ممنون از جواب کاملتوننقل قول:
آره ممنون می شم که چند تا مود عالی بهم معرفی کنید. اگر هم می توانید محل دانلود آن را معرفی کنید
با تشکر فراوان
Printable View
ممنون از جواب کاملتوننقل قول:
آره ممنون می شم که چند تا مود عالی بهم معرفی کنید. اگر هم می توانید محل دانلود آن را معرفی کنید
با تشکر فراوان
میشه اون مد که فریم رو افزایش میده بزارید لطفا خیلی بهش نیاز دارم سرعت بازی خیلی کم شده :-(
خوب دوستان من تا به حال هیچ DLC یا مدی نریختم بلد هم نیستم بریزم .چندتا مد بگین که به بازی امکانات کاملا جدیدی اضافه کنه(زره و شمشیر و لباس و امکانات ساخت کارکتر و ضربه ها و فینیشر و ...)چند تا مد هم اگه میشه بزارین که بازی رو طبیعی تر کنه و قابلیت های انسانی رو مبیشتر کنه .بی زحمت لینک هاش هم اگه ممکنه بزارین ممنون میشم.بی زحمت یاد هم بدین چه جوری باید مد نصب کرد.:n02::n02::n02::n02:
فعلا منتظر دوستمون Gregar هستیم که چند تا از مود های عالی ای رو که بازی کرده معرفی کنه.نقل قول:
سلام
من می خوام بازیو دوباره شروع کنم.(یادتون باشه رو ایکس باکس بازی می کردم.چون نمی شه روش مد نصب کرد می خوام کامپیوترش رو بگیرم.)
نمی دونم با مد به سیستمم می خوره یا نه.
با این سیستمی که دارم به نظرتون بگیرمش یا نه؟
vga:1 gb
ram:2 gb
cpu:AMD athlon Dual core 4600
2.41 ghz
چرا سرعتم کمه
خیلی سرعت بازی کم شده کمممممممممممممممک!
کسی نمی دونه؟نقل قول:
من این بازی رو تازه نصب کردم خیلی جالبه که یک نژاد شبیه به انسان طراحی کردند و اسمش رو گذاشتن نژاد nord که از باقی نژادها بهتره و سرزمین اسکاریم هم برای اونهاست و از این نژاد انواع و اقسام حماسه سرایی ها در بازی وجود داره و بازیکنها هم به طبع همین نژاد رو انتخاب میکنند اگه قرار باشه نژاد واقعی در بازی باشه پس باید تمام نژاد ها باشند اینجوری مثلا دارند زیرآبی تبلیغ نژادشون میکنند و جز اینکه خاک بر سر بودن خودشون نشون بدن هیچی نیست. بنده همین جا عهد میبندم یه بازی با یک مشت نژاد کج و ماوج مفلوک طراحی کنم والبته بهمراه یک نژاد انسانی با تمام قدرتها و اسمش رو هم میگذارم نژاد آریایی.
بله؟نژاد آریایی؟چیه مد جدیده؟:n09:
اسكايريم يك استان از تامريل هست كه محل سكونت نرد هاست.پس قهرمان هاش و ... اكثرا نرد هستن.
اين نژاد ها هم هيچ كدوم برتري خاصي بر هم ديگه ندارن.توي لول هاي بالا اصلا به چشم نمياد.نرد و خاجيت و برتون به نظرم خوب باشن.
من با orc تا لول 50 رفتم حالا دارم با high elf میرم چه حالی میده قدرت جادوش خداس
میشه گفت nord یه شخصیت optimize شده است یعنی از هر قدرتی به طور متوسط داره
ولی مثلا orc قدرت two handed بالاست یا این high elf قدرت جادو هاش یه ذره بیشتره بقیه است
شما مدل کارت گرافیکتو بگو مثلا 9600gt یا 8400gt یا سری gtx
سلام بر دوستان
میخواستم بدونم یه پچ یا آپدیت چیزی اومده که باگ های بازی رو کم کنه ؟ یا یه سری چیز تازه اضافه شه ؟ بعضی مشکلات رو فیکس کنه ؟ ورژن بازی من همون اصلیه و روش هیچ چیزی نصب نکردم آپدیت ..............
اخرین پچ اومده برای بازی 1.8.151.0.7 هست.فقط کافیه همین رو بریزید.کلی باگ رفع میشه.Kill Cam های جدید و Mounted Combat و ... چیزای دیگه اضافه میشن.نقل قول:
لینک این پچ هم تو سایت های ایرانی پیدا میکنی.
بعد این پچ که میگی معتبر هست ؟نقل قول:
:n13:
لطفا لینک دانلود معتبر بده / ممنون
بعد اینکه همین رو بگیرم و نصب کنم تمومه ؟ یا باید به ترتیب پچ ها رو بریزم مثلا:
1.1>1.2>1.3>......>1.8؟
دوستان منم همین سوال رو دارم پچ ها رو باید به ترتیب بریزیم یا آخری رو بریزیم کافیه؟نقل قول:
نقل قول:آپدیت شماره 11 اسکیدرو کرک شده : ( ورژن 1.8.151.0.7 )
این آپدیت برای نصب DLC ـیه Dragonborn که 16 روز دیگه میاد لازمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] | [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نصب آپدیت ها فقط کافیه آخرین آپدیت رو نصب کنید و به آپدیت های قبلی نیازی نیست
ممنون ولی این لینک هایی که قرار دادین نیاز به اکانت های پولی داره . البته رایگان هم داره ولی با سرعت افتضاح ...نقل قول:
آگه میشه بگین حجم این پچ چقدره و اینکه لطفا یه لینک درست از سایت های ایرانی بزارید ...
ممنون میشم.:n11:
لینک اپدیت 11 در سایت ایرانی:
این یازدهمین اپدیت رسمی بازی هست.غیر رسمی هم پچ هست ولی شما همین رسمی ها رو نصب کنید.کد:http://rayangame.ir/?p=2688
دوستان این high res texture هم اگه کسی داره لطف کنه بگذاره خیلی ممنون
من این رو گرفتم نصب هم کردم..
حالا میخوام بدونم اینی که نصب کردم چیز هایی که توی آپدیت های قبلی هست رو هم در بر داره ؟ یا هر آپدیت یه سری چیزای خاصی داره ؟:n13:
یه سوال هم پیش اومد الان اینکه این آپدیت رو من کپی کردم جایی که بازی نصب هست و الان ورژن درست شده
1.8.151.0.7
حالا این یک فایلی داره به نام Reloaded
این چیه ؟ بعد اینکه باید کرک کنم این آپدیت رو یا همینطوری درست هست ؟
اپدیت های قبلی رو هم همراه خودش داره.مثلا شما الان در حالی که سوار اسب هستی میتونی بجنگی.این قابلیت با اپدیت 1.6 اضافه شد.نقل قول:
در مورد اون فایل:
اسمش Realoaded.nfo هست؟
اگر اینه که چیزه خاصی نیست.توضیحات در مورد اپدیت هست.
همچنین:
لازم به کرک اپدیت نیست.خودش کرک شده هست.
موفق باشید.
سلام
من بازی رو با دیفیکالتیه master شروع کردم و لول 33 هستم
میخاستم بدونم که در حالت مستر چه چیزایی مشکل میشه گرفتن لول و آپدیت اسکیل ها رو هم مشکلتر میکنه؟؟
مقایسه درجه ی سختی بازی:نقل قول:
همون طور که می بینید ربطی به گرفتن لول و اپدیت نداره.فقط اسیبی که میخورید و میزنید تغییر میکنه.
Difficulty Player Damage Dealt Player Damage Taken Novice x2 x0.5 Apprentice x1.5 x0.75 Adept x1 x1 Expert x0.75 x1.5 Master x0.5 x2
برای بالا بردن سریع دستراکشن چه راهایی رو تا حالا رفتید ؟
من خودم از غول ها و ماموت ها استفاده میکنم به این صورت که روشون از دستراکشن استفاده میکنم و وقتی نزدیکه بمیرن با یه جادو دیگه خونشونو زیاد میکنم و دوباره همینو تکرار میکنم
خلاصش کتک کاری میکنیم تا حدی که نمیرن
به نظرتون سریعترین راه بالا بردن دستراکشن چیه؟
من Resto رو بلدم راهشو خیلی راحت ولی این رو چیزی خوبی به مغزم نمیرسه :n13:
داری سعی میکنی زودتر به 100 برسه ؟ بهتره همینجوری پیش بری خودش 100 میشه . اگه جای من بودی چه کار میکردی . من skyre نصب کردم باید به لول 300 برسونم . موندم ایا میرسه یا نه .نقل قول:
دو تا راه خوب هست واسه بالابردن جادوت . میگن اگه همینجور بپری توی اتیش اهنگری ها و خونت کم بشه و زیاد بشه لول destruction اشت میره بالا .
میتونی همین کاری که با غول ها کردی رو با housecarl هات بکنی . اونا معمولا خیلی صبورن و دشمن نمیشن . اول بازی هم میتونستی با اون کسی که دنبالت میاد همین کار رو بکنی که اون از همه بهتره .
دوستان
من مرحله ی the horn of the windcaller رو گیر کردم وقتی میرسم به نامه میگه شما نتونستی اون شیپور رو بدست بیاری؟
شیپور کجاست؟
یه قسمت هست نمیدونم چجوری اونجا برم فک کنم همونجا باشه ممنون
دوستان واقعا با پریدن تو اتیش اهنگری destruction بالا میره؟
من که امتحان نکردم اما توی ویکی نوشته بود که میشه . فقط غیر از skyforge باید باشه . ولی بهترینش اینه که روی همراه همینجور جادو بزنی . یه چیزی هم بهش بدی که همینجور خونش زیاد بشه .نقل قول:
این اژدهاها بعد از Ancient dragon ها هم چه چیزایین . کلا قیافه شون منو یاد انیمیشن how to train your dragon میندازه . امروز رفتم توی حالت گرگنمایی و 24 ساعت تونستم توی همون حالت بمونم و درخت گرگنما رو کامل کردم . خیلی حالا گرگنما بدرد میخوره . خودمم هم متخصص معجون و سم هستم . یه نیزه بلند هم دارم هر کی باشه جلوم دفاع هم بکنه سم کارشو میسازه . خیلی کاراکتر قوی ای شده .
نقل قول:
در مورد این skyre لطفا یه توضیح بده اگه لوله 300 میشه رسوند با نصبش اونوقت باید اسکیل ها از 100 بیشتر بشن درسته ؟؟
اون روش آهنگری رو هم امتحان میکنم ببینم چی میشه :n02:
منظورت از house carl ها همون folower هاست دیگه
سلام
بچه ها dlc جدده نیومد؟
=======
یه نکته خیلی مهمه دیگه
من dlc:
hearthfire رو نصب میکنم سرعت بازی بیخودی میره بالا که اصلا جالب نیست
skyre یه مودیه که کلا یه تحول اساسی توی بازی میده . مثلا تعداد پرک ها یا حداکثر لولی که میشه گرفت رو تغییر میده . خیلی از چیزهای خسته کننده بازی رو عوض میکنه . مثلا دیگه جوری نیست که شما یه کم از بازی بیشتر نگذشته ماکزیزمم لول میشید . یا لازم نیست دیگه خودتون رو به اب و اتیش بزنین که به 81 برسین و پرک بگیرین .نقل قول:
کلا این مود رو که بریزی هم بازیت متحول میشه هم دستت بیشتر باز میشه . توی صفحه مود که بری قشنگ همه چیز رو توضیح داده . من نمیتونم همه رو توضیح بدم . سیستم مبارزه عوض میشه . هوش مصنوعی به شدت بالا میره . دشمنا یه کم سخت تر میشن و ...
dlc جدید واسه پی سی مثل اینکه یه 10 روز دیگه میاد .نقل قول:
این heathfire هم من دیدم مشکلی نداره . یعنی چی سرعت بازی میره بالا . دقیقتر بگو .
حالا یه بار پاک میکنم از اول مینصبمنقل قول:
این heathfire هم من دیدم مشکلی نداره . یعنی چی سرعت بازی میره بالا . دقیقتر بگو .
ولی بعده نصب
کاراکتر تند تند راه میره همه چی تند تند حرکت میکنه
عین اینکه سرعت یک ویدیو رو ببرین بالا
اگر هم از مد های خوب و معروف اطلاعی دارین میتونین چند تاش رو معرفی کنید؟
دوستان مدی نیست که بهتون اجازه پرتاب چاقو یا این جور چیز ها (شوریکن و ..) رو بده؟
من واسه کاراکتر نینجام خیلی دنبال این جوری مودی بودم ولی چیزی پیدا نکردم . فکر کنم چون کلا سیستم پرتاب تو بازی وجود نداره همچین مودی هم نمیشه درست کرد . چون بالاخره باید از طرف خود موتور بازی سورس هاش باشه .نقل قول:
اگه توسنتی مود hearthfire unofficial patch رو هم بریز شاید درست شد .نقل قول:
مود سلاح های قابل پرتاب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مود دیگه ای لازم داشتید بگید ولی مود هایی که من پیشنهاد میکنم این ها هستن:
مود های خوب دیگه ای هم هستن ولی اینا ضروری هستن.در مورد هرکدوم توضیح خواستید بگید یه توضیح مختصر بدم.
موفق باشید.
اره مودهای پیشنهادی منم همین هاستنقل قول:
+
پیشنهاد میکنم wet and cold رو نصب نکنین . چون توی بعضی ماموریت ها قاط میزنه . جوری که تا بارون بیاد npc ها هر جور که شده فرار میکنن میرن تو خونه هاشون . مگه اون قابلیتش رو غیر فعال کنین .
SkyUI رو هم اگه با کیبرد بازی میکنین بهتره نصب کنین .
climates of tamriel رو حتما نصب کنین . خیلی توپه . این مودها رو هم همراهش نصب کنین :
Frostfall
Get Snowy
Wearable Lanterns
Enhanced lights and fx
این هم مود جالبیه که قبلا گفتم سیستم خورد و خوراک و مریضی واقعی رو به بازی اضافه میکنه .
Realistic needs and diseases
مودهاتون هم همیشه اپدیت کنین که با هم تداخل نداشته باشن . پچ های compability رو هم اگه لازم بود باید بگیرین . نکته دیگه اینکه هرچی مود بیشتر باگ بیشتر . حواستون باشه . الان من بازی هر چند دقیقه یه بار یا خودش کرش میکنه یا من خودم باید بیام بیرون و دوباره برم تو .
اگر Sky UI رو نصب کنید یه منو میاد تو پیج Escape که توش میشه برخی قابلیت های مود ها رو فعال یا غیر فعال کرد.نقل قول:
سلام من لول 57 ام اما تا به حال هیچ پچی یا مودی یا نصب نکرذم لطفا یه پچی معرفی کنیذ که معتبر باشه و ماموریت و چیزای خوب اضافه کنه والبته رایگان باشه