-مدل هاي 430 ال جينقل قول:
و سري هاي 4 سامي توي رنج قيمتي شما هستند
-مدل هاي 430 ال جينقل قول:
و سري هاي 4 سامي توي رنج قيمتي شما هستند
یادم رفت اشاره کنم من برای گیم و xbox میخوامش.......اینا مناسب هستن یا باید پلاسما بگیرم ؟
-براي گيم پلاسماها گزينه هاي بهتري هستندنقل قول:
توي رنج قيمتي شما نميشه چيزي پيدا كرد چون اينچ هاي پايين توليد نميشن
-ميتونيد با حدود 800 سراغ سري هاي 4 سامي و همينطور pj هاي ال جي برين
بدون درنظرگرفتن هیچ آیتمی کیفیت تصویرnx710 بهتره یاle8500 باتشکرازدوستان
-قطعا le8500نقل قول:
آخه به نظرم C8000 به نسبت قیمتش بیشتر می ارزه, ضمن اینکه 46 اینچ هم هست؟نقل قول:
-اخه توي مطالب شما متوجه شدم به سوني علاقمند هستيننقل قول:
-با اين حال ترد مروبط به بهترين hdtv هاي 2010 رو گذاشتم و C8000 جايگاه خوبي داره
-با توجه به اينكه قيمت خيلي منطقي تري داره تا hx
sدوستان میشه یه سونی بگید 46 به بالا فقط ماه واره بهش میخواد وصل شه با کلاسم باشه nx باشه ترجیحا 3d هم نباشه فقطم سونی باشه ( پول پا سام نمیدم )
ممنون
نه من خیلی روی برند خاصی تعصب ندارم، بعضی از ریویوهایی که خوندم احساس کردم شاید این مدل سونی گزینه مناسبی باشه خصوصا در برخی موارد از عملکرد سه بعدی C8000 در بحث Crosstalk خیلی ایراد می گرفتن (حالا نمی دونم با آپدیت فیرمویر تا چه حد این موضوع اصلاح شده)، همینطور مصرف برقش هم چندان جالب به نظر نمی رسه ولی خوب در خصوص موارد اصلی از جمله کیفیت تصویر و عملکرد کلیش وضعیت خیلی خوبی داره و مهمتر از اونها همه این موارد باید به نسبت قیمت سنجیده بشن.نقل قول:
البته ببخشید که من با این وسواس بیش از حد باعث مزاحمت شدم ولی دارم سعی می کنم به گونه ای انتخاب کنم که بعدا پشیمون نشم و حسرت نخورم چرا همه جوانب رو بررسی نکردم.
به نظر شما C8000 نقطه ضعف بارزی داره که بایستی بهش توجه بکنم؟
و سوال دیگه اینکه سوای همه این موارد گفته شده انتخاب شخصی شما در همین محدوده قیمتی (حدود 2500 تا 3000) در سایزهای 40 و 46 چه دستگاهیه؟
با سپاس
سلام
Samsung LED-32C5550
چطوره؟
به غیر از ال ای دی بودن چه فرقی با c650 داره؟
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
بنده چند روز پیش و با راهنمایی استاد عزیزمون جناب t-tanhayam وبا گشتن بسیار و باتوجه به اینکه این تی وی جدیدا کم یاب شده بالاخره تونستم یک دستگاه ال ای دی سامسونگ مدل 40c6960 با گارانتی سام سرویس تهیه کنم
ولی با توجه به بزرگی پذیرایی منزل و کوچک بودن این تی وی برای من قصد فروشش رو دارم
ومیخوام یه 55 اینچش رو بگیرم و خودمو راحت کنم
هر کدام از دوستان که تمایل به خرید دارن میتونن به من پیغام خصوصی بدن
در مورد قیمت هم تا حد ممکن با دوستان راه میام چون دلم کوچیکه و تو خرید 55 اینچ یه خورده عجله دارم
با تشکر.
ضمنا چون تاریخ تولید روی برگه ضمانتنامه فوریه 2011 هست این تی وی دقیقا 18 ماه گارانتی داره
-ميتونيد همون nx700 رو بردارين ويا اينكه اگر منطقي تر هزينه ميخواين بكنيد سراغ ex700/710 بريننقل قول:
-خوب به هر صورت بخاطر تكنولوژي ساخت مشكلات توي ال اي دي ها بيشتر هست تا پلاسماها (crosstalk)نقل قول:
-اگر 3d بيشتر مهمه براتون ميتونيد سراغ vt پاني برين
-در مورد C8000 هم خوب رويو هاي زيادي رو خوندين و كاملا با مزايا و معايبش اشنا هستين
-صدا و مشكل ابري شدن در Edge lit ها جز بارزترين مشكلات هست +crootalk در 3d
-والا من سراغ 3d نميرفتم :46:
---------- Post added at 08:53 AM ---------- Previous post was at 08:52 AM ----------
-مخصوصا از نظر يكنواختي نوردهي مشكلاتي داره نسبت به c650نقل قول:
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
بنده چند روز پیش و با راهنمایی استاد عزیزمون جناب t-tanhayam وبا گشتن بسیار و باتوجه به اینکه این تی وی جدیدا کم یاب شده بالاخره تونستم یک دستگاه ال ای دی سامسونگ مدل 40c6960 با گارانتی سام سرویس تهیه کنم
ولی با توجه به بزرگی پذیرایی منزل و کوچک بودن این تی وی برای من قصد فروشش رو دارم
ومیخوام یه 55 اینچش رو بگیرم و خودمو راحت کنم
هر کدام از دوستان که تمایل به خرید دارن میتونن به من پیغام خصوصی بدن
در مورد قیمت هم تا حد ممکن با دوستان راه میام چون دلم کوچیکه و تو خرید 55 اینچ یه خورده عجله دارم
با تشکر.
ضمنا چون تاریخ تولید روی برگه ضمانتنامه فوریه 2011 هست این تی وی دقیقا 18 ماه گارانتی داره
سلام, حالا اگه ممکنه انتخابهای شخصی خودتون رو (غیر از پلاسماها) بفرمایید. حالا اگر 3d هم نباشه مهم نیست؟نقل قول:
تا 800 تومن بهترین led یا حداقل lcd چیه
برای دیدن تلویزیون می خوام.زاویه دیدش بالا باشه .سایزش با امکاناتش برام مهمه
سلامنقل قول:
شما در کدام شهر تشریف دارید.
قیمت پیشنهادی شما چنده؟
lx9500نقل قول:
samsung c8000
le8500
samsung c6900
sony ex700
-منتها كلا دوست ندارم زياد هزينه كنم براي hdtv در حد معقول
---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
-اينچ هاي پايين سري هاي 4500 ال جي 4,5 سامي توي رنج قيمتي شما هستندنقل قول:
-در مورد امكانات بيشتر سراغ سامي برين
-براي زاويه ديد اگر خيلي مهم هست بايد سراغ پلاسماها برين
از پلاسما هم چندتا مدل برام میگید؟
پس همون 650 بهتره...نقل قول:
مخصوصا از نظر يكنواختي نوردهي مشكلاتي داره نسبت به c650
میشه بیشتر در مورد 650 توضیح بدین؟
باتشکر
سلام دوستان
همونطور که می دونید سایت televisioninfo با آدرس اینترنتی ذیل یکی از سایتهایی هست که در زمینه بررسی فنی تلویزیون های موجود در بازار فعال هست. اینطور که من دیدم ریویوهای این سایت خیلی مفصل هست و با جزییات کامل تمام جنبه های تلویزیون ها رو مورد بررسی قرار داده، از دوستان مطلع می خواستم سوال کنم که ریویهای این سایت تا چه حد قابل اطمینانه و منافع تجاری تولید کنندگان مختلف در اون لحاظ نشده (ایا سایت کاملا مستقل هست یا خیر)؟
[HTML]http://www.televisioninfo.com[/HTML]
سپاسگذارم
سلام.
میخواستم بدونم بین سونی و سامسونگ کدام تلویزیون تصویر سه بعدی بهتری ارائه میده ؟ و چرا واسه تصویر سه بعدی سونی احتیاج به سنسور داره ولی سامسونگ نه؟ کلا واسه سه بعدی کدوم رو پیشنهاد میدید؟
و بین c7000 سامسونگ و nx710 سونی از لحاظ تصویر سه بعدی کدوم بهتره؟و تفاوت زیادی با هم دارن؟
ممنونم.
و اینهم دو تا از ریویهای این سایت که همونطور که مشاهده می شه آیتم های مورد بررسی رو در صفحات مختلف تفکیک کرده و به هر مورد امتیاز جداگانه ای هم داده است.
ریویوی Sony 46HX800 :
[HTML]http://www.televisioninfo.com/content/Sony-KDL-40HX800-KDL-46HX800-KDL-55HX800-3D-LED-LCD-HDTV-Review-1732.htm[/HTML]
و ریویوی Samsung 46C8000
[HTML]http://www.televisioninfo.com/content/Samsung-UN46C8000-UN55C8000-UN65C8000-LED-LCD-HDTV-Review-1696.htm[/HTML]
امیدوارم مفید باشه
اخه دوست عزیز خودم تو اتاق ex500 دارم ex700 میشه شبیه ماله خودم یا همون ex710نقل قول:
دوستان من اطلاعاتم کمه یه سوال دارم
full hd تو پخش کانالهای انتنی هم فرق میکنه ؟
full HD باشه یعنی کلا پیکسلهای بیشتریداره و کانالهای صداسیما رو هم بهتر نشون میده ؟
برای XBOX چطور ؟
-پس بايد سراغ nx700 برين البته ex710 ديزاين متفاوتي داره نسبت به ex500/ex700نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-اين پست رو مطالعه كنيد :نقل قول:
-اتفاقا براي شبكه هاي sd (مثل صدا وسيما) پنل هاي يك مگ و يا غير فول تصوير بهتري دارند بخاطر عدم نياز به upscaling بيشترکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5041670&postcount=29
-اما براي دستگاههاي fhd مشابه 360 هر چه رزولوشن بيشتر جزئيات تصوير بيشتر
---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
-خوب به هر صورت اين اطلاعات هم گرد اوري شده از منابع و سايت هايينقل قول:
-تا جايي كه من اطلاع دارم منابعي مثل :
avforums
hdtvtest
flatpanelshd
cnet
از نظر اعتبار قابل اعتماد تر هستند (هر چندممكن اختلاف ها خيلي كم باشه از نظر اطلاعات درج شده)
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
-در مورد nx710 بايد بگيم چون استفاده از 3d براش optional هست يعني ميتونيد اين قابليت رو نخوايننقل قول:
-نه اينكه سوني اينطوري هست همه مدل هاي سوني 3d built-in هستند
-البته مدل هايي از فيليپس هم همينطور هستند و كيت 3d رو ميتونيد مجزا سفارش بدين
-فكر ميكنم بخاطر نرخ رفرش ريت بيشتر c7000 براي 3d گزينه بهتري باشه از نظر من (البته تفاوت ها ممكن زياد نباشه)
از نظر کیفیت تصویر و پانل کدام مدل پلاسما را توصیه می کنید؟ PS42C470 یا TH-P42X20 ایا این مدل پاناسونیک تیونر دیجیتال دارد؟
سلام دوستان
تا قیمت 1.200 چی پیشنهاد میکنید..
ترجیحا 40 اینچ و به بالا باشه..
-براي چه كاري نياز دارين ؟نقل قول:
-امكانات ؟
برای استفاده عمومی..نقل قول:
براي چه كاري نياز دارين ؟
-امكانات ؟
امکانات هم همون چیز های معمولی مثل پورت hdmi ، usb
-ميتونيد مدل هاي زير رئ نگاهي بكنيد به ترتيب :نقل قول:
samsung c650
lg ld650
sony ex500
به نظر خودت کدوم برای خرید بهتر هست..
مثلا شاید چون EX500 مال سونی باشه قیمتش نسبت به C650 کاذب باشه..
-از نظر من c650 گزينه بهتر ومعقول تري هست با توجه به كيفيتي كه داره + امكانات خوب اين پنلنقل قول:
تشکر..
LED هم تو این رنجی چیز بدرد بخوری پیدا میشه..
و فرق LCD و LED به اندازه ای هست که بشه از LCD گذشت..؟
-به نظر من توي اين رنج قيمتي و حتي بالاتر بهترين گزينه ها ال سي دي ها هستندنقل قول:
-led ها مشكلات مروبط به خودشون رو دارند و بيشتر بخاطر ديزاين وطراحي و يا مصرف انرژي كمتر مورد توجه هستند
-البته نا گفته نمونه مدل هاي فوق العاده اي هم داريم منتها از نظر قيمتي خيلي ..
با سلام و روز به خیر مجدد
امیدوارم از این سوال تکراری آقای t_tanhayam عصبانی نشن ولی با فرض قیمت کاملا یکسان (حدود 2500 بدون گارانتی) انتخاب شما بین Samsung 46C8000 و Sony 46HX800 کدامیک است و به چه دلیل؟
با عرض تبریک سال نو به تمامی دوستان بویژه t_tanhayam عزیز و آرزوی سالی پر از موفقیت.
من تا خرید sony 46ex500 پیش از عید خیلی نزدیک شدم ولی بنا بدلایلی اتفاق نیفتاد.
با تکمیل مطالعات و بررسی قیمت مقداری متمایل به خرید Led شدم، منتهی تمامی موارد ال ای دی های سونی 2010 دارای اینترنت تی وی هستند که قابلیت نه چندان مفیدی است و باعث تفاوت قیمتی بالایی نیز شده.
تنها مدلی که یافتم که هم ال ای دی هستند و هم فاقد اینترنت تی وی هستند یک مدل سامی بود C5000. کسی این مدلو نداره؟ چه جوریاست؟
در مورد ال سی دی ها هم تقریبا تمامی سری 6 سامی هم اینترنت تی وی هستند، مدلی را نمیشناسید که فاقد باشه و مدل 2010؟ آیا انتخاب تنها محدود به 46EX500 سونی می شود؟
با سپاس.
سلام به همه دوستان گلم
میخاستم بدونم فرمت هاب اجرایی فیلم که روی فلش بایدبریزم و ex500 بتونهاونو اجرا کنه چیه؟
ممنون میشم
فقط میخام اینو دوستانی که عملا اجرا کردنفایل های مختلف رو جواب خوبی بگن
و مدیر عزیزt-tanhayam هم ببخشندکه شاید درست نبوده این سوالو تواین تاپیک بپرسم
فکر می کنم اطلاعات زیر برای دوستانی که میخوان تلویزیون LG بخرند مفید باشه :