بخشید که نقل قول گرفتم اما تجربم مرتبط با این پستهنقل قول:
اگر ماشینو تو مکانیکی گذاشتین و رفتین دنبال خرید قطعه حتما یک نفر رو هم ببرید که تو ماشین بمونه که خدایی نکرده آقای مکانیک به سرش نزنه که مشکل جدیدی برای ماشین بوجود بیاره !
Printable View
بخشید که نقل قول گرفتم اما تجربم مرتبط با این پستهنقل قول:
اگر ماشینو تو مکانیکی گذاشتین و رفتین دنبال خرید قطعه حتما یک نفر رو هم ببرید که تو ماشین بمونه که خدایی نکرده آقای مکانیک به سرش نزنه که مشکل جدیدی برای ماشین بوجود بیاره !
چه قدر بعضی آدمها بی معرفتن...اینهمه بهش حال دادم...واسش فیلم دانلود کردم..کامپیوترشو درست کردم..رفتم کمکش کردم کمرم درد گرفت بارشو جا ب جا کردم...این همه کمکش کردم ....رفتم بازار براش فلش پرسرعت خریدم
بعد بهش گفتم پسورد مودمت رو بده..گفت شرمنده...
حالمو گرفت...
آخه بی معرفت من از کمرم مایه گذاشتم...بار 50 کیلویی رو بلند کردم 2 طبقه بردم بالا...
پسورد مودمش رو نداد!!!
تازه پسر عموم هم هست....
خدا میدونه تو گرما 40 درجه 3 ظهر رفتم 1 ساعت براش کابل پاور خریدم...
چرا من اینقدر سادم که به آدما کمک میکنم و اونا بی معرفتی میکنن
1 شب 10 شب گفتش بار اومده بیا بریم انبار تحویل بگیریم...خدا میدونه کمرم درد گرفت جعبه های 50 کیلویی رو بلند میکردم میبردم انبار طبقه 2
چند بار براش ویندوز عوض کردم آنتی ویروس ریختم..
کل زحمتهای من ارزش یه پسورد wifi نداشت؟
شما حق دارید نارحت شین، هر کس غیر از شما هم بود ناراحت میشد ... اما چیزی که هست اینه که بعضی چیزی ها رو بهتره از دیگران نخوایم ... شما خودتون رو جای ایشون بذار، اول اینکه با خودش گفته پس اینهمه کمکم کرده که اخرش رمزم مودم رو بخواد، اینظوری زحمات خودتون رو بی ارزش کردین ... بعد اینکه با خودش میگه الان که رمز رو بش دادم فردا میاد فیلم و ... دانلود میکنه و حجمم رو تموم میکنه ... اتفاقن خوب شد که نداد چون اگه میداد فردا اگه کسی هکش میکرد یا از حجمش استفاده میکرد با خودش میگفت کار شما است!
به تجربه ... بنظرم بهتره خیلی از سوالات رو نپرسیم ... و تا میتونیم از دیگران نخوایم برامون کاری انجام بدن ...
اگر کاری را بدون توقع نمیکنید بهتره یک قدم که برداشتید یک کار از طرف مقابل بخواهید اگر انجام داد یک قدم دیگه بردارید اگر انجام نداد شما هم قدم بعدی را برایش برندارید اینطوری بعدش ناراحت و عصبانی نمیشید که من چقدر وسط گذاشتم و اون طرف وقتی ازش چیزی خواستم نداد!
االبته اگر اینطوری به دیگران کمک کنید به زودی تنها میمانید چون همیشه کسی هست که نمیخواهد یا نمیتونه به درخواست شما جواب مثبت بدهد و شما هم به همین خاطر ارتباطتان را باهاش قطع کردید
مواظب تراول 50 تومنی تقلبی باشید...تو دست مردم زیاده...امروز داداشم رفت پمپ بنزین پول بنزین رو بده یهویی یارو گفت آقا تقلبیه...سوراخش کرد..
به داداشم 50 تومنی تقلبی انداختن...مواظب باشید حتما تست کنید تراول رو
مخصوصا کسایی که مثل داداش من فروشندن و با مردم داد و ستد دارن
نقل قول:
دقیقا شامل حال ما هم شده.
تجربه شده که : برای کسی معرفت بزار که برات معرف گذاشته باشه.
وگرنه به یک وظیفه برای شما و خود شیفتگی طرف تبدیل میشه که انگار وظیفته که براش انجام بدی و اگر ندی آدم بی ارزشی محسوب میشی
سعی کن خودت رو درگیر پر مشغله جلوه بدی که مثلا خیال نکنه نخواستی بری و سرت شلوغه.
شرط اول کمک انتظار نداشتن است!نقل قول:
داداچ این داره نمک نشناسی رو میگه وقتی خودت برای کسی یه کاری بکنی اینطوری (منظورم قدر نشناسیه )جوابتو بده این حرف رو نمیزنینقل قول:
دادا تجربت کمهنقل قول:
باز هم توصیه دارم این خیلی مهمه از لحاظ روحی عاطفی. کمک با انتظار باشه واقعا بد میگذرد بهتون
کمک با انتظار باشه همینطور میشه !
اگر میخواهید لای پاتون عرق سوز نشه. هر روز دوش بگیرید و لای پاتون رو صابون بزنید.
من هر سال عرق سوز میشد لای پام. امسال دارم هر روز دوش میگیرم و لای پام صابون میکشم . امسال عرق سوز نشدم.
برای اینکه آب هدر نره. سریع تو 5 دقیقه دوش میگیرم. :n40:
اگه میخواین تو کارتون موفق بشین قدرت تحملتون رو بینهایت بالا ببرین ...
مطمین باشین منافع بیشتری نصیب شما خواهد شد در عوض غرور و تکبر و هارت و پورت های پوچ
تحمل کنید تحمل تا در اینده نتیجه اش را ببینید
اگر دوست دارید روزهایی که بیکارید 200 هزار تومن پول در بیارید. 1 ماشین جور کنید برید اسنپ ثبت نام کنید..من بعدظهر ساعت 5 که از سرکار تعطیل میشم میرم اسنپ کار میکنم. 5 یا 6 تا سرویس میرم 80 تومن درمیارم بعد ساعت 10 میرم خونه..خیلی خوبه برم بیکار بشینم تو خونه چیکار کنم به جاش تو جیبم همیشه پوله
جمعه ها که تعطیلم و مغازه نمیرم..از 7 صبح تا 10 شب 10 الی 15 تا سرویس میرم..200 تومن درمیارم..
نابرده رنج گنج میسر نمی شود *** مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد.
اینو سر لوحه زندگیتون قرار بدین.
Sent from my ASUS using Tapatalk
سلام خیلی ممنون از تجربتوننقل قول:
چند درصد از پولی که توی اسنپ کار میکنید واسه بنزین میذارید؟ این 80 تومن که گفتید سود خالص بود؟
با پراید روزی 20 تومن پول بنزینم میشه صبح تا شب کار کنی..13 درصد اسنپ برمیداره..راحت 170 تومن میمونه برام ..نقل قول:
160 میمونه..
استهلاک ماشین رو هم حساب میکنید ؟نقل قول:
توی شهرستان هر سرویس با حداکثر مسافت 12 تومن میشه که یکساعت هم علافش میشی و اگه 8 ساعت کار کنی نهایت 100 تومن بدون کارمزد و هزینه بنزین و استهلاک ماشین میشه
از مالیاتش خبر دارید؟ باید مالیات بدید یا نه؟ فکر کنم درآمدتون ماهی بیشتر از دو میلیون بشه و شامل مالیات میشه!نقل قول:
کارهایی کاذب هست چنین کارهایینقل قول:
الان از بقال گرفته تا حتی پزشک مسافر کش شدن
پول استهلاک در بیاری زرنگی
استهلاکی نداره..فقط پول بنزینهنقل قول:
اسنپ چون کارآفرینی کرده مالیات نه ما میدیم نه خود شرکت اسنپ..مالیات صفرنقل قول:
استهلاک نداره؟! :n15:نقل قول:
لنت که سالی 1 باره...کمک فنر هم سالی 1 بار...بهترین روغن با فیلتر هوا ماهی 80 تومننقل قول:
هر ماه باید روغن عوض کنی...
ماهی 100 تومن که دیگه استهلاک حساب نمیشه
گفتنش سادس...نقل قول:
اگه از این خبرها بود، راننده تاکسی ها میلیونر بودن.
شما پس درآمد تاکسی هیبریدی های فرودگاه امام رو ندیدی...زیر روزی 500 تومن کار نمیکنندنقل قول:
- - - Updated - - -
شما پس درآمد تاکسی تویوتا هیبریدی های فرودگاه امام رو ندیدی...زیر روزی 500 تومن کار نمیکنندنقل قول:
با نوع خودش مقایسه نکردی...نقل قول:
درآمد بقالی رو با درآمد بنگاه و حجره دار مقایسه نکنید.
و البته 500 تومن اقراق آمیزه
داداش بین شهری از تهران میرن رشت 280 تومن میرننقل قول:
همینو گفتم دیگه. با نوع خودش مقایسه بشه فرق میکنه.نقل قول:
شما در نوع درون شهر داری مفایسه میکنی. یه چیزی مثل آژانس. به ندرت مسیرهای برون شهری پیش بیاد.
اعتماد به این سامانه برای خانمها بسیار خطرناکه و همچنن راننده ها در معرض خطر سارقین هستن. روشهای دور زدن سرور خیلی زیاده. این پروسه قبلا در کشورای دیگه بوده و هنوز هم هست. عواقب خاص خودش رو داره. و درآمدش هم در حد آزانس وتاکسی.
بطور کل شیوه خوبیه. ولی نه به اون اقراق آمیزی
الان اسنپ ویژه بانوان زده..راننده خانم..فکر اونجاشم کردننقل قول:
پس ماشین همینطور مفتی راه میره ؟نقل قول:
اونقدری نیست..که حسابش کنی..نقل قول:
کمک فنر من عوض کردم 65 تومنه..4 تاش میشه 250 تومن..سالی 1 بار خراب میشه..لنتم که سالی 1 بار تموم میشه..روغنم که خودت میدونی...
در مورد همین یه تجربه بگم البته مربوط به دوستم هست
متاسفانه هر چی در ایران شروع میشه به مد شدن فورا مردم میریزن سمتش نمونش آیس پک و اسنپ و دونر کبابی.
اینها تا میخوان یه کاری شروع بشه مردم میبینن اوهو درآمد زیاد داره بریم ما هم پی اش بعد که میرن میبینن نه از این خبرا هم نبود. من با همین اسنپی ها هم صحبت کردم دیگه. اکثرا میگن اوایل خوب بود کم کم گندش در اومد!
در مورد دونری هم که اون دوست ما همینطور بود. اعداد اغراق آمیز شنیده بود و البته نمیدونست استثنا چیه اصلا به همین خاطر رفت و پشیمون شد. نا امید نشدهااا. با شنیده اش خیلی فرق داشت.
نشاط ستارخان روزی خداتومن پول میگیره از مردم...نمیرسه پول بگیره..تازه جدیدا هم انور رو خریده برای جای نشستن..
فکر کنم روزی 10 -20 میلیون کاسبه
ماشین که خریدی میفهمی اندازه یه خانواده خرج داره . البته اگه بزاری گوشه حیاط هر روز فقط بشوریش و با خودت حال کنی فرق دارهنقل قول:
لنت که سالی 1 باره...کمک فنر هم سالی 1 بار...بهترین روغن با فیلتر هوا ماهی 80 تومن
هر ماه باید روغن عوض کنی...
ماهی 100 تومن که دیگه استهلاک حساب نمیشه
داداش پراید بی آزاره..استهلاک نداره..برو از راننده تاکسی بپرس..پراید لوازمش ارزونه ..اگر صفر باشه تا 2 سال اول استهلاک نداره...نقل قول:
لوازمش اینقدر ارزونه که استهلاک حساب نمیشه..تازه بعد 2 سال که کارکرد.نقل قول:
پراید به بی آزاری معروف بین راننده تاکسی ها
دوستان کسی تجربه از خودش یا دوست و آشنا یا تجربه مشاهده عینی از دست فروشی نداره؟
من بازار تهران که میرم می بینم هرکی یه گونی یا پلاستیک دستشه داره یه محصول میفروشه ... البته منظورم بساط کردن رو زمین نیست اینایی که ایستاده می فروشن که شهرداری گیر نده...کسی میدونه درآمد اینا چطوریه؟
درسته که این کارا بی کلاسه و یه مقدار ضایع هست به خصوص برای ما که تحصیلات دانشگاهی هم داریم ولی بهتر از بیکار گوشه خونه نشستنه یا حداقل واسه شغل دوم بعد از ظهر ها میشه بهش فکر کرد
کسی اگه تجربه ای داره ممنون میشم در اختیار بذاره
من محل کارم کنار پاساژ علائدینه...کنار پاساژ حداقل 30 نفر بساط کردن ..یکی موبایل میفروشه..بکی اسپینر..یکی دوغ ابعلی و لیموناد ..یه حاج خانوم غذا خونگی ..یکی محافظ صفحه موبایل...یکی پنکه usb ...یکی ساندویج کالباس 3 تومنی..نقل قول:
همشون رو زمین بساط کردن و شهرداری کاربشون نداره...حالا نمیدونم چه جوریه شاید به شهرداری پول میدن..
فروششونم خوبه من از یکیشون پریروز شارژر خریدم واسه سامسونگم 25 تومن...
فروششون خوبه چون عابر پیاده از اونجا زیاد رد میشه
سوای کیفیت خودروهای وطنی؛ کی میگه اندازه یه خانواده خرج داره!؟ اغراق نکنیم! ماشین اگه ماشین باشه! حالا میخواد پراید باشه یا پژو یا هرچی... اگه تمیز باشه یا مدل بالا باشه کمتر خرچ میذاره دست آدم و فقط پول بنزین و سالی ماهی روغن موتور و فیلتر و لاستیک و لنت لازمشه (البته استثنائاتی هم هست) فک نکنم اندازه یه خانواده خرچ بخواد مگر اینگه یه ماشین اهل بوق و مدل پایین باشه.نقل قول:
دوست عزیز معمولا ماشین تازه سخت میره مسافر کشی. بحث اینجا مسافر کشی هست نه روندن معمولی. همون ماشین تازه هم بره مسافر کشی فورا استهلاکش مشخص میشه.نقل قول:
حتی ماشین های مند بالا از لحاظ کیفی بیارین مسافر کشی کنین در گرمای 40 درجه و سرمایه منفی 20 درجه اون موقع عیار اونها هم مشخص میشه
مسافر کشی با روندن معمولی فرق داره.
منظور ایشون اندازه خونه خرج داره کنایه بود از پرخرج بودن وگرنه معلومه خرجش محدود تر هست.
این سیستم ایرانسل که بعد 3 ماه سیمکارتی که خاموش بوده رو میفروشه خیلی منو اذیت کرد. من یه سیمکارت از سایت ایرانسل خریدم .که صاحب قبلیش 3 ماه خاموش کرده بوده خطشو و ایرانسل گذاشته تو سایتش برای فروش.از شانس بد من من این شماره رو انتخاب کردم .ایرانسل هم که توسایت فروش ننوشته بود این شماره قدیمیه و دست دومه و چون 3 ماه خاموش بوده داریم میفروشیم.الان هی طلبکارهای صاحب خط قبلی زنگ میزنن من هر روز توضیح میدم من اون آقا نیستم ایرانسل خطی رو که 3 ماه خاموش باشه میفروشه.بازم هر روز یه طلبکار جدید.خسته شدم شاید برم بسوزونمش