر شرایطی مسئله افت سرعت رو پیگیری کنید به دلیل اینکه سرویس فروخته شده ۵۰ مگ هست نمیتونید ایرادی بگیرید و با جمله همینه که هست روبرو میشید پس نکنید اینکار رو .. شما سعی کنید از سرورهاییی مثل اپل دانلود رو انجام بدید و همینطور یکبار هم دانلود منیجیر خودتون رو بررسی کنید و ببینید محدودیتی رو اعمال نکرده باید و ندانسته باشید برای همین اول همه چیز رو بررسی کنید و بعد از یک سایت مانند اپل دانلود رو انجام بدید.
من آپلود داخلیم رو 200 یا بیشتر بازه اما سرور خارجی انتخاب هر جایی باشه بزور به 20 میرسه و پایین هم میاد جالبه با چیز شکن هم همینه چند مدل هم مختلف هم تست کردم. مشخصه که شیپینگ یا فایروال یا هر چیزه دیگه ای در کاره یه دلیلی هست، چند وقته اینجوری شده قبلا هر دو باز بود 200 به بالا الان فقط دانلود خوبه و داخلی بازه. رو چند تا سیستم با ویندوزهای مختلف تست گرفتم همینه و نکته جالب رو موبایل با wifi N تا 42 آپلود و دانلود رو میده یعنی فکر کنم همه پهنای باند کلاس N میشه و اکسس پوینت AC ندارم ببینم رو موبایل کامل بازه این خیلی دیگه عجیبه !! و نمیشه همه سیتمها مشکل داشته باشه پس چرا داخلی اوک هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با چه شکنی امتحان کردین ؟ :)نقل قول:
با شادوساکس و تونل بر و اکسپرس و .... شما نظری داری ؟ راهی بلدی ؟ با پراکسی خوب ایرانی میشه ردش کرد ؟
این رو موبایل و به لندن که از فرانکفورت همیشه بدتره آپلود تا 43 رفته !! بدون شکن
این با شادوساکس دانلود خوبه پس نباید مشکل شکن باشه بقیه هم همینه . دوستان ناقلا که پشت پرده ساکت هستند راهی بلدن یا حداقل دلیلشو میدونن بگن
یادم به اندروید مجازی افتاد رو همون دستگاه نصب داشتم تست گرفتم و آپلود کامل بازه !!!!
از بعد عید منم همین مشکل و دارم ولی با دانلود. حتی بعضی وقتا تا ۸ مگابیت میاد پایین.هر بار یه سرعته. هیچ مشکلی از طرف من نیست مطمئنم. این چندروز که اصلا افتضاح شده. ۲۰۲۰ که تعطیل هیچی حالیشون نیست. خود مخبرات هم میگه مشکل از ما نیست. خودشون اومدن خط من و چک کردن هیچ مشکلی نبوده. بهشون میگم مشکل از من نیست از شما نیست پس یعنی یه عامل غیبی در کاره. عالم ارواح اومدن انگولک کردن اینترنت منو. معلومه کاملا عمدیه و ما رو الکی میفرستن دنبال نخود سیاهنقل قول:
سلامنقل قول:
منم این مشکل رو روی adsl داشتم
مشکل از ویندوز هستش که باید عوض کنید
ویندوز رو حتما از سافت98 بگیر نسخه windows 10 64 pro هم بگیر
حتما حتما نسخه pro رو بگیری
اضافه شد فعلا فقط قم رو داره نشون میده تحت پوشش هست
دوست عزیز من گفتم روی چند سیستم با سیستم عاملهای مختلف امتحان کردم دو تا دسکتاپ و دو تا لپتاپ ویندوز 7SP1 /10 PRO/10 LTSB/10LTSC 2021 .نقل قول:
ویندوز یا هر نرم افزار دیگه ای وقتی hash با سایت سازنده یکی باشه معتبره. من از خود مایکروسافت میگیرم و تا الان مشکلی رو سیستمای زیادی که راه انداختم نبوده. تست نمیشه رو چند تا سیستم مختلف با سیستم عامل مختلف یکی باشه و همه سیستمها مشکل ویندوز داشته باشن. همه آنتی ویروس بروز دارن، و چرا رو همون سیستم، داخل مجازی ساز اندروید مشکلی نداره؟ و چرا مشکل ویندوز وقتی سرور داخلی هست وجود نداره ؟
به همه دوستان یه نصیحت از سایتهای ویرز بخصوص ایرانی نرم افزار حساسی مثل سیستم عامل رو نگیرید.
دوس دارم یه کمکی بکنم و یه چیزیو باهم تست کنیم :rolleye: شاید فرجی شدنقل قول:
پخ بدید هماهنگ کنیم
امیدوارم روزی به شهرستان ها هم این فیبر نوری برسه
من با پشتیبانی شاتل تماس گرفتم گفتن فعلا خبری نیستشنقل قول:
دارم به پشتیبانی شاتل فارسی میگم من فیبر نوری ftth میخوام، میگه ثبت نام کن بعد کارشناسا زنگ میزنن بگو vdsl میخوام :laughing:
سلام دوستان
کسی از پیروزی تهران فیبر نوری گرفته؟!
[QUOTE=mehrabooni;9185703]سلام دوستان
کسی از پیروزی تهران فیبر نوری گرفته؟![/QU
سلام
من پیگیری کردم بهم ندادن. گفتن فقط اطراف مرکز میتونیم بدیم
سرعت FTTH را کم کردن درست شده اندازه VDSL
شادی کنید
فکر کنم FTTH برای سرویس دهنده های دیگه فعلا خیلی زوده راه بیفته در حد حرف و پروژه رو کاغذ باشه. چند تایی از اول داشتن خیلی محدود داخل شهرستانها، تهران که دست مخابرات هست فعلا شاید از بستر مخابرات استفاده کنن اگه مخابرات واقعا بخواد دست از انحصارش برداره. مشکل اصلی راه اندازی بستر هست سیستم کار مخابرات که اصلا تمیز نیست فکر نکنم شاتل و پارس و... هم بخوان هزینه زیادی کنن برای بستر تمیز و اصولی و عمری. VDSL هم تا اونجایی که میدونم دست خود مخابرات هست ISP دیگه ای تهران VDSL میده ؟نقل قول:
امروز با پشتیبانی مربوطه تونستم صحبت بکنم، گویا حقیقت داره به گفته حرفاش ولی فعلن خیلی کند پیش میرننقل قول:
تازه در شهر قم از دو منطقه شروع کردن و تا فراگیر بشه و به کل استان برسه و تخت پوشش قرار بگیره شاید 1 سالی طول بکشه
هزینه هاش رو پرسیدم گفتن کابل کشی فیبر تا درب منزل رایگانه در صورتی که مودم با سیم رو از ما بخرید ( حدودا 800 گفت ) + هزینه سرویس که فعلا تخفیف خورده
من با قسمت مودمش که باید از حودشون بخریم و اجبار کردن خوشم نیومد که از این طریق میخوان سود بیشتری ببرن
الان مگه مودم ارزون چی هست ؟ هواوی HG8245H که هیچ چیزه خاصی هم نداره تا دو نیم میگن. همون یه مودم ارزون بریج کنی رو روتر حرفه ای بهتره که . و هزینه فیبر داخل خونه هم برای بعضی ها شاید جالب نباشه . تا adsl کلا جمع نشه هر کی اینترنت ثابت بخواد بگیره، فقط فیبر باشه، فکر نکنم خوب راه بیفته و قیمتها کم بشه
تهران رو هم اضافه کردنکد:https://iranfttx.ir/dashboard/coverage