سلام دوستان
من میخوام یه هارد 1 ترا بگیرم
خودم میلم به وسترن (my passport) میره اما نمیدونم گارانتی معتبرش چیه
یکی دیگه هم اینکه این مشکلی که میگن سر قفل گذاشتن روش پیدا میشه چیه؟
ینی نباید ازون نرم افزار استفاده کرد و این قابلیت پر؟:|
Printable View
سلام دوستان
من میخوام یه هارد 1 ترا بگیرم
خودم میلم به وسترن (my passport) میره اما نمیدونم گارانتی معتبرش چیه
یکی دیگه هم اینکه این مشکلی که میگن سر قفل گذاشتن روش پیدا میشه چیه؟
ینی نباید ازون نرم افزار استفاده کرد و این قابلیت پر؟:|
سلامنقل قول:
گارانتی معتبر آن سازگار هست . گارانتی های دیگر که معتبر هم هستند آواژنگ هست . در مورد قفل گذاری هم اگر احتیاط کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت .
بین وسترن و آ دیتا و یا برندای دیگه چیز بدرد بخور تری هست؟
یا به همون وسترن اعتماد کنم؟
راستی مدت گارانتی چقدره؟ این آ دیتا که ترکونده یه سه سالی گارانتی داده
مدلای ضد آب و ضد ضربشم به نظر جون سخت میاد
باز آقا عطا و دوستان کار بلد راهنمایی کنن ممنون میشم
در بین مدلهای وسترن همین مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب مناسبی هست .نقل قول:
این مدل جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دو سال گارانتی سازگار دارند . درسته که این مدل ضد ضربه و ضد آب نیست اما کیفیت خوبی دارند و با نگهداری درست و اصولی عمری طولانی خواهند داشت .نقل قول:
این مدل جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دو سال گارانتی سازگار دارند . درسته که این مدل ضد ضربه و ضد آب نیست اما کیفیت خوبی دارند و با نگهداری درست و اصولی عمری طولانی خواهند داشت .[/QUOTE]
این نگهداری مناسب و ضربه نخوردنا، یه کم منو نگران میکنه! چون من هارد تو کولمه و همه جا میبرمش، سر کار، خونه رفقا و و و
اگه با اینجور حمل و نقلا مشکلی پیش نمیاد منم دلم با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صاف میشه
هم ظاهر خوبی داره هم با امکاناتی که شکا تو پستای قبلی گفتید قابل مقایسه نیست با بقیه
فقط امیدوارم سر قفل گذاشتن و اینجور بازیای نرم افزاری به مشکل نخوره، مراقبتش از نظر فیزیکی با ما
يه كيف براش بخريد در زمانيكه هارد خاموش باشه ، حمل و نقل آن بصورت معمول مثل گذاشتن تو كوله يا كيف مشكلي ايجاد نميكنه ولي زمين افتادن هارد (بدون كيف) روي سطح سخت و سنگي حتي اگر باعث آسيب ديدن هارد نشه (در زمان خاموش بودن) ممكنه باعث شكستگي باكس بشه .نقل قول:
در مورد قفل گذاري هم مشكلي پيش نمياد مشروط بر اينكه احتياط كنيد مثلا قبل از جدا كردن كابل حتماً هارد رو با استفاده از WD smartware خاموش كنيد تا خودش بطور اتوماتيك هارد رو lock كنه و همچنين در هنگامي كه در حال read , write هست كابل رو جدا نكنيد و با نرم افزارهايي كه در داخل پارتيشن هارد هست (WD smartware) كاري نداشته باشيد ...
مشخصات فنی هارد اکسترنال Adata HV610
سلام
کسی میدونه مشخصات فنی هارد اکسترنال Adata HV610 چیه ؟
تو هیچ سایت خارجی هم اطلاعات این هارد نیست و قیمتی هم وجود نداره (حتی تو سایت خود ای دیتا)
تو سایت دیجی کالا برای این محصول تا آخر امشب فروش ویژه گذاشتن!!!!!!
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خودشون هم مشخصات فنی رو نمیدونستن (زنگ زدم)
چی کار کنم ؟! بخرم ؟
من یک متن پیدا کردم درباره خاموش کردن چراغ هارد اکسترنال پس از safe remove کردن آن.
در خود ویندوز7 چنین توانایی هست (با دستکاری رجیستری) و برای من جواب داد.
خب آموزش این کار رو اینجا بذارید تا بقیه استفاده کنند .نقل قول:
این شرکتها مثل ADATA تولید کننده واقعی هارد نیستند و بعبارت دیگه تمرکز اصلی این تولید کننده ها روی باکس هارد هست . باکسهای ضد ضربه ، ضد آب ، ضد خط و خش ...نقل قول:
گاهی اوقات این شرکت ها برای حفظ سطح فروش یا افزایش میزان فروش باکس جدید و زیباتری تولید میکنند در صورتی که مشخصات فنی هیچ فرقی با مدلهای قدیمی ندارد .
با استفاده از نرم افزار HDtune و از قسمت info میتوان مشخصات فنی رو متوجه شد که اکثراً همان 5400RPM و 8MB cache هستند .
سلامنقل قول:
دستور کار را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم.
آیا هاردهایی که پورت eSATA دارند بسیار سریع تر از usb 2.0 نیستند؟ پس استفاده ازش چرا فراگیر نشده؟ چون هر دستگاهی حتی اکثر لپ تاپ ها هم پورت SATA دارند
لپ تاپ من پورت usb 3.0 نداره، اما eSATA داره. و تو یه مقاله تو نت خوندم در عمل eSATA تقریبا در حد usb3.0 سرعت داره. میخواستم ببینم اگه اینطوره، دنبال هاردی با پورت eSATA برم.
آیا مشکلش اینه که از طریق ساتا برق هارد تامین نمیشه و باید از منبع دیگه ای استفاده کرد؟
مثلا مدل سیگیت FreeAgent GoFlex Ultra قابلیت اتصال eSATA هم داره، اما فکر میکنم باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهیه شه. نمیدونم تو بازار تبدیلش هست یا نه؟
در حال حاضر با فراگير شدن اينترفيس USB3 اينترفيس esata در حال فراموش شدن هست ، سرعت esata هم در حد usb3 هست . بطور كلي esata همان نوع اكسترنال sata هست و سرعت آن فرقي با sata روي مادربرد ندارد (هارد اينترنالي كه به آن وصل ميشه). همانطوريكه بطور كامل در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم كلاً دو نوع esata داريم .نقل قول:
1. نوعي كه بدون جريان برق هست و مناسب براي هاردهاي آداپتوري هست .
2. نوعي كه داراي جريان برق هست و عموماً esata-p خوانده ميشه . اين نوع اينترفيس دو كاره هستند ، يعني usb2+esata و مناسب براي هاردهاي پرتابل هست .
مسئله بعدی این هست که اگر مادربرد دارای قابلیت Advanced Host Controller Interface یا AHCI باشد پس میتوان در زمانی که سیستم روشن هست هارد رو به esata متصل کرد (مثل usb) در غیر اینصورت ابتدا باید سیستم رو خاموش کرد و پس از connect نمودن کابلها سیستم را روشن نمود تا ويندوز شناسايي كنه .
در مورد خريد تبديل بهتره كه با نمايندگي سازگار صحبت كنيد شايد موجودي داشته باشند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لپ تاپ سونی وايو دی اف بی 490 دارم 30-40 گيگ بيشتر حافظه خالی نداره
ميخوام يه هارد اکسترنال بخرم قيمتش برام اهميت چندانی نداره
از اين هارد برای نگه داری ويديو ميخوام استفاده کنم ويديو هايی که اکثرا" شخصی هست
در سال شايد 3/4 بار بخوام هاردرو جابجا کنم يا از سيستمم جدا کنم
ترجيح ميدم مقاومتش بالا باشه باشه حجمش ميخوام يک يا چند ترابايتی باشه
با اين اوصاف hdd با آداپتور برای من مناسب ترهست؟
خواستم بدونم چه مارک يا مدلی خوب هست؟ قيمت تقريبيش چند هست؟ يک يا چند(2 و 3 و4) ترابايتيش چقدر تفاوت قيمت داره؟
آيا به صرفه هستکه الا يک ترابايتی بگيرم و چند سال ديگه در صور نياز دوباره يه اکسترنال ديگه بخرم؟
غير از امنيت و سرعت و آداپتور و مقاومت فيزيکی و ssd يا hdd بودن فاکتور ديگه ای هم هست که روی کيفيت و کارکرد هاردکسترنال موثر باشه؟
سلامنقل قول:
نقل قول:
ميخوام يه هارد اکسترنال بخرم قيمتش برام اهميت چندانی نداره
آیا حاضر هستید مبلغ 470 الی 480 هزارتومن برای مدل پرتابل دو ترابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپردازید ؟؟ گرچه حمل و نقل چندانی ندارید ولی از مزیت هاردهای پرتابل ، جمع و جور بودن و شلوغ نکردن میز کار و راه اندازی ساده تر هست . یکترابایت این مدل هم حدود 220 الی 230 هزارتومن هست .نقل قول:
حجمش ميخوام يک يا چند ترابايتی باشه
نقل قول:
در سال شايد 3/4 بار بخوام هاردرو جابجا کنم يا از سيستمم جدا کنم
هاردهای آداپتوری تنوع کمی در بازار دارند و مناسبترین انتخاب هم WD my book essential و یا seagate goflex desk هست (خرید مدلهای element و expansion پیشنهاد نمیشه) .نقل قول:
خواستم بدونم چه مارک يا مدلی خوب هست؟
مدلهای آداپتوری هم با توجه به اینکه منبع تغذیه مستقلی دارند ضریب امنیت بیشتری دارند و همچنین سرعت و پرفورمنس بالاتری نسبت به هاردهای پرتابل دارند اما بزرگ و فضا گیر هست و سیمهای بلند و به هم ریخته دارند .
نکته : هارد seagate goflex desk دو مدل قدیمی و جدید دارد که در عکسهای زیر معلوم هست . در نتیجه این ایم هارد رو میخرید پیشنهاد میشه مدل جدید رو بخرید .
مدل جدید
مدل قدیم
قیمتها هم با توجه به نوع گارانتی و برند و میزان انصاف فروشنده هم متغیر هست ولی حدود قیمتها به شرح زیر هست .نقل قول:
قيمت تقريبيش چند هست؟ يک يا چند(2 و 3 و4) ترابايتيش چقدر تفاوت قيمت داره؟
آيا به صرفه هستکه الا يک ترابايتی بگيرم و چند سال ديگه در صور نياز دوباره يه اکسترنال ديگه بخرم؟
یکترابایت حدود 240 الی 250 هزارتومن .
دو ترا بایت حدود 260 الی 275 هزارتومن .
سه ترابایت بالای 360 هست .
در نتیجه با توجه به اختلاف اندک بین یک و دوترابایت آداپتوری اکیداً توصیه میکنم دوترابایت رو بخرید . وسترن فعلاً هارد چهار ترابایتی نساخته در صورتیکه سیگیت مدلهای چهارترابایتی رو ساخته ولی از موجود بودن آن در بازار ایران اطلاعی ندارم .
این کلید power پشت هاردهای وسترن رو میشه به جای safe remove استفاه کرد ؟ اگر خیر در چه مواقعی کاربرد داره و میشه ازش استفاده کرد ؟
الا" بررسی پرتابل و آداپتوری رو ديدم آداپتوری مذکور دارای حجم و وزن 4 برابر پرتابل ذکر شده هست
ميشه راه اندازی ساده تر رو توضيح بدين
غير از ظاهر و وزن بقيه ی ويژگی آداپتوری بهتر از پرتابل هست؟
پس من بايد يا هارد يک ترابايتی کم حجم و سبک پرتابل 1ترابايتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخرم يا هارد دو ترابايت seagate goflex desk با حجم و وزن چهار برابر اما قابليت های بيشتر!
نظر شما روی دومی هست حتی اگه يه ترابايت برای من کافی باشه؟!
اين دو مدلی که گفتين از لحاظ مقاومت فيزيکی چطور هست؟
اين دو مدل بهتر از ساير مدل های مشابه بازار هست؟
سلام . بلی میتوان به جای safe remove استفاده کرد مشروط بر اینکه برنامه WD SmartWare در سیستم نصب شده باشد .نقل قول:
عکس زیر قسمتی از user manual این مدل از هارد ها درمورد همین دکمه هست .
ترجمه Note :
1. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش و سپس كابل usb رو جدا كنيد ، با متصل كردن مجدد كابل usb به سيستم روشن ، هارد بطور اتوماتیک روشن خواهد شد .
2. اگر با استفاده از اين دكمه هارد رو خاموش كنيد ولی كابل usb رو جدا نكرده باشيد ، براي روشن كردن مجدد هارد ميتوان از همان دكمه استفاده کرد .
برای راه اندازی آن نیازی به power مستقلی نیست حتی اگر به برق هم دسترسی نداشته باشید میتونید با متصل کردن آن به لپتاپ هارد رو راه اندازی کنید و به اطلاعات دسترسی داشته باشید .نقل قول:
مزیت عمده انواع هاردهای آداپتورینقل قول:
- سرعت read و write بیشتر به خاطر داشتن cache و RPM بالاتر
- حجم ذخیره سازی بالاتر
- امکان استفاده از کابلهای رابط و usbhub و مواجه نشدن با مشکلات مربوط به کمبود ولتاژ
- و ...
البته هاردهای آداپتوری گرما و صدا بیشتری هم تولید میکنند .
قبلاً هم گفتم ، اگر هارد آداپتوردار میخواهید ، در خرید دو ترابایت تردیدی به خودتون راه ندید چون اختلاف قیمت با انواع یکترابایت ناچیز هست .نقل قول:
به نظر من خرید هارد یکترابایت آداپتوری نمیارزه مخصوصاً با توجه به اختلاف قیمت اندک بین یکترابایت آداپتوری و پرتابل . مگر اینکه شرایط خاصی داشته باشید که حتماً هارد آداپتوری بخواهید .
مقاومت فیزیکی مدل seagate goflex desk و WD my book essential ؟؟نقل قول:
اگر منظور شما این باشه که در برابر سقوط روی زمین چه اتفاقی میافته باید بگم که قطعاً باکس هارد خواهد شکست (مگر اینکه خوش شانس باشید) . من این مدل WD my book essential رو دارم این هارد باکس خیلی ظریفی دارد بطوریکه اگر کمی محکمتر فشار داده بشه صدای خرت خرت از باکس شنیده خواهد شد . سیگیت هم قطعاً همینطور خواهد بود . ولی انواع پرتابل استحکام بیشتری دارند (نه 100درصد) حتی انواع ضد ضربه دارای باکس کاملاً نشکن هستند .
بهترین نوع مدلهای آداپتوری همین دو مدلی هست که گفتم ( seagate goflex desk و WD my book essential ) و برای پرتابل هم همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایده آل هست .
سلام بنده قصد خرید یک هارد پرتبل وسترن 1 ترا دارم
لطفا بگید فرق این دو نمونه My Passport Essential و My Passport در چیه و الان جدیدترین مدل و بهترین کدوم هستش و با چه قیمتی و با چه گارانتی بگیرم؟
الان دیجیکالا یک ترابایت وسترن پرتابل میده 225
بخرم بنظرتون یا داره میاد پایین؟
من هم بين اين دو مدل موندم . از چند نفر فروشنده ها پرسيدم گفتن فرق خاصي نداره.نقل قول:
دوستان وارد لطفاً راهنمايي كنيد كدومش بهتره؟
با سلام وخسته نباشید
قصد خرید هارد 2 ترابایت 3.5 اینچی رو دارم اما چیزی که برام مهمه اینه که مثل هاردهای اینترنال به ساتا سیستم وصل بشه وبشه از اون مثل هارد اینترنال استفاده کرد مثل هاردهای seagate goflex desk لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
نقل قول:سلامنقل قول:
مدل My Passport Essential که فقط 500 گیگ هست . اگر منظور شما مدل My Passport Essential SE هست در مقایسه با My Passport میتونم بگم که هیچ فرقی نمیکنند (به جزء شکل ظاهری) حتی در سرعت خواندن و نوشتن (در حجمهای مشابه البته) . به عبارت دیگر به مدلهای 2012 که از 500 گیگ تا 2 ترابایت هست My Passport گفته میشه ولی به مدلهای ماقبل از 2012 با توجه به حجم My Passport Essential SE یا My Passport Essential گفته میشد .
سلام .نقل قول:
همین هاردی که اسم بردید بهترین انتخاب هست و همانطوریکه در پستهای قبلی هم گفتم دو مدل هست و بهتره مدل جدید رو بخرید .
مدل قدیمی
مدل جدید
سلامنقل قول:
نمیتوان قیمت آینده رو پیش بینی کرد (کاهش یا افزایش) . اگر هارد لازم دارید بخرید ولی بنظرم قیمت 269 هزارتومن کاملاً غیر معقول هست و قیمت واقعی آن در بازار حدود 220 الی 230 هزارتومن هست .
الان از ولیعصر اومدم
یه My Passport 1 ترای جیگر خریدم:)
گارانتی سازگار گیرم نیومد، گارانتی آواژنگ گرفتم
228 خودشو خریدم، یه کیفم براش گرفتم 12 تومن
جا چونه هم نداشت، بقیه 235-236 میدادن
عطا جون کار خاصی لازمه باهاش کنم؟فرمتی چیزی؟
یا نه همونو بزنم به کامپیوترو فایلامو جا بجا کنم؟
راستی این نرم افزارایی که تو سایتش گذاشته چیه؟:
اونارم باید نصب کنیم همه رو؟
سلام و مبارک باشه .نقل قول:
هیچ کار خاصی مثل فرمت کردن یا پارتیشن بندی لازم نیست مستقیماً به سیستم متصل کنید و فایلها رو جابجا کنید .
برای بهره مند شدن از تمام امکانات کافیست نرم افزار WD smartware که در داخل پارتیشن هارد هست رو نصب کنید . پس از نصب یک آیکون شبیه سر آدم در system tray ظاهر میشود . برای خاموش کردن هارد هم روی آن راست کلیک کنید و گزینه safe remove رو بزنید . همچنین این برنامه قابلیت بکاپ گیری اتوماتیک یا قفل گذاری بر روی هارد رو دارد .
نکته احتیاطی : در هنگاه کار هارد رو تکان ندهید یا ضربه وارد نکنید .
نرم افزاری که در پارتیشن هارد هست کفایت میکنه .نقل قول:
راستی عطا جان یه سوال دیگه
اگه بخوام یه سری فولدرارو تو هارد پس بذارم روشون راهی هست؟ غیر از نرم افزار true crypt؟
بغیر از نرم افزار true crypt نرم افزار دیگه رو نمیدونم . شاید بهتر باشه در انجمن درخواست نرم افزار تاپیک جدید بزنید .نقل قول:
ولی روی فولدرهای نرم افزار WD smartware قفل نذارید .
سلام .
همین هاردی که اسم بردید بهترین انتخاب هست و همانطوریکه در پستهای قبلی هم گفتم دو مدل هست و بهتره مدل جدید رو بخرید .
مدل قدیمی
مدل جدید
ممنون دوست عزیز.فقط یک سوال با عکسهایی که من از این هارد در اینترنت دیدم به اون کابل ساتای معمولی میخوره اما برق اون بدون پایه اون چطوری تامین میشه آیا برق پاورم بش میخوره ؟
برای تامین برق این هارد کافیست کانکتور برق sata پاور رو به هارد متصل کنید (عکس زیر) .نقل قول:
نکته : این کار رو زمانی انجام بدید که سیستم خاموش هست .
سلام
دوستان،میشه یه هارد اکسترنال نهایتا ۱۶۰گیگ معرفی کنید؟!
برند زیاد برام مهم نیست،فقط خوب کار کنه ارزون باشه.
فقط میخوام فیلمو سریال باهاش جابجا کنم:20:
ممنون:11:
سلام .نقل قول:
هارد اکسترنال با این حجم پایین فکر نمیکنم در بازار پیدا بشه . مجدداً سایت وسترن و سیگیت رو برای وجود هارد اکسترنال 160 گیگ بررسی کردم و مدلی پیدا نکردم .
اگر روی 160 گیگ اصرار دارید پیشنهادم اینه که یک هارد لپتاپی دست دوم (اما سالم) یا نو (در صورت وجود دربازار) بخرید و با استفاده از باکس مخصوص هاردهای 2.5 اینچی به هارد اکسترنال تبدیل کنید .
سلام
هارد لپتاپی 160 نو در بازار هست.
دوست عزیز ممنون پیشنهاد عالی هستنقل قول:
میشه قیمتش رو بگید روی هم چقدر خرج داره؟(دست دوم)
--------------------
این باکس رو تو اینترنت دیدم (مدل وریکو) CD راه انداز داشت
آیا واسه کار تو ویندوز xp یا se7en نیاز به CD راه انداز هست؟
دو USB بهتره یا تک USB بهتره؟هارد لپتاپ SATA باشه بهتره یا IDE باشه؟
ممنون
قيمت دست دوم كاملاً بستگي به انصاف فروشنده و سالم بودن هارد و نوع اينترفيس آن دارد و در نتيجه قيمت آن متغير هست ولی حدوداً 60 هزارتومن هست (فکر کنم).نقل قول:
باكس هارد هم با توجه به نوع اينترفيس آن و اينكه آيا هارد IDE ساپورت ميكنه يا SATA و آيا كيف هم موجوده يا خير قيمت متفاوتي دارند . مثلا مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود 18700 تومن هست و يا مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود 32 هزارتومن و مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود 12500 تومن و همچنين مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم حدود 24 هزار تومن هست (قيمتها خيلي متغير هست) . اكثر اين باكسها نيازي به درايور ندارند .
دوستان بینWestern Digital Portable My Passport Essential SE 1TB و Western Digital Portable My Passport - 1TB گیر کردم یه قیمت هستن تقریبا فقط Western Digital Portable My Passport - 1TB 5 یکم گرون تره و جدید تره
سلام...من بالاخره سیلیکون پاور a80 رو خریدم....
نکته ای راجع به نگهداری از این هارد وجود داره!!؟یا نرم افزار کاربردی!!؟
سلام .نقل قول:
توصیه میکنم Western Digital Portable My Passport رو بخرید که جدید تر هست حتی اگر قیمتش بیشتر باشه .