پيمان جان بعضي درس ها رو كه پيش نيازش دروس قبلي هست رو اينكارو كني خوبه ولي نه همرونقل قول:
مثلا پيوستگي رو بدون ياد گرفتن حد نميشه خوند ، اينجور درسارو از اول بخون بقيرو طبق آزمون بخون ، آزموناي جمع بندي ميتوني بقيرو جبران كني
Printable View
پيمان جان بعضي درس ها رو كه پيش نيازش دروس قبلي هست رو اينكارو كني خوبه ولي نه همرونقل قول:
مثلا پيوستگي رو بدون ياد گرفتن حد نميشه خوند ، اينجور درسارو از اول بخون بقيرو طبق آزمون بخون ، آزموناي جمع بندي ميتوني بقيرو جبران كني
دوست عزیز
به نظر من واقعا فرقی نمی کنه که تو کدوم موسسه ثبت نام کنی چون هدف از آزمون دادن فقط مرور و پیدا کردن نقاط ضعف است
موفق باشی :26:
نه مرتضی جان لازم نیستنقل قول:
|یمان منم همین کارو کردم اصلا اگه نظر بخوای که نخواستی :31: برنامه ازمون بزار کنار من گذاشتم کنار الان دیگه این استرس ها... ندارم خودمم برنامه ریختم تا عید یه دور همه درس هارو میخونم بعد از عید هم فقط تست خیال خودم راحت کردمنقل قول:
سلامنقل قول:
مهيار جان درسته اما برنامه هاي بلند مدت عمل كردن بهش هم سخته ها ...
اره سخت هست ولی انجام بشه واقعا نتیجه عالی میده اتفاقا اگه برنامه ریزی درست انجام بدی براش وقت بزاری بدون استرس و با ارامش خاطر میتونی انجام بدینقل قول:
من درس هارو تو 4 ماه پخش کردم هر ماه رو هم برای هر هفته اش تقسیم کردم بعدشم دوباره برنامه روزانه به صورتی تکلیفی خدارو شکر تا الان هم خوب پیش رفتم ولی خوب افراد فرق دارن دیگه درضمن اضافه کنم که من فارغ التحصیل هستم یعنی کسی که مدرسه میره به هیچ وجه نمیتونه همچین کاری کنه
بهترين كار همينه ! منم همين كار رو ميكنم ، اصل كنكوره ! البته پيمان خان شما كه فارغ اتحصيل هستي وقت بيش تري نسبت به ما داري ما تا 4 شنبه هم ميريم مدرسه و خلاصه دهنمون سرويسه ديگه حال درس خوندن نميمونه! از فرصت هات استفاده كن!:40:نقل قول:
دوستانی که مدرسه می رید،از این تعطیلی ها استفاده کنید.به بطالب نگذرونید ها:20:
وقتی خوندنت تموم شد ، سریعا تست نزن ، این کار فایده ای نداره ...نقل قول:
بچه ها من تو گسبخش نظریه اعداد گسسته بد جوری گیر کردم.
مثلا میام یه جلسه از کتاب کلاس رمزینه رو می خونم بعد می شینم تست هاشو می زنم تمرین هم حل می کنم.بعد فردا صبح که میام می بینم که هیچی بلد نیستم انگار مطلب واسم جدیده.انگار تو عمرم تا حالا به چنین مطلبی برخورد نکردم.
بعضی وقت ها هم مطلب رو که میخونم هرچی میخونم متوجه نمیشم.
کسی میتونه شیوه خوندن گسسته رو برای من تشریح کنه؟؟؟
بهتره یک روز بخونی و روز بعدش تست بزنی ، وقتی می خونی ، همراه با خوندن تمریناتش رو هم حل کن و در آخر هم تمرینات کتاب درسی رو و تست رو با کمی اختلاف زمانی ، مثلا یک روز حل کن ...
هیچ چیز مثل تمرین و تکرار باعث یاد گرفتن ریاضی نمیشه ، ریاضی رو هرچی بخونی باز کمه ، باید خیلی تمرین کنی ...
موفق باشی ...
فقط از روی متن کتاب میخونی یا اثباتها و مثالها را خودت قدم به قدم حل میکنی؟ اگه خودت حل میکنی و باز هم مشکل داری، مواردی که یادت رفته را دوباره بخون. ممکن هست نیاز باشه یه قسمتی را دو-سه بار بخونی. چه ایرادی داره؟!نقل قول:
به به آقا مهدی ، دیدی به ما هم نازل شد کنکور :31:
بچه ها کسی علوی هست ؟ آزمون امروزش ، دیفرانسیلش جالب بود ، شب کارنامه بیاد ببینم چیکار کردم
یک سوال ، من مثلا الان 200 300 تا تست پیوستگی زدم بدون هیچ مشکلی (تست های کنکور) ، ولی این تست های علوی رو مشکل دارم ، کسی راهنمایی چیزی داره؟
سلام یه سوال از گزینه 2 یی ها
امروز به من لوح فشده شماره 2 که آزمون قبل ندادن رو دادن . اما لو این آزمون نیست . آیا بقیه لوح 3 رو دارن یا نه ؟
انشاالله که برای شما نزول پر خیر و برکتی باشه:31:نقل قول:
یه نمونه از سوالهایی که مشکل داری را بذار:10:
اگه خدا بخواد ، فعلا که چشمام ضعیفتر شده :13:نقل قول:
قصدم ، مهندسی نرم افزار(چیزی که دوست دارم) ، دانشگاه تهران هست ، میام تست های کنکور رو میزنم ، 70 80 % درست میزنم ، میرم این آزمون ها رو میدم ، یخورده پایین میزنم ، مشکلم کجاس ؟ مشاورم گفت تمرین زیاد انجام بده ، الان مثلا هرچی تست گاج ریاضیات ، حد و پیوستگی بود رو زدم + تمرین تشریحی (خوراکه :دی) ولی اینجوری میشه ، نمیدونم چرا.
کد:
lim┬(x→1)〖(√(x-1))(∛(x-1))(∜(x-1))/〖(x-1)〗^3 〗
یکیش این بود ،فکر کنم جوابش بشه 1/24 ، (کسری هست) ،
به شیمی و فیزیک و شیمی معمولا قالب خاصی دارند زیاد نمیشه پیچوند ولی دیفرانسیل هرچی تمرین حل میکنم میبینم یکی رو دستش میاد
مثلا تو آزمون هفتگی مبحثی رو که غایب بودم(دایره) ، به راحتی 40 زدم ، شیمی رو 63% زده بودم و فیزیکشم 50% ، عمومی ها هم بالای 60% (معارف 100%) ، ولی دیفرانسیل 13-%
اگه کتاب خوبی دیگه هست که بیشتر تمرین های تالیفی داشته باشه ، بگید بگیرم
-----------
یک چیز جالت ، 15 تا سوال هندسه بوده ،من 10 تاشو زدم ، 5 تاشو ندیدم
ميشه منبعتون هم بگيد؟؟؟؟نقل قول:
از كجاتون اين رنكينگ ها رو درآورديد؟؟؟؟؟؟؟
همه رو ميزدي امير كبير خياله خودتو راحت ميكردي ديگه!
دوست عزیز ... لطفا یکم رعایت کنید . نظر خودشو گفته .نقل قول:
ميشه منبعتون هم بگيد؟؟؟؟
از كجاتون اين رنكينگ ها رو درآورديد؟؟؟؟؟؟؟
همه رو ميزدي امير كبير خياله خودتو راحت ميكردي ديگه!
معلوم نیست چیه این که نوشتی:31:نقل قول:
از این استفاده کن:
کد:http://www.codecogs.com/components/equationeditor/equationeditor.php
حق داری مهدی ، معلوم نیست
بفرمایید
[PHP]http://latex.codecogs.com/gif.latex?\lim_{x-%3E1}%20\frac{%28\sqrt{x-1}%29%28\sqrt[3]{x-1}%29%28\sqrt[4]{x-1}%29}{%28x-1%29^3}[/PHP]
راستی خطاب به دوستانی که دارن سر رنکینگ دانشگاها دعوا میکنن
اینم یک منبع معتبر و بین المللی و رسمی ، که دانشگاهای برتر دنیارو بررسی کرده
شریف :
[PHP]http://www.topuniversities.com/university/1389/sharif-university-of-technology[/PHP]
تهران :
[PHP]http://www.topuniversities.com/university/1089/university-of-tehran[/PHP]
من خودم میخوام تهران قبول شم ، چون با بچه های مرکز امنیت شریف کار کردم و چون از نظر شرعی غیبت کردن حرام است ، هیچی نمیگم:27::27::27: ولی توصیه میکنم اگه مهندسی نرم افزار میخوان برین ، تهران ، فقط.
سلام بچه ها.
من امروز آزمون بودم.
خدا رو شکر کلی پیشرفت کردم.
شما چطور؟
راستی اینم یه سایت که آزمونهای اینترنتی رایگان داره.:40:
در ضمن عضویت رایگانه.کد:www.raheandishe.com
درست نوشتی؟ این که بینهایت میشه...نقل قول:
مهدی دعوام نکنی ، اشتباه نوشته بودم :18:نقل قول:
[PHP]http://latex.codecogs.com/gif.latex?\lim_{x-%3E1}%20\frac{%28\sqrt{x}-1%29%28\sqrt[3]{x}-1%29%28\sqrt[4]{x}-1%29}{%28x-1%29^3}[/PHP]
جواب آخرش رو درست دراوردم شانسی شانسی ،
این آزمون خیلی پیشرفت کردم، دفعه ی پیش رتبم شد 28000 ، اندفعه شد 8000 ، دعا کنی ، آزمون جامع سوم علوی رتبه رو 3رقمی کنم
دقیقا یادم هست این مثال (یا شاید مشابهش) را توی کتابکلاس رمزینه خونده بودم که با همارزی برنولی حل کرده بود. به این شکل:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حد و پیوستگی را رمزینه عالی توضیح داده. اگر هنوز وسواس داری که خوب یاد گرفتی یا نه، رمزینه را بگیر (البته توی این فرصت نمیتونی کل کتاب را بخونی، مباحثی را انتخاب کن که مشکل داری)
خیلی خوبه... همینجور ادامه بده... حتما به هدفت میرسی:10:
آره هنوز وسواس دارم سر حد ،
اوکی ، حتما میگیرم ، مشکلم فقط دیفرانسیل هست ، مثلا شیمی که 20 سوالش مربوط به ما بود از 30 تا، 15 تا درست زد(ترازش شد 8700) ، هندسه هم از 15 تا سوال 10 یا 8 تاشو درست زدم ، ولی دیفرانسیل اذیت میکنه ، حتما میگیرم رمزینه رو.
دستت درد نکنه :10:
برای خوندنشم ، مبحث کلی رو میخونم ، بعد موقع تست زدن ، نکته به نکته میخونم، اینجوری تا الان خیلی جواب داده
آقا من تو تست زدن خيلي كندم. يعني خيلي تست كم ميزنم اينقدر روي بعضي از مسايل مي مونم كه ! با اين كه درس رو هم خوب ياد مي گيرم ولي بعضي تستها نكات ريزي داره كه بايد حتما بخونم! حالا شما چه راهي پيشنهاد ميكنين ؟ مثلا ميگم بايد تو يه ساعت 40 تا تست رو تمرين كنم ولي همش همش 10 تا هم نميشه ! چه راه خوبي براي تست زدن هست؟
سلام دوستان یه سوال فوری:
برای آموزش دیفرانسیل چه کتابی خوبه؟
فقط و فقط کتاب کلاس رمزینهنقل قول:
ببین یک کتاب گاج ریاضایات بگیر(اگه رشتت ریاضیه) ، از پایه تا ریاضیات گسسته ، توش تست هست ، فقط تست کار کن ، بعد 10 یا 20 تست انتخاب کن ، یک بشین حل کن ، کرنومتر گوشیتم روشن کن ببین چقدر طول میکشه (اول تمامی تست های مبحث رو میزنی بعد اینکار رو بکن) ، بعد تخمین بزن ببین چقدر برای هر سوال وقت گزاشتی و چرا ، دفعه ی بعد دوباره یک سری تست دیگه ، سعی کن وقتش رو کم تر کنینقل قول:
ببین تا قبل از عید فقط به فکر این باش که درصد ها و ترازهاتو بالا ببری ، توی عید و بعدش تا خود کنکور دیگه فقط مرور+تست (دروس عمومی) و تخصصی ها هم ، هم مرور و تست ، و درس جدیدم هم دادن ، همون روز بخون و تست.
تست های تخصصی آزاد سخت تر از سراسریه ، چون نکته بیشتر داره ، سعی کن تست های نکته دار رو ستاره دار کنی ، که بعدا اونارو مرور کنی
سلام
ببخشید امسال دانشگاه امام حسین پذیرش دانشجو داشته؟
سلام دوستان
کسی امروز فرصت برابر رو دید؟
در رابطه با تداعی معانی بود ، به نظر من جالب بود فقط بدیش اینه که باید کلی داستان بسازیم و فکر نکنم برای همه درسا(تاریخ ادبیات ها) بشه به این روونی داستان ساخت ، نظر شما چیه؟
حتما میشه:46:نقل قول:
من این روشو قبلا خودم کشف کرده بودم،حتی برای قسمتای شیمی مثلا نحوه شناسایی یون ها هم از این روش استفاده میکنم(من سال سومم برای شیمی 3 میگم)نقل قول:
شاید باورت نشه ولی همون دون کیشوت رو خودم براش ساخته بودم،تازه از اینی که نیکخو کفت خیلی هم راحت تر بود(میدونم اگه بگم همه میخندن):31:
سلام. کسی میدونه که عمران علم و فرهنگ با چه رتبه ای میگیره ؟؟ ؟ حدودش رو هم بگید ممنون میشم :)منطقه 1
من قبلا امتحان كردم معمولا اين روشا يكي دو تا شون خوبه و تو ياد مي مونه اما زيادشون قاطي مي شن با هم! بهتره مطالب حفظ كردني رو به روش معمولي ياد بگيريم و اونايي رو كه بعد از چندين بار تكرار بازم يادمون نموندن با اين جور روشا يادمون نگه داريم...چون معمولا وقتي يه مطلبي يكي دو بار تو ذهن تكرار مي شه بيشتر قسمتاش به ياد مي مونه اگه بخواييم اين جور مطالبم با تداعي تو ذهنمون نگه داريم مي شه گفت فضاي ذهنو با يه سري اطلاعات غيرضروري پر كرديم كه اصلا لازم نيستن و فقط به قاطي شدن اطلاعات كمك مي كنن :46:نقل قول:
يه چيزي بين 550 تا 6800 (بر اساس نرم افزار يادگار ماندگار كانون)...ابته اگه منظورتون همون غيرانتفاعي علم و فرهنگ باشه در غير اين صورت من اطلاعي ندارم:20:نقل قول:
سلام ببخشید کتاب کلاس دیفرانسیل دو جلده؟1و2 داره؟می گن جلد دوم هنوز منتشر نشده!
اینجا بپرسید زودتر نتیجه میگیرید فکر کنم :نقل قول:
ممنونکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=237105&page=309
ببخشید مگه علم و فرهنگ دیگه ای هم داریم؟؟ این که شما گفتید کجاست؟نقل قول:
من مال همون علم و فرهنگ (غيرانتفاعي) رو گفتم ولي يه لحظه با علم و صنعت قاطي كردمش چون اسمشون دقيقا زير هم بود ...به هر حال معذرت مي خوام بابت اشتباهم:46:...مال علم و فرهنگ همون طور كه گفتم بين 550 بود تا 6800:20:نقل قول:
سلام!
شما با هندسه ی تحلیلی مشکل فرار بودن موضوعات رو ندارید؟ .... من همگام با معلم پیش رفتم ولی توی این چند روز که خواستم دوره کنم و اینا فرمولاش برام تازگی داشتند .... وبدتر از همه! توی کتاب مبتکران چندین تا فرمول دیگه هم دیدم! .... آیا لازم هست این همه فرمول حفظ باشیم؟ ... همون فرمول های اصلی کفایت می کنند؟
:10:
سلام
من یه مشکلی با فیزیک 3 دارم:
زود به زود یادم میره
به عمق مطالب دسترسی پیدا نمیکنم
مثلا یه سوال رو حل میکنم ولی نمیفهمم چجوری شده که اینجور حل شده
طبق تستایی که زده بدم حل میکنم
هیچی هم ازش نفهمیدم توی مدار و ... با اینکه خیلی از تستاشو حل میکنم (70 درصد)
در ضمن اندیشه سازانم کار میکنم
راه حل دارید بذارید
این نیکخو هم اگه میشه راجع بهش توضیح بدید روشش چجوری بود
ممنون
در ضمن هندسه تحلیلی منم تند تند فرار میشه!! ولی خیلی دوره میکنم
مقاطع مخروطی هم هنوز سرعت درست و حسابی ندارم
ببخشید این قضیش چیه ؟نقل قول:
من فقط متوجه شدم که گویا این آقای نیکخو مشاور هستن .
قضیه ی روش و اینا چیه پس ؟ : دی