نقل قول:
دوست عزیز قسمت سخت افزار جایی برای تقاضای داریور داره اینوجا مطرح کن جواب میگیری
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز قسمت سخت افزار جایی برای تقاضای داریور داره اینوجا مطرح کن جواب میگیری
نقل قول:
برای دانلود از رپیدشیر بهتر از اکانت پریمیوم استفاده کنی
بد بین؟نقل قول:
این ادمای مزخرف رو شما نمیشناسی عزیزم
اقای زرقامی رو میشناسی تو اسیا تک؟
اینا 4 ماه تموم منو بازی دادن
یه مشت ادم عوضی هستن تو اسیا تک
از پرسنل تا اون بالاشو میشناسم من
حالا بهدا همین پهنای باندی که گرفتن رو بین 100000 نفر تقسیم کردن بعد عید اونوقت میفهمی چی میگم
نقل قول:
بله آقای ضرغامی رو می شناسم
ببین دوست عزیز سرعت به مخابرات هم ربط داره اگر شما تو مله شلوغی باشید خوب ترافیک بالا میره. من تو مرکز خلوتی هستم و بجز 2 تا 3 بار مشکلی که پیش اومد بعد پیگیری سریعا درست شد. حالا نمیدونم مشکل شما چیه.
من از پشتیبانی خیلی شاکی هستم چون بعضی مواقع اصلا خطها رو جواب نمیدند. بی در و پیکر. که سر همین هم یک دفعه سر و تن ضرغامی رو شستم.
همه جا آدمای مزخرف گیر میاد اما بدون اون کارمندی که اونا نشسته هیچ کاره است. و نباید دق و دلیمون سر اون بدبختها خالی کنیم.
سلام
آسیاتک دیشب بین 45 تا 50 بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی واقعا پهنا رو زیاد کردن یا فقط دیشب اینطوری بوده؟:18:
آره منم با اینکه پهنای باندم 64 ولی دیشب داشتم با 27 دانلود میکردم. فکر کنم اشتباهی شده چون امروز دوباره برگشت سر جای اولش.
دیشب که من با آسیاتک با سرعت 80 داشتم دانلود میکردم. یه فیلم 700 مگی 20 دقیقه ای تموم شد! :دی
سرویسم 128
ولی حیف زود تموم شد!
واقعا لذت بخش بود!
ولی مثل این که یه خبراییه! ساعت 7 زنگ زدم پشتیبانی گفتم چرا سرعت اینقدر بالاست میخواین محدودیت بذارین؟ یکم من من کرد اومد بگه تا آخر امسال آخرش گفت نه فعلا مساله ای نیست تا یک شنبه همینطوریه
.
نظرتون چیه؟ یعنی دارن محدودیت میذارن و اینا آزمایشیه؟!
یه سوال داشتم برای وصل کردن adsl باید بریم مخابرات فرم پر کنیم با نه؟؟؟؟؟؟؟
اره میدونم پشتیبانی که میشینه جواب میده اونا کاراموز هستن هیچ کاره هستننقل قول:
اي بابا امروز سرعت دانلودم از 55 شد 15 ولي عيب نداره من كه حال خودمو كردم فردا هم شارژم تموم ميشه.
ولي بازم دمشون گرم
اقا من هنوز دارم با (سرویسم 64)24 -26 دانلود میکنم خیلی ایول داره....
من سرعتم واسه اين كم شده كه ميخوان قطعش كنن وگرنه منم الان 50 بودم!
راستي اگه بخوام خطم از رانژه در بياد چي كار كنم؟
نقل قول:
نه دوست عزیز تمام فرم ها توسط شرکت ارائه دهنده اینترنت بهتون داده میشود
خدا کنه امشب هم یه کم قاط بزنه یه حالی ببریم:31:
فکر کنم همین که پولشونو ندی از رانژه در میاد:46:نقل قول:
من که هنوز داریم با سرعت 54تا 57 دانلود میکنم. مشکلی ندارم
نقل قول:
دوست عزیز برای در آوردن خط از رانژه بجر شرکت صبا نت. برای یقیقه شرکتها باید تقاضا نامه ارسال کنی تا خط از رانژه خارج کنند در غیر اینصورت ماهی 3500 به حسابت میزنن
دوست عزیز هیچ خبر خواستی نیست پهنای باند رو بردن بالا و پایین هم نمیارن تا فردا صبر کنید من با ضرغامی تماس بگیریم ببینم چه خبر ولی من از کی از بچههای پشتیبانی پرسیدم گفت قرار نیست کم بشهنقل قول:
این هم آخرین تست من
سلام
این آسیا تک چه حالی میده الان من مینیموم با 38 دانلود می کنم . تا کی این جریان ادامه داره؟
عجب ارسال توپی .فقط به دریافت رسیدن.نقل قول:
با تلفن نميشه؟؟نقل قول:
به چه آدرسي بفرستم ايميل يا آدرس پستي؟
:40: adsl ما كه هنوز وصل نشده فردا بايد با فن آوا تماس بگيرم.آخه اين دو روز تعطيل بود.دعا كنيد براي منم وصل بشه.
sdبه شوخی گفتی دیگه ؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
مگه شوخی هم دارم با کسی:18:
نقل قول:
بیاد براشون فاکس کنی یا حضوری بری. با قسمت فروش تماس بگیر راهنمایی میکنه
متاسفانه ارسال کم. البته تا چند روز قبل که سرعت بالا نبرده بودند در بهترین حالت 12 آپلود داشتم. مواقع معمولی آپلود خیلی پایین.نقل قول:
من گرفتم چي شد
من 2 روز 50 كيلوبايت دانلود ميكردم و سرعتم 426 بود
حالا امروز سرعتم شده 64 در حالي كه سرويس 128 خريدم
اينا از سرعت يه سري كم ميكنن نوبتي به سرعتاي بعضياي ديگه اضافه ميكنن(نوبت شما هم ميرسه)
اينم فكر خوبي واسه بازاريابيه
اميدوارم سرعتو بر گردونن
اين هم نتيجه تست امروز:
اين هم مال ديروزه
تفاوتها رو خودتون ببينيد:
کد:http://i30.tinypic.com/9iz12e.jpg
سلام خسته نباسید
من منطقه مخابراتی مطهری هستم
و اصلا نمی دونم کدوم شرکت را برای خرید adsl انتخاب کنم
از کسایی که تو این منطقه هستن یا بقیه خواش می کنم راهنمایی کنن
هدفمم از Adsl فقط دانلود از تورنت هستش
مرسی (پیشاپیش!)
به نظرم آسياتك بهتره ولي در كل سرعت تورنت از دانلود معمولي با adsl كمتره.
خوب همسایه مخابراتی سلامنقل قول:
برای تورنت فعلا صبانت را من خبر دارم پورتاش بازه و می تونی استفاده کنی.البته محدودیت حجمی دارد که یا باید با حجم زیاد بگیری یا از اکانت شبانش استفاده کنی.
ازاد نت هم می دونم پورتاش بسته است.
ندارایانه فقط یک نفر را پیدا کردم که گفت بسته است ولی چون فقط یکی است صد درصد تایید نمی کنم.
از شاتل و پارس انلاین هنوز خبر ندارم
اینها تا انجایی که من می دونستم مطهری را پشتیبانی می کنند.
بچه ها سرعت 256 آسیاتک من برگشت به حالت عادی :sad: تو این مدت 8 تا فیلم دانلود کردم خدا خیرشون بده بازم از این کارا بکنن :31:
برای من هم برگشت.
اما طبق تماسی که با یکی از دوستان تو پشتیبانی گرفتم.
گفت آسیاتک تمام سیستمش رو عوض کرده. گفت این هفته هم سرعت ها بر میگرده الان در حال تست سیستم جدید و عیب یابیش هستم.
گفت قرار بعد از این هفته سرعتها رو دوباره دستکاری و ثابت کنند.
اقای درویش میشه لطف کنین بپرسین بعد از عید کی ارائه میدن به جدیدا ؟ (اسیاتک)نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز اگر منطقه مخابراتتون پورت خالی داشته باشه. انشالله بعد عید میتونی بگیری. بهتر هم هست که رزو کنی/
یعنی بدون هزینه اضافی و یا محدودیت حجمی سرعت ها رو اضافه میکنن؟
این افزایش بهنای باند فقط مربوط میشه با آسیا تک ؟
به قول دوستمون cinablue هیچ اطمینانی به اینها نمیشه کرد. باید صبر کرد و دید. محدودیت حجمی که نداریم. تا ببینیم چه اتفاقی می افته.
ولی تحولات زیادی تو سیستمشون دادن. حتی من قبل از جریان میخواستم 512 بگیریم. گفت صبر کن بعد عید پهنای باند زیاد کنن بعد بگیر.
بعدشم که این اتفاقات افتاد.
باید صبر کنیم. تا دوباره ضایعمون نکنند
نقل قول:
فعلا که برگشت به سرعت قبل . باید صبر کنیم تا هفته دیگه ببینیم چی میشه.
ديديد گفتم بچه ها!!!
موقتي بود:sad:
,ولي اين كارشون ضربه روحيه بزرگي به من زد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جايي كه وقتي سرعت دوباره كم شد ميخواستم خود كشي كنم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي جدا از شوخي كاش دوباره سرعتو بيارن بالا!!
البته من تا بعد كنكور 88 ديگه adsl نميگيرم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا!
ميزان زيادي از پهناي باند اينترنت ايران كه توسط شركت زيرساخت تامين مي شود به مصارف تجاري مي رسد.
به عبارت ديگر، ارگانها ، نهادهاي دولتي، دانشگاها، شركتهاي خصوصي و ...بخش اعظم پهناي باند را اشغال مي كنند.
وحالا علت اينكه اين دو سه روزه، سرعت افزايش پيدا كرده چيزي نيست جز تعطيلات چند روزه رسمي مملكت!
تعطيلات هم كه به پايان رسيد....پهناي باند هم به ميزان سابق رسيد:31: