درود به همه عزیزان،میخوام واسه خواهرزادم یه گوشی تا 460 هزار بگیرم،بنظرتون کدوم مدل بهترینه از هرلحاظ؟ خودم lg l70 رو انتخاب کردم،چطوره ؟
Printable View
درود به همه عزیزان،میخوام واسه خواهرزادم یه گوشی تا 460 هزار بگیرم،بنظرتون کدوم مدل بهترینه از هرلحاظ؟ خودم lg l70 رو انتخاب کردم،چطوره ؟
سلامنقل قول:
L70 گوشیه خوبی هست با باتری نسبتا خوب - رابط کاربری خوب و اندروید 4.4
S3 mini هم خوبه دوربین خوبی داره - جمع جوره، اندازه صفحش 4 اینچ از نوع amoled
این گوشی های هوآوی هم نگاه بندازین، سخت افزار نسبتا خوب و چهار هسته ای - صفحه نمایش بزرگ
G730
G630
G610
اچ تی سی دیزایر ۳۱۰ هم تا ۴۰۰ تومن عالیه.نقل قول:
منم تقریبا همین سوال برام پیش اومده گوشی بهتر از جی 2 مینی چی داریم که همین قیمت یا ارزان تر باشه غیر از هونور سی 3؟نقل قول:
اچ تی سی دیزایر ۶۰۰ هم هست عالیه.
می تونید به وان ایکس ال هم فکر کنید عالی ولی قدیمی در عوض یه رام درست و حسابی براش نصب کنین درس میشه.
پریشب 435 تومن از نمایندگی ال جی تبریز برای یکی از دوستان گرفتیم، گوشی خوبی نسبت به پولش هست دو سیم کارتش هم 465 بود.نقل قول:
دو سال هم گارانتی مدیا داشت.
Galaxy S3 Neoنقل قول:
HTC Desire 610
Xperia Sp
Xperia M2
Xperia V
...
سلام
دوستان یه گوشی میخوام بگیرم قیمتش حدودا 2 2.5 میتونم بدم
اول نظرم رو ایفون 6 بود ولی نمیتونم با قیمتش ارتباط برفرار کنم
حالا بین نوت 4 و سونی Z3 میخوام انتخاب کنم
ممنون اگه نظرتونو بگید
سایز نوت یه مقدار بزرگه از لحاظ سایز Z3 حتی مدل compact رو ترجیح میدم
چیزایی که مهم هستن برام
اول قدرت سخت افزاری بعد خوش دست بودن و سایز گوشی هست چون گوشی رو همیشه توی جیب شلوار میذارم
و بعد صفحه نمایش و دوربین
حالا اگه یکشون از همه لحاظ بهتر باشه با سایزش هم میتونم کنار بیام
یک سری حرفا شنیدم درباره نوت 4 که سریع داغ میکنه و لگ پیدا میکنه یا حتی شیار هاش بعد مدتی فاصله می افته
و اینکه صبر کنم مدل بعدی نوت 4 بیاد 4G هم داشته باشه
راهنمایی کنید
مرسی
درود به شما دوست گرامی،بنظر بنده صبرکنید برای نکسوس 6 که غوغاکرده با مشخصاتش.ارزش صبرکردن رو داره 100 %نقل قول:
خوب اولین چیز باز همون بحثه نمایشگر هست که تو همه مشاوره ها بش اشاره کردیم.نقل قول:
Note 4:
نمایشگر با کیفیت تر - سنسور اثر انگشت - سنسور ضربان قلب - تکنولوژی Corning Gorilla Glass 4 - دارای اینفرارد (یه زمانی منسوخ شده بود ولی الان تو مواردی کاربردی میاد مثل کنترل تلویزیون و... - دارای لرزش گیر اپتیکال - Dual Shot (عکاسی هم زمان با دوربین جلو و عقب) - دوربین جلوی قویتر با فیلمبرداریه 1440p - سنسور های حرکتی فراوان (یه سریاشم هنوز خودم نمیدونم چیکار میکنن اصلا لازم هستن یا نه ولی سامسونگ گذاشته دیگه :n02:)
باطری هم 3220 هست و قابل تعویض
اینا مواردی بود که توی Z3 نیست
Z3 هم ضد آب بودنش میتونه مهمترین تفاوتش باشه و البته طراحیش
از نظر CPU و GPU و چیپ هم Note 4 خوب به مراتب بهتر و به روز تره با دارا بودنه Quad-core 2.7 GHz Krait 450 یا Quad-core 1.3 GHz Cortex-A53 & Quad-core 1.9 GHz Cortex-A57
از نظر سایز Note 4 خیلی بزرگه و جزو فبلت ها حساب میشه که Z3 تو این نظر کوچیکتر و خوش دست تر میشه
از نظر داغ کردن تو مدلای هشت هسته ای با CPU های Exynos سامسونگ این موضوع دیده شده و تو تمام گوشی های دو نسخه ای مثل S5 - S4 یا Note 3 هم دیده شده
شما اگه نسخه کوالکوم رو تهیه کنین مشکلتون حل میشه
البته اینم بدونین تمام گوشی های سامسونگ که با گارانتی رسمی تو ایران به فروش میرسه همه از نسخه Exynos بهره میبرن چون این سی پی یو مخصوص خاورمیانه هست
4G هم به چیپست بستگی داره تمام نسخه های کوالکوم 4G ساپورت میکنن ولی طبق یه خبری قرار بود سری های جدید Exynos هم از 4G پشتیبانی کنن اینو باز چک کنین قبل خرید
اون شیار هم دیده شده تو نوت 4 و بعد از پرچمدار اپل که با اون بدنه ضعیف اومد به بازار این ایرادم به نوت 4 گرفته شد این ایراد هم رو گوشی های نوش هم هست اینجوری نیست که بگین بعد یه مدات بدنه آب بره و شیارش باز تر بشه! :n06:
البته کیفیت ساخت نوت 4 با اون نوار آلمینیومی دورش خیلی بهتر شده توصیه میکنم با دو مدل قبل خرید کار کنین
اما در مورد Sony Xperia Z3 Compact این مدل یه جورایی برای رقابت با اپل اومده کانفیگ خوب با سایز عالی و طراحی زیبا که خیلی این جوری کم پیدا میشه تو بازار البته با قیمتی خیلی پایین تر و بهتر از اپل
تو برندای دیگه مثل سامسونگ هم برای رقابت با اپل میتونین سراغ Galaxy Alpha برین سبک شیک و کیفیت ساخت عالی
ممنوننقل قول:
من در حال حاضر خیلی گوشی لازمم :n02:
کی عرضه میشه ؟
مرسی بابت توضیحات ولی گفتین برای رقابت با اپل ؟ مگه همین نوت 4 و z3 قابل رقابت با اپل نیستن ؟نقل قول:
البته اپل رو که تقریبا منصرف شدم
صفحه نمایش بهتر نوت 4 ادمو به شک میندازه
z3 compact کانفیگش به نسبت Z3 چطور هست ؟ صفحه نمایشش چی ؟ کلا نسبت به Z3 معمولی چطوره ؟
ببخشید زیاد میپرسم سایتای دیگه یه مقدار گیج کننده هستن گفتم همینجا ته توشو دربیارم
با توجه به رم داخلینقل قول:
Huawei Ascend P6 با رم 2گیگ
Samsung I9300I Galaxy S3 Neo
و
Samsung I9190 Galaxy S4 mini
با رم 1.5 گیگ
Samsung I9190 Galaxy S4 mini خوش دست تره به خاطر سایزش اگه سایز براتون زیاد مهم نباشه اگه نه S3 Neo
تو مدلای 1 گیگ رم هم همون LG G2 mini خودتون
LG L90 D405
HTC Desire 616 dual sim
Sony Xperia M2 Aqua
HTC Desire 610
مدل تو این رنج زیاده ببینین سلیقتون بیشتر رو کدومه
نظر من هواووی هست چون رم بالا تری داره
بعد سامسونگا ، چون هم رم بالاتری دارن نسبت به 1 گیگی ها هم صفحه بهتر!
ببینین منظور از رقابت گرفتن بازار اپلهنقل قول:
اپل یه گوشی هست که بازی باش میکنین دوربینش خوبه سرعتش خوبه و از همه مهمتر اندازه خیلی خیلی مناسبی داره
تو بازار اندروید شما نمیتونی یه گوشی با کارایی بالا و سایز دلچسب پیدا کنی
مثلا مشخصات خوب بخوای تو برندای مطرح اکثرا سایزای نزدیک به 5 اینچ و به بالا باید بگیری که سایزش بالا میره و خوش دست نیست اگرم سایز پایین بخوای باید برین سراغ مدلای ضعیف از نظر مشخصات یا مدلای از بورس افتاده که افت کردن و قدیمی شدن امیدوارم منظورمو رسونده باشم
اگه واقعا از سایز اپل خوشتون اومده (اپل معمولی نه پلاس :n02:) و با سایز گوشی مشکل دارین 100% رو مدلی بچرخین که کانفیگ رو در کنار سایز خوب داشته باشه نوت 4 عالی هست ولی سایزش شاید اذیتتون کنه
ولی آلفا یا Z3 Compact گوشیای اندرویدی هستن که هم جدیدا هم قوی ان و مهمترین عامل برای رقابت با اپل یعنی سایز مناسبو دارن در کنار کانفیگ قوی
شکتون در مورد نمایشگر تنها با کارکردن از نزدیک برطرف میشه من یا دوستان هرچقدر بتون بگیم باز دو دل میمونین
Z3 Compact نسبت به Z3 سایزش کوچیکتره رزولویشن پایین تره ولی مهم نیست تراکم پایین تری هم داره که بازم مهم نیست منظور از مهم نیست اینه که حداقل رو دارن و بالاتر از اون هم براتون به چشم نمیاد
هردو ضد آب IP68 هستن
Z3 COmpact رم داخلی 2 گیگ داره ولی Z3 رم 3 گیگ هست و باطری Z3 Compact 2600 هست که باز تو این مورد پایین تر هست ، البته مدل ضعیفتر شده Z3 هست دیگه
بقیه چیزا عین هم هستن اگه سایز و خوش دستی رو کنار مشخصات عالی میخواین گزینه خیلی خوبی هست خودم هم از نزدیک دیدم خیلی خوبه البته تنها بدیش باطری غیر قابل تعویضشون هست تو هر دو مدل
والا نمیدونم داداش،تا امشب بهت خبر میدم حتما [emoji6]نقل قول:
سلام.دوستان باتری غیر قابل تعویض یعنی چی؟؟یعنی به هیچ وجه نمیشه باتریش رو عوض کرد؟؟حالا اگه بعدا به مشکل بخوره چه میشه کرد؟میخواستم ascend g6 بگیرم.باتریشو دیدم پشیمون شدم:n27:
منظور از غیر قابل تعویض این نیست که به هیچ وجه نشه عوضش کردنقل قول:
منظور اینه خودتونو نمیتونین راحت درشو باز کنین و باطریه خراب رو با یه نو تعویض کنین باید ببرین پیش تعمیر کار تا گوشی رو باز کنه تعویض کنه براتون
بودجتون و نیازتون رو بگین شاید مدلای دیگه دوستان مد نظر داشته باشن که بتونن کمکتون کنن!
من چند تا سایت سر زدم واقعا گیج کنندست انتخاب
یک سری امار ها هست که سونی با پردازه 4 هسته انچنان فرقی با نوت که 8 هسته داره نداره و اختلافشون کمه یعنی هر کاری که با نوت میخوای انجام بدی با Z3 هم میشه
کیفیت صفحه نمایش هم ظاهرا درسته سونی QHD نیست اما کیفیت واقعا بالایی داره ( در کل IPS بهتره یا AMOLED ؟ )
کیفیت بهتر با کدومه ؟ البته روی کاغذ نه
از لحاظ بهتر نشون دادن رنگ ها
و یک سوال دیگه اینکه دوربین 16 نوت با 20 سونی چقدر تفاوت داره ؟
در دسترس ندارم خودم جفتشو ببینم :n02:
مرسی
دوستان کدوم بهترن؟؟عجله دارم.میخوام همین الان از دیجیکالا بگیرم.lg l70 یا ascend g6 یا htc desire 310.
دوست عزیز شما داری خودتو گیج میکنی هم مدلاتو زیاد کردی هم دارین از همه جا مشاوره میگیری ما اینجا بیشتر از روی مشخصات و اطلاعات ارائه شده مشاوره میدیمنقل قول:
و سلیقه های شخصی رم بیشتر توی ظاهر دخالت میدیم که اونم به سلیقه خودتون بستگی داره
من نمیدونم شما کجا خوندی IPS از OLED ها بهتره ولی چیزی که من میدونم عکس این هست
اگه مصرف پایین و کیفیت خوب میخواین OLED ها با رنگ های زنده تر و گرم تر عملکرد خوب زیر نور آفتاب و..... و به قول دوستان اشباع شده که اینم زیاد بد نیست هم روی کاغذ و هم توی عمل خودشونو ثابت کردن در حال حاضرم سامسونگ تولید کننده و توسعه دهنده این پنل هاست و تکنولوژی به روزی دارن!
شما بازدهی هردو مدل رو با سی پی یوی 4 هسته یکی در نظر بگیر
QHD نبودن سونی هم ایرادی نیست چون QHD به دلیل رزولویشن خیلی بالا با چشم عادی قابل تشخیص نیست پس این موضوع هارو ملاک قرار ندین
هشت هسته ای بودن نوت 4 هم مزیت های خودشو داره که مهمترینش بهینه کردن مصرف باطری هست ولی شاید به دلیل ساپورت نکردن 4G بذارینش کنار اگه واقعا 4G براتون مهم باشه
ببینین این اختلافا جوری نیست که شما کاری رو با Z3 انجام میدی نتونی با نوت 4 انجام بدی این فکر از پایه غلطه مطمئن باشین هیچکدوم با هم از این نظر تفاوتی ندارن
دوربین هم به مگاپیکسل توجه کنین ولی مبنا قرار ندین نوت 4 با لرزش گیر اپتیکال و تنظیمات زیاد عکاسیش خیلی خوب میتونه باشه!
اینم باید از نزدیک تست کنین البته رو نمایگر های گوشی نمیشه تفاوت رو زیاد احساس کرد
شما اگه تهران باشی یه سر بری بازار هر دو مدل رو میتونی باش کار کنی
HTC رو با صفحه TFT بذارین کنارنقل قول:
از بین اون دو مدل خیلی تفاوت خاصی ندارن که از روش بگیم کدوم
ولی برتری ای که به نظر من ال جی داره اندروید 4.4.2 هست چون بعید میدونم برا هیچکدوم آپدیت جدید بیاد پس اگه بالاتر باشه بهتره والبته باطری قویتر ال جی هم هست
ولی هوواوی سی پی یوی قویتر دوربین جلوی قویتر دوربین اصلیه قویتر و تراکم پیکسل بالاتری داره!!!
برا منم سخته انتخاب:n02:
داداش نکسوس 6 اوایل سال 2015 عرضه میشه.بنظرمن ارزش صبرکردن رو واقعا داره این گوشی [emoji6]نقل قول:
من که زیاد نکردم انخابو از اول گفتم یا نوت 4 یا زد 3 که کمپاکت رو صرفا بخاطر سایزش وارد قضیه کرده بودمنقل قول:
مشاوره هم نبود یک سری سایت رو سر زدم که امتیاز های کارشناسا با امتیاز های کاربرا زمین تا اسمون بود بخاطر همین گفتم
بازم ممنون احتمالا توی مغازه بهد از دست گرفتن گوشی و دیدن صفحه نمایش ها یکی رو انتخاب کنم
مرسی
والا گوشی خوبیه ولی واقعا نمیتونم وایسم الان گوشیم خود به خود خاموش میشه :n02:نقل قول:
خب داداش یکی از این ارزونا که زیر 100 تومن هستند بگیر تا کارت راه بیفته،بعد که نکسوس 6 اومد بگیرش،ضرر اصلا نمیکنی.دور آیفون هم نری بهتره
از حرفای من بد برداشت نکنیننقل قول:
اینجا هر سوالی داشته باشین جواب داده میشه شک نکنین
من فقط دارم میگم زیاد سرخودتونو با مدل و کانفیگا شلوغ نکنین تا بهتر بتونین انتخاب کنین حق با شماست مدلاتون کم بود! :n16: (من قاطی کردم یه لحظه)
دوستان نظرتون راجب گوشی جدید ال جی L Bello در مقایسه با G2 mini یا موارد مشابه چیه؟
سپاس.
نقل قول:
LG G2 Mini بهتره
تراکم پیکسل بالا تر و رزولویشن بالاتر
تکنولوژی Corning Gorilla Glass 2
میتونه برتری های اصلیش باشه
ولی تراکم پیکسل LG L Bello خیلی پایین هست LG G2 Mini هم پایین هست ولی نه اندازه LG L Bello
درود،دوستان یه سوال فنی داشتم،آیا گوشیهای هواوی نیاز ب 8 ساعت شارژ اولیه دارند؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
خیر هیچکدام از گوشی های جدید نیاز به شارژ اولیه ندارن اون قضیه مال گوشی های ۱۵ سال پیش بود که باطری کادمیومی داشتن
حالا اگه 8ساعت بذاریم مشکلی پیش میاد؟نقل قول:
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
بله هر چقدر زمان شارژ کمتر باشه عمر باتری شما بیشتر خواهد بودنقل قول:
اگه ۱۰۰۰۰۰۰ ساعت هم بزارین مشکلی به اونصورت پیش نمی آد.نقل قول:
چون وقتی باتری ۱۰۰٪ بشه جریان برق به طور خودکار قطع میشه.
در صورتی که گوشی خاموش باشه اینطوره. ولی وقتی گوشی روشنه در حالت استندبای هم حتی کمی مصرف داره که باعث میشه جریان وجود داشته باشه بعد از کمی استفاده. (مطمئن نیستم تو این حالت جریان مصرفی از باتری گرفته میشه یا مستقیما از شارژر )نقل قول:
ولی در هر صورت نیاز به شارژ اولیه ۸ ساعته و این ها وجود نداره. این مال باتری های قدیمی بود.
حرف شما هم درسته.نقل قول:
تو این حالت هم از شارژر جریان ضعیف برق به گوشی میرسه.
البته اگر به متن من هم دقت کنید نوشتم آسیب کمی میرسه یعنی این مورد استندبای رو هم لحاظ کردم.
فرض کن باتری 100% پر بشه و جریان قطع بشه ... در اینصورت باتری بعد x دقیقه شارژش میشه 99% و دوباره شروع میکنه به شارژ شدن .......نقل قول:
آره بالا هم گفتم این مورد هم هست ولی فقط تو حالت استندبای
فقط گوشی خاموش باشه بعد از یه روز می خواد ۵٪ از شارژش کم بشه که البته بازم این قضیه درسته ولی نه به اون شدت که بخواد خطری برای باطری داشته باشه.( در مدت های طولانی اثرات زیادی داره)
نه وقتی به 95% برسه شروع به شارژ میکنه.نقل قول:
درضمن این باتری های لیتیوم یون و لیتیم پلیمر لازم به شارژ 8 ساعت و 12 ساعت و اینا ندارند. اینا برای باتری های 10 سال پیش بود.
از این باتری ها هر جور که دوست دارید استفاده کنید فقط هیچ وقت نزارید باتری به صفر برسه و گوشی خاموش بشه و بعد بزنید به شارژ که براش عین سمه!!!!!
به نظر شما هوآوی honor 3cگوشی خوبیه یکم راهنمایی کنید
دوستان تاپیک مشاوره خرید هست نه مبحث های دیگه
بهتره هر مبحث رو تو تاپیک مربوطه خودش انجام بدین //:n01:
سلام دوستان
شما باشید بین s4 mini و G2 min کدوم رو انتخاب میکنید؟
روی کاغذ به نظر میاد s4 برتری داره ولی تجربی و از گفته های مردم میخوام بدونم چطوره؟
ممنون
آره گوشیه خوبیه .نقل قول:
وقتی گوشی رو به شارژر متصل می کنیم هم گوشی و هم باتری به
عنوان مصرف کننده هستن و وقتی که شارژ باتری کامل شد باتری از
مدار خارج می شود.