برای خط من ولی باید یکی باشه ، چون درست تا وقتی که خط دومم وصل نشده بود خطم بدون مشکل رو 12 مگ بود الان حداکثر 6 مگ میکشهنقل قول:
Printable View
برای خط من ولی باید یکی باشه ، چون درست تا وقتی که خط دومم وصل نشده بود خطم بدون مشکل رو 12 مگ بود الان حداکثر 6 مگ میکشهنقل قول:
سلام به احتمال 90 درصد مشکل مرکز مخابراتی تا خونس که احتمال مودم اون ها خراب یا تجهیزات قدیمه یا سیم ها مشکل دارند یا مشکل از اتاق mdf هست ممکنه از جعبه تقسیم محلتون باشه احتمالات زیاده و برای حلش باید پارتی کلفتی داشته باشینقل قول:
شما مشکلتان عین مشکل من بودنقل قول:
من هم نوسان sne داشتم و هر وقت نوسان میکرد ماکزیمم ریت هم بالا و پایین میشد
گفتم به شما تلفنمون هم هر از گاهی خش خش می کرد که متوجه شدم هر وقت خش خش میکرد نوسان هم شروع میشد
تا الان چند وقتیه که دیگه اصلا خش خش نداره ولی هر از کاهی نوسان داره ولی ماکزیمم ریت تغییر نمی کنه
خودم هم نمیدونم مشکل از کجا بود و چطور درست شد ولی احتمال زیاد از خود مخابرات بوده
تلفن ما خش خش نمیکنهنقل قول:
نوسانش هم به اون صورت نیست ریت خط دور و بر 5 الی 6 مگ هست در کل روز
بهتره با شرکت سرویس دهنده تماس بگیرم یا مخابرات ؟
نگاه کنید شما نویز داریدنقل قول:
خط دومتون روی 8 مگ بود و snr روی 12 یعنی اگر خطتونو روی 4 مگ ببندن مطمئن باشید snr هم از 12 بیشتر میشه
ولی خط اولتون روی 4 مگ بود و snr روی 12
یعنی خط اولتون یه جورایی نویز گرفته
ممکنه از جعبه هم باشه
به شرکت زنگ زدیدید چی گفتن؟بهشون گفتید من قبلش نویزم کم بود الان زیاد شده؟
به این شرکت جدیده زنگ نزدم / به نظرم کاری هم از دستشون بر نمیادنقل قول:
از اونجا کیفیت اینترنت برای مخابرات اصلا اهمیت نداره
نظرتون چیه زنگ بزنم مخابرات
بگم از وقتی خط دومو گرفتم خط اولم موقع مکالمه بعضی اوقات خیلی خش خش میکنه تست سر خط هم فایده نداشته یکی رو بفرستین جعبه پست تو کوچه رو یه بررسی بکنه
شاید ایراد با بررسی جعبه بر طرف بشه
به کجا باید زنگ بزنم مامور رو بفرستن ؟
به 117 زنگ بزنیدنقل قول:
ممنون الان زنگ زدم گفت شماره به 20117 تغییر یافتهنقل قول:
شنبه زنگ میزنم ببینم چی میشه
تو این مدت هم کسی اگه این مشکلو داشته بیاد بگه چجور رفعش کرده یا اگه راه حلی به ذهنش میرسه اعلام کنه
ممنون از همگی:n40:
سلام اغا یکی به من بگه خطم رو چند بسته شده
و وضعیت خطم چطوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
روی 4 مگ بستن و تا 25 مگ میکشه. خط خیلی خوبیه، خوش به حالت:n26:
مرسی داداش قابلتو نداره خخنقل قول:
ولی وقتی پینگ میگیرم بعد هر 4-5 هاپ یه تایم اوت میده بنظرت مشکل از کجاست؟
تریس هم میگیرم به صورت چرخشی 3 یا 4 تا از هاپا کلا تایم اوت میدن
قربونت داداش:n31:نقل قول:
فکر کنم این مشکلات از isp اینترنتت باشه. حالا بذار دوستان با تجربه تر هم نظر بدن
تایم اوت ربطی به نویز خط ندارهنقل قول:
از همه سایتا پینگ می گیرید تایم اوت دارید یا فقط بعضیا
چون برای من هم اتفاق افتاده که از بعضی از سایتها پینگ می گیرم تایم اوت دارم
مثلا از همین سایت پی سی که پینگ می گیرم تایم اوت دارم
ولی از سایت alef.ir می گیرم مشکل ندارم
نقل قول:
والا به 2020 زنگ زدم گفت مخابرات شهرتون باس نویز خطتون رو چک کنه. مخابراتمونم جواب درستی نمیده و میگه دست 2020 هست هی پاس میدن
از همه سایتا چه داخلی چه خارجی همینجوره همیش تایم اوت لابلا هاپا هست
همینجوری مشکلی نداره نت قطع نمیشه ولی واس بازی انلاین همش تایم اوتا میشن لگ
اصلا شما نویز نداریدنقل قول:
کابلتون مسیه یا فیبر نوری؟
اگر بازی انلاین می کنید بعضی از شرکتها سرویس بازی دارند تا تایم اوت و کاهش پینگ نداشته باشید
با این کیفیت خط خوب من باشم میرم سراغ شرکت دیگه (مثل شاتل و پارس آنلاین و های وب و...) که سرعت بالاتر و کیفیت بهتری ارائه میدن. الان حتی شاتل 128 رو هم بگیری 15 مگ بهت میده و میتونی سرویس گیم رو هم فعال کنی تا کمترن پینگ رو داشته باشی (اگه گیم رو فعال کنی فکر کنم رو سرعت 9-10 مگ میبندن)نقل قول:
فیبر نوری هستش همه بدبختیمم همینهنقل قول:
اول اسیاتک بودیم واقعا خوب بود ولی اومدیم اکسین افتضاح شده
اخه اون بازی هایی که من میرم سرور اصلی هستنش و این دور و ورم خبری از این سرویسا نی
اخه تو شهرستانی که من هستم هیچ شرکتی فیبر نوری رو ساپورت نمیکنه فقط و فقط همین اکسین هستنقل قول:
سلام
مشکل خط من برطرف شد
تنها کاری که کردم این بود زنگ زدم 20117 بعدش اونا خودشون باهام تماس گرفتن
گفتم سرعتم اینترنتم اومد پایین و یکی از خطام نسبت به اون یکی خیلی نویزش بیشتره
اونا هم مامور فرستادن - مامور مخابرات هم زنگ زد گفت جای خط اول رو برات عوض کردم
چک کن ببین درست شده یا نه - که بعد بررسی دیدم نویزش خیلی کمتر شده
مرسی از همه دوستان :n16:
سلام دوست عزیزنقل قول:
لطف میکنید مراحل کار رو کامل توضیح بدی. منم الان زنگ زدم و ثبت خرابی کردم، ببینم کی زنگ میزنن
منم نویز زیادی دارم و از سر خط هم چک کردم مشکلم حل نشده
اول شما تماس بگیر بعد خودشون بهتون زنگ میزنن ، بگو خطم مشکل نویز دارهنقل قول:
تلفن بعضی اوقات خیلی خش خش میکنه ، چراغ لینک adsl میپره
و اینکه ایراد از داخل سیم کشی ساختان نیست و سر خط چک کردین و مشکل پا بر جا بوده
اونا خودشون براتون بررسی میکنن لازم باشه مامور میفرستن دم در خونتون مشکل رو حل کنه
ممنون داداشنقل قول:
ولی مشکل خش خش و قطعی ندارم :n02: فقط خطم بیشتر از 4مگ نمیکشه و snr پایینی داره. حالا بازم تلاشم رو میکنم ببینم چی میشه
یه بار عکس گذاشتین فک کنم شما از مرکز دورید و اصلا به خاطر همیند دوریتون نمیکشه خطتوننقل قول:
ولی اگر snr پایین باشه اونوقت قطع و وصلی می گیرید یا اصطلاحا پرش لینک دارید
ماشالا خوب یادته :n31:نقل قول:
آره از مرکز دوره. ولی اصلا قطعی و خش خش نداریم. دیروز رفتم باکس مخابراتی که دقیقا دم در خونه ماست رو باز کردم سیم هاش زنگ زدگی داشت که باز کردم سنباده زدم و بستم بهتر شد و تقریبا سرعتی که خطم میکشه 1 مگ افزایش پیدا کرد (ولی شرکت هنوز بیشتر نبسته، باید زنگ بزنم یه مگ ببره بالا:n02:). ولی دیگه از این بیشتر نمیشه:n36: قبلا snr حدود 6 تا 10 بود ولی الان همش از 11 به بالاس
ازشون خبری نشد الان دوباره زنگ زدم و شماره رو که وارد کردم کامپیوتر گفت خرابی از مخابرات نیست و سیم کشی رو تست کنید! من چطور با اپراتورهاشون صحبت کنم؟؟:n36:نقل قول:
حضوری بریدنقل قول:
من زنگ زدم شمارمو ثبت کردمنقل قول:
خودشون باهام تماس گرفتن
اگه تلفنی نکنن مجبورم برمنقل قول:
شانس ماس دیگه :n15:نقل قول:
حالا فردا دوباره زنگ میزنم اگه نهایتا نشد یه روز حضوری میرم سراغشون
سلام
من از مخابرات Adsl دارم، اما اوضاع خطم افتضاحه. اما یه مشکل جالب، در حالت عادی snr margin روی 10 هست اما وقتی با تلفن تماس می گیرم میشه حدود 17 18 !!!
اسپیلیترمو عوض کردم و مودم سر خط وصله و با پشتیبانی تماس گرفتم فرداش گفتن پنل و نویز گیرو از سمت مخابرات عوض کردن اما مشکل هنوز پا برجاست! به نظرتون مشکل از کجاست؟
عکس قبل از برداشتن تلفن:
عکس بعد از برداشتن تلفن:
مشکل از ام دی افه احتمالا از خودت پورت باشهنقل قول:
اگه از سلامت سیمکشی داخل ساختمان، اسپلیتر، مودم و خود دستگاه تلفن مطمئن هستید، مشکل باید از طرف مخابرات باشه.نقل قول:
البته اینم عرض کنم که ظاهرن کیفیت خط شما با برداشتن گوشی تلفن بهتر میشه. چون SNR هر چقدر بالاتر باشه بهتره. نکته منفی تو عکسی که گذاشتین افزایش اون CRC اه که نمیدونم ربط به برداشتن گوشی داره یا نه. تو عکس اول 1 اه و در عکس دوم 1189 تا. این CRC یه جورایی نشوندهنده تعداد بستههای اطلاعاتی دریافتی یا ارسالیه که درست منتقل نشدهان. البته این مقدار در طول زمانی که مودم روشنه اضافه میشه و لزومن اون 1189 تا ممکنه چیز بدی نباشه. باید دید فاصله زمانی دو تا عکس گرفتن چه مقداره. اگه در مدت کوتاهی بعد از برداشتن خط تلفن تعدادش این قدر زیاد شده، یه عاملی باعث نویز میشه و بستهها رو خراب میکنه.
من پیشنهادم اینه که حتمن از سلامت و صحت عملکرد اجزای داخل ساختمان مطمئن بشین. سیمکشی رو که گفتین از دم در خونه مستقیمه. حتمن مودم و دستگاه تلفن رو هم کنترل کنید که اشکال از اونا نباشه. در این صورت مشکل حتمن از سمت مخابرات یا شرکت ISPاه.
نقل قول:
داری از دو شاخ ضد برق استفاده میکنی
با عرض معذرت از تمامی دوستان
همه بخاطر استفاده خطوط مسی قدیمی و فرسوده مخابرات به جای فیبر هست
به عکس زیر نگاه کنید
اینترنت مخابرات قم روی خطوط فیبر از 4 مگ به 12 مگ رسونده
همه گرفتاری ما اینه که isp ها نمی خوان دستگاه هاشون رو به روز رسانی کنن
از پاسخ هاتون خیلی ممنون
آره یکی از دوستان که فروشنده ی قطعات شبکه هست هم هست همینو گفت و بهم پیشنهاد داد درخواست جمع آوری بدم و از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم چون طبقه پایینمون عصر تلکام با سرعت 10مگابیت داره و خطش هم به خوبی جواب داده!نقل قول:
دو شاخه ی غیر عادی ندارم! آداپتور مودم به پریز وصله.نقل قول:
عکس ها به فاصله ی حدود 2 دقیقه گرفته شده اما شاید چون الان مدت سرویسم تموم شده و اینترنت قطع هست اون ارور ها داده شده. درمورد مودم و سیم و تجهیزات هم همه رو چک و عوض کردم و چند بار مودمو بدون اسپیلیتر هم وصل کردم. خود مودم هم به طبقه ی پایین بردم و با خط پایین که عصر تلکام هست چک کردم که رو سرویس اونجا 10 مگابیت داون استرییم و 1 مگ آپش بود با snr margin حدودا 15 و از سلامت مودم مطمئن شدم.نقل قول:
اوه کیفیت خطتون عالیه! اما همین دیگه تجهیزات گرون فیبر نوری هم باعث شده هر شرکتی نتونه رو فیبر نوری سرویس بده!نقل قول:
با این شرایط که میگید تماس بگیرید با isp تا ارجاع داده بشین مرکزنقل قول:
مشکل از مرکزه
خط من نیست خط یکی از همشهری هام هست که توی تایپیک بررسی مخابرات شهر قم گذاشته بود
همینجا براتون یه قابلیتو میگم که اگر مفید بود و نتایجی خوبی داشت به بقیه هم توصیه کنید
البته باید مودمتون این قابلیتو داشته باشه
قابلیت
Seamless Rate Adaptation (SRA
خلاصه ای رو ازش بگم
این قابلیت باعث میشه که پنهای باندتون تحت تاثیر عواملی مثل نویز یا کاهش یا افزایش سیگنال نوسان نکنه و ثابت بمونه
منبعشو پایین میذارم زحمت ترجمه خط به خطش هم با خودتون:n16:
محمد آقانقل قول:
اتفاقن این SRA نقطه مقابل تعریفیه که شما دادی.
تو مودمهای معمولی، در صورتی که بنا به دلایل مختلفی مثل نویز، شرایط کیفی خط تغییر کنه (و بعضی از باندهای فرکانسی غیرقابل استفاده بشن)، مودم مجبور میشه لینک برقرار شده بین خودش و DSLAM رو ول کنه و دوباره برقرار کنه تا با شرایط جدید خودش رو تطبیق بده و لینک رو سینک کنه و دیتاریت واقعی رو بگیره. این باعث میشه که لینک مودم به ویژه در شرایط مرزی هر از چندی بپره.
این SRA، که البته تو خیلی از مودمهای متوسط به بالای امروزی وجود داره، باعث میشه که مودم بدون نیاز به ول کردن لینک برقرار شده، به صورت دینامیک پهنای باند لینک رو تغییر بده. در واقع با این قابلیت مودم تلاش میکنه با تغییر دینامیک دیتاریت به دلیل نویز، لینک رو همچنان برقرار نگه داره.
ولی در مجموع، حرف شما درسته. اگه مودم این قابلیت رو داشته باشه، حتمن بهتره که فعال باشه.
التبه اینم بگم که معمولن وقتی ISP پروفایل رو کمتر از حداکثر کشش خط میبنده، استفاده از این گزینه چندان تأثیری تو پایداری لینک نداره. چون تو این شرایط، تغییرات نویز روی دیتاریت ثابت تعیین شده از طرف ISP خط معمولن تأثیر قابل ملاحظهای نمیذاره.
مثال عملیش رو خودم تجربه کردم. وقتی از پارسآنلاین سرویس داشتم، کشش خطم تا حداکثر 14مگابیت بود. اما پارسآنلاین پروفایلم رو روی 12مگابیت ست کرده بود و در عمل فعال بودن یا غیرفعال بودن SRA تو مودمم تأثیر چندانی روی پایداری خطم نمیذاشت. تو پارسآنلاین با وجود غیرفعال بودن SRA بعضن تا 2 یا 3 روز لینکم برقرار بود و پرشی نداشت.
اما از وقتی رفتم عصرتلکام، چون این شرکت پروفایل رو یا به طور کامل باز گذاشته یا روی عدد بالاتری نسبت به حداکثر کشش خطم بسته (یعنی من تو شرایط مرزی قرار گرفتم)، تو ساعتهای مختلف دیتاریتی که خطم میگیره متفاوته. بین 10 مگابیت تا 12.5 مگابیت. با این شرایط جدید، یکی دو شب اول که SRA توی مودمم غیرفعال بود عصرا و شبا پرش لینک داشتم (متوسط هر 1-2 ساعت یه بار). SRA رو که فعال کردم، پرش لینک در عمل از بین رفته. یعنی بعضی وقتا 24 ساعت میگذره و بعد لینک میپره. اونم به خاطر تنظیمات خود ISPاه. چون دقیقن رأس هر 24 ساعت اگه لینک نپریده باشه یا خود کاربر مودم رو روشن و خاموش نکرده باشه، به طور خودکار لینک رو میپرونه و دوباره برقرار میکنه.
نقل قول:
دقیقا همینطوره که شما می گید
تو یه فروم انگلیسی هم گفته بود تاثیری نداره قابلیتش روشن یا خاموش باشه
Well, after trying it for a few days, I conclude it makes no difference whatsoever whether it's on or off.
از اینجا کپی کردم متن انگلیسی رو
یه عکس از خطم میذارم تا حسودیتون بشه :n02: