Comodo Internet Security Complete 2012 1Yr
کد:b78f97a1-e195-4842-929b-2cdac237b373
Printable View
Comodo Internet Security Complete 2012 1Yr
کد:b78f97a1-e195-4842-929b-2cdac237b373
:sq_3:اکتیو نشد با این سریال
سلام وخسته نباشید .من الان فایروال کومودو دارم اما همون موقع اینترنت سکوریتی رو هم دان کردم.انتی ویروسم اویرا ست.اگه الان اینترنت سکوریتی رو بخام نصب کنم روی همین فایروال کومودو ست میشه چون تنظیمات زیادی روش دارم یا اینکه تمام پروسه نصب از اول تکرار میشه مثل اینکه تازه نصب شده؟اگه جواب بدین ممنون میشم.در ضمن شما توصیه میکنین که انتی ویروسمو هم که اویراست به همین شکلی که گفتم به کومودو تغییر بدم؟از لحاظ امنیت انتی ویروسش به پای اویرا میرسه ؟ازون بهتره؟بیشتر روی هوش مصنوعی تاکید دارم.چون ویروسهای شناخته شده که به فاصله کمی روی همه دیتابیسها وارد میشه؟ممنوننقل قول:
باسلام.من الان کومودو فایروال دارم.تنظیماتشم خوبه تقریبا.اما نمیدونم الان که با لیک تست اونو برای اولین بار تست کردم فقط 150 امتیاز از 330 امتیازو آورد؟میشه بگین اشکال کارم کجاست؟؟؟در ضمن ویندوز من هفت هست با اخرین اپدیت اما این نوشته ویستا -ممنون
COMODO LEAKTESTS V.1.1.0.3
Date 03:19:27 ب.ظ - 10/08/2012
OS Windows Vista SP1 build 7601 1. RootkitInstallation: MissingDriverLoad Protected 2. RootkitInstallation: LoadAndCallImage Vulnerable 3. RootkitInstallation: DriverSupersede Protected 4. RootkitInstallation: ChangeDrvPath Vulnerable 5. Invasion: Runner Vulnerable 6. Invasion: RawDisk Vulnerable 7. Invasion: PhysicalMemory Protected 8. Invasion: FileDrop Vulnerable 9. Invasion: DebugControl Protected 10. Injection: SetWinEventHook Vulnerable 11. Injection: SetWindowsHookEx Vulnerable 12. Injection: SetThreadContext Protected 13. Injection: Services Vulnerable 14. Injection: ProcessInject Protected 15. Injection: KnownDlls Vulnerable 16. Injection: DupHandles Protected 17. Injection: CreateRemoteThread Protected 18. Injection: APC dll injection Vulnerable 19. Injection: AdvancedProcessTermination Vulnerable 20. InfoSend: ICMP Test Protected 21. InfoSend: DNS Test Vulnerable 22. Impersonation: OLE automation Protected 23. Impersonation: ExplorerAsParent Protected 24. Impersonation: DDE Vulnerable 25. Impersonation: Coat Vulnerable 26. Impersonation: BITS Vulnerable 27. Hijacking: WinlogonNotify Protected 28. Hijacking: Userinit Vulnerable 29. Hijacking: UIHost Protected 30. Hijacking: SupersedeServiceDll Vulnerable 31. Hijacking: StartupPrograms Vulnerable 32. Hijacking: ChangeDebuggerPath Protected 33. Hijacking: AppinitDlls Vulnerable 34. Hijacking: ActiveDesktop Protected
Score 150/340
سلامنقل قول:
من فکر میکنم شما فعلا همین ترکیب را داشته باش. وقتی ورژن 6 کومودو منتشر شد اگر دوست داشتین اونوقت اینترنت سکیوریتی کومودو را نصب کنید و اگر راضی بودی ازش استفاده کن.
حقیقتش من خودم بیشتر دوست دارم از یک اینترنت سکیوریتی یکپارچه استفاده کنم. مگر اینکه اینترنت سکیوریتی مورد دلخواه خودمو را نتونم پیدا کنم، اونوقت میرم سراغ آنتی ویروس و فایروال ترکیبی. سلیقه ها متفاوته دیگه.
===
من فکر میکنم اگر شما الان اینترنت سکیوریتی کومودو را نصب کنید تنظیمات فایروالش میمونه؛ رولها احتمالا میمونه ولی کانفیگ اصلی شاید بره روی دیفالت( خواستی برای اطمینان قبلش از تنظیمات بکاب بگیر)
More -> Manage My Configurations -> ACTIVE Myconfiguration -> Export
میتونید بعدش آنتی کومودو یا اویرا را یکیش را غیرفعال بکنید(Disable) و به عنوان اسکنر ازش استفاده بکنید.
هر چند که من خودم فایروال و آنتی ویروس کومودو را دارم و به جای اویرا برای اسکنر==> کل آنتی ویروسهای ویروس توتال را در اختیار دارم!!!
تنظیمات فایروال شما روی چیه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیست سفید را هم چک کن ببین Clt اونجا نباشه.
سند باکسم روشنه و دیفنس پلاس رو روی کاستیوم پلیسی گذاشتم که همه برنامه ها رو کنترل کنم.البته بقیه اکثرا روی پیش فرض هستن اما با تنظیمات پیش فرضم توقعم امتیاز بالاتری بود.توی لیست سفیدم clt نبود.منظورتون همون تراستد هست دیگه؟
میشه بپرسم با راست کلیک روی ایکون سیستری و انتخاب گزینه configure سه گزینه برای من میاد که پیش فرضش روی اینترنت سکوریتی بود و پرو اکتیو و فایروال داره.مال من اینترنت سکوریتی نیس بلکه فایرواله.بنظر شما اونو روی فایروال بذارم یا فرقی نمیکنه.؟/
منظورم از اینکه گفتم تنظیماتم خوبه این بود که روی حالت اتوماتیک برای راحتی کارم نیست..من مبتدی هستم و مشتاق یادگیری.ممنون از وقتی که میذارین...
نقل قول:
سلام
من یکسری تنظیمات به اسم خودتون ساختم اگر دوست داشتید میتونید از لینک زیر دانلود کنید و بعد از حالت فشرده خارجش بکنید و بعد از طریق محیط فایروال آنرا Ipmort بکنید و بعد روی آن کلیک کنید و Active کنید
توجه: فقط اینکه رولها و قوانین قبلی که برای برنامه ها ساختید پاک میشه.....
توجه: سندباکس غیر فعاله اگر دوست داشتید میتونید فعالش کنید.
سلام دوست عزیز.تو هیچ فرومی به این سرعت و کاملی و منحصر بفرد جوابمو نمیدادن جز دوست خوبم ایجی مکس.مگه میشه دوست نداشته باشم.خیلی لطف کردی.فقط اگه نتونستم و مشکلی داشتم اجازه بده که باز مزاحم وقتت بشم.خیلی لطف کردی.پاینده باشی و پیروزنقل قول:
بازم با تنظیمات شما نتیجه شد 170.نمیدونم اشکال کارم کجاست
COMODO LEAKTESTS V.1.1.0.3
Date 09:09:05 ب.ظ - 10/08/2012
OS Windows Vista SP1 build 7601 1. RootkitInstallation: MissingDriverLoad Protected 2. RootkitInstallation: LoadAndCallImage Vulnerable 3. RootkitInstallation: DriverSupersede Protected 4. RootkitInstallation: ChangeDrvPath Vulnerable 5. Invasion: Runner Protected 6. Invasion: RawDisk Vulnerable 7. Invasion: PhysicalMemory Protected 8. Invasion: FileDrop Vulnerable 9. Invasion: DebugControl Protected 10. Injection: SetWinEventHook Vulnerable 11. Injection: SetWindowsHookEx Vulnerable 12. Injection: SetThreadContext Protected 13. Injection: Services Vulnerable 14. Injection: ProcessInject Protected 15. Injection: KnownDlls Vulnerable 16. Injection: DupHandles Protected 17. Injection: CreateRemoteThread Protected 18. Injection: APC dll injection Vulnerable 19. Injection: AdvancedProcessTermination Vulnerable 20. InfoSend: ICMP Test Protected 21. InfoSend: DNS Test Protected 22. Impersonation: OLE automation Protected 23. Impersonation: ExplorerAsParent Protected 24. Impersonation: DDE Vulnerable 25. Impersonation: BITS Vulnerable 26. Hijacking: WinlogonNotify Protected 27. Hijacking: Userinit Vulnerable 28. Hijacking: UIHost Protected 29. Hijacking: SupersedeServiceDll Vulnerable 30. Hijacking: StartupPrograms Vulnerable 31. Hijacking: ChangeDebuggerPath Protected 32. Hijacking: AppinitDlls Vulnerable 33. Hijacking: ActiveDesktop Protected
Score 170/330
سندباکس رو خاموش کنید و بعدش تنظیمات پست زیر رو انجام بدین
تمام کارای اون لینکو انجام دادم.حتی کوکیها و هیستوری و کشها رو با سی کلینر پاک کردم.جالب اینجاست که بعد از ریبوت و تست دوباره نتیجه 10 تا هم اومد پایین تر.شده 160....خنده داره:sq_6:نقل قول:
سلامنقل قول:
ولله اون تنظیماتی که من بهت دادم اگه سندباکس روی Partially Limited هم باشه باید 340 بگیرید....
مطمئنید درست تست میکنید؟
این فیلمو ببین: پیغامها باید بلوک بشه
چشم الان دانلود میکنم میبینم.الانم رفتم تو اون پستی که درباره تعریف قانون برای سکوریتی پلیسی داده بودین اونا رو هم انجام دادم.تست میکنم و عکسشو براتون میذارم.ممنون از وقتی که میذارین.قدردان زحمتتون هستم...نقل قول:
=====================نقل قول:
الان یه چیزی دیدم که به شک افتادم.دقت کردم دیدم اصلا موقع شروع تست این دیفنس پلاس نیست که پیغام میده...پیغام مال فایرواله.منم شک کرده بودم اما چون فکر میکردم اگه قانون اشتباهیم بوده با انجام اون تنظیمات شما الان دوباره درست شده و بیشتر از روی کم دقتی حواسم نبود و دستی روی تیکها بلاک میکردم و گرنه پیغام فایروال گزینه هاش کنسل و اوکی هست.ببخشید اما میشه الان گفت که اشکال کارم این بوده و چجوری رفع میشه؟؟؟
====
شرمنده م:sq_1:
چرا شرمنده؟؟ اگه قرار بر شرمندگی باشه من نیستم.....نقل قول:
من پست شما رو چند بار خودندم... ولی برام کمی نامفهومه... در کل اینجوری که من فهمیدم یه جای کار ایراد داره. فایروال چرا پیغام میده. دیفنس باید پیغام بده....
شما مطمئنید تنظیمات من را اعمال کردید؟
الان روی آیکون کومودو کنار ساعت کلیلک راست بکن و ببین تنظیمات من فعاله؟ یعنی اینجوریه؟
بله .فعاله به همین شکل.درضمن من الان دیفنس پلاس رو روی پارانویید گذاشتم و تست زدم برای یبار 330 کامل گرفت اما برای بار بعد 270 و ....نقل قول:
نقل قول:
سعی میکنیم توی پیغام خصوصی بیشتر صحبت کنیم و به نتیجه برسیم، و ببینیم داستان چیه. بعداً به درد ما میخوره این تجربه.
مرسی
از حرصم الان کومودو رو پاک و دوباره بعد از پاکسازی ردپاش و رجیستری با سی کلینر نصب کردم .تنظیماتشم از روی فیلم شما گذاشتم.الانم دو بار تست کردم.هر دوبار 330 امتیاز کامل گرفت.من زیاد برام مهم نبود که تنظیمات چی باشه.دارم درباره مخربها چیز یاد میگیرم تا تحقیق کنم دربارشون.بخاطر همینه که اینقد مزاحم وقتتون میشم.اما آخرش باید بفهمم مشکلم از کجا بود...................
===============
جز تشکر کاری از دستم برنمیاد.ممنون
COMODO Leaktests v.1.1.0.3
Date 12:55:20 �.� - 10/09/2012
OS Windows Vista SP1 build 7601 1. RootkitInstallation: MissingDriverLoad Protected 2. RootkitInstallation: LoadAndCallImage Protected 3. RootkitInstallation: DriverSupersede Protected 4. RootkitInstallation: ChangeDrvPath Protected 5. Invasion: Runner Protected 6. Invasion: RawDisk Protected 7. Invasion: PhysicalMemory Protected 8. Invasion: FileDrop Protected 9. Invasion: DebugControl Protected 10. Injection: SetWinEventHook Protected 11. Injection: SetWindowsHookEx Protected 12. Injection: SetThreadContext Protected 13. Injection: Services Protected 14. Injection: ProcessInject Protected 15. Injection: KnownDlls Protected 16. Injection: DupHandles Protected 17. Injection: CreateRemoteThread Protected 18. Injection: APC dll injection Protected 19. Injection: AdvancedProcessTermination Protected 20. InfoSend: ICMP Test Protected 21. InfoSend: DNS Test Protected 22. Impersonation: OLE automation Protected 23. Impersonation: ExplorerAsParent Protected 24. Impersonation: DDE Protected 25. Impersonation: BITS Protected 26. Hijacking: WinlogonNotify Protected 27. Hijacking: Userinit Protected 28. Hijacking: UIHost Protected 29. Hijacking: SupersedeServiceDll Protected 30. Hijacking: StartupPrograms Protected 31. Hijacking: ChangeDebuggerPath Protected 32. Hijacking: AppinitDlls Protected 33. Hijacking: ActiveDesktop Protected
Score 330/330
(C) COMODO 2008
با سلام مجدد به دوست خوبم jadda:
این تنظیماتی که خیلی لطف کردی و برام فرستادی رو میشه روی هر سیستمی پیاده کرد؟اگه میشه نحوه ساختن اون رو بگین .البته اگر وقت کردین ویا اگه جایی آموزشش هست لینکشو لطف کنین برام بذارین.
از دیشب که اینقد شما رو بزحمت انداختم و دوباره کومودو رو نصب کردم تا الان چندبار تست گرفتم و با کمترین پیغامها هر دفعه امتیاز کامل رو گرفتم.اما کاش میفهمیدم اشکال کارم کجاست.چون تو پستهایی تو همین تاپیک هم دیدم که کاربرایی دور و بر همین امتیازا رو گرفته بودن.حتی توی یه فیلم که تست از کسپر بود و فکر کنم مال همین فروم بود دیدم که با کسپر امتیاز کامل و بدون اون امتیاز دقیقا مثل من شایدم ده تا بیشتر گرفت.البته اون موقع امتیاز 340 بود والان 330 هست که میشه همون امتیاز من.منم نتیجه گرفتم که تو تستهای دیروزم انگار اصلا فایر والی توی سیستمم نبوده و باید دنبال اشکال کار همینجا بگردم که چه تنظیماتی رو اشتباه انجام دادم که انگار اصلا فایروال نداشتم..
===========================
ممنون . پیروز باشی دوست عزیز:sq_2:
سلام
بله میشه روی هر سیستمی پیاده کرد(چون یکسری تنظیمات کلی هست)(تا حالا کومودوی شما 3 کانفیگ اصلی داشت الان شده 4 تا؛ همین).نقل قول:
میتونید اسمش رو هم تغییر بدهید(اسم مهم نیست). روی اون تنظیمات هم میتونید حالا برای فایلها و برنامه هاتون هم قانون بسازید.... مثلا در قسمت فایروال دسترسی یک برنامه به شبکه را آزاد بزارید یا قطع کنید و غیره... اینها دیگه رولهای خصوصی میشه.
یک نکته از قلم افتاده بود اینکه باید یکبار بعد از اعمال تنظیمات سیستم را ریستارت میکردی...نقل قول:
به هر حال فعلا میتونم بگم پست دوم این تاپیک را بخونید:
با سلام به دوستان عزیز
عزیزان جایگزینی کمودو به جای ناد32 رو توصیه می کنن؟هدفم سبک بودن ولی در عین حال با امنیت مناسب هست
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
سلامنقل قول:
من الان اگه بگم آره ؛ اونوقت به متعصب بودن متهم نمیشم؟
اگر نمیشم... پس میگم آره.
کومودو هم سبکه هم امنیتش بیشتره...
===========
محافظت به دو بخش تقسیم میشه: پیشگیری و تشخیص
Real time protection = Prevention & Detection
1) پیشگیری کومودو در برابر Zero day malware فوق العاده است.
2) و اینکه تشخیص خوبی هم داره (دیتابیس + کلود + تشخیص مبتنی بر رفتار)
====
بحث Malware Rremoval/Cleaning هم که باشه بازم کومودو عقب نیست. حتی COMODO Cleaning Essentials هم همیشه توی جیب بغلتون هست.
یه کلام میگم بله :sq_24:نقل قول:
منم با کمال میل و آگاهی میگم بله.نود تو هیچکدوم از عناصری که دوست خوبم jadda گفت بپای کومودو نمیرسه.نود فقط هوش مصنوعی خوبی داره که اونم میزنه با پاک کردن مخرب بدون اجازه یا قابلیت ترمیم به باد میده.قابلیت ترمیم یا ریپیر فایل بعد از پاکسازی مخرب هم به نظر من عنصر بسیار بسیار مهمیه که میتونی تستهای av-test در سایتش رو ببینی که نود تو محصولات تست شده پایینترین رتبه یعنی 75 صدم از 6 نمره رو گرفته.اگه قرار باشه مخرب پاک شه اما ویندوز و فایل سیستمهای اون بعد از پاکسازی داغون بشه و ویندوز بمیره پس با هر ابزاری میشه پاکسازی رو انجام داد و بعدشم مشتی ویندوز رو نصف روز از اول و با مکافاتی که همه مون میدونیم دوباره نصب کرد.....نقل قول:
========================
پاینده باشی و برقرار
سلام
صبح بلند شدید ورژن 6 نسخه بتا منتشر شده................
بای
یک سوال دارم این نرم افزار که دیگه رایگان نیست ! حالت پریمیوم داره ! الان من نصب کردم و کامل نیست و باید نسخه کملشو خرید ! حالت رایگانش 30 روزست چرا میگن رایگان ؟؟
علی جان بنظرت نسخه بتا می ارزه دانلود کنیم؟نقل قول:
در ضمن خود کومودو نمیتونه خودشو دستی یا اتو ماتیک به نسخه جدید ارتقا بده؟باید حتما خودمون دانلود کنیم/برای نصب فقط آپگرید میشه یا باید نسخه قبلی رو حتما پاک کرد؟؟؟ممنون:sq_2:
با سلامنقل قول:
علی جان میشه لینکش رو بزاری برای دانلود .
با اجازه از علی جاننقل قول:
خدمت شما
لینک فروم کومودو : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نقل قول:
با سلام به دوستان عزیزنقل قول:
از عزیزانی که راهنمایی فرمودند بی نهایت سپاسگزارم .بعد از نصب و اپدیت کردن 49 مورد پیدا کرد . الان در عجبم از امنیت ناد32 :sq_14: فقط نزدیک به 1.3 گیگ از فضای درایو c رو اشغال کرده. به نظر دوستان طبیعی هست؟
از کمک و لطف دوستان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
کومودو رایگانه.... فرق نسخه پولی را که بارها ذکر کردیم که چیه.... بنابراین کومودو رایگانه.نقل قول:
نسخه بتا قطعا ایراداتی داره .... توصیه نمیشه. برای بتا تسترها خوبه. بعد اینکه کومودو به قول شما اتوماتیک به نسخه جدید ارتقاه پیدا میکنه. ولی نسخه 6 به دلیل تغییرات زیاد باید ورژن 5 را حذف و ورژن 6 را نصب کنید.نقل قول:
مرسی امیرخان.نقل قول:
دوستانی که قصد تست دارند باید اینو نصب کنند....
سلام
یک اسکن جدید به اسم Rating Scan اضافه شده که بنظر جالب میاد....
محتوای مخفی: Rating Scan
سلام
احساس کردم باید اینجا در باره این موضوع حرف بزنم که بالاخره کومودو رایگانه یا نه؟
جواب: رایگان
===
سوال: آقا پس داستان این سریال را وارد کنید چیه.....؟
محتوای مخفی: Key
ببینید کومودو در کل دو محصول اینترنت سکیوریتی داره: یکی رایگان و یکی پولی.؛؛
سوال: فرقشون چیه؟ جواب: فرقشون اینه:
رایگان: Firewall & Antivirus & Defense
پولی:Firewall & Antivirus & Defense and TrustConnect Wi-Fi Data Encryption & Live Expert Virus Removal
همین....
پس اینترنت سکیورتی (INTERNET SECUTITY) کومودو رایگانه. باز بپرسید...
سلام
خسته نباشید
بچه ها آپدیت های کمودو چطوری هست ؟؟؟ آپدیت اولیه و آپدیت روزانه ؟؟؟
من الان ورژن 6 را آپدیت کردم 90 مگ (آپدیت اولیه)نقل قول:
آپدیتهای روزانه متغییر بین 1 تا 2 مگ. کلا آپدیتهای روزانه کم حجمی داره.....
علی جان این نسخه حجمش هم بالاتره.من فکر میکنم برای همخوانی با ویندوز هشت اونو بهینه کردن.اگه شما تست کردین به منم بگین که تست کنم.از همه لحاظ یه توضیح مختصر درباره ش بدین.از امنیت گرفته تا تاثیر روی سرعت سیستم چون باز برای خیلیا و خود من جای سوال و ایجاد مزاحمت من برای شما ابهاماتی پیش میاد.شاید بروز رسانی اتوماتیکم چون با ویندوز هشت احتکالا سازگاری داره انجام نمیشه که بنظرم منطقا بزرگترین تغییرش همینه.البته به عقل ناقص من.چون امثال کومودو حتی زودتر از خود ماکروسافت به فکر سازگاری همه نرم افزاراشون با جدید ترین تغییرات ویندوز میشن.این اسکن ریتینگ هم میشه بگین چیه؟صرفا به اسکن نمره میده یا اینکه با رتبه بندی و اولویت بندی ما اسکن رو انجام میده ..شایدم با اولویتها و ریتینگهایی که خودش هوشمندانه انتخاب میکنه......
ممنون و پاینده باشی
سلامنقل قول:
آپدیت آفلاین داره که 100 مگابایتی هست برای 5.8+
روزانه هم داره. حداکثر یک مگ من دیدم. ممکنه بیشترم بشه.
پ.ن: شدیدا منتظر نسخه فینال جدید کومودو هستم. امیدوارم در قسمت آنتی ویروس مخصوصا بهتر شده باشه.:46:
سلام
بله شاید یک دلیل ولی در کل ویژگیهای جدیدی داره که باعث شده حجم ستاپ افزایش پیدا بکنه.نقل قول:
الان اصلن سمتش نرید.... کمی صبر کنید. نسخه بتا است.نقل قول:
این نسخه تازه امروز متولد شده....... به موقعش اگه بلد باشیم توضیحات داده میشه.نقل قول:
دور بروز رسانی اتوماتیک را خط بکش. هر وقت نسخه نهایی منتشر شد. حذف ورژن 5 و نصب ورژن 6.نقل قول:
سازگاری با ویندوز8 هم بزرگترین تغییرش نیست.
وقتی شما شروع به اسکن میکنید کومودو میاد فایلها را بررسی میکنه و در پایان نشون میده همون چیزی را که من در عکس قرار دام(یکبار دیگه به عکس نگاه کنید). در واقع بررسی Safe & Unsafe هست.اطلاعاتی در مورد فایل بهتون میده تاریخ تولد! اتوران و سالم و نامشخص و خطرناک...نقل قول:
باید از سرورهای کومودو به اسم Comodo File Loockup Servers که به FLS معروفه استفاده بکنه.
نسخه جدید را تست کردم ولی یکم مشکل داره ولی واقعا در نسخه جدید کومودو ترکونده ...
مشکل اولش اینه : بعد ریستارت کومودو بالا نمیاد
مشکل دوم : وقتی انتی ویروس را دیزیبل می کنیم ، سوییت هیچ تغییری انجام نمیده.
کومودو نسخه جدید جون میده برای تست زیرو اکسس ها .