دوستان میشه با 2 تا گیم پد بازی کرد یا حتما باید یکی کیبرد باشه؟
Printable View
میشه فقط باید تو قسمت تنظیمات کنترلر بجای Keyboard+Mouse یا Gampad ، Keyboard Only رو قرار بدید.نقل قول:
با چهارتا گیم پد هم میشه حتی بیشتر!نقل قول:
دوستان
بازی فیفا 15 کی رلیز میشه برای PC ؟
و با توجه به پیش بینی شما؛تا یه کرک درست و حسابی بیاد براش دقیقا کی میشه؟
:n04:نقل قول:
23 September
اونم نه 16 عزیز دلم
فیفا 15 میشه
تاریخ دقیق نمیشه برای کرک در نظر گرفت میتونه بین چند روز تا یک ماه مثل شماره فعلی طول بکشه
درود
دوستان squad جدید که تقل انتقالات داشته باشه کسی داره ؟
چجوری باید به بازی اعمالش کنیم ؟؟
سلام
دسته بازی چطوری تنظیم میشه؟
دوستان فیفا 15 به نظرتون با چه قیمتی میاد؟
یعنی واسه خرید اورجینال اولای پخش بازی با چه قیمتی حدودا میشه خرید؟
درود.نقل قول:
پچی برای اعمال نقل و انتقالات تابستونیاین فایل رو دانلود کنید:
تاریخ:2014.08.23
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اکسترکتش کنید و فایل Squads 20140823153322#fifaxnet transfers 23082014 رو در My Documents/FIFA 14 کپی کنید.
نرم افزار Creation Master رو دانلود و نصب کنید.لینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه رو Run as Administrator کنید و File -> Open FIFA 14 رو انتخاب کنید.اگه پیغام رجیستری داد میتونین گزینه سومش رو بزنید و پوشه فیفا 14 رو پیدا کنید و یکسری مراحل رو طی کنید تا باز رو پیدا کنه.
بعد Save رو بزند.
بعد پوشه Game رو در فایل فشرده ای که دانلود کردید کپی کنید و در پوشه اصلی فیفا 14 بریزید(طوری که محتویاتش در پوشه Game ریخته بشه.)
دوباره برنامه Creation Master رو Run as Administrator کنید.
دوباره فیفا 14 رو توش باز کنید.
وقتی باز شد روی Update Rosters -> Online DB کلیک کنید.
بعد فایلی رو که تو مای داکیومنت و در پوشه فیفا 14 ریخته بودید رو انتخاب کنید تا بازش کنه.
بعد سیو کنید و برنامه رو ببندید.
برید تو بازی و ترکیب رو لود کنید و در هگام شروع کریرتون در قسمت Used Squad این روستر رو انتخاب کنید.
*بهتر اینه که قبل از نصب این پچ هر پچ دیگه ای که بوده رو پاک کنید.
یه مشکلاتی که کریر فیفا 14 داره اینه که :
1- تو کریر چیزی به نام تمرین و اینکه تیم رو خارج از بازی های اصلی تمرین بدیم و بازیکنان جدید رو تست کنیم و ... نداریم به جز سه بازی دوستانه اول فصل که کمه . تو همون بازی ها هم فقط سه تعویض میشه کرد در حالی که در بازی دوستانه توافقی چندین تعویض میشه انجام داد :n02:
2- در زمان خرید بازیکنان جدید اگر بازیکنان چندان سر شناس نباشه اصلا نمیشه فهمید overall اون چنده (قبل خرید) که این مسخرست واقعا:n21:
3-دلفوئه تو 3 فصل با اینکه بیشتر بازیها از اول بوده overall اش فقط 4 تا بیشتر شده در حالی که در تیمهای دیگه تو یه فصل یه بازیکن جوان 10 تا 12 تا overall اش میره بالا:n21:
4- بازیکن تیمهای دیگه با اینکه چندان سطحشون بالا نیست اما تیمها با قیمت های معقول هم راضی به فروش بازیکنشون نمیشن و قیمت های نجومی میخوان . مثلا گوندوان تیم دورتموند 85 میلیون ؟!!!!
بعد بازیکنای جوان تیم خودم که براشون پیشنهاد میاد از حد معقول هم پایین تره :n04:
--------------------------------------------------------------------
آخرش ما نفهمیدیم چطور به وسیله نرم افزار فیفا مستر لباس جدید به کریر اضافه کنیم ؟ بخش edit player که اضافه میشه به چه درد می خوره؟
آیا فعال کردن این برنامه به خود بازی فیفا 14 و کریر صدمه وارد میکنه ؟
دقیقا.یه بار برای خدیرا من پیشنهاد اومد از بایرن:10 میلیون یورو!منم گفتم بیلاخ یره:n09:
ولی من بازیکنام رو خوب خریدم.مثلا استوریج رو 31 میلیون و کروس رو هم 33 میلیون یورو.تیمم هم رئاله.
عدم وجود زمین تمرین هم خیلی احساس میشه.
تو تو چه سطح بازی میکنی؟تیمت چیه؟من تو ورلد کلاس که میذارم اصن اعصاب آدم رو خورد میکنه.یه گل های مسخره ای میخوره که دوس داری هم خودت هم تیمت رو جر بدی:n23:آپدیتی نی که بشه این جور گل خوردن هاش رو عوض کرد؟
یه ترکیب خیلی عالی برای بارسلونا پیدا کردم
----------- تر اشتگن -----------
آلبا ----- متیو ----- پیکه ----- آلوز
---------بوسکتس CDM --------
----------------------راکیتیچ RCM
--------اینیستا CAM -------------
نیمار lLW ------------- مسی CF
-------------سوارز ST -----------
شدیدا شبیه ترکیب واقعی بارسلوناس امروز واقعا با شکل بازی من جواب داد
فقط overall راکیتیچ و متیو یه کم ناعادلانه بود درستش کردم ...
بارسانقل قول:
پروفشنال . بیشتر حس واقعی بودن داره (به نظر من)
یه توصیه : برای گرفتن توپ وقتی به سمت بازیکنا میری سرعت رو نگیر چون هیچ کاری نمی کنه هیچ ، از بازیکن رد میشه و فضای جلوش خالی میشه به خصوص وقتی حریف پشت محوطه ی جریمت صاحب توپه. با یه بازیکن جلوش وایسی و سرعت رو نگیری و فقط طوری همراهیش کنی که شوت نزنه راحت می تونی توپ رو ازش بگیری.
پچی برای اصلاح نیست چون این از خود گیم پلی بازی هست. یکدفعه یه بازیکن بر میداره با بالای 10 تا سر توپ بازیکنا رو از سر راهش بر میداره(اگه سرعت رو بگیری) و به راحتی گل میزنه.
تو فصل سوم حضورم در بارسا 5 تا جام رو درو کردم (البته سطح بازی بنده چندان بالا نیست) مهم همون لذت بردنه که به نظرم بهش رسیدم. مثلا یه بازی بود تو نیمه اول 2 بر هیچ از منچستر باخته بودم ، اما با تغییر ترکیب و تعویض دو تا بازیکن بازی 4 بر 2 به نفع خودم کردم:n02:
البته اینم بگم من کلا بارسا رو شخم زدم و از بارسا فقط پیکه ، نیمار و پدرو مونده . مثلا مسی رو تو 29 سالگی 105 میلیون دادم به رئال :n08:
به جاش یه cf گرفتم به نام Dybaly که اینم آرزانتینی هست با 45 میلیون که تو 22 سالگی overall اش 85 هست :n19:
یا یه st خریدم به نام belfodi . یعنی این خدای مهاجمه .هم سر زنه و هم پا به توپ . 35 تا آب خورد ولی 23 سالست. overall اش 83 هست:n02:
از طرفی این لباسا تکراری شده یه جورایی رو موخه.
من Legendary بازی میکنم با بارسا راحت همه تیمای قدرتمندو میبرم
ولی وقتی یه تیم ضعیف بر میدارم توی کریر ، مثلا رتبه تیمم دهم هست توی world class به ته جدولیا راحت میبازم
درجه سختیش خیلی خوب نیست ، برای تیمای ضعیف درست طراحی نشده ...
تونستی لباس جدید برای تیم طراحی کنی یا با همون لباسا بازی می کنی ؟نقل قول:
درجه Legendary خوبه ولی ورلد کلاس رو خیلی غیر واقعی درست کردن .دقیقا همونطور که آقا محمد گفتن تیمای ضعیفش خیل قوی بازی میکنن و راحت ازشون گل میخوری.
تشکر و درود...نقل قول:
ولی من یه درخواست دیگه دارم؛من فقط سیو گیم نقل و انتقالات رو میخوام؛
نه پچ که نیاز به نصب برنامه و ادیت بازی داشته باشه؛آیا امکانش هست که فقط سیو گیم بازی رو برام بذارید که نقل و انتقلات رو درست کنه؟
منم خیلی تلاش کردم همچین چیز پیدا کنم ولی نشد.حداقل کار واسه همینیه که گفتم.:n01:نقل قول:
خب دوست عزیز 2 تا گیم پد ، رو باید چجوری مثل بازی Pes درستشون کنیم دکمه ها رو؟؟؟؟:n13::n13:نقل قول:
Pes از نظر تنظیم گیم پد و کیبورد خیلی بهتر عمل کرده تا Fifa.:n10::n09:
اگه دسته پلی استشن داری بگو دو تا فایلم رو واست آپ کنم اونا رو بریز تو محل نصب بازی پوشه گیم + مای داکیومنت پوشه فیفا 14نقل قول:
بعد برو تو بازی فقط جای شوت و سانتر فکر کنم اشتباهه اونا رو تنظیم کنم بعد سیو کن به اسم کاستوم بعد دیگه راحتی
دوستان عزیز هر کسی هر تاکتیکی که واسه دفاع کردن بلده رو بگه دوستان استفاده کنن
من که تو مرکز میدان و جاهایی که بازیکنام زیاده و حریف کم تعداد هست دو نفری میرم سمت توپ می گیرم ولی تو زمین خودم با یک نفر اگه پشت سرش باشم با دکمه شوت پیراهنش رو میکشم اکثرا جواب میده از روبرو اگه توپ از پای یار حریف فاصله داشته باشه تکل و اگه نزدیکم باشه با پاس راهش رو سد میکنم بعد دکمه سرعت رو یک لحظه میگیرم میرم سمتش توپ رو می یگرم
شما چطور دفاع می کنید ؟؟؟
نه بابا لباس مهم نیست دو دیقه میخوام بازی کنمنقل قول:
ترنسفر های مهم رو هم خودم دستی انجام دادم ...
آره دوتا گیم پد خریدم شکل دسته های xbox هست ولی خیلی فرقی نداره با مدل ps 2 .نقل قول:
اگه اون فایل ها و ویدئو رو بدید ممنون میشم که استفاده کنیم و همینطور دوست عزیز میخوام با برادرم 2 نفره بازی کنم یعنی با 2 تا گیم پد(دسته) نه یکی کیبورد و یکی دگ دسته.
ممنون.:n26::n02:
اسم دستت رو برو از control panel پیدا کن اطلاع بده فایلش رو واست بسازمنقل قول:
یک نکته مهم دیگه تو دفاع کردن
واسه اینکه تو ضد حمله ها جلوی حمله حریف رو بگیرید یک راه دیگه علاوه بر پرس هست
مواقعی پیش میاد شما یک یارتون رو فرستادید تا از حریف توپ رو بگیره ولی یک مهاجم دیگه داره از کنار اصافه میشه و مدافع شما یارگیری نکرده با L2 میتونید یکی از مدافعاتون رو بفرستید اون بازیکن حریف رو بگیره خودتون هم برید دنبال بازیکن صاحب توپ:n02:
لینک دانلود پچ مودینگ وی برای آخرین نقل وانتقالات و امکانات دیگر :
تغییرات در این نسخه :
Version 3.8.0 changelogابتدا فایل رو در پوشه بازی بریزین بعد هم اکسترکت کنید و بعد با استفاده از modding way installer نصب کنید !
* Database 7.0 and Database 7.0 Matrix
- More transfers up to 26 / 08 / 2014
- MLS and Brasileirao complete transfers
New Kits season 14/15 Database 7
----------------------------------------
- New : Twente, Vitesse, Monterrey, Pumas UNAM, Chivas Guadalajara, Toluca, Atlas Guadalajara, Puebla, Lille, Saint Etienne, Chelsea Third Kit, Sevilla Third, Leeds, Brighton, Nottingham Forest, Middlesbrough, Wigan, Basel, Anderlecht, Leicester 3rd Kit, Hull City 3rd Kit, Newcastle 3rd Kit, FC Porto 3rd Kit, Real Madrid Third Kit and GK Third Kit
- Updated : Leicester, Chelsea, Hull City
Stadiums 14/15 Database 7
--------------------------------
The Hawthorns, Kingston Communications Stadium, St.Mary's Stadium, Stadium of Light, Selhurst Park
* New Boots
--------------
Nike Hypervenom Phantom - Blk/Hyper Punch/Wht
Nike Hypervenom Phantom - Gold/Volt/Black
Mizuno Wave Ignitus 3 - Purple Lime
Nike Mercurial Vapor X - Green-
Warrior SuperHeat S-Lite - Black/Gray/Red
Warrior SuperHeat S-Lite - White/Gold
* New Adboards
-------------------
UEFA Champions League 14/15
Arsenal, Aston Villa, QPR, Sunderland, West Bromwich, Crystal Palace, West Ham, Hull City
Copa Brasil and Brasileirao 14/15
* Faces
---------
Mounir El Haddadi
Yaya Sanogo
Waldemar Sobota
Zaza
Lucas Piazon
Bojan
Bryan Ruiz
Sergi Roberto
Bedimo
Ander Herrera
Manquillo
Alberto Moreno
Bale ( Hair Update )
Pepe ( Hair Update )
Version 3.8.1 changelog
* Fixed Stadium of Light
* Added Southampton 14/15 Adboards
* Fixed crash with second kit of Palmeiras
* Updated FC Porto Kits
برای آخرین نقل وانتقالات هم برنامه modding way selector رو باز کنید و دیتابیس 7 یا 8 رو انتخاب کنید !
سلام دوستاي گلم.من مشتري امازونم.امروز ديدم فيفا ١٥ رو پيش فروش ميكنه ولي داخل پرانتز زذه (انلاين كد)...عملي هست براي ما كه بازي پي سي از امازون بخريم.يعني فقط سي دي كي ميده؟بايد بريم در استيم يا اوريجين رديم كنيم؟
سلام
شما هم توی Player Career مشکل انتقال به بارسلونا یا چلسی رو دارین؟
وقتی به بارسلونا میرم ، اصلا بهم بازی نمیرسه ( از مربی ایمیل میاد که قراره بازی کنی ) ، وقتی هم به چلسی میرم کلا از بازی میره بیرون...!
برای Tactical Defending چه روشی رو پیشنهاد میکنین؟بعضی وقتا توپ میاد دست حریف ، تیکی تاکا بازی میکنن اصلا نمیذارن بازیکن من بهشون نزدیک شه و پاس میدن ، باید صبر کنم تا توپ بره بیرون یا حتی گل بشه تا توپو بگیرم !!!!!
سلام.
من هر کاری میکنم دروازه بان تو پنالتی نمیپری(شیرجه نمیزنه) باید چی کار کنم ؟
سلام.
نمیشه یه کاری کرد بازیکنات نرن تو افساید؟
اگه با کیبوردی با نام پد های 8624 میپره.با دسته هم شوک سمت راست.
سلام.ببخشید اینجا پست میدم ولی میخواستم ببینم که Fifa World تاپیک داره تو اینجا یا نه.چون هرچی گشتم گیر نیوردم.اگه میشه آدرسش رو بدید
از این اپدیت های رسمی برای نقل و انتقالات نیومده؟ (منظورم پچ مودینگ وی نیست)
داداش واسه فیفا 14 سه چهار ماه هست که اپدیت نقل و انتقالات نمیاد . منظورم رسمی هست . مودینگ وی رو نمیدونمنقل قول:
اقا وقتی پچ جدید مودینگوی رو ریختم بعضی بازیکنا سر ندارن...مشکل از کحاس چطور حل میشه؟باید دونه دونه دستی فیس دان کنم که اونم سخته
چی ؟؟؟؟!!!! :n04:نقل قول:
کار داعشی های ملعونه :n02:
احتمالا پچ درست نصب نشده ؟ یا با پچ های قبلیتون سازگاری نداره ...
سلام
دوستان آیا امکان بازی با دو سیستم در این بازی وجود داره ( البته بدون خرید سریال نامبر - اورجینال ) ؟
" روی دو لب تاپ با هم بازی کنیم . مودم وابرلس و اینترنت با سرعت مناسب هم داریم . اهل شبکه کردن . کابل اینها نیستم . "
ممنون از دوستانی که راهنمایی می کنند .
فکر نکنم تنها راهی که فیفا واسه دو نفری با دوسیتم مختلف گذاشته آنلاین هستش که اونم سریال میخوادنقل قول:
الان که فیفا 15 اومده سریال 14 خیلی ارزون شده 60 تومن یکی دوماه هم صبر کنی با 30-40 میشه خرید
از فیفا 15 خیلی سرتره ارزشش رو داره
حداقل نت که باهاش میشه بدون لگ و مشکل بازی کرد چیه واسه fifa 14 ؟ با 512 مخابرات تهران (62 کیلوبایت سرعت IDM) میشه بدون مشکل بازی کرد ؟نقل قول:
سرعت مهم نیست خیلی . همین سرعت زیاد هم هست . اما پینگ مهمه . فکر کنم همین مخابرات تهران خوب پینگی میده . مشکلی نداری . در ضمن الان که خیلی 14 نمیزنن . خلوت شده و کس زیادی نیست .نقل قول: