خب مثل اینکه طرح ترابرد پزیری هم امروز اغاز به کار کرده...از امروز به بعد بازار تبلیغات اپراتورها داغتر میشه
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
Printable View
خب مثل اینکه طرح ترابرد پزیری هم امروز اغاز به کار کرده...از امروز به بعد بازار تبلیغات اپراتورها داغتر میشه
باسلامنقل قول:
چطور متوجه شدید !؟
سلامنقل قول:
خبرگزاری مهر و تسنیم اعلام کردن ...فکر کنم تا پایان این ماه دیگه بتونیم اپراتور عوض کنیم...هزینه هر بار تعویض اپراتور پنج هزار تومان تعیین شد
این اینترنت نامحدود 1000 تومنی شبانه 2 تا 7 جز بسته آلفا + ؟؟؟؟ یعنی محدودیت سرعت داره یا نه ؟
گفتن ٢٧ ارديبهشتنقل قول:
شما چه جوري ميگي امروز؟
دانلود هستنقل قول:
بسته آلفا پلاس رو شما زدید.بعدش شبانه همراه اول سرعتش رو نامحدود کردن شما تست کردینقل قول:
بله، بسته الفا پلاس با سیم کارت USIM . تا بحال از بسته نامحدود شبانه استفاده نکردم ولی از بسته 1+1 استفاده میکنم سرعت شب و روز یکی هست و محدودیتی وجود ندارهنقل قول:
بیشترین تستی که گرفتی چند مگابیت بود.نسل 4 و نسل 3.عکسش رو میشه بزارینقل قول:
بسته ی الفا پلاس همین الان 3G رشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانود با سیم های یو سیم و سم های معمولی در شبکه 3g فرق دارن؟ یا یکی هستن ؟
اگه یکی هستن یو سیم نگیرم فعلا
همشهری برار کدوم بسته رو زدی.یخسازی بودی دیگه.محدودیت برداشته شدهنقل قول:
سلام اره بسته ی 4 گیگ الفا پلاس دو گیگ روز دو گیگ شبنقل قول:
بسته نامحدود شبانه رو 8 مگابیت محدود کرده همراه اول اما با بسته های شبانه دیگه مثل 900 مگابایتی سرعت تا 15 هم میره
من امروز از همراه اول بهم زنگ زدنبرای خرید اقساط گفتن مودم e5577 اولش 29 تومان باید بدم بعدش ماهی 16 تومان خط باید یکی از اینا باشه 912 913 914 916 گفتن اگر قسطی بخام باید یکی تو تهران باشه به اون تحویل بدن حالا اگر کسی تو تهران هست این مودم تحویل بگیره برام بفرسته ؟
حساب كردي چند در ميادنقل قول:
چرا یه مودم انلاک نمیخری که اگه خاستی از سیم دیگه استفاده کنی داستان نداشته باشی?نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
دوستان برید پیچ اینستاگرام واعظی رو تسخیر کنید ...... شاید کار ساز باشه :n29:
سلام عاقا ما رفتیم بازار از این مودما بگیریم سرمون گیج رفت چه مودمی بگیریم و از طرفی اون مودمای خوده شرکت یعنی 3372 هم نبود یه مدل بود asus بود انلاکم بود یارو می گفت 150 تومن به نظرتون می ارزه؟ یا از اینترنت سفارش بدم من فقط یه مودم می خوام برای دانلود شبانه همینو والسلام شیر و این چیزا نمی خوام بکنم
داداش چند رو صبر كنيد ببينيد وضعيت قيمت گذاري چه جوري ميشه اگر قرار باشه گرون بشه يا بسته هاي شبانه رو بردارن اين هايي كه هزينه زياد كردن براي مودم واقعا پشيمون ميشننقل قول:
به نظر من براي شما ي ٣٣٧٢ بگيري انلاك كني بد نيست تازه بگردي دست دو هم گير مياد
اگر هم روتر داشته باشي كه ديگه عالي ميشه مثل خود من
هم ارزون هم كاربردي خودم دست دوم خريدم روتر هم داشتم عالي شد برام با ٦٠ تومان نت سيم واي فاي دار راه افتاد
فقط از دیجی کالا بگیرنقل قول:
من 3372 آنلاک دارم یکی دوبارم بیشتر اسفاده نکردم اگه کسی خواست پیام بده
عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز
روز دوشنبه بنده در نمایشگاه کتاب تهران (شهر آفتاب) اقدام به تعویض سیم کارت با USIM کردم
گفتم خدمت سایر دوستان هم تجربه ی شخصی خودم رو عرض کنم
با مراجعه به غرفهی همراه اول ابتدا برای تعویض سیم کارت، کارت ملی (یا گواهینامه) باید ارائه کنید و همچنین سیم کارت مورد نظر رو روشن و در دسترس داشته باشید
هزینه ی این کار هم 5 هزار تومان برای سیم کارت اعتباری و 7 هزار تومان برای سیم کارت دائمی هست (که هزینه ی اعتباری باید حتما مبلغی بیش از 5 هزار تومان در شارژ سیم کارت موجود باشه و برای سیم کارت دائمی هم در قبض اعمال میشه)
بعد از اینکه کد USSD خاصی رو بهتون میگن شماره گیری کنید، رمز دوم براتون ارسال میشه که باید در فرم مربوطه وارد بشه
سپس بعد از رفتن آنتن سیم کارت قبلی باید اقدام به تعویض و قرار دادن سیم کارت جدید کنید و از روی پوکه ی سیم کارت جدید کد پین جدید رو با ناخن بتراشید و وارد کنید
ضمنا گویا تعداد کانتکت ها در USIM به 500 عدد رسیده و همینطور از لحاظ امنیتی به گفته ی مسئولین غرفه ی همراه اول، بهبود پیدا کرده ! (منظورشون ازین مورد رو خودمم نفهمیدم)
مزیت تعویض سیم کارت در این غرفه هم سریع بودن انجامِ کار بود...
قیمت>؟نقل قول:
عکس محصول/؟
کسی نیست جواب مارو بده؟؟نقل قول:
سلام
امروز پیام اومده برام که gprsشما غیرفعال گردید جدا هم غیرفعال شده
نه درخواستی دادم نه چیزی
پیام هم دادم برا فعال دوباره میگه قبلا بسته برا شما فعال شده [emoji15]
Sent from my iPhone using Tapatalk
کسی در این مورد تجربه ای نداره!؟نقل قول:
من که هیچ فرقی ندیدم !!نقل قول:
تا usim نگيريم،امكان استفاده از 4g نيست؟نقل قول:
لطفادوستاني كه از بسته هاي 4g استفاده ميكنن،بگن راضي هستن يا خير
همچنين ايا 4g در همه نقاط تهران فعال شده يا نه
بله حتما باید سیم کارت یو سیم بگیرید تا اگه تو منطقه ای که هستین 4g پوشش میده بتونید استفاده کنید.من رفتم گرفتم ولی منطقه ما خبری از 4g تنهای اول نیست.
سلامنقل قول:
عكس از تيكت سيم كارت فورجي كه تعويض كردي بزار
1. بله حتما باید سیم کارت با نوع USim تعویض گردد.نقل قول:
2. بسته 4G نداریم. همان بسته های آلفاپلاس استفاده کنید.
3. کلا ۵% از شهر تهران به نسل چهارم تجهیز شده. بدلیل اختصاص فرکانس بد ۲۶۰۰ در حال حاضر همراه اول سرمایه گذاری برروی 4G انجام نمیده. منتظر اختصاص فرکانس ۱۸۰۰ یا ۷۰۰ هستند تا برروی توسعه 4G کار کنند.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
کسی راه حل دائمی برای حذف تبلیغ های همراه اول نداره؟
زبان آدمیزاد حالیشون نیست انگار،از طریق سامانه اقدام کردم ولی باز روز از نو روزی از نو
حتما اینها رو امتحان کردید :نقل قول:
برای عدم دریافت پیامک های تبلیغاتی، مشترکین می توانند به یکی از روش های زیر اقدام کنند:
۱ – ارسال عدد «۱» به «۸۹۹۹»
۲ – شماره گیری کد دستوری *۸۹۹۹#
۳ – تماس با مرکز اطلاع رسانی ۹۹۹۰
تنها راه عملی جلوگیری از اومدن پیامک ها تبلیغاتی اینه که با 9990 تماس بگیرید و بگید تا جلوش رو ببندن !! :n02::n02:
همراه اول: جابه جایی شماره موبایل بین ٣ اپراتور آزمایش شد و همراه اول آماده است
در حالی که قرار است طرح تغییر اپراتور با حفظ شماره موبایل از ٢٧ اردیبهشت اجرا شود، مدیر کل محصولات و خدمات همراه اول از آزمایش طرح توسط ٣ اپراتور تلفن همراه خبر داد و نتایج اجرای آزمایشی را اعلام کرد.
محسن بهداری در گفتوگو با فارس، از آزمایش اجرای ترابرد پذیری شماره موبایل (تغییر اپراتور با حفظ شماره) توسط 3 اپراتور تلفن همراه خبر داد.
مدیرکل محصولات و خدمات همراه اول، اظهار داشت: این اپراتور با استفاده از توان داخلی به ویژه در بخشهای فناوری اطلاعات و شبکه، تستهای ترابردپذیری را با موفقیت انجام داد و برای آغاز ترابردپذیری از روز 27 اردیبهشت اعلام آمادگی میکند.
وی با اشاره به تست اجرای ترابردپذیری توسط 3 اپراتور توضیح داد: در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه گذشته، نمایندگانی از 3 اپراتور با حضور نمایندگان شرکت زعیم به عنوان ناظر پروژه و نمایندگان شرکت پایا به عنوان مجری پروژه از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در محل اپراتور سوم تلفن همراه مراحل آزمایشی را انجام دادند.
بهداری در مورد نتایج این تست گفت: همراه اول و یک اپراتور دیگر موفق بودند و اجرای ترابردپذیری در یک اپراتور نیز موفقیتآمیز نبود.
مدیرکل محصولات و خدمات همراه اول، یادآور شد: طرح ترابردپذیری ماهیتاً بسیار مناسب است، اما مدل اجرای این طرح در ایران استاندارد نیست که به دلیل مدل اجرا ممکن است در عمل مشکلات کیفیتی این طرح را تحتتأثیر قرار دهد.
سلام .چند وقت میشه با این مشکل مواجه شدم نمیدونم دیگران هم همچین مشکلی دارند یا نه؟بیشتر از 10 بار اینترنت شبانه همراه اول را فعال کردم اما حتی 1 کیلوبایت هم دانلود نکرده!فقط 10 هزار تومن به هدر رفته!چند شب پیش تا ساعت 2 بیدار موندمو دیدم آی دی ام در حال تلاش برای دانلود فایله مورد نظره اما دانلود نمیشه بعد از بازکردن مرورگر دیدم کلا نت قطعه در صورتی که آیپی داشت اما هیچ سایتی باز نمیشد(آیپی با 5 شروع میشد) تا بعد از چند بار قطعه وصل کردن داده ها بلاخره یه آیپی اینترنتش وصل بود و دانلود انجام شد دوستان نمیدونم این مشکل منه یا کلاهبرداری جدید همراه اوله کسی راه حلی داره ممنون میشم.
اول تست کن ببین اینترنت با سرعت مناسب میتونی بگیری بعد بسته بخر که اینجوری پولت هدر نرهنقل قول: