امتحان کردم روشن نشدنقل قول:
Printable View
امتحان کردم روشن نشدنقل قول:
چه ورژنی از wireless را دانلود و نصب کردی؟ و روی چه ویندوزی نصب کردی؟ ویندوزت 64 بیتی هست یا 32 بیت؟نقل قول:
دوستان من همین مدل لپتاب رو دارم الان دما رو با HWMonitorPro دیدم دما میانگین 90 تا 95 درجست ، اخیرن هر Game ــی رو که اجرا میکنم دستگاه بعد 20 ثانیه ShutDown میشه مشکل اگر دما باشه با یه فـَـن برای زیر دستگاه به نظرتون مشکل حل میشه؟ یا باید فــَـنه CPU رو عوض کنم؟ فکر میکنید چقدر هزینه داره؟ و اینکه خودم میتونم تعویضش کنم؟
دمای لب تاب را موقع بازی ببین چقدر هست؟
من این ورز« ها رو نصب کردم WiFi_Intel_1000_woc_Win7_64_1300107:WiFi_Intel_100 0_Win7_64_1300107:WiFi_Intel_6200_Win7_64_1300107: WiFi_Intel_6300_Win7_64_1300107نقل قول:
ویندوز 64 بیتی هست
برطرف شد رفیق ، مشکل خمیر سیلیکن بود ، بازم ممنون ;)نقل قول:
سلام من گاهی موقع تایپ نشان گر تایپ خود به خود جابجا میشه مثلا میپره وسط خط من سرم میارم بالا میبینم ای بابا .....:n03:کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
سلام وقتی میخوام با لب تابم یه dvd رایت کنم پیام زیر را میده چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من لب تاب asus مدل n61jv دارم الان مدتیه که dvd رایتر لب تابم نمی تونه dvd رو بخونه! dvd رو رایت می زنه ولی دیگه نمی تونه dvd رو بخونه!؟ وقتی dvd رو تو درایو می ذارم یه دور می چرخه بعد می ایسته و دو بار صدا میکنه بعد ساکت میشه و هیچ اتفاقی نمی افته و dvd رو تشخیص نمیده؟ هر چی سرچ کردم نتونستم مشکل شو بفهمم. کسی راه حلی داره؟
لپتاپ منم بلوری رامش دیسک رو نمی خوند (اینکه رایت میکرد یا نه رو نمیدونم) بردم گارانتی درستش کردن.نقل قول:
بلوری رام لپتاپ اچ پی دوستم هم به همین مشکل گرفتار شد و بردش بیرون 20 تومن گرفتن تعمیرش کردن.
سلام اگه درایور جدید گرافیک اومده لطفا لینک بذارید تا دانلود کنیم :n02:
ممنون
بچه ها کجایید نکنه لب تابتون را فروختید که به اینجا سر نمیزنید؟نقل قول:
دوستان سلام
من تقریبا 2.5 سالی میشه این لپتاپ رو دارم! 1 سال که از خریدش گذشت به دلیل حرارت بالا و کارکردن بی دلیل cpu بردمش گارانتی یه 10 روزی نیگهش داشت بعد که تحویل گرفتم تقربا درست شده بود ولی همچنان cpu بعضی وقتا درگیر میشد! یه سال دیگه گذشت که دوباره وضع حرارتش همونجورشد! الان 6 مای میشه دارم مدارا می کنم ولی دیگه کلافم کرده! این قضیه خمیر سیلیکون چیه؟ با اون مشکل حل میشه؟ باید دقیقا چیکار کنم؟ خمیر از کجا تهیه کنم؟ کسی می تونه عکس بذاره واسه تعویضش؟
ممنون میشم کمک کنین!
سلام من که از 12.4 استفاده می کنم و دیگه آپدیت نمی کنم.نقل قول:
شما با نرم افزار زیر یه عکس بزارین ببینم دمای سی پی یو چطورهنقل قول:
مصرف CPU هنوز بالاست؟ چی داره از CPU استفاده میکنه؟
در حالت عادی دما رئی 85 ایناست! بعضی وقتا یکم کمترم میشه! cpu هم الکی یهو لودش میره بالا! هیچ نرم افزار خاصیم نیست که لودش رو ببره بالا!نقل قول:
الان تصویر زیر حالتیه که فقط کروم بازه!
دیشب سره فیفا دما به 100 هم رسید که سابقه نداشت!
سلام این هم دمای لب تاب من بعد از حدود 2 ساعت روشن بودن و در شرایطی که فقط کروم باز هست.
به نظر دوستان چطور هست؟
زیاد که نیست؟
دما خیلی بالاستنقل قول:
اینکهCPU مصرفش بالاست یه مشکل نرم افزاری هست. آنتی ویروس یا یه برنامه ای که از تسک منجر میشه شناساییش کرد.اما مشکل دما از خنک کنندگی هست. هم باید خمیر سیلیکون عوض کنین و هم گرد و خاک هیت سینک و دریچه خروجی هوا باید تمیز بشه.
من خودم این کارارو کردم و الان که دارم تایپ میکنم دما رو 57 هست.
برای خمیر سیلیکون عوض کردن من تو همین تاپیک توضیح دادم فکر کنم. قیمتشم 1 یا 2 هزار تومنه و از لوازم کامپیوتری ها میتونی تهیه کنی. توی یه پست پی دی اف آموزش باز کردن پشت لپتاپ هم گذاشتم. لپتاپ ما خیلی خیلی ساده پشتش رو باز میکنی و خمیر رو عوض میکنی ولی بعضیا پدر آدم رو درمیاره.
اگه هم بخوای میتونی بدی بیرون برات عوضش کنن.
برای من فقط کروم الان 58 هست. روی فرش.نقل قول:
آخرین ورژن ارائه شده برای 7&8 64biTنقل قول:
13-1
سایر ادیشن های این درایور
سلام دوست عزیز خیلی ممنون.نقل قول:
اگه ممکنه بفرمایید این درایور 1-13 را از کجا پیدا کردید که دفعه بعد خودم پیداش کنم. چون من خودم هر سری که میرم تو سایت ای ام دی تا درایور جدید دانلود کنم یه چیز کم حجم تو این مایه ها ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پیدا می کنم و فکر نمیکنم درایور کامل این مدل لب تاب باشه.:n13:
سلام گرامینقل قول:
روش های متفاوت و زیادی وجود داره
در ذیل به چند موردش اشاره میکنم
یکی از روش های متعرف استفاده از نرم افزار AMD Driver Autodetect
لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست ، پس از نصب این نرم افزار در سیستم مورد نظر ، درایور یا درایور های مربوطه شناخته و شروع به دانلود میشه ، طبیعتا نام مدل هم نمایش و ذخیره میشه که شما میتونید بعد شناسایی با جستجو از لینک های دیگه استفاده کنید
روش دیگه اطلاع از ورژن ها
مثلا الان ورژن بعدی 1_13 طبیعتا 2_13 هستش
شما این قسمت رو فیکس در نظر بگیرید برای N61jq
" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "
و 2-13 رو بهش اضافه و جستجو کنید
میشه
با جستجو این عبارت درایور مورد نظرتون پیدا میشه
و ..
منم خمیر سیلیکون رو عوض کردم چند روز پیش ، با Blower هم گرد و خاک هارو زدودم :n24: و العان در حالت Idle روی 57~58 هست..البته به نظرم کلا بالاست بازم...چون یه سری لپ تاپ هارو دیدم تو نوت بوک چک زده 40 اینطورا ! البته احتمالا دمای خروجی و کی پد بوده..:n13:
سلام
جدیدا یه مشکلی برای دکمه پاور لپتاب من پیش اومده ! بعضی وقتا با یه کوچولو فشار روی دکمه پاور روشن میشه اما بعضی وقتا هر چی پاورش رو میزنم ، نگه میدارم هررررکاری میکنم روشن نمیشه و مجبورم با اون دکمه سمت چپی که روشن خاموش مدیاش هست روشنش کنم و exit بزنم که بره توی ویندوز . یعنی چش شده ؟:n03:
ممکنه سخت افزاری باشه!! اینم عکس بردش :
تقریبا کل لپ تاپ باید باز بشه :n27:
باتریم بر فنا رفته 10 دقیقه بیشتر کار نمیده به جز خرید راهی هست مثل تعمیر یا شوک اگه نه قیمت چنده از کجا میشه معتبر خرید..پیشاپیش متشکرم
خوبه مال شما 10 دقیقه کار میده - مال من 15 ثانیه از برق بکشم خاموش میشه :n02:نقل قول:
دوستان لطف می کنن قیمت باطری اورجینال برای خرید راهنمایی کنن
دوست گرامی منم مشکل شما رو داشتم و در حالت عادی حدود 75 اینا بود باهاش که کار میکردم به 85 اینا میرسد بازی که میکردم که به 100 هم میرسید. همین جا مطرح کردم و دوستان راهنمایی کردند ، با این که قبلا خودم تجربه ای تو عوض کردن خمیر سیلیکون نداشتم براحتی عوض کردم. الان 4-5 ماهی میگذره و الان دما در حال کار حدود 66 -68 هستش. البته چون زیاد از لپ تاپ استفاده میکنم باید دوباره عوض کنم . برای من که خیلی تاثیر داشت راحت 12-10 درجه دما رو کم کرد.نقل قول:
دوست گرامی منم مثل شما تا 2 دقیقه نهایت عمر باطری دارم :n02:نقل قول:
قیمت پارسال من گرفتم حدود 260 تومن بود . الان نمیدونم. دوستانی که خبر دارن بگن لطفاً
ممنون
دوستان n61، من یه مشکل نرم افزاری با لپ تاپ دارم . از اونجایی که ویندوز 7 این لپ تاپ اورجیناله من هر وقت خواستم ویندوز بریزم ریکاوری کردم و ویندوز نو تحویل گرفتم ولی به نظرم این ویندوز خیلی سنگینه و خیلی دیر بالا میاد . مخصوصا الان که کلی هم نرم افزار روش ریختم. من معمولا در لپ تاپ رو میزارم و به حالت hibernate میره چند دقیقه طول میکشه که خاموش بشه و همینطور بالا بیاد . ولی وقتی shutdown میکنم زود خاموش میشه ولی دیر بالا میاد. البته بگم وارد ویندوز میشه ولی تا آیکون ها رو لود کنه و از حالت انتظار خارج بشه گاهی تا 4-5 دقیقه طول میکشه.
از دوستان کسی ویندوز جدید غیر از اورجینال خودش رو لپ تاپ ریخته و با شماره لایسنس پشت دستگاه اونو رجیستر کرده یا خیر ؟ اگر انجام داده یه مختصر توضیحی بده .
ممنون
بله دوسته عزیزنقل قول:
اکثر عزیزان این تاپیک همین کارو کردن
توی همین تاپیک هم چندین بار توضیح داده شده و لینک دانلود هم گذاشته شده بود
شما باید یک نسخه اصل از ویندوز هفت هوم پریمیوم رو پیدا کنید و بعد نصب اون با همون پروداکت کی براحتی بصورت آنلاین میتونی ریجستر کنین
الان حقیقتش نمیتونم، ولی اگه نتونستین پیدا کنین اطلاع بدین حتما
برقرار باشین
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
می بینم که اکثر N61 دارها دست به سیلیکون شدن پس وقتش بود دیگه .... آقا ما هم امروز باز کردیم سیلیکون جدید زدیم فقط این ورقه های نارنجی رو شماهم برداشتید از روی cpu , gpu ؟ من که برداشتم و خمیر هم deep cool z5 زدم ، شما چی زدین؟ فن و دم تشکیلات هم خاک گیری کردم گرافیکم رو 70 تا 80 بود حالت وبگردی!فن هم همیشه رو سرعت بالا کار میکرد الان شده 60 صدا فن هم در نمیاد:n09: cpu به 70 هم نمیرسه :n05: خلاصه کلاً زنده شد
سلام دوستان..امیدوارم حالتون خوب باشه..
نمیدونم باید اینجا مطرح می کردم یا نه..اما خوب به هر حال در مورد همین دستگاه هست..
ببینید من چند وقتی هست..دقیقا یادم نیست از کی..وقتی لپ تاپ رو روشن می کنم...خوب بعد از مدتی که کم هم هست...ویندوز بالا میاد و آیکن ها و دسکتاپ هم نمایش داده میشه...ولی نمیشه دست به هیچی زد تا 10 دقیقه که انگار یه چیز خاصی داره لود میشه...یعنی قبلش اگر مثلا رو فلان فولدر کلیک کنی...کلی با مشکل رو به رو میشه..همش گیر میکنه و اینها...
میخواهم بپرسم راهی هست که بفهمم چه چیزی داره این مشکل رو ایجاد میکنه ؟ مثلا نرم افزار خاصی یا....
فکر میکنم دختر خالم هم دچار همین مشکل شده...چون شنیدم می گفت کند شده و اینها...
نمیدونم ربطی داره یا نه...ولی هم برای خودم و هم برای اون آنتی ویروس Kaspersky Pure 2.0 رو نصب کردم...
خواهشا کمک کنید..این پسره بد جوری داره اذیتم میکنه...:n27:
سلام دوستان عزیز
بعد از سه سال لولای سمت راست لپتاپم شکست و بازش کردم و تعویضش کردم
حالا میخواستم خمیر سیلیکون عوض کنم دوتا سوال داشتم
اول اینکه اون ورقه های نارنجی را اشکالی نداره که بردارم؟
دوم اینکه واسه پاک کردن خمیر از روی اون قطعات الکترونیکی که یکطرف cpu هست شما از چی استفاده کردید؟
سلام و وقت بخیرنقل قول:
دوست عزیز اگه ممکنه صفحه و پستی که این مطلب رو توضیح دادین بگین که استفاده کنیم
با تشکر
سلان علیکمنقل قول:
طبق فرمایش دوست عزیزمون به راحتی این کار امکان پذیره
با یک نسخه 7 ورژن هوم پرمیوم و اسکایپ به راحتی میتونه رجیستر کنی + میتونی با یکسری پچ ها به ورژن التیمت ارتقا بدی
اما حالا رجیستر شدن یا نشدن مگه اهمیتی داره
من الان 8 دارم و راحتم دارم کار میکنم ، کلیه کلید های میانبر و تابعه هم کار میکنن ، فقط دوربین تصویر معکوس میده که در 7 هم همینطور یود و هرچه کردیم اصولی درست نشد
-----------------
حالا یه سوال نحوه ریستور کردن از درایو بکاپ به چه شکلیه ؟ تا حالا تست نکردم
سلامنقل قول:
درمورد سوال اولتون من نظری ندارم. خودم گذاشتم بمونه.
من از الکل سفید با پنبه استفاده کردم.
سلامنقل قول:
خدمت شما
بچه ها کسی کیبورد خراب نداره دوتا از دکمه هاشو بده به من؟ با قیمت خوب ازش میخرم
سلام بر دوستان و اساتید کلوپ.:n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16: بچه ها چه خبر از لب تابتون؟
سلام بنده به یه مشکل برخورد کردم اونم اینه که وقتی درایور گرافیک لب تابم را به 2013-9 آپدیت کردم درایور جدید به طور کامل نصب شد اما بعد از ریستارت لب تاب وقتی ویندوز بالا اومد مانیتور لب تاب خاموش شده ( صدای بالا اومدن و خوش آمد ویندوز شنیده میشه و وقتی هم با ایکون های روی دسکتاب با صفحه نمایش خاموش میخوام کار کنم میشه یعنی اینکه ویندوز و گرافیکش مشکل نداره فقط ایراد اینه که صفحه نمایش را خاموش کرده) وقتی با کلید روشن خاموش روی صفحه کلید لب تاب هم حواستم مانیتورش را روشن کنم نشد و الان هم با حالت سیف مود دارم با لب تاب کار میکنم. این مشکل با پاک ریمو کردن (پاک کردن) درایور جدید و نصب درایور قبلی حل میشه ولی من میخوام درایورم آپدیت باشه و قبلی را عوض کنم لطفا راهنمایی کنیدتا این مشکل درایور جدید را برطرف کنم.:n03:
مشکل از درایو ری بوده که دانلود کردین باید از خود سایت ایسوز و با توجه به مدل دستگاه تون درایور دانلود کنیدنقل قول:
نگفتین ویندوزتون چیه؟
درایور رو از safe mod پاک کنید
سلام
از سایت ای ام دی دانلود کردم درایور ویندوز سون 64 بیت هست.