جوابممم بدین تورو خدا
Printable View
جوابممم بدین تورو خدا
از ما كه والا همش رو همون اول گرفتن!نقل قول:
آره می تونن بیاننقل قول:
ولی فکر کنم بیشتری ها تنها میانا
شما کرجی ؟؟؟
می خوای خونه بگیری ؟؟؟
یا می ری و بر می گردی ؟؟
من هم خونه گرفتم...نقل قول:
روزه اول رفتم برا ثبت نام ولي خيليم شلوغ نبود!
فکر کنم الان کسی بیدار نباشه جواب بده :31: ولی حالا چند تا سوال میپرسیم شاید کسی بیدار بود :31:
فردا 6 صبح باید از خونه برم بیرون تا زود برسم در دانشگاه
1-من میخوام رشتم رو فردا برم رزرو کنم همون باید شهریه ثابت رو بدم دیگه؟؟اضافه تر چیزی که نمیخواد؟؟
2- تو خود دانشگاه بانک هست؟؟یا باید نقدا پول رو بدم به شخصی خاص؟؟؟
3-این مدارک کافیه:
اصل مدرک پیش دانشگاهی +کپی(چند تا کپی؟؟؟)
اصل مدرک پایان سال سوم(مدرک دیپلم)+کپی(چند تا کپی)
کارنامه سال پیش دانشگاهی +پکی(چند تاکپی؟؟)
ریز نمرات 3 سال دبیرستان +کپی (چند تا؟؟)
چک 5 میلیون ریالی بابت عدم تحویل گواهی اصلی
12 قطعه عکس پشت نویسی شده(محض احتیاط زیاد میبرم:31:)
خودکار جهت عدم گدایی خودکار از دیگران :31:
4-ساعت 8 صبح نفر اول اونجا باشم چه قدر کارم راه میفته؟؟چه قدر طول میکشه؟؟
5- یه روزه کارم راه میفته؟؟
6-کارت دانشجویی به من که نمیخوام واحد بردارم میدن؟؟همین فردا میدن یا باید یه روز دیگه هم پاشیم این همه راه بریم واسه کارت دانشجویی؟؟
7- دیگه چی به ذهنتون میرسه؟؟:31:
8-ممنون که وقت گذاشتین :11:
اصلا نیازی به مراجعه نیست دانشگاه آزاد خودش تا 1 سال رزرو می کنه واست . فقط شهریه ثابتا رو می گیره 1 سال دیگه . اگه خواستی تو کلاسا شرکت کنی بگو تا بگم برات چی می خوات:11:نقل قول:
اول از همه بايد بگم اينايي كه ميگم مال دانشگاه قزوين:نقل قول:
1-در مورد رزرو نميدونم!
2-تو دانشگاه ما كه بانك ملي و ملت هست.نشد هم ميتوني از عابر بانك استفاده كني
3-اينايي كه گفتي خوبه زيادم هست!از هر كدومشون دو تا كپي داشته باشي كافيه
فقط مدرك مبني بر وضعيت سربازيت هم بايد ارائه بدي.البته اگه سنت رسيده
4-نميشه گفت.برا من حدود 2-3 ساعت طول كشيد
5-آره
6-كارت دانشجويي رو چند ماه ديگه ميدن
7-بشكن!:27:
8-خواهش مي كنم:11:
عزيز جان مشكل شما چيه؟نقل قول:
آزاد بده؟باشه بده
ولي اين نظر شماست و محترمه.
نظرتون رو قبلا گفتيد و همه هم ديدن...
اوه اوه
من فردا میخوام برم ثبت نام
سازمان نظام وظیفه چی میشه؟
من متولد 71/6/19 هستم. باید برم نظام وظیفه؟
نه شما هنوز بچه ايد:46:نقل قول:
آره کرجم. نه خونه لازم ندارم...نقل قول:
نصف فامیلام اونجان :دی بعضی موقع ها که کلاس ها پشت هم هست میرم اونجا :دی
سلام به همگي دلم واسه همتون تنگ شده بود دوستان واقعا قدر اين دايل آپ بدونيد انصافا سرعتش خوبه من كه شهرستان بودم با 30 وصل ميشدم الان ميدونم سرعت 56 يعني چي!!! راستي منم رفتم دانشگاه ازد مكانيك قزوين گرايش جامدات (كارشناسي!) صبح رفتم ثبت نام كردم اولش خيلي استرس داشتم ولي وقتي وارد دانشگاه شدم خيلي ساده ثبت نام كردم انصافا اگه يه بچه ابتدايي هم ميرفت قزوين ميتونست بدون كوچكترين مشكلي ثبت نام كنه(البته اگه مدارك داشته باشه!!) همين كه وارد دانشگاه ميشي هر 10 متر! تابلو هست كه بهت نشون ميده واسه ثبت نام بايد كجا بري واقعا دمشون گرم همه مراحل روي نظم بود و هيچ مشكلي پيش نيومد برخورد مسولينش هم عالي بود اصلا نيازي نبود از كسي بپرسي الان بايد كجا برم چي كار كنم همه چي روي نظم بود فقط كافيه مدارك ببريد همين !
سلام امير جون چطوري همه كه مثل خودت نيستن ساعت 21 بخوابن 6 بيدار شن:31:نقل قول:
فکر کنم الان کسي بيدار نباشه جواب بده
1- نميدونم
2- به دانشگاه بستگي داره مثلا دانشگاه قزوين دوتا بانك داره:31:
اصل مدرك پيش يا گواهي موقت 2تا كپي اگه پيش داري ديگه ديپلم لازم نيست و بلعكس اگه ديپلم داري ديگه پيش لازم نيست!نقل قول:
اصل مدرک پيش دانشگاهي +کپي(چند تا کپي؟؟؟)
اصل مدرک پايان سال سوم(مدرک ديپلم)+کپي(چند تا کپي)
کارنامه سال پيش دانشگاهي +پکي(چند تاکپي؟؟)
ريز نمرات 3 سال دبيرستان +کپي (چند تا؟؟)
كارنامه هم نميخواد فقط ريز نمرات ميخواد + 2تا كپي كه اگه مدرك پيش ببري بايد ريزنمرات پيش ببري و اگه ديپلم ببري ريز نمرات متوسطه لازمه!
اگه اصل مدرك پيش يا ديپلم نداري بايد چك ببري كه مبلغ اكثر دانشگاه ها 500 تومنه ولي دانشگاه قزوين 750 تومن گرفت:18:نقل قول:
چک 5 ميليون ريالي بابت عدم تحويل گواهي اصلي
6تا كافيه ولي اينجوري هم ضرري نداره:46:نقل قول:
12 قطعه عکس پشت نويسي شده(محض احتياط زياد ميبرم)
همه مدارك يادت رفت خودكار يادت نره كه تو دانشگاه ارزشش از هرچي كه فكر كني بشتره:31:نقل قول:
خودکار جهت عدم گدايي خودکار از ديگران
تو كه 8 ميري 1 ساعت زودتر بري خيلي شلوغ نميشه سعي كن 5 به 7 دانشگاه باشي ثبت نام از ساعت 7 شروع ميشه بعد 7 اكثرا شلوغ ميشه! اگه مدارك همرات باشه بستگي به ترافيك دانشگاه!:31: داره ولي 100% يه روزه تمومهنقل قول:
-ساعت 8 صبح نفر اول اونجا باشم چه قدر کارم راه ميفته؟؟چه قدر طول ميکشه؟؟
به ما كه گفتن بريد جمعه(هفته بعد!) بياييد واسه آشنايي با دانشگاه و برنامه ترم و احتمالا كارت دانشجويي!نقل قول:
6-کارت دانشجويي به من که نميخوام واحد بردارم ميدن؟؟همين فردا ميدن يا بايد يه روز ديگه هم پاشيم اين همه راه بريم واسه کارت دانشجويي؟؟
بچه هاي دانشگاه قزوين اگه مشكل مالي داريد اصلا نگران نباشيد فقط اگه يه خورده (خيلي كوچولو!!!) زبون داشته باشيد حله!!! فقط كافيه شهريه ثابت + 55 تومن بديد خيلي راحت ميتونيد بقيشو چك بديد به تاريخ 30 آبان(راستي آبان 30 روزه يا 29 روز!!!)نقل قول:
7- ديگه چي به ذهنتون ميرسه؟؟
وظيفست داداش:11:نقل قول:
8-ممنون که وقت گذاشتين
جناب samone نميدونم مشكلت با دانشگاه آزاد چيه؟؟؟ ولي حرفات اصلا منطقي نيست خودت بعدن پستهاي خودتو بخوني ميفهمي چي ميگم كلا با خودت هم مشكل داري ! براي مثال تو اين پستت گفتي اطلاعات غلط نده در صورتي كه خودت اطلاعات غلط ميدي اينم مدركش!
خوب دوست عزيزمون(siafu) جوابتو دادنقل قول:
محض اطلاعت استادهای دانشگاه سراسری تهران کمتر پیش می اید بیشتر از یک دانشگاه تدریس کنند.
این همه اطلاعات غلط نده .
قبلا فقط دو سه تا بودند توی علوم تحقیقات و تهران مرکز که اونها هم متاسفانه فراریدند و رفتند ارشد آزاد تدریس می کنند .
نقل قول:
دکتر میبدی: رئیس دانشکده برق، کامپیوتر قزوین
کد:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF%D8%B1%D8%B6%D8%A7_%D9%85% DB%8C%D8%A8%D8%AF%DB%8C
کد:
http://qiau.ac.ir/teacher/teacher.aspx?number=24953
کد:
http://qiau.ac.ir/teacher/teacher.aspx?number=24953
خوب این هم امیر کبیر درس میده هم قزوین
دکتر موسی خانی که رئیس دانشگاه هست و دانشگاه تهران درس میده
برای صنایع اقای سلماسی و شوندی که از اساتید شریف هستند قزوینم تدریس میکن
دکتر حقیقت هم اگه اشتباه نکنم شریف درس میده و جزوات کامپیوترش معروفه
خیلی ممنوننقل قول:
بچم خوابه : دی
سلام دوستان
من دانشگاه تهران مرکز نرم افزار قبول شدم و ثبت نام کردم ولی تو این چند روز یواش یواش دارم پشیمون میشم که چرا تهران مرکز وضعیت اطلاع رسانی که افتضاح یه شماره تلفون درست درمون نداره سایت که مال یه قرن پیشه تو ثبت نام حتی اون پرینت انخاب واحد که پول واحدا هست رو هم ندادن خودم با ماشین حساب حساب کردم رفتم بانک دادم اونم بیرون دانشگاه اصلا هیچی اینجا معلوم نیست
بدم که دانشکده هاش جداست و دانشکده فنی تاسیسش 86 هست البته از قبل از اینا بوده ولی 86 به این محل جدید انتقال دادن !!
از لحاظ استادم که همه از دم دکترا هاش از علوم تحقیقاته یه دونه سراسری نداره
درکل اصلا باهاش حال نکردم حالا چیکار کنم میشه انقالی گرفت به قزوین یا جاهای دیگه ؟؟؟؟؟
پسرا دقت كردين تاپيك رفت تو باقاليا ؟؟
بس كنين ديگه مثلا شما دانشجوفيد اين حرفا چيه ؟؟
من این ترم از تهران مرکز فارغ التحصیل شدم(نرم افزار)نقل قول:
بهت تسلیت میگم... استادا افتضاح... البته تک و توک استاد خوب هم پیدا میشه که شانس داشته باشی تو 4 سال 2-3 تاش به پستت بخورن. اطلاع رسانی زیره صفر. سطح علمی زیره صفر. کلا رو دانشگاه حساب نکن فقط رو خودت حساب کن. دانشگاه رو فقط برا مدرکش روش حساب کن. به خودت نجنبی بیسواد میایی بیرون آخرش هم هیچی نمیشی. من یکی از دوستام آخرش رفت تو عینک سازی کار کرد یکی دیگشون هم تو گیشه بانک!
اگه انتفالی تونستی بگیری شک نکن برو! مخصوصا به قزوین.
دانشکده هاش هم اینور اونور تهرانه. تربیت بدنی باید بری شهرک غرب. ساختمون مرکزی کارت بیوفته باید بری اسکندری.
به نظرم افتضاح ترین واحد دانشگاه آزاده
دوستان من دو روز پيش ثبت نام كردم تموم شد فرم انتخاب واحد هم بهم دادن اما يه مشكلي هست. بهم گفتن 1 مهر بيايد دانشگاه ببينيد نيمسال اولي هستيد يا نيمسال دومي (بهمن ماه ). اين ديگه چه صيغه ايه ؟ چطور مشخص ميكنن كي نيمسال اوليه كي نيمسال دومي ؟
ممنون بابت توضیحنقل قول:
خب حالا که میگید دانشگاه غیر انتفاعی ازآزاد بهتره ،نظرتون در مورد مجتمع های فنی چیه؟
مثلا" رشته گرافیک متمع فنی
مسخره بازی در نیارید دیگه.
در ضمن مطمئن باش که به زودی بن میشی.من که گزارش دادم
اینجا خانواده رد میشه
حذف و اضافه کی هست؟اینا رو بر داشتمنقل قول:
شما تو حذف و اضافه واحد های بیشتری میتونی برداری.سعی کنید ریاضی 1 فیزیک 1 مبانی کامپیوتر رو حتما بردارید و پاس کنید
کلا یه فرم آماده می دادن که اسم درسارو نوشته بود و فقط می تونستی ساعت و روز درسارو خودت انتخاب کنی
بعد به ما نگفتن کلاسا از کی شروع میشه.تو سایتشم نزده
پس چطور به ما کم دادن؟نقل قول:
من نرم افزار تهران مرکزم 20 واحد دادن پیش نیازم فقط ریاضی بود
مگه اونا انتخاب واحد نمیکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا ساعتشو ما باید تعیین کنیم؟
ثبت نام واحدای ازاد تا چه ساعتیهههههه
من اونروز باید یه جا دیگه هم برم
بعد اگه موقع ثبت نام رشته های دیگه بریم چیزی میشه ؟
داداش قيمتا چجورياست؟ رهن كامل چند ميشه گرفت؟ الان شما چند نفريد؟ چند گرفتيد ؟ خونه چجورياست؟(چند خوابه؟برق؟گاز؟تلفن؟!!!) از خونه تا دانشگاه چند دقيقه راهه؟ راستي خود دانشگاه به پسرا خوابگاه نميده؟ من ميخوام اين مسير برم بيام به نظرت خيلي سخته چون خودم ديروز وقت گرفتم با ماشين خودمون يك ساعته از دانشگاه رسيديم كرج تازه پليس هم 20 تومن جريمه كرد چند دقيقه الاف شديم!!:31:نقل قول:
شرمنده سوالات خيلي زياد شد...:46:
سلام.حذف و اضافه کی هست؟؟
میگه ترم یک هم حذف و اضافه دارن؟به من که گفتن حذف و اضافه ای وجود نداره.پس قضیه چیه؟؟:18::18:
اگه هست به من برنامه سازی کامپیوتر ندادن(2واحدی)برم بگیرم
الان 18 واحد بهم دادن میخوام اینم بگیرم20واحدی بشم.یه توضیح میدین؟؟
متاسفانه اينقدر با استبداد رشد کرديم که ديگه جزئي از وجودمون شده.ايشون به طور اتوماتيک و بدون اينکه زوري بالاي سرشون باشه فکر ميکنن رئيس يک نهاد خصوصي جزو مقاماته و بايد بهش احترام گذاشت!!! تاسف همه اون چيزي نيست که تو دلمه.نقل قول:
معاون آموزشی دانشگاه آزاد شرایط میهمان شدن دانشجویان در واحدهای مختلف این دانشگاه و انتقال دانشجو از یک واحد دانشگاهی به واحد دیگر در سال تحصیلی جدید را تشریح کرد و گفت: "غیر از تهران، انتقالی و میهمان شدن در دانشگاه آزاد خیلی ساده است." حسن احدی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال جدید تحصیلی در زمینه میهمان شدن دانشجویان در واحدهای مختلف این دانشگاه گفت: دانشجویانی که درخواست میهمانی می کنند سریعا می تواند با طی مراحل ضروری طبق آیین نامه ها اقدام به اخذ 11 واحد درسی در دانشگاهی کنند که درخواست میهمان شدن در آن را دارند و البته چند واحد نیز در واحد دانشگاهی محل قبولی شان اخذ کنند.
وی افزود: غیر از تهران، انتقالی و میهمان شدن در دانشگاه آزاد خیلی ساده است. همه را نمی توانیم میهمان کنیم یا از یک واحد به واحد دیگر منتقل کنیم چون در این صورت واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد در تمام شهرستانها خالی می شوند اما برای انتقال از واحد دانشگاهی یک شهرستان به واحدهای مستقر در شهرستانهای دیگر خیلی سریع با نظر مساعد اقدام می کنیم.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: با انتقال دانشجو از شهرستان به تهران در صورتی که مشکل دانشجو محرز شده باشد موافقت می شود. با انتقال دانشجویانی نیز که نیمسال اول تحصیلی خود را در دانشگاه آزاد شروع کرده اند فقط در صورتی موافقت می شود که مشکل داشته باشند و مشکل محرز شده باشد.
احدی درذکر نمونه هایی گفت: به عنوان مثال اگر دانشجو تک فرزند باشد و والدینش درصورت تحصیل فرزندشان در شهری دیگر دچار اضطرار شوند و همچنین اگر دانشجو مبتلا به بیماری صرع یا افسردگی باشد با انتقالش در همان نیمسال اول تحصیلی موافقت می شود.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی از تفویض تمام اختیارات معاونت آموزشی در تمام زمینه ها به روسای مناطق و واحدهای دانشگاه آزاد خبر داد و به مهر گفت: در عمل دیگر معاون آموزشی دانشگاه عملا اختیاری به اندازه روسای واحدها هم ندارد.
حسن احدی ادامه داد: با تفویض اختیارات معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی به روسای واحدها و مناطق به سمتی رفتیم تا آرمان استقلال دانشگاهها در حوزه آموزشی در این دانشگاه تحقق حداکثری پیدا کند.
وی درباره کیفیت واگذاری اختیارات معاونت آموزشی دانشگاه آزاد به روسای مناطق و واحدهای این دانشگاه به مهر گفت: تقریبا تمام اختیارات معاون آموزشی را به طور کلی حذف کردیم و همه آنها طی بخشنامه ای به روسای مناطق و واحدها اعطا شد. از این پس معاون آموزشی دانشگاه فقط بر عملکرد مناطق و واحدها در امور مرتبط با مسائل آموزشی نظارت می کند.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد با بیان اینکه اختیارات در تمام موارد را به واحدها و مناطق واگذار کردم گفت: دیگر مناطق و واحدها هستند که باید خودشان درخواست ها و امور دانشجویان را تسهیل کنند و معاونت آموزشی دانشگاه از این پس به عنوان یک مرکز سیاستگذاری ایفای نقش می کند. به اندازه ای اختیاراتم را واگذار کردم که خودم در عمل اختیاری به اندازه روسای واحدها هم ندارم.
وی تمرکز زدایی در ارائه خدمات را منجر به قطع رفت و آمد دانشجویان دانشگاه آزاد از شهرهای مختلف به تهران جهت دریافت خدمات آموزشی دانست وبه مهر گفت: به این ترتیب تعداد مراجعه کنندگان معاونت آموزشی از روزانه 400 نفر به حداقل خیلی کمی می رسد.
احدی در تشریح مزایای تفویض اختیارات معاونت آموزشی به واحدهای دانشگاهی گفت: رئیس و معاون آموزشی واحد بهتر از معاون آموزشی دانشگاه با وضعیت دانشجوی خود آشنایی دارد لذا بهتر می تواند درخواست دانشجو را تشخیص دهد و درباره آن تصمیم گیری کند.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد افزود: هر قدر بیشتر غیرمتمرکز کار کنیم پیشرفتمان بیشتر خواهد بود. البته تفویض اختیارات به این معنا نیست که معاونت آموزشی دانشگاه به اعتراض دانشجویان نسبت به عملکرد واحدها و تصمیمات آنها رسیدگی نکند چرا که در سازمان مرکزی دانشگاه ناظر بر این هستیم که کارها به دقت انجام گیرد.
سلام
امروز رفتم دانشگاه
از ساعت 9 تا 10.5 طول کشید
الان که اومدم میبینم از سه صفحه کپی شناسنامه صفحه اولش نیست!اون 2 تایی که هست روش مهر خورده که کپی با اصل برابر است.
اونو گم کردم یا اونا برداشتن؟
بعد الان حس میکنم بهم کم کاغذ ماغذ دادن. الان چی باید داشته باشم؟
یه نصیحتم دارم . اگه میخواید کاتون سریع تموم شه. با کارت بانک برید. (بانک ملت)
ای نامردا پسته من حذف شده
نقل قول:
فرمهای که دادن پر کنی چی بود؟
تو سایت دانشگا ما فرم قوانین عفاف بود فرم مشمولین
فرم فعالیت فرهنگی
اون یکی فرم رو نتونستم ببین
راستی چقدر پول دادی
پست های منم نیست.
ممنون از دوستانی که نظرشون رو گفتند.صبح جواب سوالاتم رو اینجا گرفتم بعد رفتم ثبت نام(رزرو)
آخیییییش تموم شد :31:
8:10 وارد دانشگاه شدم و10:10 از دانشگاه اومدم بیرون.400 تومن دادیم و اومدیم :13:
کلا 2 ساعت طول کشید.فکر کنم 200 کیلومتر تو خود دانشگاه از این اتاق به اون اتاق پیاده روی کردم :31:
اقای amir
میشه بگی چطور رزرو کردییییی
فقط پول شهریه ثابت ؟
مدارک چی میخواد
شهريه دانشگاه آزاد براي مكانيزاسيون كشاورزي چقدر ميشه ؟
من فعلا با 3 نفر ديگه گرفتم.500 پيش بايد بدم با ماهي 65 تومن.نقل قول:
البته امكانش هست تا فردا يه خونه ديگه با 2 نفر ديگه بگيرم.
من خونه رو نديدم ولي بچه ها ميگن خوبه.آپارتمانيه -آشپزخونه اپن...يك خوابست.خودش وسايل هم داره.
خيابون پادگانه.كلا قزوين اونقدر هم بزرگ نيست.هر جا خونه بگيري زياد فرق نمي كنه.
خوابگاه پسرا؟!خوابگاه كه چه عرض كنم؟افتضاست از پادگانم بدتره.8 نفر تو يه واحديد.تازخ 200 تومن پيش ميگيرن با ماهي 52 تومن برا همون جاي مسخره!
از دوستان كسي نبود جواب سوال ما رو بده ؟؟نقل قول:
کسی اینجا کرج نیست؟
چجوریه به همه 18تا دادن به ما 15تا؟:13:
جواب من هم بدین
اخه چرا پستام دیر تائید میشهههههه
بعضی رشته ها قبولیش وقتی زیاد می شه دو گروه می کنن دانشجو ها رونقل قول:
یه عده از مهر میرن
یه عده از بهمن
روش خاصی هم نداره برای جدا کردن
نصف می کنن تعداد رو
بستگی به شانست داره کدوم نیمسال بیافتی
هیچ فرقی هم از نظر استاد و اینا ندارن
:11:
ممنون ايمان جون:46:
دوستان يه سوالي دارم اين ژتون چيه ؟ كارت يا ....؟ امروز رفتم سايت قزوين وارد ژتون كه ميشي ليست غذا هست كه خيلي ارزونه سايت قاطي كرده يا قيمتا همونجوريه مثلا چلوكباب 220 تومن ! دوستان كه درباره ژتون چيزي ميدونن خواهشا يه توضيح كامل بدن منم دوزاريم بيفته:31:
داداش تو تاپیکه خودمون میگفتی خوب:31:نقل قول:
ژتون یه چیزه خوبه
اشتباه نکردی قیمتش درسته
روزی یه غذا میتونی با ژتون بگیری
دوستام میگن غذاهاش خیلیم باحاله