واسه انتخاب رشته اونی که مهمه رتبه در هر زیرگروه هست نه رتبه کل در سهمیه . نمره کل(تراز) هم مهمه که البته طبق همون رتبه در زیر گروه ها هست .نقل قول:
Printable View
واسه انتخاب رشته اونی که مهمه رتبه در هر زیرگروه هست نه رتبه کل در سهمیه . نمره کل(تراز) هم مهمه که البته طبق همون رتبه در زیر گروه ها هست .نقل قول:
تا چه رتبه ايي ميتونيم رو دانشگاه دولتي شبانه حساب كنيم؟
دوستان با رتبه 22000 منطقه 1 دانشگاه غیرانتفاعی مشهد چه رشته هایی میشه رفت؟
ببخشيد يه سوال ديگه داشتم..من شنيدم سهميه جانبازي براي انتخاب رشته مهمه...اگه كسي راجع به اين موضوع اطلاعات داره بگه..
دوستان تو رو خدا جواب بدین..خ اعصابم خورده
رتبه در سهمیه مهمه وملاک انتخاب رشته هست. و اینکه برای شبانه اگه بومی اون استان باشید با رتبه های بالا هم شانس قبولی دارید اما اگه بومی نباشید احتمال قبولی خیلی کمهنقل قول:
دوستان رتبه 2100 بومی ، پسر، عمران فردوسی روزانه قبوله یا شبانه؟
شبانه که به احتمال زیاد قبولی چون قبولی های کانون پارسال با این رتبه قبول شدن.ولی روزانه رو نمیدونمنقل قول:
قطعی میدونید که در مدرک میزنه شبانه یا نه؟نقل قول:
شبانه احتمال زیاد قبولیدنقل قول:
تفاوت شبانه و روزانه فقط و فقط تو شهریه هست
بقیه موارد از جمله مدرک کاملا یکسانه
خیر تو خوابگاه و غذا و وام و... تفاوت دارننقل قول:
دوستان من قطعی میخوام بدونم
lمیشه یه کم توضیح بدید که چیه؟لازمه ما هم بخریم کارتشو؟نقل قول:
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیچ چیزی درباره مدرک ننوشته
من یه مدرک فوق لیسانس عمران از دانشگاه شاهرود دیدم که نوشته بود شبانه
یه مدرک لیسانس هم از دانشگاه فردوسی عمران دیدم که ننوشته
واسه همین خیلی شک دارم
اگه بنویسه مجبورم 6 ماه برم شاهرود تا انتقالی بگیرم
تفاوت فقط تو حدوده 250 تومن شهریه هر ترم هست...نقل قول:
بله بعضی از دانشگاه ها به شبانه ها خوابگاه نمیدن...
وام هم همینطور...
اما غذا نه...
مدرک و بقیه مسائل هم با روزانه یکیه.
من از چندين مشاور شنيدم كه گفتن نمينويسن شبانهنقل قول:
سلام دوستان . کاش یه کم راهنماییم میکردید . با رتبه 65000 ریاضی پیام نور میخوام برم .حالا نمیدونم چه رشته ای میتونم قبول شم . کرمانشاهم فقط میزنم . بنظرتون چه رشته ای رو میتونم برم؟ ممنون میشم کمکم کنید
شبانه رو مینویسن بچه ها. فقط برخی دوره ها که تنها تفاوتشون با روزانه توی شهریه هست برای اون دوره ها نمینویسن شبانه .ولی برای بقیه دوره ها مینویسن. رشته های علوم تجربی ( خود رشته های تجربی منظورمه نه رشته های مدیریت و حسابداری و ... ) فکر میکنم برای همه شون مینویسن شبانه.
سلام ، ممنون :40:نقل قول:
خب من تهران نیستم ، این صندوق پستیو کجای سایت نوشته ، میشه لینک بدین؟
تا کی مهلت اعتراضه؟
چی بنویسیم فقط بگیم اعتراض داریم یا توضیح خاصی داره؟:31:خب میگفتن تو خود سایت میزدیم دیگه چکاریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون احتمال داره اشتباه شده باشه؟مثل اینکه دوبار دستگاه تصحیح میکنه.
ممنون :11:
مکانیک و صنایع رو مینویسن؟نقل قول:
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی از انتخاب رشته مجازی سنجش استفاده کرده؟
من گزینه 2 و کانون رو استفاده کردم مشترکاتی دارن و البته اختلاف هم دارم
می خواستم ببینم سنجش به کدوم نزدیک تره و اینکه اینکه ارزش امتحان داره؟!
واااقعا" متأسفم!!!!!!!!!! وقتی اين پست شما و چند پست قبلش رو خوندم واقعا" ناراحت شدمنقل قول:
تا وقتی که معيارهايی مثل جنسيت شهر فرزند جانباز و شهيد و ...مورد ملاک پذيرش دانشجو باشه توليد علم و سطح سواد پايين ميآد
دانشگاه يک محيط علمی هست و بايد تلاااااش و دانش کسی مورد پذيرش باشه
تا وقتی صفات انتسابی مورد نظر هست و نه صفات اکتسابی همين آش و کاسه هست
و کسانی ميرند و حق فرد علاقه مند به علم رو ميگيرند که فکر کار و پول در آوردن هستند!
تا وقتی به نصف سرمايه ی انسانی کشور به چشم بشور و بپز های آينده و تأمين کننده ی نسل و نياز های جنس ديگه نگاه بشه آينده ی روشنی نميشه متصور شد!
بعد يه دوستی هم ديدم صحبت از چرخ های اقتصادی کشور کرده آيا کشورهای پيشرفته با اقتصاد های سالم و درست و حسابی هم اين ملاک ها رو دارند!؟ آيا وقتش نشده که از تجربيات ديگر کشور های استفاده کنيم!
بسی متأسفم
فقط دلم ميخواد بگم که انسانم آرزوست انسان تلاشگر مهم هست نه دختر يا پسر بودن
کاش انقدر که به دختر يا پسر بودن نگاه ميکرديم به انسان بودن هم توجه ميشد
سایت سنجش ، توی قسمت تماس با ما. اینم لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نمیدونم تا کی مهلت داشته باشه.
نمیدونم دقیقن چی باید بنویسی. ولی ما واسه دوستمون اینجوری نوشتیم:
با سلام. اینجانب . . . داوطلب آزمون سراسری 91 رشته ی ریاضی فیزیک ، نسبت به مندرجات کارنامه ی خود اعتراض دارم.
شماره پرونده: ....
شماره داوطلبی: ....
شماره شناسنامه:....
تلفن: ...
آدرس: ...
توضیح: کلیه ی نمرات خام بنده در کارنامه ام با نمرات واقعی ، مغایرت دارد. لذا تقاضا میشود نسبت به تصحیح مجدد پاسخبرگ بنده اقدام شود.
با کمال تشکر و قدردانی. تاریخ - اسم - امضا
ببین احتمال اشتباه شدن همواره وجود داره. ولی فقط اگه 100 درصد مطمئنی که اشتباه شده برو دنبال اعتراض. چون طبق گفته ی خودشون، حتی اگه اعتراض صحت هم داشته باشه، امید زیادی به تصحیح نیست.
اين انتخاب رشته مجازی سنجش پولی هست؟ هزينه اش چقدره؟
برای من سوابق تحصيلی تأثير مثبت داشته کاری که لازم نيست انجام بدم که؟!
آره پولیه باید اینترنتی کارت 10 هزار تو مانیشو بخری. برای سوابق تحصیلی هم کاری لازم نیست انجام بدی . راستی 11 هزار شدی برای شبانه اگه بومی استان باشی احتمال داره بقبولی ولی غیر بومی سختهنقل قول:
بچه ها کارنامه شما هم همینجوریه؟؟؟ ماله من هیچ کدوم از زیرگروهام ستاره نداره نمره های نهاییم هم 18-19 بوده نمی دونم چرا!!!!!!نقل قول:
زیاد خودتو در گیر این چیزا نکن اینا یه فرمولهایی دارن که انیشتین هم سر در نمیاره چجوریه .نقل قول:
سلام
با رتبه 8800 عمران منطقه 1 شبانه و روزانه کجاها رو میتونم بیارم
اصفهان هستم
منم یه سری نمره هام 17 18 بودن ولی برام تاثیر ندادن
سلام
آقا من نمی دونم این ستاره های من کجا رفته:19:. برای من هم امسال تاثیر معدل ندادن. یه کوچولو به خاطر رتبم ناراحت بودم(امان از استرسی که کنترل نشه-واسه زیر1000 خونده بودم) حالا که دیدم تاثیر نذاشتن حسابی اعصابم بهم ریخته. عجیب تر اینکه سال پیش اثر داده بودن....اینم مدرکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نظری نداره؟؟؟؟
شما جنسیت رو با شهید و جانباز مقایسه نکن....شما حتما قبول داری که پسر دختر کلا از لحاظ شرایط زندگی فرق دارن؟ در ضمن دخترا باهم و پسرا با هم در گرفتن صندلی های دانشگاه تلاش میکنن.... علت اینکه مثلا یه پسر با رتبه ی 1000 پزشکی قبول میشه و یه دختر با 500 همون پزشکی رو در همون دانشگاه قبول میشه اینه که دختر ها بیشتر رتبه های برتر رو میارن.... پس مشخصا یه دختر باید برای گرفتن صندلی دانشگاه با دخترای زرنگ تری مبارزه کنه که این یه چیز طبیعیه.... این که دخترا زرنگترن به پسرا مربوط نیست..... و زرنگ بودن دخترا به خاطره اینه که عموما تو خونه هستن و کاری جز تحصیل ندارن....(گرچه با این موضوع شخصا مخالفم . در جامعه ی ایران پسرا و دختر آزادی یکسان ندارن.....) اما با توجه به شرایط فعلی این قانون منطقیه....نقل قول:
کسی جواب مارو نمیده ؟ بابا گناه دارم . مگه رتبه پایینا دل ندارن ؟ با رتبه 65000 پیام نور چه رشته ای میتونم برم ؟ واحد کرمانشاه . رشته ریاضی . ممنون میشم راهنماییم کنید .
ظرفیت پزشکی گرگان رفته بالا امسال؟؟
درصد پذیرش مذکرها چی؟
نقل قول:نقل قول:
سلام . درسته در دانشنامه کارشناسی قید نمیشه دانشجوی شبانه بوده ولی در ریز نمرات دانشجو قید میشه که : "ضمنا نامبرده دانشجوی دوره ی شبانست" ، البته من درباره دانشگاه فردوسی اینطوری دیدم .
وام و خوابگاه و این مسایل هم بستگی به دانشگاه داره ، خوابگاه اکثرا نمیدن ولی وام به دانشجوی شبانه میدن .
و اینکه اگه به رشته ای علاقه دارید شده شبانه بخونید ، علاقه به رشته ای که میدونید می ارزه رو فدای دانشگاه و روزانه بودن نکنید . این چیزا واسه ارشد مهمه .
بچه ها انتخاب رشته مجازی گزینه 2 راه افتاد میتونید برید انتخاب رشته کنید
من انتخاب رشته کردم بهترین چیزی که دیدم مهندسی عمران دانشگاه تبریز(روزانه) بود به نظرتون خوبه؟آیا واقعا قبول میشم یا حدودی هست؟
نقل قول:
آقا هیراد رتبه ی من خیلی شبیه رتبه ی پارسال شماست البته منطقه دو 17000 شدم
مثل اینکه امسال خیلی تلاش کردید که یه همچین جهش بزرگی داشتید
چه جوری درس خوندی که این همه پیشرفت کردی؟
سال قبل چه رشته هایی قبول شدی؟
فقط برای دانش آموزای خودش هست؟نقل قول:
سلام
با رتبه 19000 تجربی ، تو استان های خراسان شمالی و رضوی ، گلستان و سمنان میتونم چه رشته هایی بیارم؟ تو رو خدا جواب بدین
با سلام به همگی.میخواستم بدونم با رتبه ی 43000 چه رشته هایی دوره ی روزانه قبولی داره.منطقه2.مرسی
فقط واسه دانش آموزای خودشه ؟
بنظر من عمران عالیه.واقعا بهت تبریک میگم
برو دفترچه راهنمای انتخاب رشته رو نگاه کن.رشته هایی که سطح پایینن رو انتخاب کن مثل حسابداری پیام نور و .......... .