من یادم نیس ولی تو اپ درخواست رمز دادم یه رمزی به ایمیل قرستادن با اون میرم.نقل قول:
ثابته
Printable View
من یادم نیس ولی تو اپ درخواست رمز دادم یه رمزی به ایمیل قرستادن با اون میرم.نقل قول:
ثابته
دوستان سلام
من چند روزه به مشکل عجیبی خوردم کسایی که ps4دارن لطفا بگن اونا هم همچین مشکلی دارن یا نه
اپدیت بازی میاد تو لیست دانلود اما اررور میده که download fail
کسی همچین پیامی دیده؟ اول فکر کردم چون ویچ.ر ۳ بوده به خاطر اینه، اما اپدیت اسسین و چند تا دیگه هم با خطا مواجه شد،
اما همه چی اینطور نیست، مثلا چند تا تم دانلود کردم یا اینکه دیتا یه بازی رو کامل گرفتم به صورت عادی!!
پس این طور که دوستان میگن طول میکشه پول ما رو پس بدهند و یا شاید هم پس ندهند. به نظرم اگر بفروشم شاید زودتر به پولمون برسیم.
مدل مودم من tk 2510 هست که دو هفته هست خریدم و بسته 100 گیگش هم فقط یک مگ استفاده شده
کسی خواست بهم پیام بده یک چیزی کم میکنم و به نامتون می زنم
برای td lte ? چون برای من هم واسه شماره گوشی یا وایمکس و اینا مشکلی نیست و رمز ثابت دارم فقط برای TD نمیتونم.نقل قول:
شما داخل اپ که شدی ایمیل ببین چی دادن از اونجا بیا بیرون بعد دوباره وارد شو ایندفعه با رمز ایکار بعد درخواست فراموشی بدهنقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
به نظر من اگر جایه دیگه میتونی ببر استفاده کن مودمت یکی از بهترینهاست اون 200تومن هم فقط پول 100گیگ و دادی میتونی نگه دار پس ندهنقل قول:
ممنون از راهنماییت من adsl دارم حدود پینگ 130 دریافت میکنم ولی برای دسترسی به سرعت بالا تر نیاز به tdlte دارم کارشناس مبین نت اومد برای تست سرعت تا 22 اومد ولی اپلود تا 1 بخاطر اینکه اپلود پایین بود تحویل نگرفتم ایرانسل هم که کارشناس برای تست نداره گفتم از دوستان سوال بگیرم اگه پینگ ثابت باشه و تایم اوت نداشته باشه حتما میگیرم نت تایپ برام مهم نیست الان خودتون چه سرعتی دارین روی tdlte یعنی اپلود و دانلودتون چند مگ هست ؟؟ و چند انتن هستیننقل قول:
کدوم مودم از نظر باند فرکانس و کیفیت بهتره به نظر شما GP2101یانقل قول:
TK2510
یا صبر کنم یک مدل جدید تر بیاد به نظرتون ؟
کلا وضعیت رو براتون عکس گرفتم گذاشتمنقل قول:
محتوای مخفی: وضعیت سرعت . سیگنال و پینگ
من TD رو گرفتم ولی سرعت از 4 مگابیت بیشتر نشد و این هفته عودت دادم و پولمو هفته بعد برام شبا می کنند شما هم بگیر راضی نیودی به هر بامبولی پس بدهنقل قول:
دوست عزیز ایرانسل معمولا تایم اوت نداره ولی پینگش خیلی بالا پایین میشه نه فقطتی دی بلکه وایمکس و اینترنت سیمکارتشم همینه.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
دوستان psn بازی که اینجا بودن ، کسی مشکل منو نداره؟نقل قول:
از نطر باند همه مودم های ایرانسل روی 3500 هستن و هیچ فرقی ندارند و از نظر کیفیت هم تا حالا بین این دو مودم کسی فرقی ندیدهنقل قول:
تنها چیزی که مهم هست اینکه توی منطقه ای باشی که ایرانسل اون منطقه رو پوشش بده.
من دو هفته پیش خودم یک مودم tk2510 گرفتم که توی منطقه مون خوب پوشش نمیده ولی جای دیگه تست کردم و هیچ مشکلی نداشت و انتن میده ولی چون توی جایی که من میخوام استفاده کنم دکل ایرانسل نیست میخوام بفروشمش از بسته 100 گیگش هم استفاده ای نشده اگر خواستی پیام خصوصی بده صحبت کنیم. یک مقدار کم میکنم که برای شما هم بصرفه و به نامت می زنم.
سَلام دوستان ..
ایرانسل دیگه اینترنتـــ نامحدود یکروزه رایگـان نمیده ..
الان یک گیگ شده ..
:n29:
جفتش خوبن از بهترینهای ایرانسلننقل قول:
بستگی به سلیغه ات داره
اینجاستیک یه آپدیت داده بود . من بدون مشکل دانلود کردم . شاید هاردتون جا خالی ندارهنقل قول:
دوستان به نظرم بسته های ایرانسل از مبین نت و همراه اول بیشتر دوام میاره
شماهم امتحان کردید؟
من هر دو رو دارم توی سیگنال که هیچ فرقی بینشون نیست ولی cinr , sinr که همون کیفیت لینک هست یه مقدار توی 2101 بهتره مثلا با 2510 سه هست و با 2101 پنج ولی توی سرعت و اینا یکی هستن ، اگر مودم تک پورت بدردت میخوره همون gp2101 رو بگیر.نقل قول:
الان تو سایتا میگشتم دیدم یک مودم جدید زده ایرانسل هم tdlte هم lte هم ثابت هم قابل حمل صبر کنم این مدل جدید بیاد یا فرقی نداره به نظرتون اخه lte بدردم نمیخوره
فایل 23 گیگه، منم 28 گیگ خالی دارم، فکر نمیکنم مشکل جا باشهنقل قول:
من توو فروم بازی سنتر عضوم . اکثرا همین مشکل رو دارن ، اکثر دوستانی که اونجا عضون میگن علاوه بر حافظه سیستمی که خود کنسول میگیره باید مقداری هم حافظه دوباره باقی بمونه . الان شما ۵ گیگ خالی میمونه . ولی احتمالا باید بیشتر از این مقدار باشه . بنظرم اگه فایل اضافه یا بازی اضافه داری و نیازش نداری دیلیت بکن . شاید مشکلتون برطرف بشه .نقل قول:
سلام برو توی اپلیکیشن ایرانسل من، قسمتِ پرونده اون بالا تنظیمات بیشتر رو انتخاب کن بعد گزینه تغییر رمز عبور. اونجا رمز جدید انتخاب کن و هروقت خواستی وارد سایت بشی بعد اینکه شماره مودم رو زدی، ورود با رمز کنترل حساب اینترنتی رو انتخاب کن و رمز جدید رو وارد کن بعد اینکه رمز ثابت ام گرفتی دیگه هیچ وقت یکبار مصرف رو نزن .نقل قول:
به نظرتون صبر کنم تا ایرانسل یک مودم جدید تر بده یا یکی از همینا رو بخرم الان دیدم یک مودم جدید میخواد عرضه کنه که هم tdlte هم lte ولی lte بدردم نمیخوره ولی cat6
رفتم قسمت تغيير رمز هم ازم old پسورد رو ميخاد وگرنه اجازه تغيير رمز رو نميده از قسمت فراموشي رمز هم نتونستم كاري كنم تماس گرفتم با 707 كارشناس گفت براي td فعلا نميشه رمز ثابت داشت فقط يكبار مصرف و گفت شايد در اينده رمز ثابت راه اندازي بشه ، بهش گفتم خيلي ها الان دارن با رمز ثابت ميرن گفت نه همچين چيزي نيست td فقط با رمز يك بار مصرف ميشه از طريق مرورگر رفتنقل قول:
از طبقه اول و حیاط تا خود پشت بوم ساختمون همه جا رو امتحان کردم و همینه اوضاع.نقل قول:
مشکل از SINR و CINR هستش...
هرکاری میکنم بیشتر از 10 نمیشه و تازه به شدت نوسان داره و همین 10 هم یکهو میشه 4 !
این وضعیت با 3 تا مودم zw101 و اون گرین پکت ها که اول اومدن و 5142 هستش که تازه گذاشتم که آپدیت هم شدن و وضعیت همینه.........
چپ و راست هم که قطع و وصل میشه....
:n02: سوتی بسی زیبا دادم :))))))نقل قول:
مر سی :n02: :n16:
نمیدونن چی به چیه مثل اینکه .. شما واست ایمیل نیومد وقتی مودم رو خریدی؟ که شماره سیم کارت مودم و رمزشو زده باشه؟؟ اگر اون ایمیل رو داری از طریق همین تغییر رمز که گفتم برو اون رمزی که ایمیل اومده رمز قدیمی بزن و رمز جدید رو بزن ببین میشه؟نقل قول:
الان دوباره با 707 تماس گرفتم و گفتم رمز ثابتم نمیاد گفت چند دقیقه دیگه برو ایمیلتو چک کن و با کمال تعجب دیدم پسورد داده علتش هم این بود که یه چیزی که درست نفهمیدم چیه غیرفعال بود و بعد از 100 بار تماس گرفتن با پشتیبانی بلاخره یه اپراتور عالم برام فعالش کرد .ممنون از همراهی شمانقل قول:
دوستان این td lte برای بازی dota 2 خوبه؟کسی امتحان کردهپینگش رو و تایم اوتشو؟اینکه لگ یا تاخیر دارید یا نه؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دو روزه مودمهای ۲۱۰۱ و ۳۵۰ رو روشن گذاشتم ولی فرمورشون آپدیت نشده هنوز
منم ۳۵۰ واسم اپدست نشد، فک کنم فعلا فقط برای مودمای ۵۱۴۲ اپدیت اومدهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دوست عزیز پینگ و سرعت دانلود و آپلود در مودمهای ۴جی بستگی مستقیم به محل مودم و آنتن دهی اون دارهنقل قول:
یادمه چند سال پیش واسه مودم وایمکس هم ایرانسل پبام داد که مودم رو شب خاموش نکنید که آپدیت بشه ولی بازم خبری نشدنقل قول:
سلامنقل قول:
Euro east , west , این دو رجیون پینگ من تو بازی 160 ایناس، بیشتر میشه اما زیر 160 تا حالا متوجه نشدم
در کل برای دوتا خوب اما برای بقیه بازیای انلاین به خاطر نت 3 افتضاح
مبارکنقل قول:
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
دوست عزیز از بین این دوتا مودم کدومشون بهتره؟نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام عزیز.نقل قول:
با توجه به اینکه هر دو مودم رو دقیقاً در نقاط مشترک امتحان کردم، از نظر آنتن دهی مدل 2101 بهتر از 350 هستش ولی در مورد سرعت، تا حدی شبیه هم هستن ولی باز هم 2101 بهتره.
امروز یک جایی برای مودم بالای پنجره درست کردم و تونستم sinr رو از 2 به 8 برسونم گاهی تا 10 هم میره ولی سرعت و پینگ تغییر خاصی نکرده و همون 20 مگی رو میده که قبلا میداده این یعنی سیگنال و کیفیت و اینا همش کشک
این تست روزهای گذشته با snr 2 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست جدید با snr 8 یعنی کیفیت ارتباط حدودا 4 برابر بهتر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب همونطوری که میبینید تغییر خاصی صورت نگرفته ، نمیخام بگم سیگنال و کیفیت لینک توی سرعت تاثیری نداره اما دوستانی که فکر میکنن اگه سیگنالشون یه ذره بهتر بشه سرعتشون فضایی میشه باید بگم که همچین چیزی نیست معمولا هر چقدر BTS بهتون پهنای باند بده همونقدر میگیرید و تاثیر سایر موارد کم هست .
اینو چطوری میشه دریافت کرد؟
تا یک ماه پس از فعالسازی سیمکارت،هر زمان که مجموع مبلغ شارژتان به ۱۰,۰۰۰ تومان برسد، از یک هفته اینترنت رایگان بهرهمند میشوید.
آهان خب خداروشکر که درست شدنقل قول:
اگر سیم کارت ایرانسل جدید خریده باشی و فعالش کنی ... و تا یک ماه بعد فعال کردنش ده هزارتومن شارژ کنی واست یک هفته رایگان نت نامحدود میزنننقل قول: