میشه بازم مدل معرفی کنید ؟
به روی چشم:نقل قول:
مدل بالا رو پیشنهاد نمیکنم ولی خب واسه دخترها که اگه بخوان پز بدن خوبه.( هرچند که تقریبا همه ی نیازهای کاربر رو برطرف میکنه)!:20:کد:MacBook MC516LL/A 2.4-3MB-FSB1066 2GB DDR3 250 DVD RW 13.3GLOSSY 9400 Geforce MAC 2 CHINA BT\WebCam\هماهنگ 12400000
کد:AU K42JC Ci3 2.4 4GB DDR3 500 DVD RW 14.1 WXGA G310 Geforce DOS 2.4 CHINA BT\WebCam\Bag\Mouse\سازگار 9800000
اینا رو که گفتم همه خوبن ولی خب اون اولیه هم قیافش خوبه و هم اگه رنگ مناسبش رو بگیرید خوشگله.!:5:کد:EA25FX/T-B 12,300,000 i3 350 2.26 3MB 4GB 500GB 14.1 WXGA XBRITE-Eco LED 1366*768 ATI 5145 512MB Blu-ray KG
میگم اسم اینو درست نوشتید ؟....میشه لینک سایت sony رو واسم بزاری ؟نقل قول:
بله درسته!نقل قول:
میگم اسم اینو درست نوشتید ؟....میشه لینک سایت sony رو واسم بزاری ؟
ظاهرا این مدل فقط تو ایران تولید میشه!!!:31:
منم ندیدم باشه
سلام
من میخوام Dell Studio 1558 بخرم با مشخصات:
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرمنمیخوام قیمت از 1.200.000 بالا بره
پردازنده: Intel 1.6 Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 3579 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - مودم اکسترنال - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
خوبه؟ نظری دارید؟
پس لطفا خیلی گرون معرفی نکنید
خوبه!!نقل قول:
خوبه؟ نظری دارید؟
مشکل اساسی همون طراحی تغییر نیافته نسبت به 1555 هستش.. وگرنه عالیه!:46:
متعسفانه از دیشب هر چه پست میدم اصلا به تاپیک انتقال پیدا نمیکنه p30 world هم نسبت به 4 سال پیش فقط اسمش باقی مانده و بس. یه لپ تاپ معرفی کنیددددددددددد تا نهایت 1.500 رم ddr3 cpu i7 گرافیک هم خیلی واسم مهمه میخوام بتوم باهاش این بازی gta اخرین نسخه رو راحت با گرافیک اجرا کنم شکل ظاهریش هم خیلی مهم نیست کلا میخوام قوی باشه ولی نمیخوام باهاش بازی کنم فقط میخوام قوی باشه اگه با این قیمت نمیشه خودتون یه چیز توپ معرفی کنید دم همتون گرم اگه این مدیرا بازم با من بازی کنن به مدیر کل پیام میدم.
عزیز دمت گرم این چه مارکی هست؟ wifi هم نداره نه؟ بازی gta خیلی برام مهمه این نسخه اخریش . یک مدل دیگه هم میتونی معرفی کنی؟ رمش ddr3 هست؟ هاردش چند ppm هست و تنکس.نقل قول:
خواهش،نقل قول:
عزیز دمت گرم این چه مارکی هست؟ wifi هم نداره نه؟ بازی gta خیلی برام مهمه این نسخه اخریش . یک مدل دیگه هم میتونی معرفی کنی؟ رمش ddr3 هست؟ هاردش چند ppm هست و تنکس.
همه چی داره WIFI رو که گوشی منم داره!!
هر نوع بازی جدید بدون مشکل.!
رمش هم DDRIII هستش.
7200!
راستی سونی ه!
خواهش میکنم.:46:
با سلام به دوستان عزیز
مدل فعلی لپ تاپم fw45 هست با کانفیگ
cpu:2.53core2
Ram:4G
VGA:ati4650
ولی به خاطر سنگین بودنش میخوام یه مدل 14" بردارم و نظرم روی VAIO CW2FGX با کانفیگ
I5 2.4 to 2.93/ 4 GB/ 320 GB/ 14.0 WXGA XBRITE LED/ Geforce G310M(256M .
به نظر دوستان بین این دو مدل از نظر عملکردی تفاوت زیادی هست ؟ تفاوت عملکذد در cpu و vga بین این دو مدل زیاده؟
از کمک و راهنمایی دوستان بی نهایت سپاسگزارم
کامیاب و برقرار باشید
تفاوت در عملکرد CPu زیاد نیست ولی VGA
4650 نسبت به 310m خیلی قویتره!!
کلا 310 کارت متوسط به پایین محسوب میشه!
در ضمن من به شما توصیه میکنم که یه نت بوک بگیرید تا همیشه باهاتون باشه! اندازه دفتر نوریه:31:
بین 1 تا 1.5 میلیون با پردازنده قوی ترجیحا دو هسته ای به بالا برای کار با نرم افزار های مختلف غیر ازمدلهای hp و apple باشه.
گرافیک خوب طوری که برنامه starry night pro 5 روش راحت و بدون هنگ کردن کار کنه باتری با قدرت خوب که در دمای پایین زود خالی نشه (برای استفاده در کویر و رصد های نجومی) هارد از 500گیگ کمتر نباشه اگه لمسی هم باشه عالیه...:46:خودم فکر میکنم با این همه امکانات به این قیمت چیزی پیدا نکنم!
قیمت این مدل 1,390,000 هست الان تو بازار نه 1,500,000نقل قول:
شما میتونی از سونی F123-FX رو بگیرینقل قول:
F123FX
1.73GHz Intel Core i7-740QM Quad-Core 6GB (1x4GB, 1x2GB) RAM 500GB 5400rpm Hard Drive Blu-ray ROM with DVD Burning nVIDIA GeForce GT 330M 1GB Graphics 16.4" Widescreen Display
1580000
یا
F115FM
1.6 Core i7 6M 720QM15
6 DDR3 500 SATA G330 GeForce 1G UP 3.8 BLU./DVD 16.4 WXGA Bright 7 HP 2.8 W,BT, HDMI
حدود 1500000
اما اگه گرافیگ بهتر میخوای سراع برند های دیگه باید بری
با سلام به دوستان عزیزنقل قول:
دوست خوبم از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم . دو سوال از خدمتتون داشتم
1- با این کارت (310) میشه در حد fifa10 باهاش بازی کرد؟
2- cpu 4 هسته ای واسه نصب نرم افزارها به خصوص نرم افزارهای ورژن های قدیمی به مشکل بر نمیخوره؟
از کمک و لطف شما ممنون و متشکرم
کامیاب و برقرار باشید
متاسفانه گرافیکش افتضاحهنقل قول:
ممنون این f115 ساخت چین هست؟ چند جا خونده بودم . میخوام بدونم که این مدل چجوریاست؟Pavilion DV6-2300نقل قول:
و اینکه این بهتره یا همون بالایی چجوری بگم من دنبال یه مدلی هستم که نسبت به قیمتش عالی باشه برند خیلی مهم نیست
خب با این مدلی که شما و من گفتم هم نمیشه GTA را بالا اورد؟نسخه اخریشو میگما....... تنکس
از دسته گرافیکهای متوسط محسوب میشه و زیاد هم بدک نیست ..نقل قول:
متاسفانه گرافیکش افتضاحه
میشه بپرسم شما از چه لحاظ میگی؟؟
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
1-از گرافیکهای متوسط رو به پایین محسوب میشه و بله قابلیت اجرا رو داره.. کلا بازها رو ور LOW و Med خوب اجرا میکنه.نقل قول:
دوست خوبم از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم . دو سوال از خدمتتون داشتم
1- با این کارت (310) میشه در حد fifa10 باهاش بازی کرد؟
2- cpu 4 هسته ای واسه نصب نرم افزارها به خصوص نرم افزارهای ورژن های قدیمی به مشکل بر نمیخوره؟
از کمک و لطف شما ممنون و متشکرم
2-نخیر هیچ مشکلی نیست..
بله ساخته چین هستنقل قول:
--- 2300 هم کانفیگ خوبی داره و مورد علاقه منم هست برند HP اما F115 بهتره
چرا نشه؟راحت میتونی اجرا کنی
Asus N61JQ اگه فروم ها رو خونده باشی حتما به این مدلم بر خوردی که نسبت به کانفیگش قیمت خوبی داره و واسه بازیم مناسب تره اما در سایر موارد F115 بهتره
سلام من یه لب تاب تو قیمت 1.100 می گردم.
مارک سونی. راستی سونی سری sz یه همچین قیمتی داره؟
اگه میشه چند تا مورد معرفی کنید ممنون.
CW22FX: Core i3 NV330M 2.13 GHz - 14" TFTنقل قول:
CW2SGX : Core i3 i3-330M 2.13 GHz - 14 - Black 4 GB DDR3 SDRAM - 640 GB HDD
سلام
لپ تاپ بین 1 تا 1.5 میلیون که پردازندش I7 باشه و کش 6 به بالا و گرافیک عالی DDR3 اگه هم بیشتر باشه خوبه و رم 4 گیگ به بالا DDR3 چه مدل هایی هست؟
با سلام به دوستان عزیز
یه مدل از سونی انتخاب کردم VPCEA15fg که با گارانتی ایران رهجو 1380 قیمتشه با کانفیگ
cpu:i5 2.4-2.93 3M
ram: 4GIII
hard:500G
vga:ati radeon HD 5650 1GB Didicated DDRIII
به نظر دوستان کیش خوبی واسه خرید هست؟ با این قیمت ایا رم کارت گرافیکش واقعا 1 گیگ می تونه باشه!!؟؟ سرعت پردازندش نسبت به core2 5300 بالاتره؟ کاربرد هم بیشتر نرم افزارهای برق هست و برخی اوقات هم بازی
از راهنمایی و کمک دوستان بی نهایت سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
نقل قول:
دوست عزیز مدل را اشتباه نوشتید .
منظورتون EA16FG هست؟
این مدل مخصوص بازی های کامپیوتری هست.
سی پی یو این دستگاه هم قوی تر و هم جدید تر نسبت به مدل نام برده هست.
این نوت بوک برای بازی های سطح بالا ساخته شده ، اگر بازی های سنگین را اجرا نمی کنید مدل EA15FG با قیمت 1150 برای شما کافیست
نقل قول:
چرا پیدا میشه !
HP DV7-2300
CORE I7-1.6-720QM
4GB DDR3
500 HDD
NV GT320 1G DDR3
17.3"
DVD RW
win 7
3.5Kg
RC
1,290,000
مدل DV6 2300 هم با همین مشخصات ولی با صفحه نمایش 15.6 و وزن 2.8 عرضه میشه. قیمت ها هم تقریبا یکی هست.
برای کویر و فضا های روشن بهتره به فکر صفحه نمایش مات باشید و این مدل ها بدردتون نمی خوره !
در ضمن لمسی بدرد بخور نداریم ، بی خیال لمسی باشید
با سلام به تمام دوستان میخواستم ببینم این لبتاب با این قیمت خوبه؟؟؟
MSI-GX640 - H
Intel Core i7 Q720 2.8GHz,6Mb,1066MHz
4GB DDR3 1333Mhz
500GB
DVD-RW
ATI HD 5850 1GB DDR5 Dedicate
15.4" (1680x1050)
WiFi+Modem+GLAN+BT
D-Sub+HDMI+E-SATA+IEEE
2.7KG
2MP
W/7
9 Cell+Gaming Mouse+Bag
RIAL18,900,000
نقل قول:
به عنوان یک نوت بوک برای گیمر ها خوبه ، این مدل را باید با نوت بوک های سری گیم از ایسوس مقایسه کرد.
که به علت قیمت حدودا مناسب تر این دستگاه نسبت به سری G5 و G7 ایسوس.
میشه گفت خریدش هم به صرفه تر هست.
دوستان سری S که (فکر کنم) سری جدید SR هست چه طور ارزیابی می کنید؟
این وزن 1.8 که میگن با باتریه یا بدون باتری؟ (آخه فکر کنم می گفتن سری CW21 بدون باتری 2.1 هستن!)
و این که کانفیگ هایی که GF310 داشته باشن (GMA450 که اصلا جالب نیست!) آیا اومدن؟
دوست عزیز از راهنمایی سریع شما خیلی ممنونم .شما درست فرمودید مدل رو اشتباهی ذکر کردم که عذرخواهی می کنم . مدلی که شما می فرماییدEA15fg پردازنده i3 2.13 داره و مدل EA16fg پردازندش i5 2.4-2.93 هست . به نظر شما اختلاف سرعت این دو پردازنده ارزش پرداخت بیشتر رو نداره؟چون لپ تاپ سابقم fw45 بود و پردازنده core2 5300 داشت ترجیحا حالا که هزینه می کنم سرعت بالاتری داشته باشم بهتر نیست ؟نقل قول:
ممنونم از لطف و توجه شما .
کامیاب و برقرار باشید
کانفیگه پایین ، قیمت بالا ، طراحی زیبا و خوب.نقل قول:
دوستان سری S که (فکر کنم) سری جدید SR هست چه طور ارزیابی می کنید؟
این وزن 1.8 که میگن با باتریه یا بدون باتری؟ (آخه فکر کنم می گفتن سری CW21 بدون باتری 2.1 هستن!)
و این که کانفیگ هایی که GF310 داشته باشن (GMA450 که اصلا جالب نیست!) آیا اومدن؟
وزنش با باتری 1.8 کیلوگرم هستش.
310 اومده ولی چنگی به دل نمیزنه البته SR فقط 4570 داره ...
سریه SZ مناسب نیست قدیمی و از رده خارجنقل قول:
لپ تاپ بسیار خوبیه و اگه بتونی یکم دیگه هزینه کنی میتونی GX740 رو بگیری این مدلم با i5 میتونی تا 1600000 بگیرینقل قول:
دوست عزيز. اين لپتاپاي اچ پي يه مدت مادر برداشون زود زود مي سوخت. من يه دي و ي6000 داشتم كه دقيقا سر يك سال و چند روز مادر بردش سوخت و بالا نيومد (قسمت كارت گرافيكي) الان دل دارم قبل از اين كه خريد كني از يه تعميركار خرابي و برگشتيشون رو سوال كننقل قول:
---------- Post added at 10:23 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
اگه يه لپتاپ خوب ميخواي dell مدل vostro 3500 بخر قيمتش يك ميليون و شايد كمتر باشه/ خيلي جديده و خوشگله و تازه اگه مثل من بي سليقه هم باشي زياد اذيت نميشي چون كارگاهيه. اگه شيك و كوچيك ميخواي ميتوني برسي سري z سوني رو نگاه كني و اگه خيلي بي سليقه تر و بدتر از مني (كه تا حالا نديدم كسي از من بد تر باشه) ميتوني سري آي بي ام يه سري بزني (با كيسه هواي هارد ديسك واقعا خيالت از پرت كردن لپتاپ راحته)نقل قول:
ممنون از دوستان
کانفیگش جز گرافیکش که بد نیست... core i5.. با توجه به قیمت بسیار بالای سری z ، فکر می کنم تو لپ تاپای سبک، انتخاب مناسبی باشهنقل قول:
کانفیگه پایین ، قیمت بالا ، طراحی زیبا و خوب.
وزنش با باتری 1.8 کیلوگرم هستش.
310 اومده ولی چنگی به دل نمیزنه البته SR فقط 4570 داره ...
نقل قول:
من با توجه به رتبه این کارت گرافیک در ریتینگ که تو سایت نوت بوک دیده بودم گفتم...
خسته نباشین.
اساتید بین
dell studio 1558
sony vaio F11DGX
ASUS N61JQ-JX061V
Sony VAIO F12HFX
کدوم رو پیشنهاد می کنین.
از لپ تاپ بیشتر برای کار با نرم افزار های مکانیک مثل catia abaqus ... استفاده می کنم.
لطف کنین قیمتاش رو هم بگین.
اگه پیشنهادی هم دارین خوشحال می شم بدونم....
سلام،نقل قول:
خسته نباشین.
اساتید بین
dell studio 1558
sony vaio F11DGX
ASUS N61JQ-JX061V
Sony VAIO F12HFX
کدوم رو پیشنهاد می کنین.
از لپ تاپ بیشتر برای کار با نرم افزار های مکانیک مثل catia abaqus ... استفاده می کنم.
لطف کنین قیمتاش رو هم بگین.
اگه پیشنهادی هم دارین خوشحال می شم بدونم....
اگه با قیمتش مشکلی ندارین اینو پیشنهاد میدم ..کد:F 12-HFX Ci7 1.7 up to 2.9 4GB 320 DVD RW 16.4 WXGA G330 Geforce 7-P 3.2 USA BT\WebCam\هماهنگ
پردازنده قوی و صفحه نمایش با کیفیت.
1420 تومن.
وگرنه 1558 هم کار شما رو راه میاندازه..:20:
سیستمهای پایینتر از این هم جوابگو هستند مگر در کارای سنگین که سرعت عملکرد پایین میاد و فشار زیاد میشه.نقل قول:
catia abaqus
ولی خب در عمل اینگگونه که شما میگی نیست..نقل قول:
متاسفانه گرافیکش افتضاحه
این رو هم بگم که کلیه کارتهای موجود در class1 فوق گرافیکن.:11:نقل قول:
من با توجه به رتبه این کارت گرافیک در ریتینگ که تو سایت نوت بوک دیده بودم گفتم...
یعنی این جواب من بود الان!!؟نقل قول:
چه ربطی داشت؟؟؟
میدونین معنی ریتینگ چیه!!؟
سوال من اشتباهه،اگه میدونستین که این قدر ...!!!:13:
من نمیدونم الان مشکل شما چیه؟نقل قول:
یعنی این جواب من بود الان!!؟
شما گفتید که این کارت افتضاحه و من جووابتون رو دادم..
فک کنم روشن باشه!نقل قول:
چه ربطی داشت؟؟؟
هر بار که پست میدین لحن تون بدتر میشه..نقل قول:
میدونین معنی ریتینگ چیه!!؟
لطفا با دقت اینو بخونید:
کد:http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5470.23698.0.html
سوال شما چی بود؟؟:13:نقل قول:
سوال من اشتباهه،اگه میدونستین که این قدر ...!!!
چرا hp برتری داره؟سونی که سی پی یو قوی تر و گرافیک بالاتری داره.فقط تو رم کم میاره از hp.نقل قول:
ولی خواسته های من اجرا کردن برنامه های مهندسی مثل cad و 3d max هست.نهایت کار من اینه.و بودجمم 1500 نهایت هستش
حالا بین F 12 HFX وایو و HP Pavilion DV6-2300 کدوم رو بخرم تورو خدا زود راهنماییم کنید
مرسی