سلامنقل قول:
قیمت 721 2.200 تومانه نه 2600
فروشنده ها هرچی که خودشون ندارن می گن بده و به درد نمی خوره
با یه کم گشتن و چونه زدن می تونین همون 721 رو به قیمت 2200 پیدا کنین که به همه ی اون لپ تاپ ها می ارزه
Printable View
سلامنقل قول:
قیمت 721 2.200 تومانه نه 2600
فروشنده ها هرچی که خودشون ندارن می گن بده و به درد نمی خوره
با یه کم گشتن و چونه زدن می تونین همون 721 رو به قیمت 2200 پیدا کنین که به همه ی اون لپ تاپ ها می ارزه
ویندوز رو بدم بیرون بران نصب کنن ؟
سلام دوستان . جایی رو سراغ دارین که مک بوک پرو 723 با سیتم عامل lion ((((لاین)))) بفروشن من دنبال این جدیدا هستم که با لاین اومده فقط از اینا میخوام و عجله ای هم ندارم چون بعضی ها گفتن اومده خواستم اینجا راهنمایی بگیرم کجا میتونم پیدا کنم اونم با گارانتی الماس یا نقش البته با نقش تماس گرفتم گفتن هنوز نیومده میتونین راهنماییم کنین ممنون میشم
نصب ویندوز کاری ندارهنقل قول:
حتی اگه بلد نیستی بازم خودت بیار نصب کن که یاد بگیری
اگرم راهنمایی خواستی تعارف نکن
سلامنقل قول:
مدل 700 رو نقش با لاین داشت ولی 723 رو جایی ندیدم
که البته هرجا داشته باشه می خواد 30 تومان گرون تر از قبلی ها بده که اگه دسترسی به اینترنت پر سرعت داشته باشی بی هیچ هزینه ای می تونی نسخه ی اصلیشو دانلود کنی
در ضمن به خاطر مشکلاتی که هنوز لاین داره شاید مجبور شی اسنو نصب کنی و می شه دوباره کاری
سلام
دوستان با مبلغی در اندازه های 1.5 میلیون تومان...میشه مک بوک پروی خوب خرید؟
یا بهتره برای خرید مک بوک ایر خرجش کرد؟
پیشنهادتون چیه؟
ممنون.:40:
چند تا سوال :
من وقتی تو ویندوز هستم مک بوکم داغ میکنه،مشکلی داره؟
Lion نسبت به Snow Leopard محاسنی داره ؟ مثلا مثل تفاوت ویندوز ویستا با سون هست؟
ارزونترین لپ تاپ اپل چیه و چه قیمتی داره؟
.نقل قول:
.
.
دیگه فکر کنم از 1.400 باشه (Apple MacBook Air 505 ) شروع میشه به بالا
سلام دوست عزیز فکر نکنم بشه مک بوک پرو متوسط خرید چه برسه به خوبش :41: البته همه مک بوک ها خوبن:4: برای ایر هم نمیشه سیستم قوی خرید ولی اگه فقط برای کارای معمولی میخای با این پول شاید یه دونه MC375 بدون گارانتی گیرت بیادنقل قول:
اشکال نداره اگه جایی رو دیدید که میفروشه بهم اطلاع بدید تو همین فروم در ضمن لایون چه مشکلی نسبت به اسنو داره ؟نقل قول:
نه هیچ مشکلی نداره فقط رو سطح نرمی مثل تشک که لپ تاپ توش فرو بره نذاری که جلوی خروج هوای گرمش گرفته نشهنقل قول:
لاین نسبت به لیوپارد 250 مزیت جدید داره که تو سایت اپل به تفکیک توضیح داده،
راستش دیگه از بازار چندان خبری ندارم و جدیدا چند نفر رو دیدم که قصد خرید داشتن گفتن خیلی جاها اصلا 723 نداشتن و به نظرم اگه نخری تا چند وقت دیگه ممکنه اصلا گیرت نیاد و مجبور شی تا سری بعدی بیاد صبر کنینقل قول:
من فعلا اسنو رو حرفه ای تر می دونم، چون لاین تازه اومده هنوز یه خورده باگ داره و بعضی از نرم افزارهای قبلی باهاش سازگار نیستن که یکی 2 تا آپدیت دیگه واسش بیاد درست می شه
اما وقتی می شه راحت از اینترنت دانلودش کرد ارزش 30 تومان اضافه دادن نداره
یه سوال دیگه داشتم گارانتی شاب بهتره یا نقش ؟؟؟؟
دوست من میتونی یه راهنمایی کوچیک کنی راستی ویندوزن صب منم تاثیری رو سرعت مک ندارهنقل قول:
مسلما نقش بهترهنقل قول:
من یه کم از پولم خرج شد ، گفتم طرفای آبان میرم میگیرم ، پس شاید اون موقع گیرم نیاد ، آره؟:41:نقل قول:
نمی شه صد در صد گفت که آبان دیگه 723 گیر نمیاد اما احتمال اینکه گیر نیاد بیشترهنقل قول:
چون همین الانشم کم شده و بعیده تا اون موقع کسی بیاد دوباره سری قدیمی وارد کنه
پیشنهاد می کنم هر طور شده زودتر بگیری چون تا قیمت سری بعدی نرمال بشه ممکنه حدود 10 ماه طول بکشه
راهنمایی در مورد نصب ویندوز؟نقل قول:
چندتا نکته هست که بد نیست بدونی
تعداد پارتیشن ها رو به هیچ وجه از 3 تا بیشتر نکنی
عمل پارتیشن بندی رو حتما فقط با دیسک یوتیلیتی خود مک انجام بدی و تو محیط ویندوز به هیچ عنوان هیچ درایوی رو ری سایز نکنی یا تغییر فرمت ندی یا قبل از هر درایو حدود 200 مگ واسه ریکاوری بی عنوان و غیر قابل استفاده نگه می داره که به اونا هم دست نزنی یا مثلا به پارتیشن های دیگه اضافه شون نکنی (تنها کار مجاز فرمت کردن ساده ست که واسه نصب ویندوز لازمه)
فکر می کنم فرمت اکس فت رو می تونی به عنوان درایو مشترک ایجاد کنی که هم از محیط مک هم از محیط ویندوز قابل استفاده باشه. اما رو این درایو نه مک نصب می شه نه ویندوز ولی واسه هردو قابل رید و رایته
واسه نصب 7 هم دی وی دی رو که بذاری توش، وقتی روشن کردی لپ تاپو بلا فاصله دکمه آپشن یا همون آلت رو نگه می داری که بعد از لود شدن دی وی دی می تونی روش کلیک کنی تا بوت شه و نصب ویندوز شروع بشه
ویندوز 32 بیتی نصب کنی 2 گیگ از رم شناخته نمی شه. پس بهتره 64 بیتی نصب کنی. سون 64 بیتی بر عکس اکس پی، برنامه های 32 بیتی هم روش نصب می شه و مشکلی از این نظر نداره
واسه سایز بندی پارتیشن ها، واسه سون 40 تا 50 گیگ کافیه، واسه مک بین 50 تا 80 گیگ کافیه و بقیه رو در پارتیشن سوم بذار که اطلاعاتت رو روش ذخیره کنی تا وقت تعویض سیستم عامل پاک نشه
چیز دیگه ای فعلا به ذهنم نمی رسه اگه مورد خاصی مد نظرته بگو تا جزء به جزء توضیح بدم
دست گلت درد نکنه :10:نقل قول:
سلام من برای کارای معماری نیاز به لپ تاپ دارم کارام خیلی سنگینه ممکنه بعضی از رندرها تا 24 ساعت طول بکشه آیا اپل انتخاب مناسبی اگر بله این 2 مدل چطوره؟
Apple MacBook Pro 15'' MC721
Apple MacBook Pro 15'' MC373
نقل قول:
براي رنر گيري اپل رو توصيه نميكنم :13:
سلام خدمت اساتيد
براي كارهاي تقريبن قوي گرافيستي ، مثلن فتوشاپ حرفه اي و گاهي برش و ميكس سبك فيلم، مك پرو هفتصد با توجه به كارت گرافيك متوسط، ميتونه جوابگو باشه؟ اگر نه، پيشنهاد بدين
سلام دوستان...من میخوامیMC700 بگیرم،الان تو سایت نقش قیمت زده 1790 گارانتی 3ساله!
قیمت خوبه؟
بعدش من کار خاصی ندارم با لپ تاپ حداکثر چندتا نرم افزار مهندسی که قطعا مشکلی نیست فقط گرافیکش برای گیم یکم دو دلم کرده،من حداکثر بازیم فیفا و پس میشه تا 3-4 سال دیگه به نظرتون جواب میده؟
سلام دوستان
من قرار بود تا 2 هفته پیش 721 بگیرم اما راستش چشمم به 723 بود قرار شد دو ماه دیگه 723 بگیرم! به نظرتون تا اون موقع مدل جدید پرو میاد؟ و اگر میاد قیمت ها چقدر بالا میره؟ با 2ملیون و 700 مدل خوبی میتونم بخرم؟
سلامنقل قول:
تو بازار بری بگردی 1600 هم پیدا می شه
گرافیکش الان واسه فیفا کافیه ولی از الان نمی شه راجع به بازی های 3 .4 سال دیگه نظر داد
سلامنقل قول:
تا 2 ماه دیگه شاید دیگه 723 پیدا نکنی چون داره تموم می شه
تا زمستون بعیده مدل جدیدی بیاد و وقتی که بیاد تا چند ماه قیمتش نجومیه
الان با 2600 می تونی 723 بگیری
قویترین کانفیگ مک بوک پرو الان چیه ؟ قیمتش چطوریاس ؟
در سری ۱۵ اینچ ، MB723 ،نقل قول:
و در سری ۱۷ اینچ MB725 ،
اطلاعات بیشتر :
کد:http://www.apple.com/macbookpro/
سلام :
من هم میخوام mc721 بخرم البته صبر کنم تا mc723 بخرم ؟چون الان پول تا این حد ندارم میخواستم نظرتونو بدونم و اینکه 721توانایی اجرای همه بازی های الان رو داره؟ چون اگه این کارت گرافیک (256amd6490ddr5) روی هر دستگاهی باشه اینو میدونم که حداقل 70% بازی هارو برا ی اجر کردن با مشکل ربرو میشه.
با تشکر از همه دوستان گرامی
سلام.
دوستان اگه لطفف کنن من رو بطور کامل راهنمایی کنن. من به خاطر وزن پایین می خوام 724 بگیرم. اما در مورد کارت گرافیکش تردید دارم .من واسه گیم نمی خوام بلکه انتظار دارم که مثلا واسه اتوکد اذیتم نکنه.
ممنون از جوابتون
نقل قول:دوست عزیز من می خوام 724 بگیرم ولی در مورد گرافیکش شک داشتم پس گرافیکش خوبه؟ مثلا اگه روش ویندوز نصب کنی و از توش اتوکد رو اجرا کنی مشکلی نیست؟ راستی زیاد که داغ نمی کنه؟نقل قول:
سلام دوستان قیمت 723 تو سایت نقش با گارانتیش زده 2990000 این قیمت یکم نجومی نیست چه خبره میخواستم ببینم قیمت الان تو بازار چطوره کمترین قیمتی که میشه 723 با لاین خرید چنده و ایا ارزش خرید داره 723 با این قیمت نقش که به نظرم خیلی گرون میده ؟
سلامنقل قول:
اگه 723 بخری که خیلی بهتره اما اون کارت گرافیک خیلی قوی تر از اونه که فکر کنی و از نظر پردازش با هیچ بازی مشکل نداره فقط یه خورده رمش کمه که شیر می کنه و از رم سیستم جبرانش می کنه
70درصد بازی ها رو با حداکثر تنظیمات اجرا می کنه 30 درصد رو هم با کمی کم کردن از گرافیک بازی راحت جواب می ده اما خب بازم 723 یه چیز دیگه ست و اگه واسه بازی می خوای حتما 723 بگیر
همون 724 بگیر خیالت راحت مشکلی پیش نمیادنقل قول:
مطمئنا سیستمی که این مدل قیمتی داره و پردازنده به اون قدرت روشه نمیان روش یه کارت گرافیک ضعیف بذارن
البته کلا سری 13 اینچ واسه بازی توصیه نمی شه
نگران داغ شدن هم نباش
سلام کلا سایت رو بی خیالش، قیمت 723 الان حدود 2700 با ضمانته و با چونه زدن و اگه خواستی ضمانتش رو حذف کنی تا 2600 هم می شه گیر آورد. با لاین یا اسنو نباید فرقی در قیمت داشته باشه و اگه جایی خواست با لاین 30 تومان گرون تر بده نگیر که حجمش زیاد نیست و راحت و بی هزینه می شه از اینترنت دانلودش کردنقل قول:
سلام
كسي در مورد خريد حضوري إز مالزي يا سنگاپور اطلاعي داره ؟چه قدر أرزون تر إز اينجاست؟ اگه مدل جديدي بياد اونجا قيمتاش نجومي نميشه؟ يه سوال ديگه برنامه مشابه پاور پوينت تو مك چيه امكانات و محيط زيبا تري داره يا نه؟
دوست عزیز مطمئنی تو بازار الان با این قیمت میتونی 723 بگیری فکر کنم به تازگی قیمت نگرفتی با گارانتی شاب هم 723 حدودا 2850 در میاد شما اینی که میگی با چه گارانتی هستش و آدرس جایی هم که 2700 با گارانتی میده رو اگه در مورد قیمتش مطمئنی بنویسنقل قول:
من آخر اردیبهشت تو اوج گرونی که هیچکی زیر 2900 قیمت نمی داد با یک سال ضمانت و یک ماه تعویض گرفتم 2700نقل قول:
به این قیمتا توجه نکن باید بری بگردی و چونه بزنی
زیاد تو قید و بند ضمانت هم نباش که بی ضمانت هم طوری نمی شه
نقل قول:
آخه من مجبورم به خاطر نرم افزار های تخصصی رشته ام (برق) ویندوز هم نصب کنم! به فروشنده ها که می گفتم می گفتن ما توصیه نمی کنیم که بگیری و بعدا اذیتت می کنه!! حالا موندم چیکار کنم!!
ببخشید میشه یه نگاهی هم به hp dm4-2000 بندازین ببینین چطوریه!!؟ کانفیگشم اینه:
CPU :i7 2630 6M cach
RAM: 6GB
VGA: ATI 6470
HDD: 640GB
ممنون از راهنماییتون
سلام کمی در مورد ساختار سیستم عامل مک صحبت کنید ... ایا باز هم مثل ویندوز پارتیشن میشه یعنی درایو داره یا نه ... لطفا یه توضیح نسبتا مختصر .....
نصب ویندوز فعلا یه چیر اجتناب ناپذیره و تقریبا همه ی ما هم ویندوز نصب کردیم و بی هیچ مشکل یا اذیتی داره کار می کنهنقل قول:
سلام بله پارتیشن بندی هم دارهنقل قول:
توضیح مختصر اینه که کار کردن باهاش خیلی راحته و مطمئن باش ازش خوشت میاد
سلام
لپ تاپی 13 اینچ میخوام با رزولوشن بالا وزن کم 7 - core 5 هارد 500 قیمتم مهم نیس
شما برایه تایپ 13 اینچ رو پیشنهاد میکنید یا 15 ؟
اپل 2 مدل 13 داره که 1600 و 1800 قیمتشونه
اگه صرفا واسه تایپ کردن می خوای هرچی بگیری فرق نداره
البته مدل ایر اپل هم هست که خیلی سبکه ولی جدیدا یه خورده گرون شده
نام مدلشون چیه؟نقل قول:
13 اینچ با کیفیت بالا کدام رو پیشنهاد میکنید DVD-RW داشته باشه ؟