نقل قول:
مال شما خیلی کمه !
سرویس 128:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
مال شما خیلی کمه !
سرویس 128:
من این مشکل رو داشتم و هر 25 مگابایت و یکبار هر 35 مگابایت دیسکانکتی داشتم که با ریست کردن مودم مشکل برطرف شدنقل قول:
یک ماهه 3 گیگ. من که نمیدونم این c با بدون c چه فرقی داره فکر کنم سرعت burst فرق داره الان burst من 1536 هست!:46:نقل قول:
اینم تست EP1-3C 128
اگه 1536 بود که باید گرون تر میدادن ... نه ارزون ترنقل قول:
مثلا الان با سرویس EP1-3 این تست رو گرفتم ... میبینی که سرعت من از مال شما هم بیشتر
خوب دیگه واسه شما سرعت یکم بیشتره 2 تومن هم گرونتره!
من سرعت شبم 15 16 بود:41: واسه شما چه قدر هست؟
دانلود رایگان تا ساعت 7 صبح انگار دیگه ثابت شده و فقط باید دقت کرد که 3 الی 4 دقیقه قبل از ساعت 7 دیسکانکت کرد که وارد ساعت 7 نشه
مثل اینکه قبلا بعضی اوقات هنوز به 7 نرسیده از ترافیک اصلی کم میکرد ولی دیگه اینطوری نیست و تا ساعت 6:59 ترافیکی کم نمیکنه
15 نه ... ولی دیشب خیلی کم بود سرعت ، حول و حوش 60 میچرخیدنقل قول:
من دیشب 800 مگ گرفتم ، در صورتی که شبهای قبل 1.6 گیگ میگرفتم ... یعنی 800 مگ کمتر :13:
من دیشب 150مگ گرفتم!!!!!!!:41:
ديشب يه دانلود تر و تميز داشتم:31: بدون قطعي و بدون ترافيك غير رايگان.
دوستان دیگه هم تایید میکنن این مساله رو ؟نقل قول:
نقل قول:
سرویس شما چی بوده؟پهنای باندتون چقده؟ کدوم شهر؟
256 هست. سرعتم رو پارس به 1536 محدود كرده. خوزستان هستم.نقل قول:
از ساعت 5 صبح تا 1 شب سرعت هميشه 190 هست.ساعت 1 هم معمولا 70-80 هست سرعت.
دانلود خوبی داشتیدنقل قول:
من هم 256 دارم و تقریبا همینطوری هست سرعتمون
دوستان سرعت من یک ماهه که خیلی خیلی پایینه !
هم شبانه هم روزانه !
چیکار کنم ؟!
لطفا راهنمایی کنید !
سرويستون! شهرتون! سرعت روزانه! سرعت شبانه! حجم دانلود شبانه!نقل قول:
رو بيان بفرماييد لطفا عدد بدهيد كه بفهميم كم است يعني زير 5 گيگ هست يا زير 50 مگ:31:
تهران هستم
مرکز مخابراتی هجرت
128 با ترافیک 3 گیگ دارم
روزا که سرعت از 12 تا 15 هستش
شبا هم همینطور !!!
توی این یک ماهه هرشب نهایتا 400 مگ دانلود کردم !!!
یه چیز عجیب
الان که نرم افزار ترافیک خودمو بررسی کردم دیدم که دانلود تا دقیق سر ساعت 3 با سرعت 110 بوده و تا اون موقع 800 مگ رو گرفتم
ولی به محض اینکه ساعت از 3 رد شده سرعت افت کرده به طوری که هر ساعتش یعنی هر 60 دقیقه 480 کیلوبایت گرفته
عجیبترش اینه که تا 7 صبح ، هر 60 دقیقه دقیق 480 کیوبایت دانلود شده
جلل الخالق :دی
---------- Post added at 12:07 PM ---------- Previous post was at 12:06 PM ----------
برای من تو اکانتم نوشتهنقل قول:
128 Kbps : سرعت دریافت
سرعت ارسال:128 kbps
برای شما چی نوشته؟
سرعت دریافت 128 (up to 1024)نقل قول:
منم هجرت هستم اگه بخواد سرعتش اینجوری باشه که نیام پارس بهتره!!!نقل قول:
البته من میخوام ترافیک 14 گیگ بگیرم نمیدونم حالا ترافیک بالاتر بگیرم سرعتش هم بالاتر هست یا نه:worried:
نتيجه اينكه نرم افزار شما نسخه اورجينال نبوده و نسخه كرك شده هست و پهناي باند رو به درستي نشون نمي ده:31:نقل قول:
من 2 شب پيش كه بيدار بودم تا ساعت 4 حدود 800 مگ گرفته بود تا 6 شد 1600 و توي يك ساعت 6-7 هم 600 تا ديگه گرفت
نه به جون ممد :دینقل قول:
درست نشون میده
الان خیلی وقته ازش استفاده میکنم ،
فقط موندم چرا سرعتم اینقد کم شده از 3 به بعد ، کمتر از 1 کیلوبایت در ثانیه :13: :18:
نقل قول:
واسه ما دقیقا بر عکسه البته دیگه نه انقدر سرعت پایین
از ساعت 1 تا 3 سرعت حدود 60 هست و از 3 تا 5:30 سرعت میرسه به مرز 90 و از 5:30 تا 7 با سرعت 190 دانلود میکنیم
این روند دیگه همیشگی شده و چند هفته ای هست که اوضاع همینه
دوستان. مگه 6 تا 7 هم رایگانه؟؟؟
اره ولی به کسی نگو :دینقل قول:
نقل قول:
تا 7 بزاری از آخرین باری که دسکانکت کردید بعد ساعت 6 هرچی دانلود کرده باشی پای ترافیک شما حساب میشه و از ترافیکتون کم میشه ولی تا 6:55 بزارید و حتما دیسکانکت کنید قبل از اینکه بخواد بره تو ساعت 7 که مشکلی پیش نیاد
دوستان لطفا مرا هم راهنمایی کنید
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5889680[/HTML]
جدی حدی اینجوریه؟ من نمی دونستم.نقل قول:
من الان تنطیم کردم تا ساعت 5:55 دانلود کنه بعد کامپیوتر خاموش بشه. اما مودم رو pppoe تنظیم کردم و دیسکاکت نمیشه. اگه بخوام تا 6:55 دانلود کنم حتما باید مودم سر ساعت 6:55 دیسکانکت بشه یا خاموش شدن سیستم کافیه؟
نقل قول:
باید حتما dc بشه
مودم رو به صورت bridge تنظیم کنید
نقل قول:
پارس آنلاین پیشنهاد منه ، اگه امتحان کردی و دیدی پارس هم سرعتش کمه
پس مشکل یا از مرکز مخابراتیته ( یا شلوغه یا اشکال فنی داره) و یا اینکه سیم کشی تلفنت مشکل داره
آقایون کسی نبود راهنمایی کنه چرا وی پی روی یه خط من با یه سیستم مشابه سرعتش نزدیکه صفره!ولی روی خط دیگم سرعت خیلی خوبه و حدود50 کیلو هستش!؟
همه سیستم ها سون64بیتی روشون نصبه و آنتی ویروس و فایر وال غیر فعاله
دوستان امروز در جواب ایمیلم ، یه دختره تلفن کرد و گفت که بریا خریدن ترافیک 3 گیگ + 3 گیگ هدیه
میتونید به نمایندگی مراجعه کنید و یا اینکه اگه تمایل داری تا همین الان به سبد خریدت اضافه کنم
و دفعات خرید هم نامحدوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میشه یه توضیحی بدید که چجوری تنظیم کنیم که سر یه ساعتی کانکشن dc بشه؟
بقیه دنیا اینترنتشون از نظر حجم نامحدوده اونوقت ما باید به خاطر یه تخفیف کوچولو چقدر خوشحال بشیم. مملکته داریم؟:41::19:نقل قول:
حسين جان براي گيگ اضافي كه خوشحال نشده كه شما ناراحت شدي براي يه چيز ديگه اينجور شاد شده كه از اين اسمايل ها گذاشته. ببين:نقل قول:
نقل قول:
:31:
نقل قول:
شهرهای تهران و کرج چی؟
این 3 گیگ هدیه رو در بر داره؟
پارس انلاین برای عید چیزی نمیده؟:20:
نقل قول:
فعلا که ما ایرانیم و وضع اینه :19:
اگه میگفت گیگی 6 تومن کسی میتونست حرفی بزنه یا اعتراض کنه خدائی؟
دمت گرم داش ممد :31: خانومه متاهل بودااا :21: :31:نقل قول:
حسين جان براي گيگ اضافي كه خوشحال نشده كه شما ناراحت شدي براي يه چيز ديگه اينجور شاد شده كه از اين اسمايل ها گذاشته. ببين:
:دی
نه تهران و کرج شامل نیست :13: به خاطر همین من هم فعلا نمیتونم استفاده کنمنقل قول:
شهرهای تهران و کرج چی؟
این 3 گیگ هدیه رو در بر داره؟
نقل قول:
دمت گرم بابک جان
یعنی با یه تلفن ساده کاری تو امار متاهل و مجرد بودن دختره رو هم گرفتی؟؟ :31: ایول بابا :31::31:
هيچي نميده:31:نقل قول:
اون بدبخت شاتل هي مياد به هر مناسبتي عيدي و گل و شيريني ميفرسته دم در خونه مشتري ها اوضاعش اونجوري هست معلومه كه فقط عيدي نيست اگه خدماتت خوب باشه نيازي به گيگ اضافي براي راضي كردن كاربر ها نيست(كنفسيوس:31:)
---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:48 PM ----------
ظرف مدت 20 ساعت يعني از 11 ديشب تا 5 امروز عنوانش عوض شد
نقل قول:نقل قول: