با درود از شما سوالاتي در خور يك صندلي داغ دارم ..صد در صد با سوالات تكراري و تعارفي خيلي از دوستان متفاوته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دليل مطرح كردن سوالات زير صرفا به خاطر جسارتي بود كه در جواب دادن به سوالات پيشين از خودتان نشان داديد.
(لازمه ي صداقت جسارت است)
1- شما گفتيد كه سفارش بن شدن يكي از اعضا (امگا) چندين بار داده ايد.. سوال من از شما اين است كه چرا چندين بار؟
-----------------
من بسيار وبلاگ گرد هستم و معمولا وقت زيادي رو صرف خواندن مطالب ديگرون مي كنم . اين صحبت شما من رو بر آن داشت تا شروع به خواندن پست هاي ايشون به طور ويژه كنم و تا اينجا بيشتر از نصف اونا رو خوندم (دليل تاخير در اين پرسش)
-----------------
2- با توجه به نسبي بودن نظريه ي توهين و اينكه تا اينجا من موردي از توهين در پست هاي ايشون پيدا نكردم.لطفا بفرمايد برداشت شما نسبت به توهين چيست؟
3- آيا پست هايي نظير آنچه كه اشخاصي كه در امضاي من نامشون ذكر شده و همچنين خود من نيز شامل اين تعريف ميشود.؟
4- با توجه به شباهت نسبي اين پست ها چرا سفارش بن شدن ما رو هنوز نكرده ايد؟
5- شما در جايي اشاره به عدم استفاده از حجاب اسلامي كرديد.آيا شما يك روشن فكر (لااقل روشن فكر مذهبي ) هستيد؟
6- آيا حس حسادت زنانه حقيقت دارد؟ اگر آري شما تا چه حد اين احساس رو در خود قوي ميدانيد؟
7- آيا اين احساس فقط نسبت به خانم هاي ديگر از سوي يك زن انجام ميشود يا به صورت كلي با زيبايي در ارتباط است.؟
8- آيا امگا زيبا است؟
9- شما دليل برخي از رفتار هاي تاريخي زنان نظير صدور حكم مرگ امير كبير و خيام نيشابوري و... را چه ميدانيد.؟
10- به نظر شما آيا من بن خواهم شد ؟ اگر آري كي؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(قبول دارم كه سوالات بي رحمانه طرح شده اند.----صندلي داغش خوبه *** مهمون شجاعش خوبه)
با تشكر.