میشه یکم بیشتر توضیح بدید چه جوری می تونم آپ دیت کنم یعنی آموزشنقل قول:
فریم ویر و نرم افزار آپ دیت کننده رو از کجا دانلود کنم؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدید چه جوری می تونم آپ دیت کنم یعنی آموزشنقل قول:
فریم ویر و نرم افزار آپ دیت کننده رو از کجا دانلود کنم؟
سلام
چطوری میتونم اتصال به اینترنت رو توی گوشی k770 غیر فعال کرد؟
ممنون
هنوز ه-ک- vivaz u5 نیومده ؟ :41:
من درمورد گوشی Aino مشکل دارم کمکم کنید.
البته برا هر گوشیی ی تایپک باشه بهتره
گوشیم k800i، وقتی کنکت میکنم ،رمو خالی نشون میده هیچ فایلی توش نیس ،میشه کپی کرد اما پوشه ها هیچ کدوم نیسن ...
هیدنم نیسن .
ویروس کشیم کردن اما حل نشد.
مشکلش چیه؟
من قبل عید یه گوشی Satio گرفتم .
به خدا این گوشی های مدل جدیدم عذابه ها ....
کسی میدونه چه جوری میشه GPS این گوشی رو تنظیم کرد ؟ ماهواره هاشو میگم چه جوری همه یه ماهواره ها رو بگیرم ؟
ه - ک این گوشی اومده ..... آخه من یه برنامه رو خیلی لازم دارم این adob pdf گوشی پولیه ورژن جدیدشم نصب میکنم گیر میده ..ساین هم میکنم گیر میده یکی یه برنامه pdf reader به من بده که کار کنه ؟
آپدیت چه جوری باید بکنم ؟ به وسیله کامپیوتره یا گوشی ؟
ﻣﺸﻜﻞ ﺩﺭ ﺳﻮﻧﻲ ﺍﺭﻳﻜﺴﻮﻥc905
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ﻳﻪ ﺳﻮﻧﻲ ﺍﺭﻳﻜﺴﻮﻥc905 ﺩﺍﺭﻡ ﻛﻪ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺭﻭﺷﻦ ﺷﺪﻥ"ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺟﺴﺘﺠﻮ"ﻫﺴﺖ ﻭ ﺟﻠﻮﺗﺮ ﻧﻤﻴﺮﻩ ﻳﻌﻨﻲ ﻧﻤﻴﺘﻮﻧﻪ ﺷﺒﻜﻪ ﺭﻭ ﭘﻴﺪﺍ ﻛﻨﻪ ﻳه جا ﻫﻢ ﺑﺮﺩﻡ ﻛﻪ ﻧﺘﻮﻧﺴﺘﻦ ﺩﺭﺳﺘﺶ ﻛﻨﻦ ﺣﺎﻻ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺍﮔﻪ ﺩﺭ ﺍﻳﻦ ﻣﻮﺭﺩ ﻛﻤﻚ ﻛﻨﻦ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻴﻢ
:41:
چرا موبایل سونی اریکسون سری c510 برای عکس گرفتن فلشش دیر تر می زنه،یعنی موقعی که عکس می گیری بعد از ذخیره عکس یک یا دو صدم ثانیه بعدش فلش می زنه اعصاب آدم رو بهم میریزه تا بخواد یه عکس خوب در تاریکی بگیری.
سلام ، تنظیمات اینترنت رو حـذف کـن .نقل قول:
سلام , نه عزیـــز هنوز نیومـــده .نقل قول:
سلام ، با یه رم دیگه تست کن ببین همین مشکل رو داری ؟نقل قول:
رم خودتو هم روی یه گوشی دیگه تست کن .
موفق باشید!:40:
سلام به همه
من ویواز دارم . اومدم برنامه opera mini رو از 10 تا سایت دانلود کردم . از خود سایت ناشر تااااااااااااااا.................. ...........
ولی همه مشکل دارن. مشکل اینه که وقتی برنامه رو باز می کنم و مثلا mci gprs رو می زنم اصلا صفحه ی اصلی نمیاد.
عملا هیچی به جز loading بالا نمیاد .
مشکل از کجاست . ؟
لینکی چیزی بدید. که روی ویواز تست شده باشه
رم خودمو انداختم تو رم ریدر ،ولی بازم هیچی توش نبود درحالیکه 900mb پره!نقل قول:
مشکل از رم ،نه؟
با سلام: در گوشی ویواز بک آپ (پشتیبان) که میگیریم کجا سیو میشه.
یک ویروس جدید تمام درایو کارت حافظه گوشی ام و خود حفظه گوشی c510 را پنهان کرده است و وقتی آنرا باز میکنم خالی است راهنمایی لطفاً ؟
این کار را هم انجام دادم ولی نشد :
Open registry editor (regedit).
Start -->RUN -->regedit
Search for showall
you should reach this entry (look at the bottom left corner)
\HKEY_LOCAL\MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Explorer\Advanced\folder\Hiddeb\SHOWAL L
Double Click CheckedValue and enter 1 in the text box.
سلام
آیا کسی هست که گوشی سونی اریکسون yendo یا zylo داشته باشه و نظری بده. در کل به نظرتون گوشی خوبی هست یا نه ؟ ممنون میشم نقطه ضعف و مشکلاتی که داره بگید و یا گوشی جایگزین این دو:11:
بچه ها من با xperia neo خوردم به یه مشکل که اگه کمک کنید ممنون میشم
مشکل اینه که عکس که میگیرم مثلا 20 تا عکس گرفتم و بعد منتقلشون میکنم تو کامپیوتر - وعکسهایی رو که تو حافظه گوشی هست پاک میکنم . حالا و قتی دو باره با گوشی عکس میگیرم دوباره عکسهارو از شماره 1 شروع میکنه - منظورم اینه که نمیره ادامه عکسهایی که قبلا گرفتم مثلا شماره بزنه 21 و وقتی که میخوام عکسهارو به کامپیوتر منتقل کنم کامپیوتر ایراد میگره که مثلا عکس شماره 1 موجود هست در حالی که این عکسه اون عکس قبلیه نیست منظورم رو که میفهمید
گوشی قبلیم که k550 بود اینطوری نبود و با اینکه عکسهارو از تو حافظه پاک میکردم ولی عکسهای جدید رو در ادامه اونا شماره بندی میکرد که من باهاش 7856 تا عکس گرفتم
اگه کسی میدونه این مشکل چطوری حل میشه لطفا کمک کنه
سلام من 3 روزه یه xperia x10 گرفتم 3 تا سوال داشتم؟ سیستم عاملش 2.1 هست چطور میتونم به 2.3 ارتقائ بدم؟ آموزش کاملی براش هست؟ دوم اینکه چطور میونم گوشی رو به حالت flash mode ببرم؟ یه سوال دیگه اینکه منظور از رام چیه؟ ممنون
دوستان عزیز من یه K750 دارم که وارد دوربین که میشی دکمه دوربین برای عکس انداختن کارنمی کنه میتونه مشکل از کجا باشه راستی من خودم دکمه دوربین رو امتحان کردم سالمه خود دوربین رو هم تعویض کردم فلش هم زدم اما مشکل برطرف نشد لطفا راهنماییم کنید
سلام/ k970 دارم.
من چطوری میتونم اینترنت کامپیوتر رو انتقال بدم داخل موبایل یعنی بین کامپیوتر و موبایل اینترنت رو share کنم؟
باسپاس.....
این کاری که گفتی بر عکسش رو می شه انجام داد یعنی با موبایلت به عنوان یک مودم کامپیوتر برای استفاده از اینتر نت استفاده کنی برای این کار نیاز به بلوتوث بند انگشتی داری یا بک سیم ارتباط usp موبایلینقل قول:
کسی نیست مرا یاری کند؟ من الان بشدت به برنامه پی دی اف نیاز دارم(گوشیم ویواز است)؟اون سایت کذای هم که کدهای سر و کی نمیده ،لطفا اگر کسی سایتی رو میشناسه خبر بده که من اون برنامه را ساین کنم. مرسی
نه میخام انتقال بدم داخل گوشی تا آپدیتش کنم!!!نقل قول:
اگــه اینجـور باشــه آره مشکـل از رم هستـــش . !نقل قول:
رم رو با سیستم های دیگه تست کردی ؟
سلام دوسـت عزیز با این کار دستکاری تو ریجستری فایل های هیدن نمایان میشــه !نقل قول:
ولی کارایی براتون نداره چون به احتمال زیاد سیستمت ویروس داره با یه آنتی ویروس آپدیت شده چک کن !
1. اگــه 2.3 براش اومـده رو دانلود میکنی و از طریق ریکاوری و ... سیستم عاملش رو تغییر میدی . برای اینکار هم نیازه گوشیت روت شده باشه .نقل قول:
2. نمیدونم ولی یه سرچ بزنی یا تو کلوپ گوشیت این سوال رو مطرح کنی دوستان راهنمایی میکنن .
3. رام همون فریمور هستـش که برا گوشی های آندروید میگن رام .
سلام اگه مطمئنـی دکمه دوربین درسـته و عیب سخت افزاری نداره یکبار فلش بزن !نقل قول:
فریمور اورجینـال ببین جواب میگیری .
موفق باشید!:40:
اره تست کردم ،باید فرمتش کنم؟نقل قول:
سلام دوستان یه K750 دارم وارد دوربین میشی اما عکس نمی گیره ایراد از دکمه نیست خودم عوض کردم حتی مطمئنم چون دکمه تو حالت کد مخفی کار میکنه لطفا هر مشکلی که می تونه باشه بگید با تشکر
نقل قول:
برنامه picsel_smart_office را نصب pdfرا هم میخواند
برنامه picsel_Smart_ofice را لود کن و نصب کن PDF را اجرا میکند.
میخوام واسه گوشیم رمز بزارم ولی بلد نیستم . لطفا دقیق راهنمایی کنید . سی 901 دارم .
با تشکر
2 ساله هیشکی جواب ندادهنقل قول:
انجمنه داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوست عزیز مشکل از اوپرا مینی نیست حتی مشکل از گوشیتونم نیست الان چند وقتی هست که سرورهای اپرا مینی رو فیل تر می کنن به خاطر همین هیچ سایتی رو نمیتونید مشاهده کنید به تایپیک زیر یه سری بزنید مشکلتون حل میشهنقل قول:
اخرین صفحه از تایپیک زیر رو نگاه کنید :46:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483300
گوشیم (w810i) رو وقتی روشن میکنم فقط یه صفحه سفید روشن خاموش میشه.
فلش کردم این ارور رو میده مشکلش چیه ممنون.
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:****************** CERT:RED
PATCH:061204 1529 HAN_DB2010_MEM_PATCHER_R2A007_CXC9876543210 0
LDR:060718 0842 LIE_DB2010_FLASHLOADER_R2A003_CXC1326738
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
DETACH CABLE FROM PHONE.
REMOVE BATTERY FROM PHONE, THEN INSERT IT BACK
THEN PRESS "READY"
Trying to launch embedded bootloader...
INT LDR:COMPACT_ID_LOADER_CRIPPLED_SETOOL2_R2
Flash props sent ok
Restore from:H:\zahra mobile\rest\Generic Rest Files\R4CK003_CXC1250316_GENERIC_HN
writing H:\zahra mobile\main & fs\W810_R4CK003_MAIN_GENERIC_HN_RED49.mbn
CURRENT FLASH FILE CID:49
SSW uses dynamic hash, dynamic hash len is:342
Will flash 342 blocks...
SSW loading returns:0
CSloader version:
SETOOL2 LITE COMPACT_SEMC_FS_LOADER (FAT V26)
loader startup: executed
wrong response, break.
loader fs startup failed, that is fatal
Elapsed:382 secs.
در ضمن write gdfs هم با فایل خود گوشیم این چند تا ارور میده مشکلش چیه لطفا کمک کنید ممنون
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:****************** CERT:RED
PATCH:061204 1529 HAN_DB2010_MEM_PATCHER_R2A007_CXC9876543210 0
LDR:060718 0842 LIE_DB2010_FLASHLOADER_R2A003_CXC1326738
Flash props sent ok
DETACH CABLE FROM PHONE.
REMOVE BATTERY FROM PHONE, THEN INSERT IT BACK
THEN PRESS "READY"
Trying to launch embedded bootloader...
INT LDR:COMPACT_ID_LOADER_CRIPPLED_SETOOL2_R2
Flash props sent ok
Restore from:H:\zahra mobile\rest\Generic Rest Files\R4CK003_CXC1250316_GENERIC_HN
CSloader version:
SETOOL2 LITE COMPACT_SEMC_FS_LOADER (FAT V26)
loader startup: executed
loader GDFS startup: executed
Will write GDFS now.
will write 1658 variables
gdfsWrite err:11,block:1,unit:3CA
gdfsWrite err:11,block:2,unit:CF0
gdfsWrite err:11,block:3,unit:1389
done
Phone detached
Elapsed:160 secs
سلام من یه w395 دارم نمی دونم کی بهش رمز داده که فقط با سیم کارت خودم روشن می شه و اگه سیم کارت دیگه ای توش بندازی یه پسوورد می خواد هرچی هم وارد می کنم قبول نمی کنه با ید چیکار کنم؟
سلام دوستان.
من گوشیم ویوازه
راستش من نمیدونم چرا این گوشی hd فیلم میگیره و پخش می کنه ولی من فیلم hd می ریزم توش نمیشه نیگا کرد ؟؟
حالا بگذریم
راستش من برنامه july player را نصب کردم ولی کار نمی کنه
بابا یه برنامه توپ و عالی که 90% فیلم و کلیپ ها مخصوصا hd رو ساپورت کنه بزارید.
حتما تست شده باشه و player توپی باشه
با تشکر از دوستان گلممم
محـدودیت اس ام اس ( نعـداد حروفـ ) برداشــته نمیشـه ؟
T 700
فکر نکنم .... آخه کی بیشتر از 5 تا اس ام اس میده ...............:18::18::41:نقل قول:
احتمالا شما منظورتان پین کد است. ... احتمالا شما پین گوشی خودتان رو غیر فعال کردید........ ولی سیم کارت های دیگه رو با گوشی خودتان غیرفعال نکردید ........... شما به جایه رمز pin یا puk( اگه اشتباه نگفته باشم:13: ) رو آزمایش کنید برای سیم کارت های دیگران ( یعنی pin و puk طرف را آزمایش کنید )نقل قول:
:46:
دوست عزیز مشکل من مربوط به قفل حفاظت از گوشیه که مثلا اگر کسی دزدیش نتونه با یه سیم کارت دیگه ازش استفاده کنه و ربطی به پین و پوک نداره من دنبال یه راهی ام که کلا گوشی رو ریست کنم تا رمز برداشته بشه رو الت تنظیمات کارخانه هم گذاشتم باز هم درست نشد.نقل قول:
سلام به همگی من یه w100i دارم که یه سری موزیکا رو از توی پلیر بعضی موقع ها هم از فایل منیجر
پخش نمیکنه
مثلا توی پلیر گوشی یه موزیک رو پخش میکنه ولی بعدی رو پخش نمیکنه یا مثلا سه چهار تا اهنگ رو رد میکنه پخش نمیکنه دوباره
پخش میکنه
نمیدونم مشکلش چیه
ممنون میشم جواب بدین :11:
یک سوال
از طریق ویواز به راحتی میتونستم اینترنت GPRS گوشی را به لب تاب از طریق کابل و حتی بلوتوث منتقل بدم. و با لب تا ب راحت تر وب گردی کنم.
اما سوال من اینه
آیا از طریق گوشیهای جاوای لمسی سونی اریکسون مثل واکمن یا تکست پرو میشه از آنها به عنوان مودم استفاده کرد و از طریق کابل یا بلوتوث ، بوسیله ی لب تاب از اینترنت گوشی استفاده کرد؟
ممنون
2- برنامه های جاوا روشون نصب میشه؟
3- برنامه های چت با یاهو و گوگل و همچنین فیس بوک ایا به صورت پیش فرض در این گوشیها هست؟
آقا من به شدت در گیجی و حیرانی به سر می برم از دوستان تقااضای راهنمایی دارم من تا حالا گوشی سونی اریکسون نداشتم و چون گوشی اصلیم خراب شده موقتا یک اس 500 دست دوم خریدم امروز وقتی سیم کارت انداختم شب که داشتم گوشی رو بررسی می کردم یک لحظه در تماس های گرفته شده چند تا شماره دیدم که هیچ کدوم رو من نگرفت هبودم اما شماره ها مختص خودم بودن!! یعنی این شماره ها رو سیم کارتم ذخیره نیستند و من فقط حفظ هستم و حدودا یکساله اون شماره ها خاموشند فقط می خواستم بدونم آیا امکان ذخیره تماس در سیم کار ت یا جایی هست که خود سونی اریکسون اونها رو بیاره؟ این چند تا شماره که می گم تاریخ و ساعت در قسمت گرفته شده ندارن یا یک نفر اومده با گوشی من تماس گرفته؟
سلام
من یه مشکل با k970 دارم اونم اینه که اس ام اس هایی که تو inbox هست رو تو مموری یا حاظه گوشی سیو نمیکنه و موقع سیو کردن فقط تو سیمکارت میریزه، ممنون میشم راهنمایی کنین