آره فکر میکنم!! مبین نت دیروز قطع شد حدود یک ساعت بعد اون سرویس یکم بهتر شد و حالا که تست گرفتم دیدم دیگه کلا مبین نت منقلب شده!نقل قول:
Printable View
آره فکر میکنم!! مبین نت دیروز قطع شد حدود یک ساعت بعد اون سرویس یکم بهتر شد و حالا که تست گرفتم دیدم دیگه کلا مبین نت منقلب شده!نقل قول:
دوستان يادتونه من تو يكي از پستام گفتم:نقل قول:
پشتيباني بهم گفت مسعولين ما در تلاشن پينگ رو بين ١٢٠ تا ٢٠٠ بيارن؟؟!!
بمرماييد اينم نتيجش كه روز به روز داره بهتر ميشه خداروشكر:20::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من هم پینگ بهتر شده
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
شما این خبر ها رو از کجا میاری؟نقل قول:
امیدوارم همینطور بمونه چون همیشه وقتی سرویس خوب میشه بعد چند ماه کم کم کیفیتش میاد پایین و باز هم افتضاح میشه. امیدوارم اینطور نباشه.نقل قول:
دقیقا رفیق همینطوره که میگی مبین نت یک ماه خوب میشه بعد روز به روز بد تر میشه تا جاییکه دیگه نمیشه تحملش کرد و مجبور میشیم میایم اینجا و از بدی های مبین میگیم. امیدوارم مبین نت خوب بمونه هرچند میدونم که اینطور نمیشه.نقل قول:
چون برا من دقیقا اینطوری شد و همین حرفو زدن:20:نقل قول:
الان که دوباره وضعیت برگشته ...
سرعت و&ی پ&ی ا&ن ها هم شدید اومده پایین !
افتضاح شده سرعت
---------- Post added at 02:35 AM ---------- Previous post was at 02:32 AM ----------
همین الان بهتر شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بندرعباس
---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
بندرعباس
از کجا میشه دید چه قدر از پهنای باند استفاده یا مونده
؟
سلام میخواستم ببینم اینترنت وایمکس مبین نت تو تهران چطوره کیفیتش و قیمت مودمش کمترین هاش چنده
برای یکی ز دوستام میخوام
ازدوستانیکه مودم اوت دور دسته دوم وایمکس مبین دارند برای فروش سالم وتمیز توافقی پی ام بدید خریدارم باتشکر
من نمی دونم چرا به هیچ و&ی پ&ی ا&نی نمی تونم کانکت شم !!!!
اینترنت ها دارن ملی میشن و همه وی پی ان ها برای همیشه قطع شدند !
به درك بذار هر غلطي كه ميخوان بكنن انجام بدن وقتي اينترنت چمداني اومد كلشون ميخوابه....نقل قول:
وی پی من هم چند روز از کار افتاده , کسی میدونه با چه سیستمی تونستند از کار بندازنشون . اکثر سایتهای بدرد بخور هیلتر , اینطوری اینترنت مفت هم نمی ارزه .
تو ایران همه پروتکل های چیز پی ان از کار افتادن.ملت حجوم آورده به اولترا:31:
---------- Post added at 01:09 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
آیا میدانید اینترنت چمدانی،یه اینترنت تو چمدون نیست؟اصلا بحث سخت افزاری نیست.فکر کنم یکی از وزرای شیطان بزرگ بود که میگفت یه چیزی تو مایه های چیز شکنه.:31:
من از CProxy استفاده میکنم , دم به ساعت هم قطع میشه :2: . دوستان آیا امیدی هست وی پی ها برگرده .نقل قول:
من از Traffic compressor استفاده میکنم.قطعی نداره این.
بزارین چند روز بگذره ببینیم چی میشهنقل قول:
دوستان آیا امیدی هست وی پی ها برگرده .
اصلا این بحث اینترنت ملی چقدر جدیه ؟ یعنی امکان این وجود داره که دسترسی به اینترنت برای همیشه قطع بشه ؟
نه بابا مگه الکیه اگه اینجوری بشه که دیگه کسی اینترنت نمی خواد اصلا
نه فكر نميكنم كلا قطع بكنن اما اگه بانكها و .. كه از و ي پ ي ان استفاده ميكنن برن روي اين اينترنت ملي چون ديگه مشكلي براي اونها پيش نمياد احتمالا و ي پ ي ان ها رو روي اينترنت نه اينترنت ملي كلا ميبندن و عملا ديگه نميشه ف ي ل ت ر ي ن گ رو دور زد.نقل قول:
برای وی پی ان فقط باید از پورت SSTP استفاده کنید و در حال حاضر هم داره کار میکنه و مخابارت نمیتونه ببنده.
بچه ها توروخدا شایعه نکنید!! اینترنت ملی؟؟ مگه خبری جدیدا منتشر شده ؟؟
خدا مرگشون بدهنقل قول:
ممکنه یه سایت که ژورت sstp رایگان بده به من معرفی کنید :41:
آقا مال من ویپی انم قطع نشده! همه جا زدن ویپی انا قطعه ولی مال من هم L2TP هم SSTP وصله، شما مطمئنید ویپی ان سراسری قطع شده ؟؟؟
پورت pptp بستننقل قول:
اکثر سایت هایی هم که وی پی رایگان میدن پورت pptp هستن :41:
والا من رایگان سراغ ندارم و دنبالش نگرد نیستش. باید هزینه کنی یا از tor Browser استفاده کنی که اونم فقط برای وب گردی جواب میده برای دانلود با دانلود منیجر جوابگو نیست.نقل قول:
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
دوست عزیز شانسیه. من هم صبح تا ظهر وصل بودم الان قطع شده تا الان وصل نمیشه. تمام سرویس دهنده های وی پی ان این مشکل رو دارن جز اونائی که پروتکول SSTP ارائه میدن مشکلی ندارن. در ضمن در ویندوز 7 و ایکس پی هم فرق میکنه این پورتنقل قول:
پورت pptp که ازون اول براي من بسته بود، البته تست نکردم ولي پرسيدم گفتش که وايمکسا بستس اين پرت، اما بابت شانسي بودن من با گوشي هميشه وصلم با وين 7 هم گاهي، تا حالا مشکل نداشتم، منکر قطعيه ويپي ان شما هم نميشم، بام عجيب بود که چرا اينهمه ميگن ويپي قطع شده مال من قطع نيست (تو بالاترين خوندم) بعد اومدم اينجا ديدم بعله، مبيني ها هم همين مشکلو دارن ولي من ...نقل قول:
در هر صورت ممنون از شما
مبين نت هيچجوري حجم اضافي هد يه نميده؟ :دي وضع حجمم خيلي خرابه، اين فاميلامون شاتل دارن هي دم به دم سه گيگ سه گيگ حجم ميگيرن!
من با کلی گشتن sstp رایگان گیر آوردم و استفاده کردم اما بیخیالش شدم چون سرعت اون هم شدید اومده پایین به زور با 20 دان می کردم ...
پیشنهاد می کنم از نرم افزار alkasir استفاده کنید تا اوضاع برگرده به قبل ...
tor خیلی خوبه.مشکلی با دانلود منیجر هم ندارهنقل قول:
کسی از اصفهان هست که مبین نت داشته باشه؟
سرعتش خوب هست؟
کیفیتش چه طور؟(مدت زمانی که سرویس قطع هست زیاده؟کمه؟)
سرعتش شبانه اش خوبه؟
latency چه طوره؟
من از وايمكس مبين نت براي گوشي آيفون استفاده ميكنم. ميشه راهنماييم كنين از چه وي پي اني استفاده كنم كه هم رو اين گوشي كار كنه و هم با مبين نت جواب بده. آخه ميگن مبين نت جلو وي پي انُ گرفته. البته با توجه به بحثاتون شايد به دليل همين قطعي هاي اخير باشه. بهرحال خواهشمندم كسي اگه ميدونه و يا وضعيت منو داره راهنماييم كنه. اگه مطمئن شم هيچ وي پي اني رو مبين نت كار نكنه پسش ميدم.
سرعت من با سرویس 512 بین 67 تا 70 در نوسان هستنقل قول:
قطعی از دید من کم است به غیر از دو باری که برای کارهای سرور اینترنت را قطع کردند (اعلام قبلی شده بود) سروقت اینترنت را وصل کردن
خیلی جزئی قطعی داشتم یک بار 30 دقیقه (تماس گرفتم گفتن مشکل از طرف مخابرات پیش آمده)
3 یا 4 بار هم 5 دقیقه ای
سرعت شبانه هم با روزانه فرقی نمیکنه
البته پینگ زیاد بالا پایین میشود
من پول ریختم به حسابشون بعد فرداش خود زنه زنگ زد یک سری چرت و پرت گفت من نفهمیدم ولی یک چیزشو خیلی برام جالب بود دوبار پرسیدم. داشت همینطور که زر میزد گفت که 20 گیگ حجم خودتونه و 1.5 گیگ هم هدیتونه...من گفتم ببخشید!! هدیه؟؟ یعنی چی؟ گفت بله مبین نت به کاربراش 1.5 گیگ هدیه میده. گفتم خانوم مطمعنید گفت بله آقاااا!!! من رفتم تو صفحه ecare خودم رو زیرو رو کردم دیدم خدا هیچ 1.5 گیگی من نمیبینم همون 20 گیگ خودمه!! خلاصه نمیدونم این بخش فروش مبین نت این حرفارو از کجاشون در میارن ولی به هر حال حرفیه که به من زدند!! یه بخش فروششون عاقل بودند که اینام خل و چل شدند. شما میتونید زنگ بزنید بپرسید. زنه که خیلی مطمعن بود به حرفشنقل قول:
آره، اون قسمت خرکيه، وقتي اولين بار سرويسو ميگيري خرکي يه چيزي بهت ميدن، به من فقط 300مگ اضافه داده بود، ولي يه بنده خدايي گرفته بود حدود 900مگ اضافه داشت.نقل قول:
منظور من برا تولد و مناسب ها و ... است، بعدم شاتل برا هر دفعه قطعي کمتر از دو روز فک کنم کم ه کم گيگ حجم رايگان به همه اضافه ميکنه، ولي مبين که هفته اي سه بار قطع ميشه...
خواهش ميكنم دوستان عزيز راهنماييم كنننقل قول: