بچه ها یه توضیح مختصر از وظایف پلیس امداد و پلیس دیپلماتیک و ساعات کاری شون و مرخصی و مرخصی شهریش بدین لطفآ. منی که بومی تهران نیستم و از جای دیگه جذب میشم چند وقت یه بار مرخصی میگیرم؟
Printable View
بچه ها یه توضیح مختصر از وظایف پلیس امداد و پلیس دیپلماتیک و ساعات کاری شون و مرخصی و مرخصی شهریش بدین لطفآ. منی که بومی تهران نیستم و از جای دیگه جذب میشم چند وقت یه بار مرخصی میگیرم؟
والا من که نیافتادم ولی چند از بچه های ما افتادن اونجا(ما بیگلری اردبیل بودیم)نقل قول:
من درباره پليس ديپلماتيك بهت ميگم داداشي .
دو قسمت داره داخلش ... يگان - قرارگاه . اگه بتوني بيوفتي قرارگاه كه خيلي خوبه . اكثرش تايم اداري
اما اگــه بيوفتي يگان خو اينم باز چند دسته داره . ميتوني راننده بشي ، منشي و ... اگه هيچكدوم از اينا نشي بايد بري پست بدي به صورت 4 ساعت پست 8 ساعت استراحت . مرخصي شهري هم كه ميتوني تو اين 8 ساعتت بري به صورت لباس شخصي .
يه مرخصي ديگه هم داريم كه من الان توش به سر ميبرم كه امروز تموم ميشه . بعد از 90 روز نرفتن به مرخصي به اصطلاح (توقف) ميتوني چند روز بگيري بري خونتون . مثلا من 7 روز گرفتم . بعد ديگه هيچي نداره ... :31: هي بايد پست بدي تا تموم شه ... البته يه قسمتش موند كه اگه نيرو باشه به صورت 12*4 هم ميشيد كه از همه چي بهتره . يعني 4 ساعت پست 12 ساعت استراحت . كه خيلي خوفــــه . نگران نباش در هر صورت خدمته ديگه . چه آسون چه سخت بايد بگذره .
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
آره عباس جان از بيگلري زياد جذب ميكنه واسه پاوا ...
خوب بچه هایی افتادن نیروی انتظامیه بیگلری به من گوش کنن : (البته برای بقیه هم هستا) : : درست اموزشی سخته ولی شاید اولش براتون سخت باشه بعدا همه چی خوب میشه و اما توضیحات
پادگان بیگلری توی اردبیل و شهرستان مشکین شهره . . . . توی تابستون بهترین جای ایرانه. . . این پادگان دو تا گردان داره با نام عشورا و امام حسین ولی اگه تونستید خودتونو بندازید امام حسین . . . اینو که میگم بندازید چون اولش گروهان بندی خرتوخره و میشه زرنگی کرد. . . .فرمانده پادگان هم ادم خوبیه . . . فرمانده گردانها هم بد نیستن . . . در کل چون این مرکز برای افراد تحصیل کرده هست برخورد با شما خوبه . . . ولی اولش برای ترسوندنتون با هاتون بد برخورد میشه. . . . دو هفته اولو تحمل کنید بعدش بهتر و بهتر میشه . . . کسایی هم که پایه خدمتی شهریورن. . . 10 روز اول حال میکنن. . . چون رمضونه. . . . سوالی بود بگید تا بگم
تجهیزات
کنسرو ماهی ببرید (3 یا 4 عدد)
کمپوت هر قدر پول داشتید ببرید
ریش تراش
پلاستیک فریزر و پلاستیک دسته دار بزرگ
قاشق و چاقو (چاقو رو غلاف کنید)
کشمش و اجیل و پسته هر قدر پول داشتید (خیلی لازمه)
لواشک ترش (اونقدر هوس ترشیجات میکنید که لواشکو میبوسید)
از همونجا یه شیشه عسل بخرید خیلی واستون خوبه(7 یا 8 تومن بود )
شکلات مغزدار برای کلاسهای بیهوده
ژیلت
اهان یه نکته اگه میتونید امروز برید موهای بدنتونو با موبر بزنید این یه توصیه بهداشتی و برادرانه بود چون توی صف جمع ها (تمرین رژه)خیلی عرق میکنید
بچه هایی که 10 روز اول که ماه رمضونه روزه نمیگیرن نان سحری رو نگه دارن لازمه
در کل سخت نگیرین و به خدا توکل کنید و به پدر و مادر و بستگان خودتون بگید زنگ بزنن مخصوصا جمعه ها
هیچ موقع مسئولیت قبول نکنید چون در دسر داره
امیدوارم این دوره رو با سلامتی تموم کنید(عباس پایه خدمتی تیر 90)
---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
بچه ها کسی میدونه ستاد اماد و پشتیبانی ناجا چیه و کجاست؟ اونجا چه میکنن؟
پلیس دیپلماتیک حافظ سفارت خانه کشورهاست؟نقل قول:
مرخصی شهری که میگی عزیزم برای همه و همه روزه هست؟ غیر بومی ها مشکلی که ندارن؟
منتظر پست های دوستامون در مورد یگان امداد هم هستیم. (چقدر لطف دارید شما عزیزان:40:)
آره دم سفارت ها و اقامت ها پست ميدي . نه مرخصي بگير برو اما بايد تا پست بديت بيايا .
يگان امداد بهتره . دوستام هستن فقط وقتي آماده باش بشه ازشون استفاده ميكنن . هر 3 روز مرخصي دارن اونا . بد صبح ها يه رژه مختصر . باشگاه بدنسازي و ... كلا اونجا هم خوبه
شما رو از اونجا دوباره تقسیم میکنن.نقل قول:
با کمال احترام ولی موقع تقسیم به هیکل نگاه نمیکنن من رفیق داشتم 50 کیلو بود قدشم 160 بود افتاده بود یگان امداد یا من خودم کمی از این رفیقم قدم بلندتر هست تو یگان امداد خدمت کردم. شانسی هست.نقل قول:
البته داش مهدی خیلی نمیشه با قطعیت گفت ولی یگان امداد تا دلت بخواد فوق دیپلم داره.نقل قول:
اگه بیفتی یگان امداد باید بری افسریه چون یگان امداد رو از خ شریعتی بردن افسریه
یگان امداد رو من قبلا وظایفش رو گفتم اگه باز خواستی بگو تا روشنت کنم.
به نام خدا.مخاطب من در این کامنت همه کسانی هستند که دیر یا زود به خدمت اعزام میشوند ویا شده اند.من قصد موعظه ونصیحت ندارم ولی خواستم بگوییم که جواب سولاتی که در ذهن همه ماست را تنها یک نفر می داند .گردن کلفت ترین پارتی که یک فرد می تواند همه جا داشته باشد،تنها یک نفر است. وبرای دوست شدن با آن یک نفر نه بسیجی فعال بودن ونه کارت سبز ونه معدل مهم نیست.اگر بخواهد می تواند همه را امریه بگیرد واگر به صلاح فرد نباشد نه!! لااقل برای خود من در اکثر مراحل زندگیم همین یک نفرکه یک تنه به همه دنیا می ارزد،هیچ وقت مرا تنها نگذاشت واگر کاری را که می خواستم برایم جور نکرد،بعداً دیده ام که آنکار اگر جور می شد به ضرر من تمام می شدنه بخیر من.همیشه یارو یاور من است لااقل من که اینطور می خواهم.واین فرد کسی نمی تواند باشد بجز خدای مهربان که همیشه دوستش دارم وبا تمام وجودم می خواهمش.دوستان در همه کاراتون فقط به خدا توکل کنین وبعد برین سراغ کاری که می خاین.بقیه کارارو به خدا بسپرین و به خودش توکل کنید. دوستتان دارم.هنوز هم دیر نشده. یاعلی!!(خدا حافظ تمام سربازان عزیز جونجونی ام)
داداش گلمنقل قول:
به قول خودت اینحجا جای یکی بدو کردن نیست
شما وظیفه ای ، منم وظیفه هستم
کلا بشخصه اغراق نکردم ، خود شما هم میدونی همون مشهد نیرو هوایی چه خبره
در مورد تعطیلی اردو هم منظورم ارگانهای مسلح دیگه بود و نه سپاه پاسداران
در مورد پنجشنبه و جمعه هم ما از همون هفته اول برنامه هامون اینجوری بود و تنبیهی نبوده !
در مورد مرخصی هم کاش فرماندهی یه نگاهی به گردانهای مختلف میکرد و فرق بین نیشابوری ها و مشهدی ها با بچه هایی که تا خونشون 12-19 ساعت راه بود میذاشت که بعد از تاخیر بچه ها شاکی نباشه . خودت حساب کن میان دوره برای کسی که تا خونش 12-18راه بود چند روزه گذشت ! همون میان دوره 3 روزه کذایی !
بله ، اون عزیزایی که میدیدی خودشون رو ول کرده بودن و سین رو اجرا نمیکردن همون هایی بودن که خیلی هاشون ستوان 3 شدن ، و خیلی ها که همه چیزو رعایت میکردن رزمدار 1 و 2 شدن .
خودم دیدم کسی که ازش دم دژبانی گوشی گرفته بودن ستوان 3 شد ! شما یه نگاهی به پرونده ها بکنی متوجه میشی .
تمام هدف من هم تو پست ها اینه که بچه ها که میرن باغرود فکر نکنن چون سپاه هست پس هتله . شاید از عجب شیر و خاتمی و سمنان و 04 بهتر باشه ، ولی از اکثر پادگان های ارتش لااقل سخت تره . این مقایسه بین دوست های خودمه که تو ارتش نیروی زمینی بودن و مثه خیار ستوان سوم شدن و دارن آقایی میکنن .
باغرود برای نیشابوری ها و دسوتان بند پ 100% هتله !
راستی از مزیت های باغرود فرمانده پادگان هست که واقعا تو جلسه دیدار با فرماندهی به حرفهای بچه ها توجه کرد و گوش خیلی هارو که داشتن حق و ناحق میکردن رو کشید . خدا حفظش کنه !
از ما که تموم شد ، ایشالله واسه دوره های بعد سخت نباشه . ایشالله که همه دوره یگان رو هم تموم کنن و بتونن به کار و زندگیشون برسن .:11::10:
دلم پیش بچه های دوره های بعدی هست ... :19:
یک سوال
تو آموزشی میزارن موزر ببری برای تراشیدن ریش یا نه؟
البته یکی از بچه ها گفت باید فرمانده دستور بده و تا اون دستور نده حق تراشیدن ریش رو هم نداریم
دوستان فردا برای میدون سپاه مدارک چی باید ببریم؟
بردن هر گونه وسیله الکتریکی به داخل پادگان ممنوع هستنقل قول:
در مورد تراشیدن ریش هم هر ارگان قانون خودش رو داره . سپاه شما نباید از شماره 4 ریشت کمتر تراشیده بشه و مقدار بلندیش هم حدود خاصی داره . ارتش فکر می کنم باید تراشیده باشه . نیروی انتظامی هم نباید ریش اونقدر بلند باشه ، کوتاهیش هم فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه .
دوستان تو برگه سفید نوشته، برگه اعزام، برگه سفید، کپی کارت ملی، کپی صفحات شناسنامه و قسمت دوم برگه تزریق واکسن رو ببریم.
اصل شناسنامه و کارت ملی هم لازمه؟ بعد یه کپی ازشون کفایت میکنه؟
البته ماشین ریش تراش رو گیر نمیدن و مشکلی ندارهنقل قول:
بردن هر گونه وسیله الکتریکی به داخل پادگان ممنوع هست
در مورد تراشیدن ریش هم هر ارگان قانون خودش رو داره . سپاه شما نباید از شماره 4 ریشت کمتر تراشیده بشه و مقدار بلندیش هم حدود خاصی داره . ارتش فکر می کنم باید تراشیده باشه . نیروی انتظامی هم نباید ریش اونقدر بلند باشه ، کوتاهیش هم فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه .
توی ارتش هم که ما بودیم ریش باید از شماره 2 بیشتر نشه
برای ما که فقط برگه سفید و برگه سبز و برگه واکسن رو خواستن و حتی کپی شناسنامه رو که بردیم هم لازم نشد!نقل قول:
دوستان تو برگه سفید نوشته، برگه اعزام، برگه سفید، کپی کارت ملی، کپی صفحات شناسنامه و قسمت دوم برگه تزریق واکسن رو ببریم.
اصل شناسنامه و کارت ملی هم لازمه؟ بعد یه کپی ازشون کفایت میکنه؟
حالا کپی شناسنامه شاید لازم بشه ولی اصل اون لازم نیست
+
بالاخره امروز ظهر خونه رسیدم و آموزشی رو تموم کردم
دوره خوبی بود و خوش گذشت . به دوستان هم توصیه می کنیم زیاد سخت نگیرن و خیلی راحت این دوره رو بگذرونن...
اون وسایلی که پست اول نوشته شده رو هم حتما همراه داشته باشن که بعضی از اونا خیلی به درد می خوره مثلا برای من چیزایی مثل آبلیمو و کرم A+D و ... خیلی به درد خورد
بعد دوستانی که فردا می خوان اعزام بشن و 05 کرمان افتادن هم نگران نباشن و از اسم اون نترسن و بدونن که اون جا با فوق دیپلم ها خوب رفتار می کنن : دی
سلام من تحلیفم تو 01 تموم شد . فردا باید برم امریه ام رو بگیرم بعد گفتن باید برید لویزان مهر بشه نمی دونم باید با لباس جنگلی و درجه بریم یا لباس اشخوریمون یا لباس شخصی لطفا توضیح بدید فقط امشب وقت دارم ممنون از همه
اساتید یک سوال برای من پیش امده؟
حقیقت داره که میگن بعد مسافت باعث کسری خدمت میشه؟
مثلا من پادگانم تهرانه ولی خونمون شیرازه.
سلامنقل قول:
یک ماه کسری میخوره بله
حالا اینکه بیان براتون اعمال کنند یا نه نمیدونم ولی چنین قانونی هست :20:
عزیزایی که فردا اعزام میشن چند نکته رو توجه کنن
موی سرتون رو بزنین و برین
موبایل به هیچ وجه
سیگار میگار و ولللش
موزر اشگالی نداره بردنش ولی اگه بهتون گفتن کی موزر داره نگین دارین، چون از موزر شما استفاده میکنن توی آرایشگاه و موی 500 نفر و باهاش میزنن و بعدش باید بندازیش دور
تهدیدات حرف ه همش
رژه رو درست نزنین و زانو تون و بخاطر رژه خراب نکنین
درجه شما رو یک چیز تعیین میکنه و لاغیر دانستنیها (بعدآ میفهمین چیه) تا حدی هم تیر اندازی.
آموزشی یعنی پیچوندن و کسی که نپیچونه آخر سر کلاه سرش میره
چیز به اسم لغو مرخصی نداریم حرفه
بسیار مهم:
هیچ مسئولیتی رو قبول نکنین
هیچ چی هیچ چی
ببینید بازم میگم مسئول هیچ چیزی نشین
تابلو نشین چه + چه -
هیچ شایعه ای درست نیست
به وسایلی که میبرین اگه فرصت شد و تونستین تهیه کنین پودر شربت رو اضافه کنین یه 20-30 تایی (از اونایی که پودرن 300 تومنن میریزی توی آب شربت میشن)
غیبت غیر موجه نکنین
اوایل به ما هم میگفتن ولی باورمون نمیشد ولی:
مثل برق و باد 2 ماه خواهد گذشت
در آخر:
آرزوی موفقیت برای همتون دارم.
آقا یک سوال ...فردا که ما بریم اونجا سوار میکنند میبرنمون یا مثلا میگند برید فلان روز اونجا...؟ منظورم اینکه فردا با تمام وسایل بریم؟
با وسایل برو چون کارهای شان حساب کتاب ندارد!نقل قول:
ولی احتمالاً ظهر یا عصر یا شب همان روز با اتوبوس می روید به سمت پادگان!
دوستان امشب باید موهارو بزنیم برا میدون سپاه یا مهم نیست؟
شما لباس نظامی بپوش محض احتیاط سردوشی هم با خودت ببرنقل قول:
خواب دوستان ما هم رفتنی شدیم . شتریه که در خونه ما پسرا میخوابه اما شاید تا چند سال پیش باورم نمیشد یه روزی خودمم باید برم .. همیشه از تجربیات همه تو اینجا استفاده کردم از فردا تجربیات خودم رو مثل اکثر دوستان بامرام اینجا یادداشت میکنم تا سر فرصت تو پیسی بنویسم
سلامتی سه کس :
سرباز و زندانی و بی کس
(الانم سرور پیسی هنگ کرده میخوام اینو ویرایش کنم :31:)
بدرود
میلاد جان برو داداش.منم میام انزلی میبینمت.نقل قول:
پادگان شهید نامجو نبود؟:31:
چرا دیگه منم شهید نامجو افتادم میبینمت داداشنقل قول:
سلام به همه دوستان...
من يه سوال داشتم!
من برادرم 10 سال پيش رفته سربازي الان پدرم و مادر هر دو 60 رو رد كردن ميتونم من برم كفالتشون روبگيرم و معاف شم ( انشالله!) يا چون برادرم هست بايد برم سربازي؟
البته من كه امسال بايد برم دانشگاه ! راستي من براي اينكه معافيت تحصيلي بگيرم بايد اقدام خاصي بكنم يا همين كه ميرم دانشگاه ثبت نام مي كنم كافيه؟
ممنون!:11::11::11:
سلام مجدد :40:نقل قول:
پیام جان خیلی خیلی خیلی ممنون از لطف و محبتت :) :40::10:
خیلی مفید و به دردبخور بود مطالبت و این تجربیات حتما به کار میاد :) :8::5:
باز اگر مطلب مفیدی به نظرتون اومد بگید که استفاده کنیم :) :10:
ارادتمند : مصطفی عشقی :11:
در مورد مسئله اول صرفا وجود برادر در هر شرایطی گرفتن معافیت کفالت را منتفی میکنه (تا اونجایی که من مطالعه کردم ، اگر اشتباه میکنم ممنون میشم توضیح بدید)نقل قول:
در مورد مسئله دوم نیاز به اقدام خاصی نیست دانشگاه پس از تایید ثبت نام شما برای سازمان نظام وظیفه معافیت تحصیلی را اعلام میکنه :)
جدي!!!!!!!! :18:زرشك!!!! :19:گفتم شايد خدا بخواد و ثواب خدمت ما به اين مملكت برسه به جووناي ديگه!!!مثلي كه بايد خودمون ثواب كنيم!:13:نقل قول:
آقا یک سوال.
من نیرو هوایی ارتش، پادگان خضرایی افتادم و میدونم که فردا از میدون سپاه اعزام نمیشم به پادگان.
میخوام ببینم خود میدون سپاه چقدر کار داره فردا؟ بعد تو خود نظام وظیفه میتونم موبایل ببرم؟
تو میدون سپاه شما نهایتا از زمان ورود به سازمان نظام وظیفه و دریافت برگه آدرس پادگان و تقسیم شدن یک ساعت وقتتون گرفته میشه ، موبایل هم ببرید مشکلی نیستنقل قول:
خب دوستان عزیز خداحافظ تا دو ماه دیگه. :20:
خب ما برگشتیم!
رفتیم نظام وظیفه، برگه سفیدمون رو گرفتند، یه برگه باریک دادن که فردا صبح ساعت 9 پادگان شهید خضرایی خیابون دماوند باشید.
آقا یه سوال، میگم این برگه سفیدا رو ما دست به دست کردیم دادیم اون آقاهه، این وسط اگر گم بشه اون برگه سفید، تکلیف چیه؟:31:
سلام
همین الآن رسیدم خونه :دی:happy::cool:
تا حالا این همه سرباز یک جا ندیده بودم :دی :18::27:
رفتیم میدون سپاه بعد نیم ساعت دیگه به زور رفتیم داخل (بس که زیاد بودیم) نشستیم پادگانها را میوخند میرفتند اونور حیاط برگهخ سفید میدادند یه برگه میگرفتند که تاریخ و ساعت مراجعه به پادگان توش بود گرفتیم و اومدیم :)
برای من نوشته : فردا ساعت 9 صبح اونجا باشم :)::5:
بریم آخرین استراحتهامونو بکنیم :21::27:
منم العان از میدون سپاه برگشتم!فردا شب ساعت 8 باید ترمینال جنوب باشم،راستی کسی از بچه ها میدونه پادگان هوا فضا سپاه تو اردکان چه جوریه؟من که شنیدم هتله!
یکی دیگه برات صادر میکنننقل قول:
نترس اولشه حالا از این چیزها زیاد داری
به ما که گفتن ساعت پنج بعدازظهر بریم پادگان خاتمی یزد
بدترین حالت ممکن؟!!!
نه دستت درد نکنه قبلآ وظایف یگان امداد و کارایی که میکنه! رو گفتی برامنقل قول:
در مورد مرخصیش میخواستم بدونم
همچنین شهری
توجه کن که من غیر بومی تهران حساب میشم
مرسی:40:
دوستان من یک سوالی دارم.
به من گفتن فردا صبح پادگان خضرایی باشم. خودمم بچه تهرانم. یک مقدار ناخوش احوالم. من یک مقدار که مضطرب میشم میزنه به معده ام و الان با وجود اینکه اضطراب چندانی ندارم اما معده ام بدفرم به هم رییخته. میترسم برم اونجا گلاب به روتون آبرو ریزی بشه.
میخواستم ببینم اگه من 1% فردا نتونم برم پادگان، غیبت میخورم؟ نمیشه مثلاً پدرم بره جام مدارکم رو بده؟
سوالم خیلی ضایع است. ببخشید.
دوست من باید خودت بری تا پذیرش بشی اونجا... هیچ رقمه راه نداره فقط باید خودت باشی.نقل قول: