يه هدفون دور گوشي حداكثر ٧٠ تومني براي فيلم و پاپ معرفي ميكنيد
Printable View
يه هدفون دور گوشي حداكثر ٧٠ تومني براي فيلم و پاپ معرفي ميكنيد
باچه هدفونی میشه کیفیت 128 با320 یا بالاتر رو به خوبی تشخیص داد؟(از لحاظ شفافت صدا)
دوستان کیفیت PHILIPS SHE6000 در قیاس با Creative Earphone EP630 چطوره؟ کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
برای من هم جای سوال داره؟نقل قول:
احتمال داره هدفون های تعمیری باشند؟
نقل قول:اونی که دیجی کالا گذاشته مدل On-Ear هستنقل قول:
خالی momentum دو مدل داره یکی Momentum
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یکی Momentum On-Ear
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
پس از لحاظ کیفیت صدا فرق دارند؟نقل قول:
دوستان تا ٣٠٠ تومن هدفون بي سيم (دورگوشي) چيز خوبي پيدا ميشه ؟!! بيشتر هم رپ و پاپ گوش ميدم !
پيشاپيش ممنون از راهنماييتون ! :n16:
اگه کسی میدونه این دو مدل چه فرقی دارند بگه ممنون میشم :)نقل قول:
Sent from my SM-N9005
سلام دوستان عزیز
اینجا کسی هستش که این دو تا رو تست کرده باشه
Sennheiser cx 175
Yamaha eph 30
یا اینکه جایی باشه که بشه جفتشون رو تست کنه!
قیمت دقیق و گارانتی اصلی؟
سلام دوستان
میشه یه هندزفری با کیفیت قابل قبول زیر 50 تومن معرفی کنید؟ میشه با این بودجه انتظار داشت کیفیت درحد هندزفری فابریک
گوشی های روز داشته باشه؟
نظرتون راجع به هندزفری های Remax و Awei چیه؟ تو بازار قیمت حدودا 50-60 تومن میفروشن.. ولی یه نفر اصل و تضمینی
بهم با قیمت کمتر میده.. خیلی هم از کیفیتشون تعریف میکنه.. Remax رو میده 28 ، Awei هم 23
این مدل ریمکس هست که حتی کیف اشاره شده تو سایت اصلی هم تو پکش موجوده
اینجا میفروشه حدود 60 تومن
اما 28 میفروشه به من
اینم از Awei
اینا رو میده 23 تومن
توقع و وسواس زیادی ندارم رو جزئیات.. فقط انتظار دارم صدای واضح و شفاف داشته باشه.. بیس هم قابل قبول.. باشه.. تعریف کریتیو 630 رو زیاد شنیدم ولی
یه مقدار گرونه.. تعریف فیلیپس 3590 هم شنیدم که قیمت مناسبی هم داره.. این چیزایی که لینک گذاشتم در مقایسه با این دو مدل چطورن؟
سلام.
هدفون رو گوشی بیسیم با طراحی عالی و کیفیت صدای عالی چی پیشنهاد می دید ؟ بودجه تا یک و دویست .
ارزون ترین هدفون بی سیم با کیفیت متوسط چی پیشنهاد می کنید ؟
تا جایی که خاطرم هست سنهایزر ارزون فروش نبودهنقل قول:
مومنتوم در دو استایل تولید شد شاید تا با یک نام و یک تبلیغ هر دو فروش بره
شما دو انتخاب با تفاوتی حدود 100 دلار دارید یک استایل Over ear و دیگری On ear که این دومی مدل هدفون معمولی یا یه جورایی ورژن کاربرد پسند بخصوص مورد علاقه خانمهاس چون هم رنگبندی جذابی داره هم با انتخاب چند رنگ میتونن به خوبی هدفون رو ست کنن
هر دو مدل از یک نوع کابل و هر دو مدل داری کنترل هستند که خیلی هم کاربرد نداره مگه اینکه پلیر شما دقیقا مخفی در اعماق جیب پر از لوازم باشه که داشتن کنترل بین راهی مزیت به حساب بیاد در غیر این صورت یک امتیاز منفیه
از نظر وزنی هر دو در یک رده هستن و در استایل خودشون متوسط به حساب میان یعنی نه انچنان سبک که باعث دردسر بشن نه انچنان سنگین که باعث فشار به گردن
هد باند مدل On ear کمی قوی تر هست تا با فشار بیشتری به گوش باعث بشه کاپ هدفون به گوش بچسبه و حداقل فاصله رو داشته باشه
خیلی هم سفت نیست ولی خیلی هم شل نیست که با حرکت عادی چرخش یا حرکت در حد پیاده رفتن باعث لغزش هدفون بشه و این حالت بستگی زیادی به اندازه دور سر کاربر داره
هر دو هدفون با توجه به شباهت زیادی که به هم دارن ولی از دو نوع درایور استفاده میکنن که درایور 40 میلیمتری اونها به راحتی با پلیرهای پرتابلی مثل ایپاد درایو میشه که این گفته سنهایزر برخلاف واقعیته چون این به شرطیه که پلیر بتونه توانی معادل 200 میلی وات فراهم کنه و متاسفانه ایپادها در حدود 60 میلی وات توان خروجی دارن
البته اصراری به ایپاد هم نیست ولی پلیر قوی تر و عمومی تری از این مدل سراغ نداشتم
بیس در مدل On ear بیش از دو برابر قوی تره و با کمی جزییات بیشتر
مید در هر دو مدل تقریبا در یک سطح هست ولی کمی On ear مید پر جزییات تری داره و سرد تر
های در مدل On ear به مراتب شفاف تره
شما هم موفق باشید.
سلام ، مدلهایی که معرفی کردید رو اطلاعی ندارم اگر بتونید از ون اشنایی که دارن بگیرید و تست کنید خوبه ، در جوب اون سوالتون هم باید بگم که هدفون های اورجینال معمولا بازه فرکانس 20hz - 20khz رو پخش میکنن و لی هدفون هایی که تو بازار موجود هست از برندهای معروف بازه های بهتری رو پخش میکنه و کیفیت بهتری رو رایه میده . . .نقل قول:
صدای واضح و شفاف رو همه دوست دارن ولی نمیشه از هر هدفونی این انتظار رو داشت ، با توجه به بودجه ی انتظاری شما مدلهای ep630 از کریتیو و 3590 از فیلیپس پیشنهاد میشه و ex100 از سونی ، صدای سونی تقریبا متعادل تر از اون دوتا هست ، بیس 630 بیشتر از دومدل دیگه هست ، صدای فیلیپس هم یه مقدار تیز تر از دومدل دیگه هست . . . با توجه به قیمت فیلیپس یه کم ارزش خرید بهتری داره چون قیمت مناسب تری داره . . .
سلامنقل قول:
دوست عزیز، حتما پیشنهاد می کنم از یه برند معتبر با گارانتی تهیه کنید...
این هدفون awei رو (یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو یه جا دیدم..و خریدم...بسته بندی فوق العاده خوب و کیف و این جور چیزا هم توش داشت..
تا اونجایی که یادم میاد صدای خیلی خوبی هم داشت...ولی بعد یک ماه یا دو ماه به طور خودجوش یکی از گوشی ها از کار افتاد.اول فک کردم حتما خودم یه کاری کردم. رفتم یکی دیگه خریدم اینم همینجوری بود تا بعد 2-3 ماه به همون سرنوشت دچار شد...(البته اونموقع 12-13 تومن بود قیمتش فکر کنم)
جدیدا یک مدل sound magic e10 رو دیدم که خیلی ازش تعریف می کنند (تو رنج 70-80 هزار تومنه) ولی تو سایت هِد فای چند نفر نوشتن بعد 2-3 ماه بدنش جدا می شه و کلن داغون می شه..نتیجه می گیریم این چینیا تا یه برند درست و حسابی بالا سرشون نباشه یک دیوایس با کیفیت(از نظر ساخت) درست نمی کنن...
پس شما هم همین اول پول 2تا هدفون رو بدید و به نظرم همون ep630 رو تهیه کنید، فک کنم حداقل دوامش و کیفیتش به پولی که دادین می ارزه...
دوستان این ایرفون چطوره؟
Yamaha EPH-30
برای سبک کانتری مناسبه؟
اگر sound magic e10 با اين قيمت دوباره توي بازار ايران اومده، من به همه دوستان به جاي ep630 توصيش مي كنمنقل قول:
چرا كسي جواب نميده ؟! :n30:نقل قول:
اگه بودجم كمه حداقل بگيد چقدر بايد بودجمو افزايش بدم ؟! اگه رو گوشي هم بود مهم نيست !
با سلام خدمت اساتید و دوستان قدیم و جدید
می خوام واسه عید یه هدفون حالا یا فول سایز یا این ایر بگیرم بودجه ام هم تا حدود 850 تومنه . من الان این مدلها رو دارم
Creative ep-830
Audiotechnica CKS55i صدای خیلی بووومی داره یعنی بیس بالا
Audiotechnica SJ Style که فول سایز و ارزون قیمته
قبلا هم tjays three داشتم که واقعا صداشون رو دوست داشتم اما گم شد و دیگه نتونستم تهیه کنم .
حالا پیشنهادتون چیه
می تونم به کمک برادرم از انگلستان هم خرید کنم .
چند جا شنیدم و خوندم و ویدیو دیدم که کیفیت صدای beats executives نسبت به بقیه بیتس ها خیلی بهتر شده . انتخاب خوبی هست یا beyerdynamic dt 770 80 اهم می تونه بهتر باشه .
سورس من هم گوشی اچ تی سی وان و اپل 4 اس و موزیک رو از اسپانیفای استریم می کنم
Sent from my HTC One using Tapatalk
احتمالا کسی مورد مشاوره شما رو دقیقا نمیدونه یا ممکنه چند مدل مختلف تست نکرده باشهنقل قول:
پیشنهاد میکنم که یکی از برندهای زیر رو که توی پیغام خصوصی هم گفتم نگاه کنید:
Creative
AKG
Nokia
Jabar
به ترتیبی که هست مناسب بودجه و کاربردشما هستن
کریتیو چون بومی هست و مدل بلوتوثی اون دقیقا فول سایزه و AKG هم صدای ماینتور داره و Nokia هر چند مدلهای توی بازار اکثرشون تقلبی هستن و یک سوم قیمت دلاری اونها باز بد نیست حداقل تست کنید ولی اصلا به تصور دریافت کیفیت ساخت این مدلهای تقلبی نباشید چون از ظاهرشون کاملا مشخصه که کیفیت ساختشون درجه سه هم کمتره و در اخر برند نسبتا گرانتر ولی متخصص تر از بقیه در این سبک میشه مدلهای جبرا که انواع مختلف داره
سونی هم دو سه مدل داره که حتما تست کنید چون ممکنه صداشون مودر پسند نباشه
در اخر اخر متاسفانه اطلاعی از قیمتها و موجودی فعلی بازار ندارم و پستهایی که میدم همه کلی و مربوط به اطلاع پارسال از بازار هست و به سایتهای فروش اینترنتی هم اعتمادی ندارم چون قیمت درج میشه و گاه به دلیل تموم شدن از لیست حذف نمیشه یا بخاطر تبلیغات با توجه به عدم موجودی واقعی اونها در لیست فروش قرار میگیره و یا قیمت درج شده ولی زمان خرید بهانه میشه که اشتباه درج شده یا مدل مشابه ش موجوده یا هزار و یک بهانه دیگه و از همه بدتر اینکه هیچکدام از نمایندگی های معتبر لیست موجودی اونها با قیمت روز نیست
سالها وقت و فرصت میخواد که خرید اینترنت ما بشه مثل اونوری ها
شما هم موفق باشید.
سلام به دوست خوبمنقل قول:
صرفا برای عید میخواین هدفون انتخاب کنید یا اینکه کاربرد خاصی دارید؟
متاسفانه متوجه این نشدم که هدفتون از خرید هدفون جدید چیه
از لیست هدفونهای انتخابی شما میشه حدس زد که بیس براتون اولویته ولی کاربرد دقیق شما رو نمیدونم
شما هم موفق باشید.
سلام به اساتید گل،:n16:
من هدفون hd202 سنهایزرو دارم، و ازش راضیم، ولی بدلیل بزرگیش مشکل دارم!
حالا میخوام یه تو گوشی بخرم حدودای ۱۰۰تومن، تو رنج صدایی مدل خودم! حجم صدا و بیس هم خعلی مهمه برام!
دوستان چه موردهایی رو پیشنهاد میدین؟؟؟ نظر خودم رو mx375 هس! چطوره؟ کی امتحانش کرده؟
بنظرتون ۲۰۲ رو چند میتونم بفروشم؟
باتشکر:n12:
دوستان سايتي سراغ نداريد براي اطلاع از قيمت هاي هدفون و موجود بودنشون تو بازار ؟! :n13:
اگه بدونم تو رنج ٣٠٠ تومن الان چه هدفونهايي تو بازار پيدا ميشه ديگه خودم ميرم review هاشونو ميخونم مشكلم حل ميشه !!! :n20:
سلام دوست و استاد عزیزنقل قول:
صرفا که واسه عید نیست موقع خرید رو گفتم که احتمالا قبل از تعطیلات عید هست .
من بیس واسم اولویت نیست اما متاسفانه به هر دلیلی همیشه هدفونهای در دسترسم بیس زیادی داشتن .
هدفون دیفالتم الان at cks55i هست که الان بیش از دو ساله استفاده می کنم خواستم یه صدای متفاوت تر بشنوم .
اینقدر تعریف ath-m50 رو شنیدم که وسوسه شدم اونو بگیرم اما می ترسم جنس صداش مثل همینایی باشه که دارم
والا منکه جدیدا ندیدم(قیمتش ماله یکی دوسال پیشه)...نقل قول:
بله...هدفون واقعا خوبیه نسبت به قیمتش...خیلی جا ها هم ازش تعریف شنیدم...
حالا خودم که نداشتم ولی تو هد فای چند نفر گفتن بعد مدت کمی خراب می شه...برای همین اگر بدون گارانتی باشه خریدش زیاد جالب نیست...
سلام.نقل قول:
mx365 بیس قوی ندارد. (به دلیل earbud بودن) بنابراین به مدلهای دیگر فکر کنید:
...
در این رنج پیشنهاد من Panasonic HJE350 است:
به Creative EP-630 هم میتوانید فکر کنید. چند مدل هم از فیلیپس موجود است (متاسفانه با مدلها آشنایی ندارم) که میتوانند مناسب باشند.
موفق باشید.
مشکل اینجاس که حتی فروشگاههایی که موجود دارن برای قیمت دادن کلی توی فاکتورها و قیمتهاشون میگردن که یه قیمتی بگن چه برسه به سایتنقل قول:
و مشکل بعدی اینه که سالهاس هیچکدوم از نمایندگی های وارد کننده حاضر به درج قیمت نیستن پس انتظاری از فروشنده های دیگه نباید داشت
در اخر:
کاربرد ما طوری نیست که سود انچنانی براشون داشته باشه و با این مخفی کاری باعث بشه که تمام مشتری ها برن سمت رقیب
ولی دلیل عدم درج قیمت واقعی رو اصلا نمیدونم و حتی نمیدونم اصلا اطلاعی دارن که دو هدفون با هم متفاوته چه برسه به برند متفاوت و این کاربر هست که تصمیم میگیره که متناسب با بودجه و کاربردش خرید کنه و مثل چند سال قبل دیگه همه چشم و گوش بسته نیستن که با تعریف و تمجید بشه هدفون تقلبی یا بی کیفیت انباری رو فروخت
متاسفانه همچین سایتی سراغ ندارم و اگر هم باشه موقته و چند هفته یا چند ماه بعد بطور کل تعطیل میشه یا دیگه اپدیت نمیشه
شما هم موفق باشید.
من ساکن تبریز هستم! این مدلها اینجا یا پیدا نمیشه اگرم بشه تفاوت قیمت زیاده!نقل قول:
اگه جایی رو میشناسین تو پ خ بگین!
دوستان دیگه نظری ندارن؟
سلام به شمانقل قول:
اول مرسی از لطف نظر شما و ببخشید که پست شما رو ویرایش شده اضافه کردم چون با هم فرقی نداریم و همه اومدیم که از هم یاد بگیریم
خب باز که دارید انتخابی میکنید که بیس قوی داره
بنظرم برای تجربه برند رو عوض کنید و بیشتر فکوس کنید به برندهایی که صدای متفاوت تری با هدفونهای قبلی شما دارن مثلا:
سنهایزر صداش خیلی سرد تره و ممکنه برای تجربه کردن و شناخت سلیقه شنوایی اصلا بد نباشه و یا AKG میتونه یک انتخاب کاملا محافظه کارانه باشه چون مانیتور هستن اغلب مدلهاش و جنس صداش خیلی دور و ناشناخته تر از هدفونهای قبلی شما نیست و برای تنوع و تجربه بنظرم عالیه و یا کمی متفاوت تر بخوایم انتخاب کنیم سونی هم محصولات قیمت مناسبی باید داشته باشه که با صدای نسبتا سردتر از AKG تجربه خوبی میتونه باشه
به ترتیب اولویت برای تجربه ای متفاوت:
سنهایزر البته خرید از خارج چون اینجا کمی گرونه و شما امکان خرید از خارج داری که بدون هزینه ارسال باشه
AKG هر چند که قیمتها کمی بالاست و برای تجربه کردن بدون تردید خوبه
سونی هم که مثل همیشه اینجا فقط چند مدل ان هم تا به تا و با کلی اما و اگر موجوده که باید موجودی بگیرید ولی از نظر قیمت بنظرم خرید معقول تری نسبت به بقیه باشه
در اخر:
طرفدار هیچ برندی نیستم و از هیچ برندی پشتیبانی نکردم و نمیکنم چون هر برندی محصولات متفاوت تر از بقیه داره و با قیمتها و کیفیت های متفاوت و هر پیشنهادی داده میشه صرفا انتخابی از بین چند انتخاب محدود هست
شما هم موفق باشید.
دوستان نظرتون راجع به پاناسونیک RP-HJE180E چیه؟ در مقایسه با کریتیو 630 و فیلیپس 3590
تعریفشو چند جا شنیدم و ترغیب شدم که بخرمش.. فقط خواستم نظر نهایی اساتید رو بشنوم
جواب این سوالم بدین ممنوننقل قول:
من كه زياد از هدفون و ايرفون سر در نميارم ! ولي تو سايت cnet اين ايرفون جزو best budget ها انتخاب شده بود !نقل قول:
به نظر مياد ايرفون خيلي خوبي باشه !
دوستان با كمي جستجو تو سايتهاي خارجي و داخلي به اين گزينه رسيدم :
Sennheiser RS 120wireless 450/000
كسي هست تا حالا با اين هدفون كار كرده باشه ؟!! چه جورياست ارزش خريد داره ؟!! اخه قيمتش ١٠٠ دلاره ولي اينجا ميدن ٤٥٠ !
راستي هدفونهاي MEElectronics و Bluedio تو بازار هست ؟!!
با تشکر از شما دوست عزیزم .نقل قول:
نظرتون در مورد audio technica m50 باز بیسی بودنشه ؟ اینجا تو یه فروشگاه اینترنتی با قیمت 820 تومن عرضه می شه در حالی که قیمتش در آمازون 109 پونده که بخوام بخرم با پست حدود600 تومن می شه .
تماس بگیرید با شرکت وارد کننده این برند شاید قیمت مناسبتری موجود داشتننقل قول:
نمیتونم بگم این قیمت ارزش خرید نداره ولی ارزش پول ما همینقدر بیشتر نیست
متاسفانه به شخصه همچنان صدای این هدفون رو نشنیدم ولی طبق توضیحات و گراف های این هدفون بیسی قوی داره ولی نه بوومی
اگر خیلی مشتاق به تجربه کردن هستید پیشنهاد میکنم به برندهایی که گفته شد نگاهی گذار بکنید شاید مورد مناسبتری پیدا کردید که اینجا با قیمت معقولی موجود بود
شما هم موفق باشید.
سلام دوستان
من امکان خرید از آمریکا رو دارم و دنبال یه ایرفون در حدود قیمت 30 تا 50 دلار هستم
لطفا چند تا مدل مناسب توی این رنج قیمت معرفی کنید
سبک های مختلفی گوش میکنم ، ولی ترجیحا بیس قوی داشته باشه
خیلی ممنون
من اون هدفون رو چیز خاصی در موردش نخوندم، ولی یکی از افراد خیلی معتبری که می شناسم به مدل eph50 نمره بدی داده بود. هرچند همون فرد به eph100 نمره خیلی خوبی داده بود.نقل قول:
من فکر می کنم شما باید یکم با خودتون رو راست باشین و دقیق مشخص کنید که دنبال چی هستید. چیزی رو بهبود ببخشید یا اینکه صرفاً می خواید سبک صدا رو عوض کنید یا هردو؟نقل قول:
بیس زیاد:نقل قول:
JVC HA-FX101 با قیمت کمتر از 20 دلار
RHA MA350 با قیمت حدود 40 دلار. (با هدفون های 100 دلاری مانستر کاملاً رقابت می کنه.)
Dunu DN-22M Detonator با قیمت کمتر از 50 دلار
صدای گرم (بیس کمتر از هدفون های دسته قبل، ولی باز هم مقدار بیس زیاد هستش.):
VSonic VSD1S با قیمت کمتر از 50 دلار
Dunu DN-12 Trident با حدود 40 دلار قیمت
منبع: مطالب نوشته شده توسط ljokerl در چند مکان مختلف
اقا يه سوال در مورد هدفون هاي بيسيم :
اينكه ميگن هدفون fm هست يعني چي ؟! هدفون هيس داره يعني چي ؟!
البته فكر كنم سوالاتم خيلي ساده هستن ولي خوب واقعا نميدونم !!!
اگه كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم
یعنی تکنولوژی ارتباط بیسیمش از نوع بلوتوث، اینفرارد و ... نیست.نقل قول:
دقیقتر اینه که بگن از نوع RF (radio frequency هستش و نکته مهم اینه که تعیین کنن دیجیتال هست یا آنالوگ.
اینکه هیس داره. یعنی یک صدایی توی پس زمینه میاد همیشه، شبیه صدای هیس و باد. انگار که هوا جریان داره مثلاً.
دوستان هدفونهاي monoprice و MEElectronics و bluedio تو بازار ايران پيدا ميشه ؟!!!
اگه monoprice بشه پيدا كرد خيلي خوب ميشه !
یه سوال دارم
فرکانس پاسخگویی یعنی چی؟
اگه من یه هدفون بگیرم با فرکانس 25 تا 16000 و بخوام وصلش کنم به یه اسپیکر با فرکانس 250 تا 16000 ... اینطوری از تمام قدرت هدفون استفاده نمیشه؟
یعنی اسپیکر اینجا هدفون رو محدود میکنه؟
ممنون میشم توضیح بدید