کسی جواب منو نمیده؟نقل قول:
نحوه تنضیمات energy management را میخواستم...
Printable View
کسی جواب منو نمیده؟نقل قول:
نحوه تنضیمات energy management را میخواستم...
نقل قول:
بفرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداشا،میگم یه سوال:
من سی دی بوتابل ابونتوی ورژن جدیدمو میزارم تا در کنار 8 خودم نصبش کنم ولی اصلا وقتی میره داخل بوت سی دیم،صفحه مشکی میمونه و هیچی نمیاد بالا...
خودمم حس میکنم بعد از چند ثانیه دیگه سی دی حرکت نمیکنه...
دلیلش چیه به نظرتون؟کسی داره ابونتو که این مشکلو داشته؟
دوستان 3 تا سوال :n02:
1_ باتری این لپ تاپ در نمیاد؟؟؟
2_ صفحه ی این لپ تاپ تو فضاهای روشن ( بیرون و زیر نور آفتاب ) چطوریاست؟؟؟
3_ باتری 4 سلولیش چطوره؟؟؟ کم نمیاره؟؟؟
لطفا دوستانی که تجربه ی کار با این لپ تاپ رو دارن منو راهنمایی کنن
ممنون :n16:
نقل قول:
این که شد 3تا...:n02:
1.نه.ولی برا تعویض اونم اگه خراب بشه امکانش هست...
2.زیاد خوب نیست،کلا این لپ تاپا زیر نور خوب نیست،فقط مدیریتی ها خوبن زیر نور...
3.باتریشم خوبه...
من نظرم تا حالا نسبت بهش عوض نشده و ناراحتم نکرده...
خلاصه راضیم...
خواهش:n16:
نه 64 بیتی هستش...یعنی درست میشه این مشکل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n03:نقل قول:
سلام ...من کارت ریدرم کار نمیکنه ...هم رمم هم خشابم سالمه ...باید چ کنم ؟ درایور خاصی داره که نصب کنم ؟ یا .... ؟؟
من هنوز نفهمیدم درایورای این لپ تاپ واسه ویندوز 32بیتی گیر میاد یا نه!!!؟
الان میخاستم ویندوز 8.1 دانلود کنم! نمی دونم کدومشو دانلود کنم!
خواهشاً کمک کنید!!
ویرایش: حل شد!!!
نقل قول:
من پیگیری میکنم برات...
خودم میخواستم از سی دی درایور خودم شروع کنم نصبو که ببینم مشکل کجاست ولی از شانس بدم سی دی درایورام گم شده...:n03:
دعا کنید پیداش کنم وگرنه خودم بیچارم...مطمئنی نصب نیست؟
برا احتیاط اول یه بار دیگه درایورای صدا مثل Realtek رو نصب کن،و بعدم اینکه درایور گرافیکتو نصب داری؟چه ورژنی؟آخه اون 314 که تو سی دیه نصب نمیشه...باید ورژن آخر رو بگیری...
اونم تو نصبش Express رو بزنی تا اونم یه درایور صدای انویدیا داره که نصب بشه...
اینارم چک کن بهم خبر بده...:n16:
خوب درایور کارت ریدرتو از تو سی دی درایورات نصب کن کامل...نقل قول:
در ضمن اینم بگم به همه که همیشه حواستون باشه که تو نصب هیچ درایوری گزینه Custom رو انتخاب نکنید....با پیش فرض خودش جلو برید که به این جور مشکلات بر نخورید...
ممنون:n16:
نقل قول:
کلا نگیر الان 8.1 رو....
ارزش نداره،صب کن یه چند روز دیگه مایکروسافت رسما 8.1 رو معرفی میکنه،بعد بگیر بنصب...
این درزشده ها بدرد نمیخورن...:n16:
از کاور کیبوردایی که حروف فارسی روشه واسش گیر میاد!؟ کلن از حروف عربی خوشم نمیاد!!:n02:
سلام به همه دوستای گل
یه سری از دوستان میگن موقع بازی باید با یخ خنکش کنی یه سری میگن نمیرو میشه بپزی روش
خیلی از دوستان با driver ها مشکل دارن و بعضی با کلیدهای کیبورد مثل unstable بودن یا حتی شاکی بودن از کلیدهای F
و اینکه صفحه نمایش خوبی تو آفتاب نداره که البته تو این رده همه لپ تاپ ها این مشکل دارن اما Z500 با حداکثر روشنایی 210 شمع حدود 100 شمع پایین تر از اون یکی هاست
و تو این عکس هم مشخصه که connectivity و display نمره خوبی نگرفتن
مدل asus k56cb-d با 2mg کش و 0.1 Ghz cpu و 2 gb رم کمتر
اما با سیستم i-cool برای خنکی و حداکثر روشنایی 318 شمع میتونه همون کارایی Z500 داشته باشه
میدونم cpu 3537U از لحاظ core , threadsضعیفتر از 3612Qm ، ولی بازم همه بازیها و برنامه های قابل اجرا که تو هر دو امکان پذیره ، یکسانه
حالا سوالم اینه که ، کسی هست که عیب های Z500 شاکیش کرده باشه که اگه زمان برگرده عقب asus انتخاب کنه؟
اگه انتخاب میکنید یا نمیکنید ، دلیلش چیه؟
پیشاپیش ممنون از جواب کاملتون:n01:
فک میکنم پیدا کنی...رنگای مختلفم داره...نقل قول:
خدا خیرتون بده...ممنووووووووونم:n16:نقل قول:
وای:n04:...ای کاش درایورتون رو پیدا کنید ...خدای من:n03:...خیلی ناراحت شدم...دعا میکنم پیداش کنید
الان تو درایو سی و کل سیستم اسم نرم افزار دالبی...رو سرچ کردم نبود...مطمئنا نصب نیست
چشم درایور صدا رو دوباره نصب میکنم...منتها این درایور گرافیک که باید از نت دانلود کنم رو ممکنه برام لینک بذارید؟(نابلدم میزنم داغون میکنم سیستمو!!) دستتون درد نکنه
واقعا از اینکه کمکم میکنید ممنووووووونم:n16:
نقل قول:
شما اصلا به فکر خرید k56 نباشید...
منم همین قصد رو داشتم ولی همه گفتن نه...
اون سی پی یوشم به همه گفتم،چون سری U هست از لحاظ بازده قدرتی 1دهم قدرت سی پی یوی زد500 رو داره...پس تو بازی به مشکل بر میخورین...
فقط مصرفش کمه...همین...قدرت مهمه یا مصرف؟
در مورد داغ شدنم همچین چیزی نیست که بخوای با یخ خنکش کنی با روش نیمرو بپزی...
اصلا داغ شدنش اذیت کننده نیست و با یه کول پد حل میشه...
از لحاظ ظاهرم زد500 خیلی ماهه،باریک بودنش و کلا ظاهرش خیلی شیک تر از ایسوسه...
الانم تو رده بندی لپ تاپ ها لنوو بعد از اپل دومین مارک جهانه،ایسوس سومه...
خلاصه من اگر بر میگشتم به قبل بازم Z500 میخریدم...:n16:
سلام.من به شخصه از خریدم خیلی راضی هستم و تا حالا تمام نیازامو را برطرف کرده.واگه به عقب برگردم حتما یه مدل دیگه را انتخاب میکنم نه اینکه ازش راضی نباشم نه (چون من خیلی تنوع طلب هستم ).اما در مورد درایور من هیچ مشکلی نداشتم فقط تنها مورد درایور کارت گرافیک بود که اونم با آپدیتش مشکل بر طرف شد.در مورد صفحه نمایش هم بعد از مدتی بهش عادت میکنی.اما اگه واست کیفیت صفحه نمایش خیلی خیلی مهمه زد 500 و مابقی هم رده هاش که صفحه نمایششون فول اچ دی نیست را از گزینه های خریدت خط بزن .من تعجب میکنم بعضیا میگن این لپ تاپ موقع بازی های سنگین خیلی گرم میکنه چیزی که واسه بقیه لپ تاپ ها هم مصداق داره اما یه جوری میگن که اینکار فقط این لپ تاپ گرم میشه!!شاید چون این لپ تاپ نسبت به هم رده هاش باریک تره گرماش محسوس تر باشه اما آزار دهنده نیست و قابل تحمل می باشد.نقل قول:
نقل قول:
لینک رو براتون مستقیم کردم:
فقط برا نصب گزینه Express رو بزنید...کد:http://pouriatech.dl.rapidpars.com/25647/2434144/0myc4akvzh2/331.40-notebook-win8-win7-64bit-international-beta.exe
Tnx:n16:
خودم که نهنقل قول:
ولی از چندتا از دوستام که یه جورایی خوره لپتاپ هستن و البته چندین فروشگاه معتبر پرسیدم که گفتن جلو تهویه هوا رو میگیره و بهتره نزارید
اگه کسی هم تونست اینو مستقیم کنه آخه نمیشه دانلودش کرد چون تحریم کرده نامرد .
آخرین لینگ تاچ پده که باگ های قبلی رو حدف کرده .
بی نهایت ازتون ممنون و متشکرم...دارم دانلودش میکنم...بعدش نصب میکنم و هر چی شد اطلاع میدم خدمتتوننقل قول:
بازم ممنوووووووووووووووون:»:»:»: »
دوستان عزیز
من میخوام اینترنت دانلود منجر نصب کنم ولی انگار نمیشه رو ویندوز 8 64 بیتی نصبش کرد درسته؟چون چند تا سایت پیدا کردم که دانلودش کنم نوشته بود هماهنگ با ویندوز ویستا/xp/7 و این برای من یعنی فاجعه!!!!:n28:
واقعا نمیشه این نرم افزار رو نصب کرد؟؟؟؟؟
تازه شنیدم که نرم افزارهای محدودی رو میشه رو ویندوز 8 64 بیتی نصب کرد درسته؟حالا چی میشه نصب کرد؟
به نظرتون بهتر نیست ویندوزش رو عوض کنم و 7 32 بیتی نصب کنم؟؟؟
نقل قول:
نه....هیچ مشکلی نداره...
من خودم از اول 8 64 بیت نصب کردم تا الانم مشکلی نداشتم...
این لپ تاپ واسه 8 بهینه شده،با 7 سر درایور به مشکل بر میخورید...:n16:
سلام دوسته عزیزنقل قول:
نه هیچ گونه مشکلی نداره خودم 8 64 بیت دارم شبی هم دارم 3 گیگ با دانلود منیجر دانلود می کنم خیلت راحت از ------ یا سافت گذر بگیر . در ضمن شما رم لپتاپت حداقل 6 هست 32 بیت برای رم های زیر 4 هست. نه این که نشه بریزیا ولی آخه چه کاریه!!؟ مطمین باش به مشکلی بر نمی خوری از اومدنه ویندوز 8 خیلی وقته گذشته و شرکت ها خودشونو تطبیق دادن.
یاحق
ممنون از راهنماییتون دوست عزیزم...به نظرتون مجموعه نرم افزارهای کینگ 2014 بخرم یا گردو 2014؟؟؟؟نقل قول:
ممنون از راهنماییتون ....لطف فرمودیدنقل قول:
سافت گذر شرکت هست یا سایت؟؟؟؟یعنی باید دانلودش کنم یا بخرمش؟
شدیدا به این دانلود منجر نیاز دارم...
درایور کارت ریدر رو نصب کردم ولی بازم نشد ... میشه کامل راهنمایی کنید ...از کجا متوجه شم ئرایورش نصب شده ؟؟
... الان که زدم ی بار وصل شده ولی باز میزنم دیگه وصل نمیشه بگیر نکیر داره چراااااااااااا ؟
ببخشید من همش دارم سوال می پرسم...
میخوام فایرفاکس نصب کنم ولی تا جایی که متوجه شدم نسخه ی 64 بیتی فایرفاکس اسمش واترفاکس هست درسته؟؟؟؟؟؟
یعنی نمیشه فایرفاکس نصب کرد؟:n27:
[QUOTE=elisa70;7923395]ببخشید من همش دارم سوال می پرسم...
میخوام فایرفاکس نصب کنم ولی تا جایی که متوجه شدم نسخه ی 64 بیتی فایرفاکس اسمش واترفاکس هست درسته؟؟؟؟؟؟
یعنی نمیشه فایرفاکس نصب کرد؟:n27:
[/QUOT
هیچ مشکلی نیست نصب کن.
اسم سایته.البته شما از همین سایت پی سی ورلد هم میتونید دانلود کنید.سایتای دیگه ای هم هست مانند پی سی دانلودنقل قول:
کیبوردش بدرد بازی میخوره؟
من کلن زیاد در مورد لپ تاپا نمی دونم! چیاش قابل ارتقاست!!؟
نقل قول:
هیچ کدوم...صب کنید لرد بیاد بخرید...:n06:
خواهش:n16:
نقل قول:
آره،مشکلی نداره ولی میتونید با 20 تومن کیبورد و موس بیسیم فراسو بخرید برای بازی...بهترم هست...
رم،گرافیک تا اونجایی که امکانش باشه،مثلا زد500 تا 4 میشه ارتقاش داد،هارد...
نقل قول:
دان کنید...
به نظرم از Soft-98.ir دان کن...
البته اون خط فاصله رو نزن...:n01:
شما تو سی دی درایورت یه فایل به اسم Card Reader هست...برو داخلش،هر چی exe دیدی بنصب...نقل قول:
اینجوری بگم بهت که هرچی برنامه نصبی پیدا میکنی توش نصب کن...
نقل قول:
خیلی طول میکشه تا بیاد؟؟؟؟
آخه من هر چه سریعتر باید مایکروسافت 2013 یا 2010 رو سیستمم نصب کنم چون با ورد و پاورپوینتش باید کارامو تحویل استاد بدم...
بین کینگ و گردو کدوم رو تایید میکنید؟:n01:
خیلی ممنون و متشکرم:n16:نقل قول:
گردو خودم استفاده کردم زیاد جالب نیست.کینگ رو اطلاعی ندارمنقل قول:
نقل قول:
آره فک کنم...تا 2014 که میشه 3 ماه دیگه فک نمیکنم بیاد....
لرد مث کینگ نیست که از دوماه پیش کینگ 2014 رو داده....:n02:
من هر سه رو استفاده کردم ولی هیچ کدوم به پای لرد نمیرسیدن...
شما اگه الان فقط آفیس 2013 رو میخوای،تکی شو بگیر تا بعد...:n16:
اگرم میخواید همین الان یه مجموعه بگیرید به نظرم ناچارا بهتره کینگ بگیرید...:n16:
یه سوال دارم شاید اینجا مکانش نباشه ولی نمیودنستم کجا مطرح کنم
من بین Lenovo Z500-j و Lenovo Y500 موندم
شما کدوم پیشنهاد میدین ؟