ایشون خیلی زحمت کشیدن ولی زحمات میان کار هم خیلی مهمه!نقل قول:
البته ایشون 100% یه سری کلاسهارو هم رفتن وگرنه غیر ممکنه سه تا رشته رو اینجوری بیارن.
البته این بحث ها بی فایده هستش الان.
فلان باید منتظر نتایج نهایی و ازاد موندش.
ایشون خیلی زحمت کشیدن ولی زحمات میان کار هم خیلی مهمه!نقل قول:
البته ایشون 100% یه سری کلاسهارو هم رفتن وگرنه غیر ممکنه سه تا رشته رو اینجوری بیارن.
البته این بحث ها بی فایده هستش الان.
فلان باید منتظر نتایج نهایی و ازاد موندش.
خوب اگرم قلم چی بخواد سر مردم رو کلاه بذاره باید معدلهارو پایینتر اعلام کنه که مردم فکر کنن حاصل کار قلم چی بوده که با معدل پایین طرف رتبه 1شده نه اینکه معدلش رو بالاتر بگه . درست نمیگم؟نقل قول:
البته منم شنیدم معدل ایشون نزدیک 14 بوده ولی کارنامشو ندیدم
واقعا برای من هم جای سواله با این همه تکنولوژی و محاسبات کامپیوتری نتایج باید خیلی زود مشخص بشه (چه آزاد چه سراسری ) مطمئناَ معلومه که یه سری دستکاری و کارای انسانی هم وارد این موضوع میشه و طول میکشه تا بخوان کاری کنن که نتایج دیگران خیلی هم تابلو و غیرمعمول نشه.نقل قول:
هفته آخر؟؟؟
پارسال که سیزدهم اومد!
سال به سال دارن تنبل تر میشند
منکر این قضیه نمیشم چون توی حکومت ایران خیلی مصلحت اندیشن شاید یه دفعه به خاطر مصلحتهای فلان و فلان بزنن چند تا فلان رو توی بهترین فلان قبول کنن ! (سر بسته گفتم ):20:نقل قول:
نقل قول:
معمولا ازمان سنجش برای اینکه بد قول نشه همیشه زمان رو دور تر میگه ولی زودتر از اون وقتی که میگوید اجام میده.
بازهم کنکور سراسری بهتر هست.الان نتایج کارشناسی ارشد ها رو هم که تقریبا عیدامتحان دادن رو نزدن.
چقدر فلان داشت:31:نقل قول:
---------- Post added at 10:24 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------
ببینید من اصلا طرفدار کسی یا جایی نیستم که برام نفعی نداشته باشه .من فقط یه سوال از شما پرسیدم. اگه بنا باشه یه موسسه تبلیغ کار خودش رو بکنه که بقیه فکر کنن حاصل کار اونه میاد معدل شاگردش رو بالا اعلام میکنه یا پایین؟نقل قول:
من بعد از کنکور 89 گفتم گزینه 2 سوالاش بهتر بوده چون فیزیک 89 سوالاش سخت بود و فیزیک گزینه 2 هم سخت بوده. کلا طرفدار جاییم که یا عالی باشه یا نفعی برام داشته باشه . از قلم چی نه نفعی به من میرسه نه عالیه.
این خبریم که گذاشتین کار موسسه قلم چیه ولی بازم میگم اگه بخواد تبلیغ کارشو بکنه معدل شاگرداشو کمتر اعلام میکنه . انصافا قبول ندارین؟
99 % با شما مخالفم،نقل قول:
برا اینکه معدل بچه ها رو بالاتر اعلام میکنن و میگن بچه درس خونا و اینکه هرکی تو کانون بیاد معدلش اینجوری زیاد میشه توی کانون بودن و اینکه با استفاده از ما معدلشون زیاد شده و با این ترفند با 1 تیر 2 نشون میزنه،هم بچه زرنگا رو میاره تو کانون و هم اونایی که معدلشون پایینه رو میاره،
در هر صورت نظر شما محترم.:10:
من نه از قلم چی خوشم میاد و نه بدم میاد!نقل قول:
ولی خیلی (نه همه) از این هایی که عکسشون رو زده هر آزمون تو مجله آزمون قلم چی قبل کنکور به عنوان نفرات برتر آزمون ها اسم و عکسشو میدیدم!
کلا قلم چی تبلیغاتش خیلی قویه!
مشکل اینجاست که طرف میاد یکی دوتا آزمون قلم چی میده و مثلا میشه رتبه 1 بعد اینا میان عَلَمش میکنند و . . .!
بچه ها چندبرابر ظرفيت دانشگاه شاهد كي مياد؟ پارسال فكر كنم 2 هفته قبل از اعلام نتايج چندبرابر ظرفيت شاهد رو اعلام كردن كه برن واسه مصاحبه ولي امسال تا الان كه خبري نيست اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه ممنون.
چرا برای من سایت سنجش بالا نمیاد؟؟؟:41:
چند بار با مرورگرهای مختلف امتحان کن،بالا میاد...نقل قول:
خوب من در مورد بقیه اطلاعی ندارم ولی در مورد رستگار رحمانی باید بگم نه خود قلم چی نه رستگار رحمانی جایی نگفتن که مثلا 2سال یا بیشتر توی کانون بوده . اتفاقا من الان یه سرچی کردم توی یکی از مصاحبه هاش توی مجله آزمون (که مال قلم چیه) گفته پارسال (یعنی سال 87) توی فقط توی آزموناش شرکت کرده و نه صحبتی از سالهای گذشته کرده نه از کلاساش. ولی یه مطلبیم هست اونم اینه که خود کانون معدل بچه هارو بر اساس خود اظهاری اعلام میکنه یعنی موقع ثبت نام از شما مدرکی نمیخواد که معدلت واقعا چقدره شاید این بنده خدا معدل شفاهی دیپلمش رو که 18 بوده زدهنقل قول:
در مجموع قصدم دفاع از قلم چی نیست چون همه میدونن که اغلب رتبه های برتری که قلم چی اعلام میکنه کمتر از 10آزمون توی قلم چی بودن با این وجود قلم چی نتیجشونو حاصل دسترنج خودش میدونه
نظر هر کسی محترمه من قصد تغییر نظرتون رو ندارم:10:
اینو امتحان کن حتما میره:نقل قول:
(جای ادرس واردش کن)
92.242.195.3
دستتون درد نکنه وارد شد:11:نقل قول:
من تخمین زده بودم رتبم بشه 5 هزار ولی شد......:18:
امیدوارم اون دنیا هم مصلحت اندیشی نکنه خدا و جزاشون رو بده:13:
نتایج دانگاه ازاد کی میاد مگه؟!
خستمون شد
اعلام نتایج آزمون کنکور سراسری دانشگاه آزاد اسلامی در ۲۰ شهریور ماهنقل قول:
گروه آزمون و سنجش : رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از اعلام نتایج کنکور ۹۰ دانشگاه آزاد تا ۲۰ شهریورماه خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش فارس، دکتر عبدالله سجادی جاغرق رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد با بیان اینکه نتایج کنکور ۹۰ دانشگاه آزاد تا ۲۰ شهریورماه اعلام میشود، گفت: ۶۶۰ هزار داوطلب در آزمون غیرپزشکی، ۲۱۴ هزار و ۹۷۵ داوطلب در گروه پزشکی و با احتساب ۱۴۲ هزار داوطلب کاردانی پیوسته بیش از یک میلیون داوطلب در آزمونهای دانشگاه آزاد شرکت کردهاند.
وی با بیان اینکه در کنکور غیرپزشکی به غیر از رشته فنی مهندسی که درصد شرکتکنندگان مرد بیشتر از شرکت کنندگان خانم است، افزود: در بقیه آزمونها تعداد شرکتکنندگان خانم بالاتر از شرکتکنندگان آقا است.
دکتر سجادی جاغرق با اشاره به وجود ۸ هزار و ۶۷ رشته محل در آزمون سراسری غیرپزشکی دانشگاه آزاد، گفت: آزمون غیرپزشکی دانشگاه آزاد در ۲۳۶ حوزه امتحانی داخل کشور برگزار میشود.
وی افزود: معماری با ۲۸ هزار داوطلب خانم و حقوق با ۲۴ هزار داوطلب خانم محبوبترین رشته خانمها و مهندسی عمران با ۴۳ هزار داوطلب آقا و مهندسی مکانیک با ۲۹ هزار داوطلب آقا محبوبترین رشتههای آقایان در کنکور ۹۰ دانشگاه آزاد هستند.
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد با بیان اینکه رشتههای دانشگاه آزاد نسبت به سال قبل ۱۵ درصد افزایش دارد، گفت: در گروه ریاضی، فنی و مهندسی بیشترین داوطلب با حدود ۳۳۳ هزار داوطلب وجود دارد.
وی درباره آمار پذیرش دانشجو در کنکور امسال این دانشگاه گفت: ۳۵۰ تا ۴۰۰ هزار داوطلب به طور قطع در کنکور سراسری غیرپزشکی دانشگاه آزاد پذیرش میشوند.
مال سراسری خبری چیزی نیست که کی میاد ؟
نمیدونم کسی اینجا کاردانی به کارشناسی هست یا نه همینجوری میگم چون منم نیستم:
5 شهریور جوابش میاد.
15 شهریور اعلام میشودنقل قول:
مطمئني؟ از كجا اينو شنيدي؟نقل قول:
سلام كسي خبر داره بعد از اينكه نتايج نهايي كنكور اومد چند روز برا ثبت نام وقت داريم؟؟
و اينكه ثبت نام چه جوريه؟ به صورت اينترنتيه يا حضوري بايد مثل دبيرستان پرونده رو ببريم؟
اینترنتی کودومه حضوری باید ثبت نام کنی . وقت مشخصی هم فکر نمی کنم داشته باشه . معمولا سریع اقدام می کنند بچه ها .
سلام.موقعی که نتیجه ها اومد حدودا چهار ،پنج روز بعدش(که تقریبا میشه بیستم یا بیست ویکم شهریور) هر دانشگاهی خودش نحوه ثبت نامش رو اعلام میکنه.اکثرا به اینصورته که واسه هر چند رشته یه روز خاصی اختصاص (مثلا 23 شهریور) .یه روزم کلا وقت میدن واسه کسایی که جا موندن ولی شما همون روز رو برو.ثبت نامشم به صورت حضوریه و اینکه خودشون مدارک موردنیاز رو اعلام میکنن .نقل قول:
بعد از اعلام نتایج از طریق سایت دانشگاهی که قبول شدی شماره تلفنش رو گیر بیار و زنگ بزن تا دقیقا بهت بگن چکار کنی البته شماره تلفنهای دانشگاه ها توی خود دفترچه شماره 2 هم هست میتونید از همون هم استفاده کنید !نقل قول:
معمولا اول یه پیش ثبت نام هست که باید از طریق سایت دانشگاه قبل از ثبت نام حضوری، ثبت نام کنی. یعنی کلی از اطلاعاتت رو قبلا وارد سیستم میکنی و بعد میری حضوری ثبت نام می کنی. معمولا یک روز بیشتر فرصت نیست و یک روز هم جبرانی میذارن که دلیل موجهی باید برای غیبت در روز قبلش داشته باشی.نقل قول:
سلام كسي خبر داره بعد از اينكه نتايج نهايي كنكور اومد چند روز برا ثبت نام وقت داريم؟؟
و اينكه ثبت نام چه جوريه؟ به صورت اينترنتيه يا حضوري بايد مثل دبيرستان پرونده رو ببريم؟
این اطلاعات بعدا منتشر میشه. ضمنا پارسال از 21 شروع شده که خب بعضی دانشگاهها یکم دیرتر شروع کردن به ثبت نام.
سایت سازمان سنجش بخش پاسخگویی به سوالاتنقل قول:
آقا كمك كنين ضروريه...نقل قول:
توجه توجه
مراحل بررسي صلاحيتهاي عمومي معرفي شدگان چند برابر ظرفيت آزمون سراسري سال 1390 دانشگاه شاهد از دهم الي سيزدهم شهريور ماه جاري به انجام خواهد رسيد . براي اطلاع از برنامه زمانبندي حضور خود به صورت مداوم به سايت دانشگاه ياسازمان سنجش وآموزش كشور مراجعه فرماييد .
لازم به ذكر است نتيجه نهايي پذيرفته شدگان دانشگاه شاهد در دهه آخر شهريور وهمزمان با ساير دانشگاه هاي كشور اعلام خواهد شد .
همون زمان اعلام نتایج یا 2،3 روز بعدش دانشگاهها نحوه ثبت نام قبول شدگانو توضیح میدن بعلاوه خود سایت سازمان سنجش هم یه لیست از همشون توی یه فایل جمع می کنه . خلاصه اینکه هر 2 جا به طور کامل مشخص می کنن که روز ثبت نام چه روزی هست ( بر اساس رشته ها یا حروف الفبا) و چه مدارکی لازم هست برای ثبت نام.
اون دانشگاههایی که از سیستم گلستان استفاده می کنن یه قسمتی از ثبت نام ، شامل ثبت نام اینترنتی و اسکن کردن مدارک میشه .
دوستان به نظرتون حقوق شاهد برم یا فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشگاه تهران؟
نظر شخصيه من دانشگاه شاهد چون هم خوابگاش خيلي خوبه هم كيفيت غذاهاش از بقيه ي دانشگاه ها مثل علامه بهتره و اساتيدشم خيلياشون تو دانشگاه تهران و شريف و... تدريس ميكنن و سطح علمي بچه هاش هم خيلي بالاس .تو دانشگاه هم اگه پسري كه شلوار لي و آستين كوتاه مي توني تنت كني اگه دختري چادر الزاميه ولي معمولا به آرايش گير نميدن خوابگاه پسراش هم داخل دانشگاه هست خوابگاه دخترا جردن.نقل قول:
ولی ما خونمون تهرانهنقل قول:
منظورتونو نفهميدم خوب اگه خونتون تهرانه خوابگاه نمي خواد با مترو ميرين مياين دم مترو بهشت زهرا هم اتوبوس هاي دانشگاه شاهد هست كه ميبره دم دانشگاه بعد در مورد امكانات رفاهي استخر و سالن ورزشي داره كه خيلي خوبه يه چيزم بگم دانشگاه فقط اسمش شاهده تو كل دانشگاه شايد 10 تا بچه شهيد هم نباشه بقيه معمولين يه تعداد كمي هم سهميه داشتن اومدن فقط واسه مصاحبه اگه خواستي بري بگو بهت بگم حواست به چيا باشه.نقل قول:
من دو گزینه بیشتر ندارم:نقل قول:
1-حقوق شاهد
2-فقه و مبانی حقوق دانشگاه تهران
به لطف خدا هر دو تا شم قبول میشم
سلام دوستان
یه سوال خیلیییییییییییییییی مهم دارم که بدجور ذهنمو مشغول کرده.
به خاطر اتفاقی که در ماه اخر نزدیک به کنکور برام افتاد کنکورو بد دادم و رتبم از چیزی که فکر میکردم خیلییییی پایینتر شد.رتبه من تو منطقه دو شد 22 هزار.حالا من انتخاب رشته کردم و فقط مهندسی معماری-شهرسازس-فناوری اطلاعات-شیمی-عمران-صنایع رو در دورترین وبدترین شهرهای ممکن زدم که که شاید کمتر کسی اونجا رو تو انتخاباش زده باشه.اخه من تو کارنامه های گزینه دو دیده بودم که بعضی ها با رتبه های پایینتر از این هم تو شهرهای دور و غیر بومی شان قبول شدن.
حالا به نظر شما امیدی هست که من قبول شم یا نه؟
در ضمن من فقط شبانه و روزانه انتخاب کردم و بومی گیلانم
دوستان اگه میشه آخرین رتبه قبولی 89 رشته های برق و عمران و معماری دانشگاه ارومیه رو برام بزارید!:40:
عمران:نقل قول:
منطقه 1:حدودا تا 10000
منطقه 2:حدودا تا 11700
منطقه 3:حدودا تا 3000
معماری:
منطقه 1:حدودا تا 11500
منطقه 2:حدودا تا 10500
منطقه 3:حدودا تا 3000
برق:
قدرت:
منطقه 1:حدودا تا 8000
منطقه 2:حدودا تا 6100
منطقه 3:حدودا تا 1700
الکترونیک:
منطقه 1:حدودا تا 7500
منطقه 2:حدودا تا 6000
منطقه 3:حدودا تا 2500
مخابرات:
منطقه 1:حدودا تا 8500
منطقه 2:حدودا تا 8000
منطقه 3:حدودا تا 2250
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
>>مادرید ترسو به قهرمان سلام کن<<
شما اگه انتخاب رشتتون اینجا بذارید بهتر میشه جواب داد.نقل قول:
یا حداقل انتخاب هایی که شک دارید قبول بشید یا نه اینجا بذارید.
این دیگه بستگی به سلف دانشگاه داره دانشگاه ما غذای ظهر ها یکی بود فقط مخلفاتش فرق داشتنقل قول:
غذای شب هم 2نوع بود که یکیش ساندویچو همبرگر بود اون نوعش برنج داشت .
ولی در کل 10نوع هم که غذا بدن کیفیتش میل می کنه به صفر .
ژتون غذای ظهر با شب فرق داره ؟نقل قول: