برادر تو ولی عصر gprs ایرانسل به شرط استفاده از EDGE تا سرعت دانلود 30 رو بهت میده ولی پینگش خیلی داغونهنقل قول:
Printable View
برادر تو ولی عصر gprs ایرانسل به شرط استفاده از EDGE تا سرعت دانلود 30 رو بهت میده ولی پینگش خیلی داغونهنقل قول:
در این حد طبیعیه ! حساس نشونقل قول:
برو بچس ارم نتی من تازه مشترک ADSL ارم نت شدم سرویس 512 ؛ ولی سرعت دانلود شبانه ش چرا ایتقد داغونه؟ میانگین 15 هست !!!
شبانه باید 60 باشه.برو بکسی که اینجا ارم ن دارن همشون 60 هستننقل قول:
ina dg shoresho darovordan sorate 128 man shode 6kb be poshtibany migam chera mige tebghe ghanoone shering 1/10 hast sorateton monasebe ! migam azize man hamon ghanon mage namige hame isp ha bayad namahdod bedan? mige tahod har isp fargh dare ma tahodemon ine migam ok mage tahodam in nist ke 128 yani 16 mige are ama on sorate esmiye migam agar man 2mb azaton begiram az koja malom 20kb sorat nazarid begid shering on esmiye mige hamini ke hast isp ziyade az yeki dg begirid goftam hamin khak to sareto vaghean avazi shode shatell
سرعت پارس انلاین خوب شد جدیدا شبی 3 گیگ دانلود دارم در ضمن در رابطه با این قانون اینترنت کسی چیزی میدونه که میگن پارس انلاین اجراش کرده
جسارت هست دوست عزیز ولی چند نفر مثل شما از این isp ها اشتراک میگیرن که اینا دم در میارن. شما اگه محدودیتی از نظر منطقه سکونت ندارید از یه شرکت دیگه بگیرید به نظر من. الان هم که ارم نت کل شیرازو ساپورت میکنه. نمیگم ارم نت خیلی خوبه، حتی تو فکرم که از ارم نت برم، اما هرچی باشه بهتر از شاتل هست.نقل قول:
:10:
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
سرعت باید 60 باشه عزیز. مخصوصا شما که 512 دارید کمتر از 60 بشه میتونید به پشتیبانی مراجعه کنید. اما اگه دیشب اولین بار بوده زیاد جدی نگیرید. معمولا وقتی به یه isp جدید میرید تا 2_3 روز اول یکم سرعت بالا پایین میشه.نقل قول:
دوستان جریان مرکز دستغیب چیه که فیبر نوری گذاشتن!!! الان سرویس من 12 روزه که قطع شده,از شاتل هم میپرسم میگه مشکل از مخابراته که تجیزاتو کامل نذاشتن و باید صبر کنی.از مخابرات میپرسم میگه مشکلی نداره!!! الان شماره جدید ما 654 هست.کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟الان جایی هست که رو این خط سرویس بده؟!
آقایون من میخوام بدونم یه نفر سرویس از آسیاتک داره یا نه.
چه جوری میشه آمارشو درآورد که adsl داره یا نه؟
بهت دروغ گفتن . . .نقل قول:
منم دستغیبم.چرا مال من قطع نیست ؟؟؟ من پارس آنلاینم.
کسی از این سرویسهای نامحدود گرفته ببینه چطوره؟ تا اولش هست و ضریب اشتراک 1 به 10 نشده خوبه ها :31:
کدوم سرویسای نامحدود.چه شرکتی.سایت داره بدی؟نقل قول:
والا من ظهر تو سایت پارس انلان دیدم که نوشته سرویس 256 نامحدود 14500. اما بعد فهمیدم که فقط تو سایت اینو نوشتن و در اصل نامحدود ارائه نمیدن:18:نقل قول:
نقل قول:به من میگن فقط شهرک آرین این مشکلو داره!!! کسی از شهرک آرین هست بگه اونم مشکل داره یا نه؟نقل قول:
با سلام به همه دوستان
من با دیتا نت کار میکردم خط من ۵۱۲ بود و محدود کار میکردم ولی کیفیت افتضاح بود و DC فراوان .
آخرین دسته گلشون هم این بود که به مرکز مخابرات به اشتباه گزارش دادن که خط من جم کنن!
خلاصه تصمیم گرفتم که از جای دیگه خط بگیرم .
مرکز من مدرس هست و چون استفاده من بیشتر ویدئو چت با بستگان هست برام کیفیت و عدم قطعی خیلی مهمه . خیلی ممنون میشم دوستان راهنمائیم کنن.
روز خوبی داشته باشید.
والا تا اونجایی که من فهمیدم مثله اینکخ پارس آنلاین بدکش نیست.البته نمایندگی اصلیش که توی عفیف آباد هست.نقل قول:
اینترنت به مدت 3 4 ساعت قطع بود.
البته باید بگویم که یا مشکل از مخابرات فارس بود و یا از خود شرکد ارائه دهنده.
مرکز اینترنت: همیارنت
ارانیک=:2:نقل قول:
اراکس نماینده پارس انلاینه(اولیایی)
نقل قول:نقل قول:آراکس نماینده پارس هست و سرعتش هم همونه حتی جدیدا یکی از بچه ها گرفته بود از پارس هم کمتر بسته بودن براشنقل قول:
توی قدوسی هم هست کنار اوامهر که نماینده اسیاتکه
ارم نتی ها قطعین؟
من که قطعم
ممنون دوست عزیزنقل قول:
بله حدودا 4 روز قطعی دارهنقل قول:
دوستان ارمی،دلیل قطعی اعلام نشده؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6474957&postcount=4344
من ارم نتم.فعلا که واسه من قطع نشده.سرعتمم بد نیست.قابل تحمل هستنقل قول:
اونهایی که از آسیاتک سرویس میگیرن راضی هستن؟
من بچه شهرستان (داراب ) هستم و از آسیاتک سرویس میگیرم
سرعت دانلودم با idm تا 170 میره ولی سرعت باز کردن page خوب نیست خیلی موقع ها هم سرعتم میاد پایین یعنی زیاد نوسان دارم و هفته ای 2-3 باراینترنتم قطع میشه.آیا دوستان شیرازی هم همین مشکلات رو با آسیاتک دارن؟
کلا آسیا تک بهتر یا پیشگامان؟
دوستان در حال حاضر چه شرکت هایی تو شیراز اینترنت وایرلس میدن؟!
فکر کنم 3 تا.ایرانسل.مبین نت.همیارنت.نقل قول:
ممنون ولی من وایمکس منظورم نبود!!! حالا میرم این همیارنت رو چک میکنم.نقل قول:
فقط ایرانسل وایمکس هست.مبین نت اینترنت بی سیم فکر کنم میده.نمایندگیش توو شیراز آوا مهر هست.تلفنشم 1888 هست.نقل قول:
یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟نقل قول:
یه سوال دیگه ping چی هست؟
نه مبین نت هم وایمکس میده.تا الان فقط همیار نت و ماتریکس رو پیدا کردم که وایرلس بدن.دوستان کسی تو این زمینه تجربه ای نداشته که کجا بهتره؟نقل قول:
ایران قعرنشین جدول سرعت اینترنت:
کد:http://www.rajanews.com/detail.asp?id=102818
اختلال در شبكهي اينترنت تهران و برخي شهرها(شیراز):
کد:http://www.rajanews.com/detail.asp?id=102847
من امروز صبح رفتم ولیعصر از مخابرات نت بگیرم. فهمیدم مخابرات همون آسیاتک هست. نامحدود هم نداره. توی مشهد دوستم 512 نا محدود گرفته با 60 ثابت dl میکنه 20 تومن ماهی( مخابرات)
دیگه واقعا از شاتل خسته شدم.نه پنگ داره نه سرعت شبانه داره همش هم dc داره پشتیبانی هم که طلبکاره.بهشون میگی سرعت کمه میگه 1- 10 شر میشه روزانت هم که خوبه از سرت زیاده.چی بگی آخه؟!
مرکز دستغیب هستم من. صنایع شاتل 1 مگ دارم.
اگه کسی این اطراف از isp ش راضیه یه خبری به ما بده
توی هر تاپیکی میرم میبینم همه دارن میگن isp شون افتضاحه.دیگه موندم چه غلطی کنم!!!
اره اسیاتک شریک تجاری مخابراته...نقل قول:
شاتل که خیلی وقته افتضاح شده دیگه ارزش ندارن ماندن توی شاتل
من یه بالای سر همایون اوردم که سیم کارتشو عوض کرد
تواکثر شهرهای ایران آسیاتک نامحدود داره بجز شیراز!!!؟
سلام
سرعت دانلود شبانه آسیاتک(ارم نت)چه حوریه؟page خوب باز می کنه؟ارزش قطع سرویس کردن از پارس آنلاین داره؟
بعضی شهرهای دیگه هم اینجورین!نقل قول:
همه سرویسها سرعت دانلود شبانشون 50-60 هست چه 128 چه 2مگنقل قول:
سلامنقل قول:
سرویس 128 از 2 تا 7 صبح چند مگابایت دریافت داره؟