کلکسیونی از انواع صدا ها
صدای خر خر و یک صدای هووو مثل صدای بلبرینگ
واسکازین هم لیتری 26 درآمد
Printable View
کلکسیونی از انواع صدا ها
صدای خر خر و یک صدای هووو مثل صدای بلبرینگ
واسکازین هم لیتری 26 درآمد
سلام :)
دوستان کیا تو این تاپیک سمند EF7 مدل 94 دارن؟ اونم بنزینی؟ من شنیدم مدل 94 اش مشکل نداره ، اونم بنزینی .
من بدجوری بین 405 SLX موتور TU5 و سمند EF7 موندم ...
سلام بچه ها پیرو مشکلاتی که قبلا عرض کردم ماشین را دوروز پیش بردم نمایندگی و باگارانتی واشر سرسیلندر را عوض کردن و با کمال تعجب امروز ماشین را چک کردم دیدم دوباره از همونجایی که قبلا روغن نشت میکرد(پشت موتور و زیر واشر سرسیلندر ) دوباره نشتی روغن داره حتی بیشتر شده. فکرکنم باید ایندفعه ببرم و کل سرسیلندر را هم عوض کنم. بنظر شما اگه ببرم نمایندگی و مشکل را مطرح کنم سرسیلندر را عواض میکنن یا اینکه سرسیلندر قبلی را تراش میدن و میندازن رو موتور؟ بنظر شما اگه سرسیلندر را عوض کنن حتما باید دوباره واشرسرسیلندر را هم عوض کنن و جدیدش را بندازن روش؟ نمایندگی این کار را یک روزه برام انجام میده یا اینکه باید ماشین چندروز بخوابه؟
درود بر شما.نقل قول:
من EF7 دوگانه سزو مدل94 دارم که مشکلاتش با تکسوز مشترکه.
1-کم کردن روغن.مال من تو 5 هزار کیلومتر به میزان نیم لیتر و مال سایر دوستان همین حدود کم و زیاد.
2-کپ شدید موتور مخصوصا موقع شروع حرکت
3-ادوات و تزیینات داخلی بیکیفیت
4-زوزه پمپ هیدرولیک موقع پیچاندن فرمان به سمت چپ یا راست.
5-لرزش آینه وسط تو دور موتور 3000
این مشکلات تقریبا تو تمام EF7 ها مشترکه ولی بعضیها ایرادات بیشتر مثل صدای ناهنجار موقع اولین استارت یا روغن ریزی از موتور هم دارند.
این ایرادات EF7 هاست حالا باید از کسانی که 405 TU5دارند هم ایرادات این خودرو رو بپرسید ببینید دردسر و ایراد کدوم کمتره.
سلام دوست عزیز سمند ef7 دوگانه سوز شما مالتی پلکس هست یا دارای سیستم سخنگو هست؟نقل قول:
و اینکه آیا سیستم برقیش بوش هست یا کروز؟ یعنی رو قطعات بخصوص و وایرها بوش نوشته یا چیز دیگس؟
سلام.میشه منو راهنمایی کنید.از اونجای که من پراید مدل 86 صبا دوگانه دارم و خیلی ازش راضی هستم.و فقط به خاطر امنیت و راحتی وتنوع بیشتر میخوام ماشین عوض کنم و ترجیحا میخوام بازم دوگانه بگیرم با این وضعیت بنزین.بین این ماشینهای ایران خودرو کدوم پیشنهاد میکنید.1.سمند ef7دوگانه مولتی پلکس.2.سمند ef7 دوگانه ساده باسیستم هوشمند.3.پژو جی ال ایکس دوگانه.4.slx یگانه.5.رانا ال ایکس.206 تیپ 2.البته این 3 تای آخری بنزینی هستن میدونم.البته اگه فکر میکنید یه پراید 131 دوگانه یا یک پراید هاچبک بگیرم بهتره بازم بگید.لطفا راهنمایی کنید.البته اینم بگم اون پراید نگه میدارم.باتشکر
سلام.میشه منو راهنمایی کنید.از اونجای که من پراید مدل 86 صبا دوگانه دارم و خیلی ازش راضی هستم.و فقط به خاطر امنیت و راحتی وتنوع بیشتر میخوام ماشین عوض کنم و ترجیحا میخوام بازم دوگانه بگیرم با این وضعیت بنزین.بین این ماشینهای ایران خودرو کدوم پیشنهاد میکنید.1.سمند ef7دوگانه مولتی پلکس.2.سمند ef7 دوگانه ساده باسیستم هوشمند.3.پژو جی ال ایکس دوگانه.4.slx یگانه.5.رانا ال ایکس.206 تیپ 2.البته این 3 تای آخری بنزینی هستن میدونم.البته اگه فکر میکنید یه پراید 131 دوگانه یا یک پراید هاچبک بگیرم بهتره بازم بگید.لطفا راهنمایی کنید.البته اینم بگم اون پراید نگه میدارم.باتشکر
سلام دوستان
دوستان آيا مشکلات موتور هاي قدیم تو تولیدات جدید مثل سال 93 يا 94 برطرف شده؟
مشکلات اي سي يو- کپ- گيربکس- سرسيلندر- خاموش شدن درحال حرکت
ميخوام کارکرده بخرم اگه مشکلاتش برطرف شده 93-94 بخرم يا همون 91-92
کدوم کمتر مشکل داره؟ دوگانه يا تک --- مولتي پلکس يا معمولي
برادرم ef7 بنزینی 94 داره.افتضاحه.حتی شده بود یه مسیر سربالای رو ماشینش نرفت،پیاده مجبور شد بره.نقل قول:
سلام و درودبر شما.نقل قول:
ماشین من سخنگوست.
ECU بوش فرانسه
دریچه گاز برقی بوش آلمان
کوئل ها بوش اسلوونی
ABS کروز با مارک و لوگو ایران خودرو
رگولاتور گاز ایرانی تحت لیسانس بوش
یک سنسور هم هست بالای سایکلون اونهم بوش آلمان
اگه واقعا پراید اذیت و آزار نداره همون رو نگه دارید.هیچ کدوم از این ماشین هایی که اسم بردید بدرد نمیخورند و یکی از یکی زاقارت ترند.اگه اصرار زیاد به تعویض دارید به نظر من همین سمند EF7از همه به صرفه تره نسبت به قیمت و امکاناتش.با تمام مشکلاتی که داره به صرفه تره.نقل قول:
دوست عزیز خبر داری مالتی های دوگانه 94 سیستم برقشون چطور هست؟ بوش هست یا ...نقل قول:
آخه شنیده بودم اونایی که بوش هست نسبتا کپ کمتری داره و با بنزین های سوپر و معمولی سازگاری بهتری داره.
اصلا از دوستان کسی اینجا مالتی پلکس دوگانه 94 داره ببینیم چطور هست؟
درود بر شما.یکی از دوستام یک ماهه مالتی پلکس صفر خریده.موتورش رو نگاه میکنم بهتون خبر میدم.نقل قول:
با سلام
دوستان من با سمندم 5000 تا رو پر کردم الان میخام ببرم سرویس اولیه، دفترچه رو نگاه کردم دیدم سرویس اولیه فقط بازدید و کنترله! به نظرتون نباید روغن رو عوض کرد یا کلا فیلترها رو باز کنن یه هواگیری چیزی؟
ضمناً ماشین من عیب زیاد دارم فرمون میکشه سمت شاگرد! دنده هاش خیلی سفت شدن! کپ اولیه داره! سیستم دزدگیرشم که اصلا کار نمیکنه (وقتی با کلید فعالش میکنی فقط یه صدای سوت به گوش میرسه که خیلی هم رو اعصابه!)
دوستان راهنمایی چیزی داشته باشید در خدمتیم... :n40:
- - - Updated - - -
با سلام
دوستان من با سمندم 5000 تا رو پر کردم الان میخام ببرم سرویس اولیه، دفترچه رو نگاه کردم دیدم سرویس اولیه فقط بازدید و کنترله! به نظرتون نباید روغن رو عوض کرد یا کلا فیلترها رو باز کنن یه هواگیری چیزی؟
ضمناً ماشین من عیب زیاد دارم فرمون میکشه سمت شاگرد! دنده هاش خیلی سفت شدن! کپ اولیه داره! سیستم دزدگیرشم که اصلا کار نمیکنه (وقتی با کلید فعالش میکنی فقط یه صدای سوت به گوش میرسه که خیلی هم رو اعصابه!)
دوستان راهنمایی چیزی داشته باشید در خدمتیم... :n40:
نقل قول:
سلام
ماشین را ببری سرویس 5000 تا حد زیادی ایرادها برطرف میشه. فقط هرچی ایراد ریز و درشت داره بنویس و مصر باش که رفعش کنن. اگر کارشونو درست انجام بدهند تفاوت را احساس میکنی. روغن رو سرویس 5000 نیست. من خودم برای حال دادن به ماشین رو 2000 ی روغن خوب ریختم. ولی نریزی هم فکر نکنم مشکل خاصی پیش بیاد. فقط سرویس 10 هزارو عقب ننداز و به 9500 که رسید ببرش.
- - - Updated - - -
نقل قول:
سلام
ماشین را ببری سرویس 5000 تا حد زیادی ایرادها برطرف میشه. فقط هرچی ایراد ریز و درشت داره بنویس و مصر باش که رفعش کنن. اگر کارشونو درست انجام بدهند تفاوت را احساس میکنی. روغن رو سرویس 5000 نیست. من خودم برای حال دادن به ماشین رو 2000 ی روغن خوب ریختم. ولی نریزی هم فکر نکنم مشکل خاصی پیش بیاد. فقط سرویس 10 هزارو عقب ننداز و به 9500 که رسید ببرش.
با سلام من اردیبهشت سمند صفر ال ایکس با سیستم هوشمند گویا خریدم الان 1700 تا کار کرده درهای جلو رو تا میخوام باز کنم سریع میبنده وعلامت اخطار وعلامت تعجب روی کامپیوتر ماشین نشون میده واستارت نمیخوره تا درها رو دوباره باز وبسته کنم وببندم علت چیه لطفا راهنمایی کنید چطوری درستش کنم
- - - Updated - - -
با سلام من اردیبهشت سمند صفر ال ایکس با سیستم هوشمند گویا خریدم الان 1700 تا کار کرده درهای جلو رو تا میخوام باز کنم سریع میبنده وعلامت اخطار وعلامت تعجب روی کامپیوتر ماشین نشون میده واستارت نمیخوره تا درها رو دوباره باز وبسته کنم وببندم علت چیه لطفا راهنمایی کنید چطوری درستش کنم
- - - Updated - - -
درود بر شما.آیا رمز قبل از استارت زدن رو فعال کردید؟ اگه این قابلیت رو فعال کرده باشید باید بسته به زمانی که مشخص کردید فرصت دارید تا رمز رو وارد کنید اگه این زمان سپری بشه این اتفاقی که شما گفتید می افته.باید یا زمانش رو افزایش بدید یا اینکه این قابلیت رو غیر فعال کنید.نقل قول:
درود فراوان بر شما من از صفر خریدم والا هیچیشو دست نزدم .شاید اونا کردن هیچ جا نمیگه رمز بده وفقط علامت تعجب روی کامپیوتر ماشین ظاهر میشه .چطور واز کجا اونو غیر فعال کنم به خدا کلافه شدم بردم قفل ساز میگه همه سمندا اینطوریه مگه میشه دررو باز کنی بلافاصله بسته وباز شه واستارت نخوره منتظر جوابمنقل قول:
سلام سرباتری را یکربع بردار بعد یکربع تنظیمات برمیگرده به کارخونه اگه رمز خواست عدد 1111 را وارد کن ببین انشاا... مشکل برطرف میشه.نقل قول:
خودم ۴۰۵ glx دوگانه سوز کارخانه مدل ۹۰ دارم
نظرم اول خرید ۲۰۶ دست دوم با کارکرد کم تمیز ۸۸ - ۹۰ هست
بعد سمند ef7 پایه گاز سوز بخاطر کم مصرف و جاداربودن هست اونهم موندم صفرش بخرم یا دست دوم
بعد پارس lx مدل ۹۰ هست
با توجه به بی کیفت بودن خودروها شما چه پیشنهادی دارین با تشک
واسه کشیدن فرمون یه تنظیم باد بزن اگر درست بودن بالانس و میزان فرمون رو انجام بدهنقل قول:
اگه کیفیت میخایی که هیچکدمشون را نخر و نهایتا اگه با ریخت و آپشن ال90 کنار میای برو ال90 بخر،حداقل کیفیتش از اینها بهتر نباشه بدتر نیست و 2سال پات به تعمیرگاه باز نمیشهنقل قول:
ولی اگه بین این دوتا هست،همون سمنده بهتره،ماشین صفرهرچی هم آشغال باز یک گارانتی 5زاری داره که بازم اعصابت راخرد میکنه،ولی 206 اگه خرج باز کنه چی داره؟هم اعصابت را خرد میکنه هم پولت را میخره،ماشین دسته دو تمیز هم کسی ارزون نمیده
نیاز هست که ماشین ۲۵۰۰ کیلومتر ببرم روغن موتور و هیدرولیک فابربک عوض شه؟ برم گارانتی عوض میکنن رایگان؟ هر شهری واس سرویس میشه برد؟
رایگان انجام نمیدن. فرق هم نمیکنه کدوم شهر ببرید.نقل قول:
من فقط روغن موتور رو تعویض کردم که کپ ماشین تا حدودی برطرف شد و ماشین بهتر کار میکرد.
سلام،
من حدود 22 هزار با ماشینم تا حالا رفتم. مدل 93 سخنگو دوگانه. در مجموع راضی بودم. اما چند وقتیه متوجه شدم از زیر کارتل و نواحی اطراف روغن ریزی داره. بردم نمایندگی یه کارایی روش انجام دادند از جمله تعویض یک کاسه نمد روغن ریزی از بین رفت اما بعد چند هفته مجددا متوجه شدم روغن میده باز. البته در حد چند قطره به طوری که زیر کارتل روغنی میشه ولی روی زمین نمیریزه. می خواستم دوستان کمک کنند بگویند از چی میتونه باشه مشکل و راه حل چیه. تا حدود 3 ماه دیگه کارت طلایی منقضی میشه.
درودنقل قول:
فکر سمند رو از سرت بیرون کن، مفتش گرونه
فکر ماشین صفر رو هم از سرت بیرون کن، حدود صد هزاز تا ماشین صفر ایران فرغون تو انباراش داره خاک می خوره، ملت نمی خرن، همین آشغالائی هستش که روغن ریزی داره، موتور می سوزنه و هزار تا مشکل ریز و درشت داره
پیشنهاد دوستانه
اگر ماشین فعلیت اذیت نمیکنه دودستی نگهش دار، تو موقعیت فعلی بهترین گزینه همینه
اگر هم حتما میخای عوض کنی گزینه 206 مدل 90 اگر کم کارکرد تمیز پیدا کنی خیلی بهتره، ایرانی و چینی نیست
ولی من اگر سال 93 این همه درباره سمند و آشغالی به نام ef دانش داشتم اصلا سمند نمیخریدم، الانم کسی ازم نمیخره، من موندم و کلی ضرر و پشیمونی و اشکالات فنی
سه ماه تلاش کردم بفروشم، هرکی میفهمید موتور ماشین ef هستش راشو کج میکرد!!!
سلام من پایه گازسوز سخنگو مدل 90 خریدم.چند تا سوال داشتم:
بهترین دور موتور برای تعویض دنده چنده؟ مثلا از 1 به 2- 2-3 وووو
و این مدلی که دارم دریچه برقیه یا سیمی؟
- - - Updated - - -
سلام من پایه گازسوز سخنگو مدل 90 خریدم.چند تا سوال داشتم:
بهترین دور موتور برای تعویض دنده چنده؟ مثلا از 1 به 2- 2-3 وووو
و این مدلی که دارم دریچه برقیه یا سیمی؟
سلام من تو یه مقاله خوندم که دور موتور مناسب برای تعویض دنده دور موتوریه که هنگام رفتن به دنده بالاتر دور موتور در محدوده گشتاور بیشینه قرار بگیره که روی گاز میشه حدود 4000 که بعدش دور موتور میاد روی 3200نقل قول:
اوایل به ابن صورت رانندگی میکردم که مصرف سوخت رو زیاد میکنه ولی ماشین جون دار میره که بیشتر به درد تو جاده میخوره. الان توی شهر روی 3000 دنده میدم.
با سلامنقل قول:
حرف شما رو تأیید می کنم واقعاً ماشین های صفر الان اشغال هستند. واقعاً مثه چی پشیمون از خرید این سمندم... جالب این جاست که معایبش همه جزء ویژگیهای ذاتی سمنده و ما نمیدونستیم! کپ موتور طبیعیه آخه همه سمندها اینجورین! فرمون قرقر میکنه! طبیعیه همه سمندها اینجورین! این نمایندگیها هم که یه مشت دزد از همه جا بی خبرن! پنجشنبه ماشین رو بردم سه تا نمایندگی واسه رفع معایبش! خدا شاهده اولی واسه سرویس اولیه 10 دقیقه وقت نذاشت و برگشت بهم گفت میخای روغنشو برات عوض کنیم اجرت هم نمیگیرم فقط پول جنس 70 تومن، گفتم نه ممنون رفتم بیرون اولین تعویض روغنی با 42 تومن هم روغن رو عوض کرد هم فیلتر هوا رو! بردم نمایندگی دوم واسه رفع معایبش فقط یاد گرفتن بپیچونن میگم فرمون میکشه یه ور میگه واسه لاستیکه! میگه نه عمو رفتن دو میلیون پول رینگ و لاستیک ژاپنی دادم عوض کردم ببین چه مرگشه واسه لاستیک نیست بعد نیم ساعت بدتر از اول تحویل داده بردم جلوبندی سازی! آژیر دزدگیرشم که همون روز اول سوخته بود کی بیاد خدا عالمه! بقیه معایبشم بماند که اشکتون در میاد! فقط خر بخرید سمند نخرید!!!
- - - Updated - - -
با سلامنقل قول:
حرف شما رو تأیید می کنم واقعاً ماشین های صفر الان اشغال هستند. واقعاً مثه چی پشیمون از خرید این سمند... جالب این جاست که معایبش همه جزء ویژگیهای ذاتی سمنده و ما نمیدونستیم! کپ موتور طبیعیه آخه همه سمندها اینجورین! فرمون قرقر میکنه! طبیعیه همه سمندها اینجورین! این نمایندگیها هم که یه مشت دزد از همه جا بی خبرن! پنجشنبه ماشین رو بردم سه تا نمایندگی واسه رفع معایبش! خدا شاهده اولی واسه سرویس اولیه 10 دقیقه وقت نداشت و برگشت بهم گفت میخای روغنشو برات عوض کنیم اجرت هم نمیگیرم فقط پول جنس 70 تومن، گفتم نه ممنون رفتیم بیرون اولین تعویض روغنی با 42 تومن هم روغن رو عوض کرد هم فیلتر هوا رو! بردم نمایندگی دوم واسه رفع معایبش فقط یاد گرفتن بپیچونن میگم فرمون میکشه یه ور میگه واسه لاستیکه! میگه نه عمو رفتن دو میلیون پول رینگ و لاستیک ژاپنی دادم عوض کردم ببین چه مرگشه بعد نیم ساعت بدتر از اول تحویل داده بردم جلوبندی سازی! آژیر دزدگیرشم که همون روز اول سوخته بود کی بیاد خدا عالمه! بقیه معایبشم بماند که اشکتون در میاد! فقط خر بخرید سمند نخرید!!!
سلام
روغن هیدرولیک را با توتال خارجی عوض کردم!!!لیتری 25 تومن!!
صداهای هووو هووو میشه گفت تا 90 درصد رفع شد.....
اما موقعی که موتور سرده دنده خیلی بد جا میره!!!می خواستم بدونم طبیعی هست!!؟
هیدرولیک؟ دنده؟ ربطش چیه!؟؟نقل قول:
این ترمز abs که فعال میشه زیر پامون انگار میخواد کنده بشه درسته ؟
خخخخخخ...منظورم واسکازین بود!!!نقل قول:
پیش میاد دیگه....پاسخی وجود داره!!؟
اون توتالی ک ریختین مشخصاتش یادتونه؟نقل قول:
من برای 206 پروفی کار ریختم دنده داغون شده بود با توتال عوضش کردم مث روز اولش شد فقط موقعی ک سرده دنده یک سخت جا میره
خلاصه از نظر مارکش خیالتون راحت باشه فقط من نمیدونم شما روغن با مشخصات مناسب گیربکس و ماشینتون ریختین یا نه؟ چون اگه عددا فرق کنه این سفت بودن و نرم بودن موقع گرمی و سردی پیش میاد واسکازین باید همون چیزی باسه ک گفته شده
امروز رفتم روغن موتور عوض کنم کیلومتر 4400 خوبه ؟ گفتم 10000 رایگان عوض میکنن ، چون شنیده بودم به روغن های فابریک اعتباری نیس منم 4400 کیلومتر عوض کردم ،
گفتنن روغن مشکلی نداشت
ایساکو واسم ریخت کلا نزدیک 57 تومن شد (نزدیک فکر کنم 5.5 لیتر شد)
بنظرتون سر 10000 که رایگان عوض میکنن ، ایساکو میریزن درسته ؟ میتونم بگم توتال بریزن مابه التفاوت رو بدم ؟ توتال 10000 کار میده ؟ که تا 10000 بعدی باز عوض کنم
سلامنقل قول:
به نظرم درسته.از همه شنیدم و خودم هم تجربه کردم.نباید پاتون رو بردارین .همینجوریه ظاهرا.
فقط نمیدونم ماشین های خارجی هم اینجوری میشن یعنی ؟! :)))))
ادم ترسش میگیره ول میکنه ، احساس هم میکنم فعال میشه ترمز نمیگیره اصلا :n02:نقل قول:
منم تو همین فکر بودم ماشین های خارجی هم میشن یا نه !
- - - Updated - - -
ادم ترسش میگیره ول میکنه ، احساس هم میکنم فعال میشه ترمز نمیگیره اصلا :n02:نقل قول:
منم تو همین فکر بودم ماشین های خارجی هم میشن یا نه !
اشتباه شما اینه ول میکنی مکانیزم abs همینه شما باید قشنگ فشار بدی تا ته ک لنتا کاملا درگیر بشننقل قول:
سلام
درجا کارکردن به موتور آسیب میزنه؟ مخصوصا تو این مدت که سردی هوا بیشتر میشه. (برای اینکه روغن موتور گرم بشه و بعد حرکت کنیم.)
نه اصلانقل قول:
اتفاقا تو دفترچه مینویسه نباید با ماشین سرد حرکت کرد