الان سایپا داره پراید و 15 میده . 8 تومن الان میگیره مردادم نحویل میده. قیمتشم تو بازار 17.5 هست 131sx .به نظرتون خوبه ثبت نام کنم که گرفتم بفروشم یه سمند lx دست دو بگیرم؟
الان سایپا داره پراید و 15 میده . 8 تومن الان میگیره مردادم نحویل میده. قیمتشم تو بازار 17.5 هست 131sx .به نظرتون خوبه ثبت نام کنم که گرفتم بفروشم یه سمند lx دست دو بگیرم؟
مطمنی مردادماه 15 حساب میکنه و به هر دلیلی تقی به توقی نمیخوره......نقل قول:
ثبت نام کلا گزینه بدی نیست
--------------------------------
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
نهایتش میخواد بشه 16 دیگه تو بازارم به همون قد میره بالا.من میخوام بگیرم بفروشم .خوبه؟نقل قول:
بله برای خرید و فروش خوبه به شرطی که بازار یهو رکود نخوره.نقل قول:
سلام.پراید slدارم قصدفروششودارم-50000تاکارکرده.رنگ اصلا نداره.فقط درعقب سمت راننده یک ضربه انداره 7-8 سانتی داره --بیمه هم تابرج 12 داره--بنظرتون چقدمیارزه؟-درضمن دوگانه سوزه ولی شرکتی نیست
2)واینکه ایامیارزه بفروشم یدونه sxثبت نامی تحویلی مرداد بگیرم؟ممنون میشم راهنماییم کنین
پراید رو نو کنی کلا موافقم اما صفر از بازار نخر ثبت نام کنی خوبه هرچند معطلی دارهنقل قول:
اساتید به نظرتون 13 تومنی که دارم رو سمند و یا پژو مدل پایین بگیرم بهتره یا پراید مدل بالا؟
چی گیرم میاد با 13 که ضرر نکنم؟
پراید با این پول گزینه ی مناسبتریستنقل قول:
یک سال دیگه بخوام بفروشم خیلی افت نمیکنه؟!نقل قول:
سلام
من قصد خرید سمند بنزینی ef7 مدل 90 رو دارم 2 تا سوال برام پیش اومده :
1 : درسته که لش میشه؟
2 : خرابی و یا استهلاک بالاست ؟
3 : در مقایسه با 206 مدل 88 ؟
برا من1- شتاب ماشین و2- کم استهلاک بودنه ماشین مهمه_ موندم بین 206 و سمند_؟؟؟
لطفا هر کسی هر چی میدونه نظر بده .
با اين مبلغ بايد به مدل هاي 80 تا 82 سمند و 405 فكر كني. ممكنه تميزش گيرت بياد اما بايد موتور و گيرباكس و زير بندي اش رو كامل مراقب باشي مشكل دار نباشه.نقل قول:
اگه ميخواي مدل بالاتر بگيري برو دنبال ماشين رنگدار
پرايد هم مدل 89 حدودا ميشه كه اونم گزينه بدي نيست
هر دوشون مشتري خودش رو داره موقع فروش
شما جای من باشید کدوم رو میگیرید!؟نقل قول:
چون اولین ماشینیه که میخوام بخرم.
پراید چون اولین ماشینت نباس زیاد اذیتت کنه و مدل پایینا بی اذیت نیستننقل قول:
توی سایتی که فروش ماشین زده، نهایت پرایدی که گیر میاد تا 13 مدل 85 دیگه آخرش 86 هست! چرا اینطوره؟نقل قول:
به جز بنگاه ها کجا میتونم ماشین خونگی تمیز گیر بیارم؟
دوستان با 10 نهایت 11 تومن به نظرتون پراید بگیرم یا روآ مدل 86 85 ؟؟
مجردی می خوام که اصولا باید پراید بتر باشه ولی واقعیتش از امنیتش هراس دارم ... حالا شما چی پیشنهاد می کنید ؟؟ روآ کلا چطوریه ؟؟ درسته که میگن سواری پیکان رو میده خرج پژو میزاره رو دست آدم ؟؟
نقل قول:
خب چون اولین ماشنتونه همون پراید با توجه به توصیه ی دوستمون... که ممکنه معایب فنی داشته باشه و همش تعمریگاه باشی و ...نقل قول:
ضمنا بهتره حالا که تجریه ی اول رانندگیتونه زیاد بند رنگش هم نباشید (اگه رنگ دار بود چه بهتر...) (که اگر خدایی ناکرده جایی خورد و رنگش رفت از ارزش ماشین کم نشه) (البته من نمیدونم رانندگیتون در چه سطحیه ! )
اختلاف قیمت هم که اگه ماشینا ارزون بشند همشون افت قیمتی دارند بهر حال...
ضمنا پراید همیشهبازار خودشو داره و زود فروش میره
ولی 405 و سمند و پارس مدل پایین و ... زمان فروش ممکنه یک مقدار اذیت بشید ...
هیچکدومشون مدل این قیمتیشون بدرد نمیخورند...نقل قول:
بنظر من به ماتیز فکر کنید... با این قیمت همون مدلای آخرش و نسبتا خوبشو میتونید پیدا کنید ... و به آهن کهنه های ایرانی هم شرف داره... :)
سلام خسته نباشید یه ماشین بین 35 تا 40 چی بخرم بهتره صفر یا کارکرده میخواستم یه پارس elx بگیرم نمیدونم تولید میشه یا نه تو این رنج چه ماشینی پیشنهاد میدین هم نرم باشه هم پرشتاب
اون سایته مبنای مناسبی واسه قیمت نیستش. بعضی وقتا فروشندهای واقعی اونجا آگهی میکنن. اگه تهرون هستی روزنامه بهترین منبع هستنقل قول:
سلام دوستان
دویست شش تیپ پنج مدل هشتادو پنج یک گلکیر جلو رنگ چند میرزه؟
برا یکی از اشناهاست پنج سالی هست گرفته خرجی هم نداشته براش
یه پراید هشتادونه تمیز و عالی دارم به نظرتون عاقلانه هست عوض کنم؟
از مخارجش میترسم چون کارم با ماشینه و حدودا ماهی چهار تا پنج هزار کیلومترو میرونم پرایده بی درده سره اما ایمنی نداره
چیکار کنم؟؟؟؟؟
به نظرم اگر میخواید صرف هزینه کنید سمند از سایر هم امکانات خوبی داره ، هم بازار مناسب و هم قیمت .نقل قول:
بعد از اون 405 و سپس پارس و L90 در آخر ( چون به نسبت قیمتش ارزش ندارد )
ماهی چهار پنج هزار کیلومتر فقط میطلبه 405 مدل 87 دوگانه فابریکنقل قول:
206 تیپ پنج که میگید ممکنه با این کارکرد کنار بیاد البته به شرطی که فشاربه ماشین نیارید و معقول برونید. پرایدتون هرچقدر تمیز باشه وقتی بعد یکسال 60000 تا رفت چیزی ازش باقی نمیمونه
البته سمند کارکرده بگیرن بهتره چون افت قیمت غیر منطقی اش رو نسبت به سایرین کردهنقل قول:
سلام دوستان.
اقا من یه ویتارا میخام بخرم.کلاس 5 دنده ای.مدل 87.بیمه تا برج 8.همشم تخفیف بیمه خورده.سالمه سالمم هس.قرار شده سی تومنشو نقد بدم.47 تومنشم چک برا اخر برج 4.ینی کلا 77.این قیمت میارزه یا نه؟اگه نقد بخام بخرم چند قیمت میخوره این ماشین؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
با سلام به دوستان عزیز
با توجه به بودجه محدودی که واسه خرید 206 تیپ 5 دارم ( 20 تومن ) تا به حال گزینه مناسبی پیدا نکردم. ایا دوستان شرکت لیزینگ معتبری واسه خرید محصولات ایران خودرو سراغ دارن؟ خرید به صورت لیزینگ رو توصیه می فرمائید؟
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
دوستان قیمت 405glx معمولی مدل 89 و 405slx مدل 88 و سمند lx مدل 88 رو اگه میشه بفرمایید....راستی بین اینا کدوم یکی واسه خرید بهتره؟؟
تقریبا ماشینای مشابهی هستن ولی 405 معمولی بهتره تا اون دوتای دیگه.نقل قول:
قیمتش هم حدودا 21-22
یه سمند ال ایکس دیدم تک سوز مدل شهریور 90 .
کارکردش 35000 تا هست ( واقعی هست چون ماشین برای یکی از آشناهامونه ) و ظاهرشم تمیزه ، بدنه کاملا سالمه به جز یکی دو جا که در حده مثلا یه سکه کوچیک آسیب دیده که قابل ترمیمه .
موتوری هم میگه تا حالا تعمیر اساسی نشده فقط بردتش سرویس و کاملا سالمه .
به نظرتون چند میارزه ؟
سلام با حدود 30 میلیون تومن می خوام 206 بگیرم یه ماشین سالم و تمیز می خوام ، مشکل اینه که خیلی از فنی ماشین سر در نمی یارم ، چه چیزایی رو باید چک کنم ، کدوم تیپ از لحاظ کارکرد و قیمت مناسبه؟ فرضا تیپ 5 خوبه ولی می گن قطعاتش گیر نمی یاد و گرونه می دونم 1600 سی سی هستش ولی تیپ 2 1400 ، کلا از کجا بخرم بهتره ، از روزنامه ؟ اگه خودم بخوام برم ببینم شاید نتونم کامل تشخیص بدم ماشین سالمه یا نه؟
نظرتون درباره ماشین صفر چطوره؟ می گن صفر اگه بگیری سیستم برقش چینیه؟ قطعاتشم می گن چینیه؟
ممنون می شم اگه یکی کمک کنه
سلام با حدود 30 میلیون تومن می خوام 206 بگیرم یه ماشین سالم و تمیز می خوام ، مشکل اینه که خیلی از فنی ماشین سر در نمی یارم ، چه چیزایی رو باید چک کنم ، کدوم تیپ از لحاظ کارکرد و قیمت مناسبه؟ فرضا تیپ 5 خوبه ولی می گن قطعاتش گیر نمی یاد و گرونه می دونم 1600 سی سی هستش ولی تیپ 2 1400 ، کلا از کجا بخرم بهتره ، از روزنامه ؟ اگه خودم بخوام برم ببینم شاید نتونم کامل تشخیص بدم ماشین سالمه یا نه؟
نظرتون درباره ماشین صفر چطوره؟ می گن صفر اگه بگیری سیستم برقش چینیه؟ قطعاتشم می گن چینیه؟
ممنون می شم اگه یکی کمک کنه
سلام. بنده چون از طریق لیزینگ اقدام کردم و البته خدا رحم کرد انصراف دادم پولمم پس گرفتم، بهت توصیه نمیکنم!نقل قول:
من یکی از لیزینگ های معتبر 206 تیپ 5 نوشتم!
تو روزنامه نوشته بود 9.5 پیش، اقساط 60 ماهه 470 + یکسال بیمه ثالث و بیمه بدنه تا آخر اقساط (5 سال) رایگان.... تحویل 20 روز کاری، بدون ضامن و چک و سفته!
بعد که رفتم گفتن مبلغ افساط 620 تومنه و اونی که تو روزنامه هست بدون محاسبه سوده! (در ضمن با تخفیف پاییزه اقساط 570 شد). در ضمن ضامن هم خواستن که حتما هم باید استخدام رسمی جایی میبود، حدود 40 تومن هم چک ضمانت!!!
بعد از یک ماه انتظار، 4.5 دیگه هم گرفتن به این بهونه که ایران خودرو ماشین نمیده مجبورن از بازار آزاد تهیه کنن! من خرم دادم! یعنی در مجموع 14 تومن دادم دلمم خوش بود که اقساط میاد پایین دیگه...
نزدیک تحویل یه سری برگه دادن بهم که:
1- مبلغ اقساط 720 تومن
2- بیمه ثالث داره هم روش هست یک سال و بدنه خیر!
کلی داد و بیداد و...! نهایتا یکی بهم گفت اون مقادیر که گفته شده واسه جذب مشتری و بازاریابی بوده و اگه نمیخوای هرری...!
فرم انصراف رو پر کردم (و دیدم ملت دونه دونه میان فرم پر میکنن واسه انصراف) 2 ماه بعد 14 تومنم رو وصول کردم. خلاصه که 4 ماه الکی پولم دستشون موند! البته شرکت مثلا خیلی معتبره، تو تلویزیون مدیر غاملش هم مصاحبه کرده یکی دو بار (حیف که نمیتونم اسم بیارم اینجا وگرنه حتما میگفتم).
یه چیزی رو فهمیدم! اینا سودشون از همین انصرافیاس! فکر کن مثلا روزی 30 نفر ثبت نام کنن (که بیشتر از اینا ثبت نام میکنن) و هر کدوم 10 تومن بدن! میشه روزی 300 میلیون، 4 ماه روش کار میکنن و بعدم پولتو بهت پس میدن!
خلاصه که سمت لیزینگ نرو! معتبرشون این بود که من گفتم باقی رو خودت دیگه حساب کن.
موفق باشی
سمند ef7 مدل 89 کارکرد 28000 کیلومتر کاملاً سالم.این اواخر هم سرویس شده روغن موتور و ترمز و فیلتر هوا و تمام لنت ها عوض شدن.بدون بیمه بدنه.چند میرزه؟
شما که مدارک داری,چه دلیلی داره اسم شرکت را نگی.نقل قول:
بگو تا ما ضرر نکنیم و گول چنین دروغگویانی را نخوریم.
کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟نقل قول:
واللا میترسم با قوانین سایت مغایر باشه!نقل قول:
میگم، اگه مدیران فکر میکنن مغایرتی داره پاک کنن (و شرمنده)
شرکت نگین خو.در.و آ.فتا.ب
بچه ها بودجه من نهایتا 24 هستش 206 چه مدلی باهاش میدن؟؟چیز بهتری غیر از 206 میدن؟؟؟
206 تیپ 2 مدل 86-7 و نهایتش 88 (بستگی به تمیزی ماشین داره که طرف فیمتشو چند بگه)نقل قول:
405 مدل 90
ریو 88
خارجی :
فولکس گل (خوبشو میشه پیدا کرد... ماشینای خیلی خوبی هم هستند ماشین آلمانی هم سوار میشید )
مزدا 323 (چیز خوبی با این قیمت گیر نمیاد)
هیوندای ورنا (اصلا چیز خوبی گیر نمیاد با این قیمت)
و چند مورد دیگه...
(مدلاشونو رو نمیدونم دیگه باید بگردید ببینید چی پیدا میشه)
اگه ظاهر برات مهم نیست و هدفت 206 تیپ2 هست،پولت را هدر نده بجاش بده ال90،نه مدل E2+LP بلکه مدل نیم فول مثل E1 که هم میتونی مدل بالاتر بخری و هم از لحاظ امکانات نسبت به تیپ2 چیزی کم نداره..تازه حداقل 1 ایربگ هم داره که 206 های مدل پایین نداره
یعنی 206 تیپ 5 نمیدن ؟
ميخاستم يه ٢٠٦ تيپ ٦ سفيد مدل ٨٨ كه ٧٠ تا كار كرده و بالاي گلگير رنگًشده رو از دوستم ٢٩ بخرم
بنظرتون قيمت چجور داده بهم؟
تا برج ٧ بيمه و از اول هم تخفيف داره
رنگ شدگي هم واسه تصادف نبوده و كاملن ماشين سرپا هست
ممنون ميشم نظراتتون رو بدونم