خب به این هم جواب بدین لطفانقل قول:
Printable View
خب به این هم جواب بدین لطفانقل قول:
نقل قول:مشکلی نیست، خب هر لپتاپی یه جوره، من دل دارم، اون هم درایو ریکاوریش Hidden نیست و تمام فایلاشو میبینمنقل قول:
دوستان بالاخره من یه DV3-2165 خریدم.به نظرم لپتاپ خوبیه.
من 2تا درایو دارم که یکیش حدود 300 گیگ هستش و یه ریکاوری که نزدیک 15 گیگ.نمیدونم چرا درایو ریکاوری مخفی نیستش.در صورتی که یهVaio SR490 دارم که اون درایو ریکاوریش مخفی بود.آیا همه اچ پی ها همینطوری هستن؟این درایو باید همینطوری ظاهر باشه یا باید مخفیش کنم؟
نقل قول:
دوستان من رو درایو H کلیک راست کردم و از قسمت Properties >>> previos versions>>>restore همه فایل
ها رو بر گردوندم ولی نمیدونم چیکار کردم که فایلام نا پدید شده بود:31: اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم
راهنمایی کنه
یه سوال دیگه اینکه تو درایو C چند تا فایل اضافه شده ..این فایل ها چی هستن ؟ اگه delete شن مشکلی برای ویندوز پیش میاد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه واسه خانومم خریدم که زیاد به این چیزا وارد نیست.میترسم اتفاقی پاک بشه بعدا دردسر درست بشه.چطوری میشه مخفیش کرد که خیالم راحت بشه؟نقل قول:
به ترتیب زیر عمل کنید:نقل قول:
چطوری میشه مخفیش کرد که خیالم راحت بشه؟
رو My computer کلیک راست، بعدش گزینه ،Manage ، حالا در صفحه ای که باز میشه:
Disc management رو بزنید و از گزینه More action طبق شکل زیر:
بعد remove رو بزنید و درایو دیگه در My Computer نمیشه..
این عمل به راحتی برگشت پذیهره و میشه درایو رو برگردوند
موفق باشید:11:
سلام
ایا راهی هست که وقتی لپ تاپ در حالت sleep mode هست از اینترنت استفاده کرد؟
اخه من از طریق wifi وقتی دارم چیزی رو دانلود میکنم اگر لپ تاپو ببندم dc میشه. ایا راهی هست؟
REMOVE !!!!!:18:نقل قول:
مطمئنی دوست من؟ اسمش خطرناکه.بعد چطوری میشه برگردوند؟:question:
گفتم که نگران نباشید..نقل قول:
REMOVE !!!!!
مطمئنی دوست من؟ اسمش خطرناکه.بعد چطوری میشه برگردوند؟
به راحتی با همون راه کافیه به درایو یه اسم بدید دوباره میاد..
موفق باشید
سلام دوستان
من لپ تاپ k52jr دارم
مشکل من برعکس نشون دادن عکس خودم در دوربین میباشد
لطفا راهنمایی کنید
سلام. یه لپ تاپ فوجیتسو زیمنس دارم. مدتیه وقتی میره استند بای اولا که فقط با کلید پاور برمیگرده ثانیا اینکه خیلی وقتا برنمیگرده. گاهی میشه تا بیست سی بار کامپیوتر رو خاموش روشن می کنم تا ویندوز بالا بیاد. هیچ پیامی هم نمیده. تازگی ها یک مشکل دیگه پیدا کرده حین کار کردن یه دفعه قفل میکنه و مجبورم خاموش کنم و دوباره روشن کنم بعضی وقتا خودش ری استارت میکنه البته این دفعه پیغام میده درباره فایلی با پسوند ant.. که ظاهرا مربوط به کارت گرافیک میشه. چند بار کارت گرافیک رو نصب مجدد کردم اما افاقه نکرد.مریض داره از دست میرهنقل قول:
نقل قول:
برو توی Device Manager و Imaging Device رو پیدا کن. اونجا روی USB 2.0 کلیک راست کن و Properties رو بزن.
صفحه ی Properties که باز شد از بالاش برو توی تب Details و در قسمت Property توی لیستش Hardware Ids رو انتخاب کن. بعد یک عکس ازش بگیر و اینجا بزار تا ببینم چی به چیه.
تب Driver هم نگاه کن ببین Driver Version رو چند نوشته؟
سلام
ویندوزWindows® 7 Professional 64-bit اورجینال لب تاپم به دلایلی پاک شد من خودم یه ویندوز Windows® 7 Professional 64-bit نصب کردم تموم درایورهاشو از سایت رسمی سونی دانلود کردم ولی یکی اینکه الان اون کارایی که اورجینال داشت الان این ویندوز7 نداره.مثلا الان دیگه فینگر پرینتر - بعضی دکمه های fn (کنتراست) کار نمیکنه.نمیدونم چرا ولی من تموم درایور ها را دان کردم اما درست نمیشه
sony VAIO VPCCW1AGX/U
درضمن بازیها هم به صورت فول اسکیرین دیگه نیست فقط وسط صفحه هست
نقل قول:
شما لپ تاپ موقعی که خاموشه با دکمه VAIO روشن کن
اگر درایو ریکاوری رو نپرونده باشی وارد مرحله ریکاوری میشه و مججدا می تونی ویندوز اصلی و اورجینال خودتو رو ریکاوری کنی
من دکمه vaio نمی بینمنقل قول:
فکر کنم ریکاوری پریده باشه چون این قضیه ماله 3 ماه پیشه یه بار xp که توی جعبه لپ تاپ بود را نصب کردم که فکر کنم اونم ریکاوری بود و یه بار هم سون ولی درایور c فرمت کامل نکردم!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عزیز مگه لپ تاپ شما این شکلی نیست ؟
چراهمه چیز ش مثل شکله ولی اون سه تا دکمه ای که بغل power هست,نیست!!!!!!!!!نقل قول:
نمیدونم چرا؟
اینم عکسش
ببخشید کیفیت زیاد خوب نیست
شما cw1 دارید پس بهترهقبل ازبالا آمدن ویندوز f10 رو بزنید
ببیند وارد مرحله ریکاوری می شوید یا خیر اگر نشدید برنامه VAIO CARE رو دانلود کنید و از طریق اون اقدام به ساخت ریکارو.ی کنید
سلام کسی راه حل ساده ای برای اینکه اطلاعات پاک شده هارد قابل بازیابی نباشه ، سراغ داره ؟
یکی از دوستان گفته بود که برای اینکار باید هاردتو از اطلاعات بیخودی پر کنی بعد پسنودشو عوض کنی
کسی راه حل ساده ای نداره ارائه بده ؟
نقل قول:
دوست عزیز ب جزء این راه راهی نیست
هرجوری دیگه پاک کنی بازم برگردانده میشه
از برنامه ی Tuneup Utilities استفاده کن.نقل قول:
نصب که کردی روی پارتیشنی که اطلاعات توش داری کلیک راست کن. یک گزینه که مربوط به Tuneup و پاک کردن فایل ها میشه به کلیک راست اضافه شده. اونو انتخاب کن.
بعد نحوه پاک شدن فایل ها رو از 7 به بالا بزار و شیوه ای رو که دوست داری پاک بشند رو هم انتخاب کن. هر چقدر شیوه اش سخت گیرانه تر باشه مدت زمان پاک کردنش بیشتر طول میکشه.
سلام دوست عزیز برای من نوشتهنقل قول:
USB\VID_174F&PID_1120&REV_0121&MI_00
USB\VID_174F&PID_1120&MI_00
متشکرم
سلام
من یک Acer 5741G خریدم.حالا میخوام درایورهایش رو از سایت خود ایسر دانلود کنم.برای بعضی قطعات دو یا سه نوع مدل گذاشته برای دانلود که من نمیدونم برای دستگاه من کدو.م نوع استفاده شده لطفآ اگر میدونید بگید مرسی.
برای بلوتوث دو نوع Atheros و Broadcom
برای تاچ پد سه نوع ALPS و ELANTECH و Synaptics
برای وایرلس دو نوع Atheros و Broadcom
ممنون
مرسی,نقل قول:
مطمئنی فقط همینو ازت خواسته بودم؟ :blink:
سلام به تمام دوستان عزیز
من متاسفانه با لب تابم یه مشکل دارم گفتم اینجا مطرح کنم ایشالا دوستان کمک کنند
من یه لب تاب k52jc asus دارم
کارت گرافیکش gt310 1 گیگ هست .ولی وقتی تو پروپرتیس و تو اسکرین رزلوشن میرم اونجا زده 64mb .همچنین تو یه بازی مثل فوتبال که میرم میزنه کارت گرافیک شما پایینه و حداقل شما به 128 مگابایت کارت گرافیک نیاز دارید.
در ضمن تو پروپرتیس هم که میرم کارت گرافیک رو به اسم انویدیا تمیشناسه و میزنه intel hd
ولی با برنامه gpu z که میرم گارت گرافیکم رو که 1گیگ هست راحت میشناسه
من با لب تاب n61jv هم همین مشکلو داشتم<در ضمن تمام درایور ها رو هم کامل نصب کردم>
اگه دوستان بتونن راهنماییم کنن واقعا ممنون میشم
نقل قول:
این مشکل نیست چون طرز کار این لپ ها همینه که وقتی از باتری استفاده بشه اتوماتیک از گرافیک اینتل استفاده میکنه و وقتی به برق وصل باشه و High Performance هم در Power4Gear استفاده بشه اونوقت از گرافیگ اصلی استفاده میکنه.
ولی وقتی هم به برق وصلش میکنم یا وقتی که رو حالت High Performance میذارم باز هیچ تفاوتی ایجاد نمیشه و باز همون پیغامو که کارت گرافیکتون پایینه تو بازی ها میزنه
به نظرتون باطریشو در بیارم ؟؟و بدون باطری لب تابو روشن کنم؟؟؟
سلام
من می خواستم کیس PC ام رو با پورت مانیتور به لب تاپ وصل کنم. امکانش هست که بشه از لبتاپ به عنوان مانیتور استفاده کرد؟ یعنی مثل مانیتور های معمولی که با زدن کلید Pause سویچ میشن بین 2 تا کیس تو لبتاپ هم این امکان هست؟ من وقتی از کلید ترکیبی استفاده میکنم صفحه سیاه میشه!
نه لازم نیست باتری رو در بیاری. وقتی روی حالت Plugged in باشه و به برق وصل باشه لپ تاپ اتوماتیک ارتباط با باتری رو قطع میکنه و از برق استفاده میکنه.نقل قول:
شما قسمت های زیر رو در حالت استفاده از برق شهری چک کن. از روی شماره ها برو جلو و اگر جایی فرق میکنه به حالتی در بیار که در عکس میبینی. بعد ریستارت کن و دوباره آزمایش کن.
اگر هم تنظیمات یکیه و فرقی با عکس زیر نداره موردی که به ذهن من میرسه آپدیت نبودن بایوس و یا درایو اینتل هست چون نمیتونه بین این 2 کارت گرافیک سویچ کنه. پس باید این 2 تا رو آپدیت کنی.
ممنون دوست عزیز
اینکارو که گفتید میکنم بعد خبر میدم
با سلام
نمیدونم سوالمو جایه درستی مطرح میکنم یا نه من سه sony vaio cs36Gj دارم یه سال پیش خریدم تا حالا واسم خوب کار کرده ولی یه مدتیه فنش بد جور صدا میده، مخصوصا زمانیکه مدت زیادی باش کار میکنم
سلام دوستان کسی میدونه حداکثر توان خروجی هدفون vaio f111 چه قدره؟
می خوام یه اسپیکر 60 وات بگیرم .می خوام ببینم می تونم از نهایت صدای اسپیکر
استفاده کنم.
دوست عزیز در مورد عکس من بلد نیستم چطور بزارمنقل قول:
در مورد ورژن اصلا درایوی نصب نمیشه و خود ویندوز 7 به صورت اتوماتیک میشناسه
نقل قول:
کسی جواب سوالای منو نمیدونه ؟:20:
پس اگر اینطوره کارهای زیر رو بکن. اینم بهتون بگم با توجه به اینکه سخت افزار بکار رفته یعنی وب کم VID_174F&PID_1120&MI_00 است بنابراین مدل وب کم شما D-Max است. اینو بخاطر داشته باش یه زمانی به دردت میخوره. من چون حدس میزنم ویندوز 7 شما 64 بیتی باشه بنابراین درایو 64 بیتی رو براتون گذاشتم. اگر غیر از اینه و 32 بیتی استفاده میکنی. بگو تا 32 بیتی را هم بزارم.نقل قول:
1. فایل زیر رو دانلود کن و از Zip خارجش کن تا بصورت یک فولدر در بیاد و بتونی فایل های توشو ببینی.
2. وارد Device Manager شو و روی درایو وب کم کلیک راست کن و Update Drive رو بزن.کد:http://up.--------.com/Files3/9ad437d364b54c1baff5.zip
3. در صفحه ای که برات باز میشه Browse My Computer.... را کلیک کن.
4. روی Browse کلیک کن و مسیری فولدر Camera_D-MAX_WIN7_64_Z7312191 را پیدا کن و بهش بده.
بعدش Next رو بزن و صبر کن نصب بشه. اگر بعد از نصب ازت ریستارت نخواست خودت دستی ریستارت کن و نتیجه رو چک کن.
موفق باشی.
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
این فایل ها مال VC++2005 هستند. ممکنه برنامه ای نصب کرده باشید که به Visual Studio احتیاج داشته و اون برنامه هم چون نسخه ی قدیمی بوده بنابراین VC++2005 vرو نصب کرده.نقل قول:
اول شما نسخه ی جدید رو دانلود کنید. بعد این فایل هایی که در سیستم شما هست رو پاک کنید و نسخه ی جدید رو نصب کنید.
مشکل خرابی فن روی لپ تاپهای سونی سری CS وجود دارد و می بایست فن سرویس شده و یا در غیر این صورت تعویض شود.نقل قول:
شامل گارانتی میشه، هزینه ش چقده میشه؟نقل قول:
بله شامل گارانتی می شود.نقل قول:
اگر گارانتی قبول نکرد 60 الی 70 تومان باید هزینه کنید تا تعویض شود.
ممنون مهران جان بابت راهنمایی های خوبت
رفتم تنظیمات رو جک کردم ولی با تنظیماتی که شما گفتید یکی بود
حالا برم دوباره ابدیت های vga و بایوس رو بگیرم ببینم چی میشه
باز هم ممنون بابت راهنمایی هات
اگه فکر جدیدی هم به ذهنتون رسید ممنون میشم بگید
اقا من این کار کرده بودم ولی دوباره امتحان کردم(منظورم f10 )نقل قول:
تا 95% رفت ولی این ارور را داد
وقتی هم ok را میزنم سیستم ریست میشه و بجای ویندوز 7 , xp میاد بالا.
کم کم بی خیال اون ویندوز 7اورجینال شدم.اخه دیگه خسته شدم تا حالا سه بار به صورت دستی ویندوز7 نصب کردم همون طور که گفتم درایورشو که از سایت سونی دان کرده بودم را نصب کردم ولی گفتم مثل اون اورجینال نمیشه(فینگر کار,fn براینس,....کار نمیکنه).
درضمن اون پارتیشن مخفی هم فکر کنم سالم باشه.توی پارتیشنها زده 8 گیگ فضای کل که 1.5 گیگ خالی.جلوی اون هم زده oem(reserved