من الان مودم رو خاموش روشن هم کردم تاثیری نداره و سرعت پایین هست.!نقل قول:
Printable View
من الان مودم رو خاموش روشن هم کردم تاثیری نداره و سرعت پایین هست.!نقل قول:
اتفاقا من مودم بریج کانفیک کردمنقل قول:
هر دفعه سرعت میاد پایین یه دیسی میدم
سرعت برمیگرده 90
میشه یه کاری کرد که همین 45 نفر تو یکی یک روز به یه مرکز رنگ بزنن و به همین شکل به مراکز دیگه تو یه روز 45 تا تلفن اعتراض بگیرن تو چهل پنجاه جا شاید یه چیزی بشه دیگه تلفن کردن که از دستمون برمیادنقل قول:
داداش من این تاپیک رو میدیدم از پست 1 تا این پست همیشه تو می اومدی گلایه میکردی که سرعتم کمه زیر 100 زیر 50 ، هیشکی مثل تو این مشکلو نداره ، میشه پنج رقم اول شماره خططتو بدی ببینم کجا زندگی میکنین که اینجوری هست ؟ اینو مطمئنم که هر جا هستی هیچ آی اس پی ای دی اس ال نمیده جز مخابرات ، تو هر کار کنی سرعتت بالاتر نمیره ، مشکل از خط تلفن و مرکز مخابراتی هست که داری وگرنه ما هم ای دی اس ال داریم از مخابرات مازندران سرعتمون بالای 400 هستنقل قول:
خاطرات باورنکردنی : اول که اینترنت رو از مخابرات گرفته بودم برای سه چهار روز خط رو روی 14 مگ بسته بودن سرعت 13.8 و این حدود بود روزی ده بار تست سرعت میزدم باورم نمی شد بعد روز دومش متوجه شدم حجم کم نمیشه (برای چند ساعت ) تا تونستم دانلود کردم چه ساعاتی بود جای همتون خالی واااااااااااااااااااااااا ااای نمیشه شبانه حمله کردو ...............
حالا باید هیییییییییییی
عزیزه من مگه من مریضم بیام اینجا هی بگم سرعتم عیب داره. مخابرات سرعته اینترنتش پایینه.نقل قول:
من از روستام که جزو شهرستان فریدونکنار میشم. میخوای اسم روستام رو هم بگم!!!
حالا من یه عکس میزارم بگو وضعیتم چطوره؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیتت که خیلی خوبه ، یعنی از خوب هم بهتر عالیه ، از مال من خیلی بهتره ، ولی من تا 400تا سرعت دانلودم هست(البته وقتی با نرم افزار دانلود مناجر از لینک مستقیم دانلود می کنم ) ، اینا زیاد ربط نداره ، من مطمئنم که هر کی از اون منطقه ای که شما هستین یا اون روستایی که هستین ای دی اس ال بگیره سرعتش همین قدر هست که شما هستیننقل قول:
من سرویس نامحدودم امروز فعال شد 256.............سرعت دانلود بین 90 تا 120 هستش سرعت وب گردی هم فرقی با سرویس قبلیم نداره می شه گفت تقریبا بهتر هم هست..
شما سرویس جدید خریداری کردین یا قدیمی که سرعت دانلودتون 400هست؟نقل قول:
پس برا چی سرعت دانلودم پاییینه؟؟؟؟
یکی از بچه ها امروز 128 4 گیگ خرید میگه سرعت دانلودش 50 شده
من هنوز طرح قدیم دارم سرعتم 380 هستش
کسی سرویس 256 یا 512 با 4 گیگ خریده ؟؟ اگه آره سرعتش چنده؟
این دیگ چه مسخره بازیه؟
خب من بالاخره از مخابرات سرویس گرفتم !
512 نامحدود سرعت دانلودمم لینکی رو که از سایت VIP دارم دانلود میکنم معمولا بین 120 تا 150 متغیره البته گاهی زیر 100 تا 60 هم پایین میاد
ولی هرچی که هست از آسیاتک و شاتل که داشتم بهتره هم ار نظر قیمت و هم سرعت به نسبت نامحدود بودن !
کاربران اینترنت حوصله شکایت ندارند!
سازمان تنظیم مقررات میگوید: بسیاری از کاربران حال و حوصله شکایت از مشکلات اینترنتی خود را ندارند و آمار شکایتها رو به كاهش است.
کل اینترنت ف#یلتر کردننقل قول:
تا یه چیزی شد این لنکر کشتی هم که بیکاره هست هی میفته رو کابل ما کلا قطع میشه
قیمتام که نجومی 20 برابر کشورهای دیگه
کیفیتم که در بوق
ای اقا ما به کی شکایت کنیم ،یقه کیو بگیریم ،که چی اصلا
.......
من 3 ماه تو یه isp پشتیبانی فنی بودم در چند چون ما جرا تا حدودی هستم
12 m /s پهنای باند ماهی 6 تومن میخرین +
از تهران یه پولی زیادی بابت جابه جایی به مخابرات های بین راهی میدادن تا بیاد بهشهر
و اما بهشهر /بهشهر 3 تا مرکز مخابرات داره که تو هر کدوم isp ی هاتاق اجاره میکنه که تجهیزاتشو مثل رک و.. اونجا میزاره +
هزینه اجاره هر کدوم ماهی 500 تومن +
دیتا از بابل می اومد به مرکز مخابرات شماره 1 حالا از یک به 2و3 هزینه جابه جایی دیتا ماهی 250
هزینه رانژه هر خط هم 2 تومن + هزنیه های سنگین تجهیزات isp
حالا چطور isp خصوصی چطور میتونه اینترنت با قیمت ارزون بده با این هزینه ها ،معلومه که قیمت تمام شده زیاد میشه ، مقصر اصلی خودتونید
دوستان رایگان شبانه ساعتش تغییر کرده ؟:n13:
من از 1:20 تا 5:40 میزارم واسه دانلود ولی دو شبه چند گیگ حجمم رو به فنا داده شبانه
مجبور شدم دوتا 1 گیگ بخرم:n28:
کلا در این مملکت گل و بلبل همه چی انحصاری است انحصار اینترنت هم دست یه گوساله ای است انحصار رو ور دارن ببینن چه سریع درست میشه
( مواری که انحصار دار : خودرو آدامس موز آبنبات چوبی دکمه لباس واردات کالا حق تنفس و ..............)
نه ... عوض نشده...همون 1 تا6 هستشنقل قول:
سرعت الان چطوره؟برای شما هم کم شدهه؟
الان سرعت من درحدود 40 هست!
امروز صبح بود400
باز چه گندی زدن!!!:n13:
بله برای منم کم شده! صبح 400 بود الان 40 ! حتی توی جیمیل نمیتونم برم :n15:نقل قول:
دقیقا برای من هم فوق العده کم شده وحتی ایمیل رو به سختی می شه چک کرد!نقل قول:
منم که نا محدود دارم سرعتم اومده پایین درو بر 5-6 کیلوبایت می چرخه احتمالا بازم همون لنگر معروفست خداییش ناخدا اون کشتیه باید مدال بدن چجوری کابل به اون نازکی رو هدف گیری می کنه میزنه وسط خال:n13:
سلام دوستانی که میگن سرعت پایینه این لینک رو دانلود کنن ببینن سرعتش تا چند میره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت کمه ربطی هم به لینک نداره 20-30 کیلوبایت بر ثانیه لینک بالا :n04:
سرعت من با لینک بالا روی 350 هست. 256 طرح قدیم ساری
در کل سرعت منم خوبه البته 256 طرح قدیمه ولی صفحه وب خیلی دیر باز میشه:n03:
با این بالای350!نقل قول:
سرور ایرانه؟
ارزشی نداره!!
اون لینک بالا داخلی هست و وقتی پهنای باند اینترنت کم بیاد سرعت سرورهای خارجی میاد پایین و سرورهای داخلی همچنان سرعت خودشونو دارن چون از پهنای باند داخلی استفاده می کنن
سرعت من هم از این لینک خیلی بالاست ولی خوب این سرور داخلی هست. این لنگره فقط رو اینترنت مازندران تاثیر می زاره؟ چرا هر اتفاقی میافته اول ما آسیب مب بینیم؟نقل قول:
دوستان یه لینک از سرور خارجی که اکانت نخاد و سرعتش امروز پایین اومده برای دانلود بزارید
این لینک بالایی برام با 2کانکشن سرعت 320 دانلود میشه
روی سرورهای خارجی با 30 کانکشن حدود 200 دانلود میکنه
سرویس های طرح جدید سرعتشون فرق داره؟ کسی 256 4گیگ طرح جدید داره؟
دوست عزیز شرمنده شما با چه برنامه ای 30 کانکشن میتونین دانلود کنین؟واقعا میشه برام معرفی کنیننقل قول:
سلام دوستان خیلی وقت بود به این تاپیک سر نزده بودم،سرعت شماها رفت رو 20 مگ؟:n01:
آره الان ماله من 24 مگ ـه!!! :sq_2: روزبه جان گیر آوردی مارو ؟:sq_11: سرعت من از 60 بالاتر نمی ره!:sq_3:نقل قول:
طرح قدیم مون تموم بشه اسیریم که...
ااااااااااههههههههههههههه هههه
فلن شبانه هم 380 هستش
طرح قدیم 256
برای من که درست شد!
400تا ازآپلود باز
خداکنه تا2ماه دیگه بازطرح قدیم رو بیارن
2ماه دیگه برام مونده با53گیگ!!
موندم ماهه بعد چی باید بگیرم!؟
دادش اگه یه نگاه به پست های قبلی بندازی میفهمی که توی چند ماه گذشته هر چند وقت یک بار مخابرات یه برنامه جدید میزاره:n05:نقل قول:
حالا تا ماه بعد شاید مخابرات یه بلای دیگه سر ما بیاره!!!!:n09:
من دارم دنبال برنام های میگردم که هر30 دقیقه یه دیسی بده دوباره کانکت کنه این طوری سرعتم رو 90 میمونه
چند تا پید اکردم رو سون 64 بیت جواب نداد
دوستان اگه چیزی سراغ دارن معرفی کنن
محتوای مخفی: محتوای مخفی ،ببینید
اون چند تایی که پیدا کردی رو معرفی میکنی؟ شاید واسه ما جواب بدهنقل قول:
برای من هنوز رو همون 3 مگ بستست
بسته بیخیال اون سر شیر که دستشون کم و زیاد میکنند ربطی به رو چند مگ بستن ندارهنقل قول:
سلام بچه ها
میخواستم بدونم سرعت دانلود شبانه مثلا 256 محدود مخابرات در شهر های مختلف مثل بابل و قائمشهر فرق داره؟اخه شما 4 gig یا 6 gig یا حتی بیشتر دانلود میکنید ولی من که شاتل دارم خودمو بکشم 1.4 چه حالی میکنین.
یه سوال دیگه اینه که تنظیم خاصی برای افزایش دانلود شب وجود داره یا نه؟