کلید ولوم پایین رو 1 ثانیه نگه دارنقل قول:
کلید ولوم پایین رو 1 ثانیه نگه دارنقل قول:
نه بابا گوشی چرا ! اگه میخوای لینکی که خودم دانلود کردم رو بدمنقل قول:
ینی مشکل از گوشی نیست?
اين يه ويجته كه با يه كليك فعال و غير فعال مي كنه:نقل قول:
[HTML]http://sandstorm.persiangig.com/other/APNdroid%20.apk[/HTML]
لطف میکنی اگه لینکشو بدی.نقل قول:
برین اینجا
فایل apk رو که گزاشتن (کرک شده) فایل دیتا هم همون لینک تو کامنت رو دانلود کن :دیکد:http://---------.ir/Forum/downloads/3578/
بچه ها من الان از 304 مگ رم قابل دسترسم حدوده 200 مگ پر شده .
کلا میشه بگید بر چه اساس پر میشه و یا اینکه چه طور میتونم کمش کنم ؟ اصلا مهم هست خیلی پر بشه یا نه ؟
سلام دوستان
من برنامه rmaps رو همراه با نقشه ی تهران نصب کردم(GPSStatus رو هم دارم)
نقشه رو نشون میده اما My Location کار نمیکنه
یعنی نمیتونم جایی که هستم رو رو نقشه پیدا کنم
مشکل از کجاست؟
از کجا میتونم بفهمم که به یکی از ماهواره های جی پی اس وصل شده یا نه
من برای گوشیم یه بسته 30 روزه gprs ایرانسل گرفتم با 2.5 گیگ دانلود فقط مشکلی که دارم اینکه وقتی چیزی رو می گذارم برای دانلود اینترنتم بصورت مستمر دانلودش نمیکنه یه مقدارش رو میگیره دیگه اینترنتم چیزی دانلود نمیکنه حتی ممکنه یک ساعت بعدش ممکنه دوباره دانلود کنه بعضی مواقع هم میبینی یک ضرب دالنود میکنه البته قطعی ندارم چون وقتی که دانلود نمیکنه سایت ها رو راحت باز میکنه مشکلش فقط با دانلود هست. عزیزانی که از اینترنت این گوشی استفاده می کنند همچین مشکلی ندارند با دانلود?
سلام
gps ش هرچی سرچ میکنه هیچ اطفاقی نمیفته! navigation وplaces
سپاس:46:
بچه ها این مشکل مسیجینگ ما حل نشد چه کنیم؟
از سه پارت بیشتر میشه تبدیل به mms میشه و سند نمیشه :13:
منم همین مشکلو دارم هم با gprs هم با wifi یه چیزیو میزارم واسه dl اولش یکم دانلود میکنه بعد چند دقیقه قطع میشه دوباره ادامه میده با چند تا مرورگر هم امتحان کردم مشکل رفع نشد کسی میدونه چطوری میشه درستش کرد؟نقل قول:
دوستانی که gps نمیتونه محلشون رو پیدا کنه تو تنظیمات gps شون تیک هر 3 گزینه رو بزنن! در ضمن به اینترنت هم باید وصل باشین...
اتفاقا اينكه خيلي خوبه!نقل قول:
اگه راهي داره بگو گوشيه خودمم اينجوري كنم
آخه با اين اوضاع ايرانسل دو تا sms هم به زور سند ميشه
اينجوري اگه حجم نوشته ها زياد بشه تبديل ميشه به mms كه راحت تر سند ميشه
اصلا من هميشه sms هاييم كه متنشون زياد بود رو از اول تو يه mms مينوشتم
اما چون تو آندروييد بايد حتما يه چيزي اتچ كرد تا بشه mms ديگه نشده اينكارو انجام بدم
بچه ها امروز من يه چيزي رو امتحان كردم و خيلي برام جالب بود شايد هم بقيه بچه ها اينو ميدونستن
از اونجايي كه سيم كارت گالكسي رو ميشه بدون در آوردن باتري عوض كرد من اينكارو كردم اما بايد حتما گوشي رو ريست كرد تا سيم كارت جديد رو بشناسه اما شما اگه بعد از عوض كردن سيم كارت يكبار بريد تو حالت پرواز (flight mode) و در بياين
و براحتي سيمكارت جديد رو ميشناسه و ميتونين ازش استفاده كنين
حتي ميتونين قبلش اينكارو بكنين و وقتي سيم رو عوض كردين اونوقت حالت پرواز رو خاموش كنين كه براي اون سيم كارته قبليتون هم مشكلي ايجاد نشه
من هر 3 گزینه رو فعال کردمنقل قول:
یعنی امکان نداره بدون وصل شدن به اینترنت با GPS کار کرد؟
منطقیه! چون مد پرواز انگار گوشی خاموشه ...نقل قول:
از اونجايي كه سيم كارت گالكسي رو ميشه بدون در آوردن باتري عوض كرد من اينكارو كردم اما بايد حتما گوشي رو ريست كرد تا سيم كارت جديد رو بشناسه اما شما اگه بعد از عوض كردن سيم كارت يكبار بريد تو حالت پرواز (flight mode) و در بياين
تا جایی که میدونم برنامه ی خوده گوشی یعنی گوگل مپ انلاین هست و افلاین نمیشه پیدا کنه ولی برنامه هایی باید باشه که افلاین رو هم ساپورت کنه (فکر میکنم مثل maverick)نقل قول:
من هر 3 گزینه رو فعال کردم
یعنی امکان نداره بدون وصل شدن به اینترنت با GPS کار کرد؟
سلام دوستان
من با شارژ همراه اول مشکل دارم
وقتی کد شارژ رو میزنم قبول نمیکنه مینویسه: Rejected
MMI Code Started
:18:
دوستان راه دیگه ای برای شارژ سیم کارت نیست؟(مثلا با اس ام اس):19:
شارژم تموم شده :37:
با سلامنقل قول:
با شماره 444 تماس بگیر.
سپاسگذارم.
سلام به دوستان من مدتیه با یه مشکل دست و پنجه نرم می کنم
گوشی من اس ام اس فارسی نمیخونه یعنی به صورت مربع نشون میده راه حلش چیه
راستی یه سوال دیگه مگه گوشی گلاکسی اس 512 رم نداره مال من 341 نوشته برای چی گوشیه من اصلیه؟
سلام.رام فعلی گوشیت چیه؟الان بهترین رام با ساپورت کامل فارسی 2.2.1 jpjpm هست ,البته کاستوم رام بر پایه 2.3.3 هم هست که فارسی ساپورت کنن ولی به خوبی jpjpm نمیشن.نقل قول:
دوست عزیز ,رم گلکسی 512 هست ولی همشو که در اختیارت نمیزاره.یه مقدارش در اختیار فایلهای سیستمیه و یک مقدار هم توسط برنامه های در حال اجرا اشغال میشه و مقداری هم خالیه(که با یه برنامه تسک منیجر خوب میشه فضای خالی رو بیشتر کرد).
اگه سوالی داشتی بپرس خوشحال میشم کمک کنم:10:
دوستان خیلی لطف کردن و جواب دادن ممنون
رام گوشیم 2.1 هست. این رامی که گفتید از کجا دانلود کنم و چطوری آبدیت کنم خیلی گشتم ولی دقیق نفهمیدم چکار کنم راستی این رام روی هر گوشی جواب میده یا فقط مخصوص گالاگسی اس هست.
:10:
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
من ادرسشو برات میذارم خوب تاپیکو مطالعه کن که بعدا" خدایی نکرده به مشکل بر نخوری.
در ضمن این رامها همشون مخصوص گالاکسی اس هستن.
اینم آدرس :
[HTML]http://www.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=1179[/HTML]
رام اول jpjpm هست.
كسي تونسته براي لپتاپش از اينرنت اين گوشي استفاده كنه و كانكت بشه؟
نوكيا راحت بود با برنامه pc suite ميشد از اينترنت گوشي روي كامپيوتر استفاده كرد
اما من نه با برنامه خاصي نه با wifi گوشي و لپتاپ نتونستم اينترنت گوشي رو share كنم
لطفا راهنمايي كنيد
ضمن اينكه صبح ها كه از خواب پا ميشم برنامه daily briefing خود به خود مي بينم كه اجرا شده و رو صفحه موبايله ، چه كنم اجرا نشه
سلام میخواستم بدونم چطور میشه برنامه های باز شده رو بست؟
خودش میبنده؟
اسم یه فایل منجر قوی هم بگید دانلودش کنم
برادر من پست شما هم در انجمن همسایه پاسخ دادم یکم صبور باشه خوبه....نقل قول:
بهترین برنامه Advanced task killer هست...نقل قول:
سلام میخواستم بدونم چطور میشه برنامه های باز شده رو بست؟
خودش میبنده؟
اسم یه فایل منجر قوی هم بگید دانلودش کنم
سلام , دوستان آیا راهی هست که وقتی بهم زنگ میزنن گوسی رو پشتورو کنم بره رو سایلنت.
سلام
الان رام گوشیم 2.2 froyo.xfjp9 .رام 2.3 سریع که فارسی هم پشتیبانی کنه معرفی میکنید؟
وقتی میخوام از android market , والپیپر دانلود کنم میگه ther are no android phones associated with this account .please sign in with a diffrent account. (من این اکانتو با همین گوشی ساختم , flight mood با wi-fiو با چیز p ان )
یه سوال دیگه اینکه من 1 اکانت دیگه قبلا ساخته بودم(اولین اکانت روی این گوشی ) وقتی میخوام پاکش کنم میگه باید گوشی ریست فکتری بشه تا پاک شه ! راه دیگه ای نیست ؟:11:
دوستان کسی با این دو مدل گوشی تونسته وقتی با گوشی تو اینترنت هست با برنامه های مسنجر یاهو / oovoo/ skype و ...
چت تصویری داشته باشه منظورم وب کم طرف مقابل رو ببینه و طرف هم تصویر ما رو
خیلی برام کسی جواب بده میخوام بدونم این دوربین دوم فقط کارش Videocall هست و تو نت نمیشه ازش استفاده کرد
یعنی برنده با اپل با facetime هست باز
بجاي علامت E اينترنت ، علامت G ميزنه ، سايت ها هم باز مي شوند اما وارد ايميل ياهو نمي تونم بشم مشكل از كجاست؟
همراه اول هست سيم كارت
فكر كنم علامت E به معناي اين هست كه شما از سرويس EDGE استفاده مي كنيد و G به معناي اين كه از سرويس GPRS
من داشتم صفحه های قبلی رو میخوندم یکی گفته بود رو صفحه گوشیش خط افتاده
مگه صفحش ضد خش نیست؟ :18:
پس جواب من چینقل قول:
منم با وایرلس تست کردم ولی اصلا نشون نداد پلاگین های صوت و تصویر رو دانلود کردید؟نقل قول:
یه سوال برای افکت صدا dsp pack میگه دانلود کن بعد میزنم که دانلود کنه ولی چیزی نمیاد کسی تاحالا این dsp pack دانلود کرده برای اهنگ گوش دادن
برای بستن برنامه ها من چند تا برنامه دانلود کردم memory booster lite برنامه جالبی بود:10:
صدای اس ام اس رو نمیشه تغییر داد؟
دوستان یه بچه باحال بیاد به زبان ساده بگه چجوری میشه چیز پی ان رو روی این گوشی راه انداخت ؟
الآن روی کامپیوتر دارم از این که نمیشه استفاده کرد درسته ؟
سلام کسی فروشنده گوشیش نیست
۱۶ گیگی کره ای اصل بدون خش
سلامنقل قول:
چند صفحه قبل با عکس توضیح دادن (صفحه 434 پست 4332)
با همون هم میشه فقط باید pptp باشه .
یه نکته هم داره (برای android marked ) که ip سرویس دهنده ی چیز p انت از ظرف google مصدود نشده باشه (اینجااگه error داد بسته است )کد:http://developer.android.com/sdk
=== تویflight mode هم باید باشی.
خیلی سادّه است:31:نقل قول:
چرا از همونی که روی کامپیوترت داری میتونی استفاده کنی
اول برو تو setting
بعد میری wireless and network
~v~p~n~ setting
add vpn
اینجا رو دقت کن ببین کانکشن چیز پی ان چیه
معمولا pptp بیده
به فرض که اینو انتخاب کردیم
v>pn name
set server از کانکشنت ببین مثلا ۱۲۳.۳۴.۴۴.۲
بعدش هم dns search domainاین جا هم همون ای پی سرور بده بعدش هم سیو میکنی
حالا یه کانکشن ساختی یوزر پسورد رو میزنی بعدش هم حالشو میبری:10:
سرعت خوب باشه خیلی سریع کانکت میشی
مثل الان که خودم ساختم و تستش هم کردم فیس قوک رو باز کرد:31:
گالاکسی اس بدون خش 16گیگ قیمت آخر480بدون گارانتی همراه با محافظ ضد خش کاملا نو .کلا 2هفته کار کرده.فروش هم فقط در مشهد.تلفن:09357726036
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
گالاکسی اس بدون خش 16گیگ قیمت آخر480بدون گارانتی همراه با محافظ ضد خش کاملا نو .کلا 2هفته کار کرده.فروش هم فقط در مشهد.تلفن:09357726036
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
بچه ها من نتونستم با این گوشی به کامپیوتر کانکت بشم؟ آخرین ورژن kies رو هم آپدیت کردم تو برنامه kies مدام آیکن connecte device در حال چرخش و هیچ اتفاقی هم نمیوفته. قبل از آپدیت یه مرتبه mass storge وصل شد ولی الان دیگه این اتفاق نمیوفته.
خواهشن یکی کمک کنه راستی ویندوز من اکس پی 32bit هستش.