اون که من داشتن این بودنقل قول:
TMPGEnc 4.0 XPress
اگه این رو میتونی لطف کن:11:
آره خیلی توپه داغون ترین فرمت هارو هم کامل تبدیل میکنه با قابلیت برش و سانسور و هرچی که بگی:46:
Printable View
اون که من داشتن این بودنقل قول:
TMPGEnc 4.0 XPress
اگه این رو میتونی لطف کن:11:
آره خیلی توپه داغون ترین فرمت هارو هم کامل تبدیل میکنه با قابلیت برش و سانسور و هرچی که بگی:46:
خودت بیا این سایت جستجو کن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TMPGEnc XPress
برو صفحه 4 نسخه 4 هست. اگه لینکش هست دانلود کن یکی رو.
موفق باشی.
سلام
تو dvbviewer قسمت screenshot فعال نیست. وقتی تو تنظیمات قسمت directx بعد قسمت video renderer رو روی system default یا بقیه بزاریم چی میشه؟ رو دیفالت بزاریم screenshot فعال میشه.
همه رو تست نکردم.
اگه کسی میدونه بگه.
من نرمافزارهای زیادی رو تست کردم. بهترینشون Pavtube HD Video Converter هست. TMPGEnc ناهماهنگی بین صدا و تصویر بوجود میاره.نقل قول:
یه نرم افزار کانورتر دیگه بود. مثل این که این بود: TMPGEnc XPress هست که برای تبدیل ایناست.
بعدا تست کنم ببینم چطوریه. حالا شما هم تست کنید.
در بالا و پایین تصویر نواری سیاه نمایش داده میشه!نقل قول:
پس من عریض ضبط کنم بعد تو تی وی که عریض نباشه از اون قدیمی ها باشه چطوری میاره؟
سورس تصویر هر Aspect Ratio ای داشته باشه همون طور ضبط میشه. در مورد توتال پلیر بیاطلاعم.نقل قول:
پس چرا تو توتال مدیا عریض ضبط میکنم یعنی عریض کلا تماشا میکنم و ضبط کردم مثل 4:3 ضبط کرده؟ تو پلیرها میبینم اینجوری میاره!
راستش من هیچ استفادهای از تلتکست نمیکنم.نقل قول:
کدوم برنامه منظورته؟ من منظورم برنامه توتال مدیا هست. که گفتم دربارش تاپیک بزنم شاید تونستن تلتکست رو درست کنن به فارسی
اون پلاگین هم تو همین فروم هست شما جستجو کن تلتکست میاد.
ولی باید زبان تلتکست رو تو تنظیماتش عربی کنی.
میل خودتونه. تاپیک بزنید شاید دوستان این مشکل رو حل کردند.
همونی که تو عکس گذاشتم ...نقل قول:
پس الان بهترین تصویر کدومه؟ کیفیت بالا ببینم.
فعلا قیدش رو زدم. خدا پدر VLC رو بیامرزه! :31:نقل قول:
اونم ج نداد از اینه که من اول از همه اون کدک ac3 filter رو با directshow filter نصبیدم.
الان هر دو تا رو پاکیدم بعد نرم افزار هم داشت رو کدک ها گیر میداد که k-lite codec رو دوباره نصبیدم این از قبل نصب بود.
بعد اینجوری شد که صدا میاد.
جوینده یابندس : دی
کدوم راه؟!نقل قول:
حالا از این راه تست کن.
داش در مورد اون عکس گرفتن از صفحه پخش هم بگو. اون بالا گفتم.
همون راه دیگه :دی !!نقل قول:
کدوم راه؟!
همین:
شما اینکارو بکن.
بعدشم خیلی دیر جواب دادین!! چرآ؟نقل قول:
اونم ج نداد از اینه که من اول از همه اون کدک ac3 filter رو با directshow filter نصبیدم.
الان هر دو تا رو پاکیدم بعد نرم افزار هم داشت رو کدک ها گیر میداد که k-lite codec رو دوباره نصبیدم این از قبل نصب بود.
بعد اینجوری شد که صدا میاد.
بعدشم چرا وقتی mpg رو تو تنظیمات انتخاب میکنم بازم Ts ضبط میشه؟!!
لطفاً به اینا جواب کامل بده لازمه دوست من
ممنون :11:
اینم یه آموزش از من:
با این گزینه هاش تا حالا ور نرفتم. یعنی به کارم نیومده.نقل قول:
داش در مورد اون عکس گرفتن از صفحه پخش هم بگو. اون بالا گفتم.
به اینم جواب کامل بدم؟! :31:نقل قول:
بعدشم خیلی دیر جواب دادین!! چرآ؟
برای منم همین طوریه. ظاهرا هیچ تاثیری نداره.نقل قول:
بعدشم چرا وقتی mpg رو تو تنظیمات انتخاب میکنم بازم Ts ضبط میشه؟!!
البته اگه یه دستگاه مدیا پلیر داشته باشید دیگه این مشکلات معنی نداره و به راحتی میتونید تو همون تماشا کنید. اونوقت دیگه TS رو به MPEG ترجیح خواهید داد به دلیل حجمش! :46:
صبح روز سه شنبه 12 اردیبهشت ماه سال 91 فرستندهای دیجیتال جزیره ابوموسی با 16 شبکه افتتاح رسمی گردید گفتنی است این فرستنده علاوه برپوشش جزیره ابوموسی جزیرهای تنب کوچک وبزرگ و قسمت 70% شمال غربی دریای عمان تنگه هرمز وخلیج فارس و کشورهای امارات متحده عربی -بحرین -عمان وقطر را زیر پوشش خود قرارداده است.
این فرستنده دونیم کیلوواتی16 شبکه تلویزیونی و10 شبکه رادیویی با کیفیت سیگنال بالا درحال پخش میباشد .
منبع: پایگاه جامع تلویزیون دیجیتال
طریقه ساخت آنتن پرقدرت سه جهته باگین بالا دریافت همزمان 12 شبکه جمهوری آذربایجان وگیلان ودرتهران همزمان تهران -قم ومرکزی والبته در باقی مناطق وشهرستانهای دیگر با انتخاب دیگر جهتها و مسیرهای مناسب قابل انجام ومتفاوت است.
متشکل از یک بوستر -وگیرهی ستایی و...برق تغذیه توسط گیرنده تامین میشود همراه بافیلم وآموزش کامل در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت که اجازه دسترسی نمیده برادر جان!نقل قول:
میگه فقط برای کارکنان و اعضای شبکهست.
نقل قول:
اصلاً مناسب و خوشایند کاربرها نیست، اینکه به این شکل مجبور به عضویتشون کنی.. :13:
حتما در سیاست های سایتت -ببخشید- وبلاگت! تجدید نظر کن دوست من.. :10:
خوش باشید/ :8:
بنده ناظم بخش تعمیرات گیرندها در آنجا هستم واز ابتدا ی ناظم بخش شدن به بنده سرویس شبکه دادند ولی از این موضوع خبرنداشتم اماشککردم که چرا سرویسهای منو ناگهانی تعغییر کردند ولی واقعا چقدر اطلاعات ومقالت مفیدی در این پایگاه قرارداره وهرروز قرارمیگیره ولی حیف که دیگه دردسترس عموم نیست.نقل قول:
اصلا مثل اینکه اونجا گزینه ثبت نام یا تماس با ما هم نداشت! فقط یه تبلیغ میومد!؟نقل قول:
خوب شما زحمت بکش راه حل مد نظرتون رو اینجا توضیح بدید.نقل قول:
به این ترتیب بنده مطالب وفایلهاومقالات پایگاه جامع تلویزیون دیجیتال رو برای شما در اینجا موضوعات به نظر مهم را در این سایت برای شما کپی وقرار میدهم.نقل قول:
البته در سایت اصفهان ایشاپ بسیاری از مطالب پایگاه جامع تلویزیون دیجیتال قراردارد که دراینباره از مدیریت اصفهان ایشاپ تشکر میکنم.
__________________________________________________ ________نقل قول:
با سلام_ خوب شما لطف کن این مطلب را با فیلمش اینجا قرار بده تا همه بتونن استفاده کنن.
اگه کار بده خیلی خوبه.
تست کنید:
تو همین پی سی هم هست ولی به صورت کامل نبود من به صورت کاملتر گفتم.
__________________________________________________ ________نقل قول:
پس چی شد آقای Behrouz2 ! خبری نشد!
گفتیم حالا این روش ساخت رو همراه با فیلمش قرار میدین.
دوستان از وقتي گيرنده ديجيتال تو شهر ما فعال شده تلويزيثون انالوگ داغون شده مثلا امروز سر فوتبال كانال 3 آنالوگ برفك كامل بود!!
خب فلکه شو میبندن که گیرنده های دیجیتال رو دست فروشنده ها باد نکنه دیگه:46:نقل قول:
هب اين نامرديه محضه!نقل قول:
خب چه سودی برا صدا سیما داره؟نقل قول:
بحث سر اينه كه قرار بود ت 1.5 سال ديگه آنالوگ رو جمع كنن! چرا كه نگهداري و نعمير فرستنده ها هزينه بره!نقل قول:
اما اين ها دارند خيلي زود مردم رو مجبور مي كنن!!
اینجا که چنین چیزی نیست. مثل قبله. :20:
احتمالا اشکالی در فرستنده به وجود اومده.
آنالوگ رو هرچه زودتر جمع کنند بهتره.فکر نمی کنم تا دو - سه سال آینده آنالوگ جمع بشه.
در منطقه ما (غرب استان اصفهان) خبری نیست و هنوز آنالوگ به خوبی پخش میشه. با وجود اینکه دیجیتال اومده ولی هنوز 8 تا کانال رو از آنالوگ دریافت میکنیم. اگر همه شبکه ها روی دیجیتال بیاد دیگه عالیه و نیازی به آنالوگ نیست.
بحث سر اينه كه اينا دارن يه چيزي رو بهمون تخكيل مي كنن! حق انتخاب رو هم از پشت بوم ها جمع مي كنن و مي گن بايد 100 تومن پول بدي و اون چيزي رو كه ما مي خواهيم بخري!نقل قول:
خب همینه دیگهنقل قول:
با اشخاصی که تا الان یه دیش و ----- که با حداکثر هزینش 100 تومن میشه ردیف کرد نخریده و هنوز داره از آنالوگ استفاده میکنه باید اینجوری برخورد بشه و تو عمل انجام شده قرار بگیره تا حداقل شبکه های داخلی رو صاف بتونه بگیره:27:
اين اشخاص چيكار كنن اگه تا به حال 1000 بار چيز هاي همسايه هاشون رو جمع كرده اند و خونشون هم نزديك كلانتريه!!؟؟نقل قول:
__________________________________________________ _______________نقل قول:
چه محدودیتی !!! این تحمیل نیست
هر کشوری وظیفه داره شبکه های خودشو از طریق پخش زمینی توسعه بده تا همه مردم تلویزیون خودشون رو با کیفیت بالا مشاهده کنند. الان تو اروپا یا مثلا ژاپن هم شما نگاه کنید همه جا پخش زمینی دیجیتال رو دارند توسعه میدن.
ببخشیدا ! ولی اون که شما میفرمایین حق انتخاب نیست.دلیل منع ..... هم فقط جلوگیری از ترویج و دسترسی به محتوای مبتذله و گرنه هیچ کس با تکنولوژی مخالف نیست و کسی هم دنبال گرفتن حق انتخاب نیست!
حق انتخاب اونیه که بتونی به شبکه های تلویزیون کشور خودت با کیفیت بالا دسترسی داشته باشی و شبکه های سالم و متنوع هم در دسترست باشه. صدا و سیما هم داره تو این زمینه خوب پیش میره(البته خیلی باید بیشتر کار کنه)
شبکه ورزش که راه اندازی آزمایشی شده و به زودی تو شهرستانها هم میاد و بقیه شبکه ها هم (انیمیشن یا همون نمایش 2 ، کودک ، نمایش3 ، نوا و موسیقی و ....) هم که توراهه.
من هم بحث ابتذال چیز و لزوم کنترل خانواده ها بر فرزندان رو قبول دارم. البته از طرف خانواده ها!!! و کار حکومت باید آگاه سازی خانواده ها باشه! (حداقل پکیج های خوب رو معرفی کنه و بد ها رو هم چنین ) به هر حال بگذریم از این مسئله که پارازیت ها روی شبکه های سیاسی هست و نه روی مبتذل ها!! این رو تجربه 9 ماهه من توی خونه ای در زمان دانشجویی می گهنقل قول:
داغون شدن شبکه های آنالوگ پس از ورود دیجیتال از یک طرف و داغون بودن و سطحی بودن محتوای برنامه های سیما از طرف دیگه یه جوری لج آدم رو در میاره!
من خودم گیرنده دیجیتال روی لپ تاپ داشتم نه حالا بلکه ازخیلی وقت پیش که در خوابگاه استفاده می کردم! و به غیر از 90 هیچ برنامه ای رو پیگیر نبودم! این رو هم اضافه کنم که اصلا آدم اپوزیسیونی هم نیستم! اما به نظر من محتوای صدا و سیما چیزی نیست که بخواهیم 100 تومن رو براش خرج کنیم و همین آنالوگ برای تماشای سریال ها و ... بسه! من ترجیح می دم این 100 تومن رو پول کارت بدم تا بیتونم فوتبال هام رو با کیفیت بیشتر از ماهواره ببینم! یا این که تلویزیون مملکتم حداقل مراسم اسکار فرهادی رو یه پوششی بده و یا حداقل امکان ایجاد شبکه های خصوصی فراهم شه!!
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
این رو هم اضافه کنم که سریال های اول انقلاب و یا حداقل کودکی من خیلی خوش ساخت تر از سریال های فعلی و سیروس مقدمی حال حاضر هستند! و سیما در این زمینه افت محسوسی داشته!!
البته جناب DVBT اینها نظرات منه و شما می تونین نظر مخالف این رو داشته باشین!
من که گفتم ببخشید اصلا هم برچسب فلان و ... نزدم. درسته خانواده ها .اما شما قبول بفرمایید که حکومت اسلامی نباید زمینه ترویج فساد و ... رو فراهم کنه به خصوص الان که این همه هجمه تبلیغاتی و ... هست. شما نگاه کنید این شبکه هایی که فارسین همشون سردمداراشون بهائی و سلطنت طلب و ضد اسلامی هستند. اینا دیگه معلوم الحالن. دیدن نداره!
حالا اگر از نظر فنی امکانی فراهم بشه که گیرنده و دیش هایی تولید بشه که فقط بتونه کانالهای خاص (صدا و سیما) رو بگیره که الان چنین امکانی نیست. الان میتونن این سیستم دیجیتال رو توسعه بدن و در صورت تامین هزینه ها همه شبکه ها رو (حدود 50 تا) روی این سیستم قرار بدن.
حالا چرا شما اینقدر آنالوگ رو علاقه داری؟
البته اینکه تو منطقه شما آنالوگ خراب شده اینو بدونید که عمدی نیست. ممکنه وقتی که دیجیتال رو نصب میکردن اشکالی در فرستنده ها به وجود اومده باشه. میتونید زنگ بزنید درست میکنن.
با وجودی که نگهداری همزمان دیجیتال و آنالوگ هزینه داره ولی به این زودیا آنالوگ خاموش نمیشه تا همه بتونن سیستم دیجیتال رو داشته باشن. اما کار آنالوگ دیگه تمومه و آخرش باید خاموش بشه. ژاپن رسما آنالوگ رو خاموش کرد.
خوب مثلا شما که به ورزش خیلی علاقه داری و اکثر مردم هم همینطورن .شبکه ورزش قراره همه مسابقات رو از جمله لندن رو پخش کنه با کیفیت HD. حق پخش بازیهای لندن رو هم خریده. با فتتحاح رسمی هم کیفیتش فول HD میشه. حالا یا 1080i یا 1080p. البته هنوز تو شهرستانها نیومده و تا پایان بهار یا شاید زودتر میاد.به خصوص تو مراکز استانها که دارن فرستنده سوم (بسته سوم ) رو هم نصب میکنن.
-----
بله در مورد سریالها هم موافقم . سریالهای اول انقلاب خیلی جالب تر بودن. اما تو این سریالهای الان هم فیلم خوب هست. اینکه انتظار داشته باشیم صدا و سیما کیفیت کارهاشو بیشتر کنه درسته. ما هم میخوایم خوبتر باشه نه ضعیفتر.
با احترام . بنده هم نظراتم را بیان کردم.
یا علی
بنابر مشکلاتی که گیرنده های ایکس ویژن با کیفیت اچ دی در زمینه پخش دارند و فقط می تونن اس دی به پائین رو پخش کنن و با توجه به قرارداد تکتا که ایکس ویژن هم گرفته بعید می دونم که ورزش اچ دی باشه و تا جایی که من می دونم فقط روز اول آزمایشی اچ دی بوده!نقل قول:
در مورد حق انتخاب بایستی عرض کنم که قانون اساسی وحی منزل نیست گرچه فعلا لازم الاجراست. اما یک سری انسان با مقتضیات زمان خودشون نوشته اند و همونها یا امثالهم می تونن عوضش کنن! ایجاد شبکه های خصوصی درسته که منع قانونی داره اما بایستی این منع برداشته شه! به نظر من با پیشرفت اطلاعات دیگه سانسور کاربرد قبلش رو نداره و مهندسی اطلاعات و افکار عمومی اثر معکوس می ده! چه برسه به تنظیم ذائقه مردم!
چیزی که من فهمیدم سیاست انحصار صداو سیما در داشتن تلویزیون و انتخاب رأس آن از طرف مهم ترین شخصیت نظام، به خاطر مهندسی افکار عمومی و در دست داشتن بزرگترین انحصار رسانه ای به وسیله حکومت است! وگرنه می تونه شبکه های خصوصی در زمینه های مختلف با نظارت و ممیزی صدا و سیما وجود داشته باشه. تا جایی که من می دونم در بعضی از کشور های صاحب فرستنده های زمینه گیرنده های مورد نظر دارای شیار مخصوص کارت هستند. تا این که بتوان برخی شبکه ها را خریداری کرد!درست مثل........
اونوقت می توان کانال ها رو قفل کرد و شبکه های پولی برای پخش باکیفیت وجود داشته باشه و یا کانالهایی برای آموزش مسائل عاطفی و روابط بین همسر یا تمام اون چیزهایی رو که برای تمامی گروههای سنی مناسب نیست فراهم شه! که متأسفانه دیگه امکانش از بین رفته!
_____________________________نقل قول:
بله اون روز اول که تست کردن HD بود و فعلا SD هست. اما بعبده به خاطر دوتا گیرنده نذارن HD بشه. البته این مدل های جدید ایکس ویژن (343 و ...) و همچنین تکتا قابلیت دریافت HD رو دارن (البته HD Ready 1080i و نه فول اچ دی). شبکه های جدید همه اچ دی خواهند بودو ورزش هم همینطور. این رو رسما مسئولین صدا و سیما هم گفتن که شبکه ورزش و شبکه های بعدی اچ دی خواهد بود. اولیش هم هیسپان تی وی بود که الان داره اچ دی پخش میشه.
بازم ببخشیدا ولی فکر میکنم شما یه کم بدبینانه به قضیه نگاه میکنید!
خصوصی و ... از نظر قانونی مشکل داره. قانون اساسی هم که چند بار بازنگری شده و به مقتضیات زمان به روز شده. بسیار مورد احترام و قول شما لازم الاجراس.
به نظر من انتخاب ریاست سازمان و... که شما فرمودید اتفاقا جزء نقاط قوت انقلاب اسلامی ما هست و اینکار باعث میشه این ارگان مهم دست نا اهلان نیفته.
اون مطالبی رو هم که شما فرمودید الان تو برنامه های صدا و سیما داره صورت میگیره (مثلا گلبرگ).
بیشترش هم دیگه جاش تو مشاورس نه برای عموم!
باز یه نکته کوچیک یکی گفت و بحث 30 و 40-50-60 شروع شد!
آقا محسن همش زیر سر توئه ها:31: آتیش زیر خاکستر رو شعله ور کردی :27:
سلام
میخواستم بپرسم میشه از ----- معمولی یا کارت --- کانال های داخلی رو دیجیتال بدون دیش گرفت؟
یادم میاد قدیم ها ( حدود 10 & 12 سال پیش) یه قطعه کوچیک بود میبستن داخل tv این قطعه شبکه های کشورای نزدیک بهتون (یعنی اگه لب مرز ترکیه بودی یه 6 7 تا شبکه که گیرندگی قوی داشتن ) می گرفت اما بعد ها دیگه کار نکرد میخواستم ببینم اطلاعی از کار کرد این وسیله و یا اینکه چی شد دیگه کار نکرد دارید بفرمایید
رسیورهای چیز از استاندارد ----s که آخرش ستلایت هست پشتیبانی می کنه و با رسیورهای ----t تفاوت داره گرچه (این مسئله رو به عنوان یه کارشناس ارشد الکترونیک امـــــــــــــــــــــــ ــــا بدون تحقیق می گم) نباید تفاوت چندانی تو کدینگ داشته باشه اما سهم کمی از ----- ها هستند که امواج زمینی رو هم می خونند!نقل قول:
در زمینه گرما و کشور های همسایه اطلاعاتی ندارم!
امکانش وجود نداره. درسته هر دو --- هستند ولی سیستمشون متفاوته. فرکانسهای کاریشون هم با هم متفاوته. اونا گیگاهرتز هست. این از 50 تا 850 مگاهرتز. فکر میکنم تو کدیگ هم تفاوت دارن.
اگه به این راحتی بود باید میتونستیم با گیرنده های دیجیتال ----t امواج موبایل ----h رو هم بگیریم.
دوست عزیز در مورد ایکس ویژن کاملا" داری اشتباه اطلاع رسانی میکنی !!!نقل قول:
فقط می تونن اس دیبه پائین رو پخش کنن چیه ؟!!!!!! کاملا" در اشتباهی !
گیرنده های دیجیتال ایکس ویژن همه کیفیت HD رو ساپورت میکنن و مدل 232 ایکس ویژن کیفیت Full HD رو هم ساپورت میکنه .
ضمن اینکه شبکه های صدا و سیما حالا حالاها قادر به پخش کیفیت HD نخواهند بود چون برای این کار به تجهیزات خیلییی پر هزینه ای نیاز دارند چه برسه به اینکه بخوان Full HD پخش کنن .
"E=alilosting;6991556]دوست عزیز در مورد ایکس ویژن کاملا" داری اشتباه اطلاع رسانی میکنی !!!
فقط می تونن اس دیبه پائین رو پخش کنن چیه ؟!!!!!! کاملا" در اشتباهی !
گیرنده های دیجیتال ایکس ویژن همه کیفیت HD رو ساپورت میکنن و مدل 232 ایکس ویژن کیفیت Full HD رو هم ساپورت میکنه .
ضمن اینکه شبکه های صدا و سیما حالا حالاها قادر به پخش کیفیت HD نخواهند بود چون برای این کار به تجهیزات خیلییی پر هزینه ای نیاز دارند چه برسه به اینکه بخوان Full HD پخش کنن .[/QUOTE]
دقیقا
خداییش 100 تومن پول دادن برا دیجیتال زور داره، بویژه که تلویزیون من در اصل باید توش دیجیتالم داشته باشه ولی معلوم نیست چرا توی مدل سفارش ایران دیجیتالش حدف شده ، دستور کی بوده؟ کار کی بوده؟
راهی نیست یه چیزی بخریم تو خود تی وی نصب شه؟
میز تلویزیون دیگه جا نداره همین الانم دی وی دی رفته سوار آمپلی سینما خانگی شده، حالا یه دیجیتالم بیاد رو دی وی دی چه شود!!!
شبکه ها هم باید خصوصی بشه تا رقابت ایجاد بشه کیفیتشون کارشون بالا بره برنامه ها هم متنوع تر بشود.
بعضی از مدل ها قابلیت دیجیتال رو دارن. با کد مخفی فعال میشن.
اینایی که سفارش ایرانه و یا همین تولیدات داخل (صنام و ...) تازه بیشتر dvbt دارن.